اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سروو با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سروو با AVR

نوشته اصلی توسط lostlord
    خوشحالم که دارید به جواب میرسید :nice:
    با emg هنوز تست نکردید؟
    خروجی که جواب گرفتید به چه صورت هست؟
    مرسی که خوشحالید
    با emg هنوز تست نکردید؟ تست کردم ولی استادمون می گه همین جوری جواب نمیده "درایور پای راست "می خاد اگه نمیدونید چیه اصلا عیب نداره خیلی مهتدسی پزشکی ایه .قرار شده فردا به استاد مدارم رو نشون بدم oo:
    الانم دارم دنبال مدار پای راست می گردم :read:
    امیدوارم همه چی خوب پیش بره -O<
    حتما وقتی emgرو بگیرم خروجی رو براتون می ذارم تا کمکم کنید :redface:
    بازم ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
      خوشحالم که دارید به جواب میرسید :nice:
      با emg هنوز تست نکردید؟
      خروجی که جواب گرفتید به چه صورت هست؟
      سلام با عرض معذرت به خاطر نقض قوانین سایت از شما و مسئولین سایت قصد بی ادبی نداشتم بنده رو عفو کنید شمارام نوشتم که بتونم در مورد کارتون همفکری بگیرم و یه چیزاییم بلدم ممنونم از فایل هایی که گذاشتین من کلیپ ساخت این مدار emg رو تو youtub دیدم من بستم ولی به جای اون هی سی INA106 از چی استفاده کردید؟من دانشجوی مکانیکم کار با labview و protiousam بلدم منم پایان نامم در مورد EMG یه سری سنسور emg ,و سیم هاشو با قیمت بالا خریدم اهل سنندج تهیه ی اینا واسم خیلی سخت بود کمکم کنید منم بتونم ولتاژ سطحی از سطح پوست جذب کنم ظاهران با این مدار emg amplifire میشه که شما گذاشتین و کمکم کنید به جای اون ای سی نایاب چی جاش گذاشتین؟میشه کاملا رانماییم کنید که یه نمونه بگیرم راستی شما سنسور ها و کابل هاشو از کجا گرفتید میشه یه عکس از اونارو ببینم نمیدونم چرا فکر میکنم مالای من کیفیت پایین هست لطفا جوابمو بدید

دیدگاه

سلام با عرض معذرت به خاطر نقض قوانین سایت از شما و مسئولین سایت قصد بی ادبی نداشتم بنده رو عفو کنید شمارام نوشتم که بتونم در مورد کارتون همفکری بگیرم و یه چیزاییم بلدم ممنونم از فایل هایی که گذاشتین من کلیپ ساخت این مدار emg رو تو youtub دیدم من بستم ولی به جای اون هی سی INA106 از چی استفاده کردید؟من دانشجوی مکانیکم کار با labview و protiousam بلدم منم پایان نامم در مورد EMG یه سری سنسور emg ,و سیم هاشو با قیمت بالا خریدم اهل سنندج تهیه ی اینا واسم خیلی سخت بود کمکم کنید منم بتونم ولتاژ سطحی از سطح پوست جذب کنم ظاهران با این مدار emg amplifire میشه که شما گذاشتین و کمکم کنید به جای اون ای سی نایاب چی جاش گذاشتین؟میشه کاملا رانماییم کنید که یه نمونه بگیرم راستی شما سنسور ها و کابل هاشو از کجا گرفتید میشه یه عکس از اونارو ببینم نمیدونم چرا فکر میکنم مالای من کیفیت پایین هست لطفا جوابمو بدید

دیدگاه

سلام چون این مطالبو عیننا pmکرده بودین منم اول اونو دیدم با pmجوابتونو دادم

دیدگاه

یه سوال امروز به ic که ورودی سینوسی می دادم اول درست بود یعنی جواب یه سینوسی خالصه تقویت شده بود بعد یه ساعت بعد اومدم به استادم نشون بدم دیدم علاوه بر تقویت سیگنال یه مقداره dcهم روش سواره بعدش خواستم از اول امتحانش کنم حواسم پرت شد ولتاژ + و - رو جابجا وصلیدم بعدش دیگه فقط خروجی dc میداد ولی باید تقویت می کردش و سینوسی خالص می داد یعنی سوخته ic؟ :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
            اگه می شه زود جواب بدین می خوام برم بخرم یه دونه دیگه :cry: :cry: :cry: :cry:

دیدگاه

سلام دوباره
              من در حال بستن مدار EMGبودم و هنوزم هستم خیلی وحشتناک بود مگه تموم میشه مدارم هی دچار مشکل می شه بعد از چند هفته فهمیدیم سیگنلای حیاتی رو نمی شه روی برد برد درست و حسابی بگیریم به هر حال امیدوارم تا شنبه درست شه

حالا تمام اینا به کنار من در آخر متناسب با دامنه ی سیگنال EMGام یه ولتاژ DCبدست میارم حالا یکی به من بگه چطوری اینارو بدم به ADCکه از اونورم راحت بتونم سرووم رو کنترل کنم

دیدگاه

سلام
                کاش یه عکسی چیزی میزاشتید تا ببینیم چه طوریه این خروجی! :-"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
                  سلام
                  کاش یه عکسی چیزی میزاشتید تا ببینیم چه طوریه این خروجی! :-"
                  عکس ندارم الان چون هنوز خروجی از emg نتونستیم بگیریم!چون رو برد برد بسته بودم حالا روی برد هزار سوراخ بستم تیکه آخرش یه مشکل کوچیک داره باید اول اونو رفعش کنم این پروژه ی منم شده دردسر بابا خسته شدم
                  اونموقع که رو برد برد بسته بودم با سیگنال ژنراتور که بهش سیگنال سینوسی می دادم اول یه طبقه تقویت کننده تفاضلی داشتم بهد یه تقویت دیگه با گین -15بعد گذروندن از high pass filterبرای حذف offset dcبعد رکتیفایر تمام موج برای یک سو کردن سیگنال بعد low pass filter برای:
                  In this last phase of circuit assembly, we will be using an active low-pass filter to filter out the humps of our signal to produce a smooth signal for our microcontroller.
                  دقیقا عین اون فایله که گذاشته بودم بستم.
                  در نتیجه در آخر بنده یک dcداشتم مشکل اینجا بود که روی برد برد اینقدر نویز زیاد میشه که سیگنالای حیاتی رو نمی شه گرفت.

میدونید الان گیره من کجاست موندم حالا چه طوری یه برنامه ADCبنویسم که متناسب با سطح این DCیه pwm پنجاه هرتز بهم بده که بتونم سروو م رو تکون بدم فقط یه هفته تا دفاعم وقت دارم :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

این ولتاژ dc با تغییر دامنه ورودی تغییری هم میکنه؟ یا یه ولتاژ dc ثابت هست؟ :question:
                    ماکزیمم تغییرات خروجی چقدر هست؟
                    اگه خروجی بین 0 تا 5 ولت باشه با همون برنامه ای که برای ولوم گذاشتم میتونید کار کنید!
                    باید همون خروجی dc رو به پایه ADC0 وصل کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
                      این ولتاژ dc با تغییر دامنه ورودی تغییری هم میکنه؟ یا یه ولتاژ dc ثابت هست؟ :question:
                      ماکزیمم تغییرات خروجی چقدر هست؟
                      اگه خروجی بین 0 تا 5 ولت باشه با همون برنامه ای که برای ولوم گذاشتم میتونید کار کنید!
                      باید همون خروجی dc رو به پایه ADC0 وصل کنید.
                      والا به نظر بنده باید تغییر کنه اینقدر خوشحال بودم جواب گرفت دیگه یادم رفت چک کنم از بس که پیچیده بود باید حواسم همزمان به 100 تا چیز می بود یه بار حواسم پرت شد icاصلیه سوخت :redface: ولی امکان نداره تغییر نکنه حتما تغییر می کنه اصلا اونجوری برنامه هه بدرد نمی خوره که!
                      ولی اینو می دونم بین صفر و پنج نیست
                      حالا چی کار کنم؟dc level shifter می خاد؟
                      حالا فرض کنیم اونو یه کارش کردیم با اون برنامه هه می تونم بگم اگه مثلا سطح DCسه ولت بود مثلا 30 درجه بچرخه؟

خیلی وقته با ADCکار نکردم!امشب می خونمش ببینم چیزی یادم میاد!

دیدگاه

مهم اینه که بیشتر از 5 نباشه!
                        فعلا همینجوری به میکرو وصلش کنید مقدار تغییرات adc رو روی lcd ببینید بعدا میشه برنامه رو طوری تغییر داد تا مثلا در حالت استراحت ماهیچه سروو انتهای راست باشه و با انقباض ماهیچه به انتهای سمت چپ بچرخه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
                          مهم اینه که بیشتر از 5 نباشه!
                          فعلا همینجوری به میکرو وصلش کنید مقدار تغییرات adc رو روی lcd ببینید بعدا میشه برنامه رو طوری تغییر داد تا مثلا در حالت استراحت ماهیچه سروو انتهای راست باشه و با انقباض ماهیچه به انتهای سمت چپ بچرخه.
                          بیشتر از 5 ولته دیگه!

دیدگاه

چقدر بیشتر از 5 ولته؟ خیلی؟
                            مقدارش فقط مثبته یا منفی هم میشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lostlord
                              چقدر بیشتر از 5 ولته؟ خیلی؟
                              مقدارش فقط مثبته یا منفی هم میشه؟
                              فقط مثبته
                              من تا 10 ولتشو که دیدم

دیدگاه

شما میتونید با یه تقسیم مقاومتی ولتاژ رو روی 5 ولت محدودش کنید و یا میتونید از مدار zero span استفاده کنید!

یه سوال دیگه: تغذیه opamp طبقه آخر چقدر هست؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X