اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سروو با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سروو با AVR

نوشته اصلی توسط e.r23
    آنا لوگ به خاطر همینه که می گم سمپل گیری کنم سیگتال نویزو که دیدین emgهم یه چی تو همون مایه هاست
    فکر نکنم به همین راحتی باشه که از adcمیکرو استفاده کنم
    الان عکس و فیلم می ذارم براتون لطفا ببینید
    اینا عکس (electro mayo graph )emg
    http://www.4shared.com/photo/iOT2OlvK/forum_schematic1.html
    http://www.4shared.com/photo/iltLv3GF/forum_schematic2.html

اینم حرکت سروو با emg
    http://www.4shared.com/video/qAs08Ku5/EMG_signal_drive_servo.html

لازم نیست که حتما با emgکار کرده باشین اصلا emgرو بیخیال فکر کنید الان این سیگنالا رو داریم حالا چه کار کنیم من که میدونم باید اول دیجیتالش کنم ولی فرکانسش بالا میشه حالا نمیدونم میشه فرکانس نمونه برداری رو کم کنم آقا در کل من نمیدونم چی کار کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
      اینا عکس (electro mayo graph )emg
      http://www.4shared.com/photo/iOT2OlvK/forum_schematic1.html
      http://www.4shared.com/photo/iltLv3GF/forum_schematic2.html

اینم حرکت سروو با emg
      http://www.4shared.com/video/qAs08Ku5/EMG_signal_drive_servo.html

لازم نیست که حتما با emgکار کرده باشین اصلا emgرو بیخیال فکر کنید الان این سیگنالا رو داریم حالا چه کار کنیم من که میدونم باید اول دیجیتالش کنم ولی فرکانسش بالا میشه حالا نمیدونم میشه فرکانس نمونه برداری رو کم کنم آقا در کل من نمیدونم چی کار کنم

آقای skiboyاگه دیدین عکس و فیلمارو لطفا نظرتون رو بگین اگه راه حل خاصی هم الان ندارین لطفا بهم بگین برم جاهای دیگه سرچ کنم ببینم چه می شه کرد تا آخر خرداد باید جمعش کنم پروژمو
      اگه شما هم چیزای مشابهی پیدا کردین بهم بگین

دیدگاه

سلام e.r23 عزیز
        شما میتونید این سیگنال ها رو به adc میکرو بدید و سروو رو حرکت بدید!
        مثل همون کنترل سروو با ولوم هست فقط به جای ولوم از اون سیگنال ها باید استفاده بشه!
        یه سوال:
        وقتی که ماهیچه دست رو منقبظ میکنی اون سیگنال تازمانی که ماهیچه منقبظ هست ادامه داره؟ یا به صورت متناوب تکرار میشه؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
          سلام e.r23 عزیز
          شما میتونید این سیگنال ها رو به adc میکرو بدید و سروو رو حرکت بدید!
          مثل همون کنترل سروو با ولوم هست فقط به جای ولوم از اون سیگنال ها باید استفاده بشه!
          یه سوال:
          وقتی که ماهیچه دست رو منقبظ میکنی اون سیگنال تازمانی که ماهیچه منقبظ هست ادامه داره؟ یا به صورت متناوب تکرار میشه؟ :question:
          آقای lostlordممنون از جوابتون
          فک کنم چون تو این سیگنالا اطلاعات زیاد یعنی امکان داره اطلاعات غیر مفید زیاد باشه و رنج تغییرات زیاده نشه از adc استفاده کنم به نظر شما با نمونه برداری نباید دیجیتالش کنم بعد یه مدولاسیون پهنای باند و بعدش تو تنظیمات تایمر 1 بجای system clockبذارم falling edge
          باید ویژگی های مهم سیگنال رو ازش بکشم بیرون وگرنه انقد اطلاعت زیاد میشه که سرووی بدبخت که هیچی خودمونم گیج میشیم نمیدونیم چی کارکنیم اون وسط
          اصلا در مورد چیزایی که می گم مطمئن نیستما oo:

برای جواب به سوالتون فک کنم اون عکسارو که تو کامنت قبلی گذاشتم ببینید بد نباشه :redface:

دیدگاه

اگر این سیگنال رو بشه به صورت زیر دراورد با همون adc میشه حالت انقباظ و حالت استراحت ماهیچه رو تشخیص داد. ولی قبلش باید این سیگنال فیلتر بشه تا نویز از روی اون حدف بشه و بعد با یه آشکار ساز پیک اون سیگنال قرمز رو ایجاد کرد و اونو به adc وصل کرد.

کار adc هم نمونه برداری از یه سیگنال آنالوگ و تبدیل اون به دیجیتال هست!

توی لینک زیر هم اطلاعاتی در مورد پردازش emg هست:
            https://decibel.ni.com/content/thread/5224?start=0&tstart=0
            ویدیو:
            http://www.youtube.com/watch?v=xx9bO8uc0zo&feature=g-hist

دیدگاه

یعنی پوش سیگنال رو بگیرم دیگه اون قرمزا پوش سیگنالند دیگه
              فکر کنم low passfilter بذارم کفایت کنه نه؟
              واسه ثبت emgمن اینجور که رفتم گشتم مثل اینکه در آخر با یک سو کننده تمام موج سیگنال dcدر می آوریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
                یعنی پوش سیگنال رو بگیرم دیگه اون قرمزا پوش سیگنالند دیگه
                فکر کنم low passfilter بذارم کفایت کنه نه؟
                واسه ثبت emgمن اینجور که رفتم گشتم مثل اینکه در آخر با یک سو کننده تمام موج سیگنال dcدر می آوریم
                الان لینکه چه جوری emgرو مدارشو ببندم میذارم
                البته چند تا از بچه ها تو دانشگاه هم دارن رو emgکار می کنن شاید منم مدار شبیه اونا ببندم چون شاید اون icها پیدا نشه هنوز نرفتم دنبالشون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
                  الان لینکه چه جوری emgرو مدارشو ببندم میذارم
                  البته چند تا از بچه ها تو دانشگاه هم دارن رو emgکار می کنن شاید منم مدار شبیه اونا ببندم چون شاید اون icها پیدا نشه هنوز نرفتم دنبالشون
                  اینم لینکش
                  http://www.4shared.com/rar/oTaTiGqS/Step_3SIGNAL_ACQUISITION.html
                  اگر وقت نداشتین بخونین اصلا عیب نداره جودم یه کارش می کنم تا همین جا کمک کردین کلی شرمنده شدم

دیدگاه

دیدین اون فایل رو من اون سایت رو دیدیم ولی متاسفانه اون ویدئو رو هنوز ندیدم کامپیوترم بد جور ویروسی بود ویندوزم زو دجار مشکل کرده بود مشغول ویروس کشی بودم نمیشد هیچ چی دانلود کرد الان دانلود میکنم
                    تو اون سایته هم گفته بود یه کارایی مشابه همین فایله که من براتون فرستادم باید انجام بدیم واسه emgگرفتن من تو دو تا چیز موندم
                    اون قرمزرو با یه مدار پوش دتکتور می شه در آورد فک کنم میمونه رنج فرکانسیش اون چی میشه؟تئ همون سایته که گفته با high pass filterفرکانس 20 به بالا رد شن که این واسه حذف افست dcو با low pass فیلتره 500 به پایین یعنی رنج فرکانسی ما 20تا 500 یعتی اطلاعات مفیدمون اونجاست حالا میشه با یه پوش دتکتور وadc رنج فرکانسو اونقدر درست شه که به سروو بتونه فرمان بده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
                      دیدین اون فایل رو ؟؟؟من اون سایت رو دیدیم ولی متاسفانه اون ویدئو رو هنوز ندیدم کامپیوترم بد جور ویروسی بود ویندوزم دچار مشکل کرده بود مشغول ویروس کشی بودم نمیشد هیچ چی دانلود کرد الان دانلود میکنم
                      تو اون سایته هم گفته بود یه کارایی مشابه همین فایله که من براتون فرستادم باید انجام بدیم واسه emgگرفتن من تو دو تا چیز موندم
                      اون قرمزرو با یه مدار پوش دتکتور می شه در آورد فک کنم میمونه رنج فرکانسیش اون چی میشه؟تئ همون سایته که گفته با high pass filterفرکانس 20 به بالا رد شن که این واسه حذف افست dcو با low pass فیلتره 500 به پایین یعنی رنج فرکانسی ما 20تا 500 یعتی اطلاعات مفیدمون اونجاست حالا میشه با یه پوش دتکتور وadc رنج فرکانسو اونقدر درست شه که به سروو بتونه فرمان بده؟
                      چرا جواب نمی دین چشمم به مانیتور خشک شد :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                      فیلمرو دیدم خیلی خوب بود مرسی واقعا
                      ولی طبق این فیلمه پوش دتکتور نمی خواد مثل اینکه!آخرش میگه میتونین خروجیتونو بدین به موتور به جای ledولی من بازم تو فرکانسش موندم یعنی بدیم adcحله؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط e.r23
                        چرا جواب نمی دین چشمم به مانیتور خشک شد :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                        فیلمرو دیدم خیلی خوب بود مرسی واقعا
                        ولی طبق این فیلمه پوش دتکتور نمی خواد مثل اینکه!آخرش میگه میتونین خروجیتونو بدین به موتور به جای ledولی من بازم تو فرکانسش موندم یعنی بدیم adcحله؟
                        چرا سکوت میکنین واقعا برام سواله؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام
                          اون فایل word رو که فرستاده بودید نگاه کردم ظاهرا همون چیزی هست که شما نیاز دارید چون آخرش خودش اومده وصلش کرده به adc!
                          شما این مدار رو روی بردبرد ببندید و اگه به اسکوپ دسترسی دارید خروجی اونو ببینید به چه صورت هست و یک عکس از خروجی رو اینجا بزارید تا ببینیم چه میشه کرد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
                            سلام
                            اون فایل word رو که فرستاده بودید نگاه کردم ظاهرا همون چیزی هست که شما نیاز دارید چون آخرش خودش اومده وصلش کرده به adc!
                            شما این مدار رو روی بردبرد ببندید و اگه به اسکوپ دسترسی دارید خروجی اونو ببینید به چه صورت هست و یک عکس از خروجی رو اینجا بزارید تا ببینیم چه میشه کرد!
                            خیلی خیلی خیلی ممنون
                            الان که تا سه شنبه دانشگاه تعطیله تا اون موقع من به وسایلم سرووها و بقیه چیزا دسترسی ندارم ولی از اون جا که در نیمه ی خرداد بسر می بریم و بنده تا تیر بیشتر فرصت ندارم میخام تا اون موقع اطلاعانم رو جمع کنم اگه قراره جیزی بخرم برم بازار تا وقت رو از دست ندم
                            اگر لطف کنید ونظرتونو در مورد فرکانس بگین خیلی هیلی ممنون میشم

دیدگاه

بزارید اول خروجی مدار رو ببینیم بعد میتونیم در مورد فرکانس بحث میکنیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
                                بزارید اول خروجی مدار رو ببینیم بعد میتونیم در مورد فرکانس بحث میکنیم
                                هیچ راهی نیست قبلش بحث کنیم؟ oo: :rolleyes: :redface: :redface: :redface:
                                میخام دست پر برم دانشگاه خیلی وقتم کمه :cry2: :cry2: :cry: :cry: :cry:
                                میخام بسرچم مشکلای احتمالی رو حل کنم
                                ولی اگه راهی نیست اشکالی نداره :sad: :sad:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X