اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دیمر دیجیتالی چند کاناله با AVR و قابلیت کنترل توسط ریموت کنترل های لوازم خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : (Digital dimmer with IR Controller(SHN_IRC based

با سلام مجدد

مشکل ترتیب متغیر ها رو حل کردم ،کلا 13 حالت پیش میاد ؛منظور اینکه مثلا اگر ما سه کانال R G B داشته باشیم و هر کانال بتونه مقداری مثلا از 1 تا 3 بگیره میشه 13 حالت زیر رو داشت
    RGB
    111
    123
    213
    321
    132
    231
    312
    112
    211
    121
    212
    221
    122

حالا مشکل من اینه که پس از مرتب کردن مقادیر بصورت صعودی نمیتونم مشخص کنم کدوم مقدار برای کدوم کانال هست ک برای تریگ کردن استفاده کنم
    (با این شرایط و با استفاده از 13 دستور شرطی IF میشه مشکل رو حل کرد ولی میخوام ساده تر و سریع تر باشه،چون اونطوری هم حجم کد زیادی باید زد هم کند تر میشه؛)

مثال: فرض کنیم؛
    RGB
    221
    خب با این شرایط ابتدا باید کانال b و پس از اون کانالهای RG (همزمان)خروجی بدن

یا اگر
    RGB
    312
    خب با این شرایط ابتدا باید کانالG و پس از اون کانالB و در انتها کانال R خروجی بده

اما نمیشه؛بخاطر اینکه من در برنامه از یه آرایه سه تایی استفاده کردم که مقادر سه تا کانال رو میگیره بعدبصورت صعودی مرتب شون میکنه و در انتها آماده میکنه برای خروجی؛این وسط من ی راهکار میخوام ک بتونه ترتیب ست کردن خروجی ها رو هم مرتب کنه،

خواهشا اگه امکان داره راهنمایی کنید..

دیدگاه

سلام
      لینک های دانلود کار نمی کنند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aivhl نمایش پست ها
        با سلام،

همونطور که قولش رو به دوستان محترم داده بودم، دیمر 3 کاناله قابل کنترل با ریموت کنترل لوازم خانگی رو نهایی کردم و براتون میزارم... :mrgreen:

سخت افزاری که من استفاده کردم، اینه :

البته، قسمت آشکار ساز صفر یا Zero Cross یه دونه هست ولی قسمت قدرت، با توجه به اینکه این دیمر سه کاناله هست، سه تاست و من فعلا از SSR استفاده نکردم و اون قدرتی که با ترایاک هست رو بستم.
        شما از هر نوع آشکار ساز و یا قسمت قدرتی که مایلید و یا راحتید استفاده کنید، اصلا مهم نیست! :biggrin:

من از یه ریموت کنترل سی دی درایور قدیمی CREATIVE استفاده کردم، با کلید های 1 و 2 و 3 کانال ها رو بطور مجزا انتخاب میکنم، با کلید صفر همه کانالها رو یکجا انتخاب میکنم و با کلید 5 همه کانال ها رو ریلیز میکنم. با دکمه منو، کانال ها رو خاموش و روشن و با کلیدهای مثبت و منفی، از یک تا نود و نه درصد ( با استپ 3 تایی ) قدرت رو کم و زیاد میکنم..........

استفاده تجاری و آموزشی و اینا، با ذکر منابع، بلامانع است!!!

سوالی بود، در خدمتم :mrgreen:
        با عرض سلام
        با اینکه این تاپیک 6 ماهی هست که بدون پست بوده ولی ارزش و بار علمی که نداره نذاشت تاپیک جدید بازکنم و البته سوالمم مربوط به شماتیک های همین تاپیک هست
        من طبق آموزش های این تاپیک عمل کردم و برد رو با شماتیک های قسمت تشخیص صفر و قدرت بستم
        با استفاده از قسمت تشخیص صفر تونستم فرکانس برق شهر رو اندازه بگیرم که حدود 51 هرتز هست اما قسمت قدرت جواب نگرفتم
        برای قسمت قدرت از مدار OR this استفاده کردم، MOC3021 استفاده کردم و ترایاک BT137 و یک لامپ بهش متصل کردم منتهی چه من به ورودی opto مقدار یک بدم چه ندم لامپ روش میمونه
        هنوز برنامه این که تو تایم خاصی گیت تحریک بشه (همون کنترل زاویه آتش) ننوشتم و فقط مثلا ورودی MOC3021 رو یک منطقی میکنم یا صفر
        تستی که انجام میدم اشتباهه؟

دیدگاه

پاسخ : دیمر دیجیتالی چند کاناله با AVR و قابلیت کنترل توسط ریموت کنترل های لوازم خانگی

با سلام خدمت شما و ضمن تشکر از پست بسیار خوبتون ولی من که نقشه کامل مدار رو پیدا نکردم توی فایل های دانلود شده هم چیزی جر کد نبود اگر ممکنه نقشه مدار رو هم بزارید ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X