آنتن دهی ماژولها خیلی خیلی بیشتر از گوشا ها هستند
حتی میتوانید یک آنتن بسیار قوی به آن متصل کنید که در بدترین جا ها آنتن دهند
گوشی ها دارای کیپد - LCD مدارهای شارژ - .... روی خود میباشند و کنترل آنها دست شما نیست
و خود آنها هم گرمای زیاد تولید کرده و عمر دستگاه را پایین می آورد
پ.ن: حال اگر از گوشی استفاده کردید , کردید
اما یادتان باشد که باید با پایه های ورودی خروجی آن به صورت سریال ارتباط برقرار کنید
نه از روش غیر استاندارد , استفاده از فرکانسهای تن (Tone) و آی سی های تن برای کار با گوشی
آنتن دهی ماژولها خیلی خیلی بیشتر از گوشا ها هستند
حتی میتوانید یک آنتن بسیار قوی به آن متصل کنید که در بدترین جا ها آنتن دهند
گوشی ها دارای کیپد - LCD مدارهای شارژ - .... روی خود میباشند و کنترل آنها دست شما نیست
و خود آنها هم گرمای زیاد تولید کرده و عمر دستگاه را پایین می آورد
پ.ن: حال اگر از گوشی استفاده کردید , کردید
اما یادتان باشد که باید با پایه های ورودی خروجی آن به صورت سریال ارتباط برقرار کنید
نه از روش غیر استاندارد , استفاده از فرکانسهای تن (Tone) و آی سی های تن برای کار با گوشی
بابا ما رو دست کم گرفتی؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry:
اقای کاخکی یه مدار کنترل از طریق خط تلفن ثابت ارائه کرده بودنند..من با کمک ایشون یه سری تغییرات دادم تو مدارشون
من خودم به تعمیرات موبایل مسلط هستم و نقشه های موبایل هم از دوستام گرفتم .
با کارهای خیلی کوچیکی که انجام دادم تونستم وارد سخت افزار گوشی بشم
شما گفتید که من موبایل رو به میکرو وصل کردم .من موبایل رو بصورت مستقیم به میکرو وصل نکردم.موبایل حکم یه گیرنده داره.
((((روش برق رسی استاندارد , به گوشی باتری است...)))در مورد تغذیه موبایل هم باید بگم من از خود باتری برای گوشی استفاده کردم
.
((گوشی ها دارای کیپد - LCD مدارهای شارژ - .... روی خود میباشند و کنترل آنها دست شما نیست)))اتفاقا تمام عملیات دست خودمه و اونو کنترل میکنم.
یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی
تو موضوع avr یه تاپیک هست واسه آموزش ها بهتره اونجا بزاری !!!!!!
سلام دوست عزیز
ممنون برای پیشنهاد خوبتان
به آقا رضا پیشنهادتان را رساندم
اگر صلاح دونستند , خودشان قرار میدهند اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط علیدلی
بابا ما رو دست کم گرفتی؟؟ :angry: :angry: :angry: :angry:
اقای کاخکی یه مدار کنترل از طریق خط تلفن ثابت ارائه کرده بودنند..من با کمک ایشون یه سری تغییرات دادیم و مدارو به حالت موبایل در اوردیم .یعنی الان شده کنترل با موبایل
من خودم به تعمیرات موبایل مسلط هستم و نقشه های موبایل هم از دوستام گرفتم .
با کارهای خیلی کوچیکی که انجام دادم تونستم وارد سخت افزار گوشی بشم و موبایل رو کنترل کنم .
شما گفتید که من موبایل رو به میکرو وصل کردم .من موبایل رو بصورت مستقیم به میکرو وصل نکردم.موبایل حکم یه گیرنده داره. ما توسط ای سی MT8870 دستور میدیم و رله ها رو فعال میکنیم.
((((روش برق رسی استاندارد , به گوشی باتری است...)))در مورد تغذیه موبایل هم باید بگم من از خود باتری برای گوشی استفاده کردم و یه برنامه براش نوشتم که هر روز اتوماتیک به مدت 15 دقیقه باتری شارژ میشه .همه چیز استاندارد هست
.
((گوشی ها دارای کیپد - LCD مدارهای شارژ - .... روی خود میباشند و کنترل آنها دست شما نیست)))اتفاقا تمام عملیات دست خودمه و اونو کنترل میکنم.
(((و معمولا هم از گوشی های استوک برای این کار استفاده میشود که کار خود را کرده اند ...
هیچ وقت کسی نمی آید گوشی نو را به کار گیرد
حتی اگر هم بخواهد این کار را انجام دهد
نقشه گوشی های جدید , موجود نمیباشد))
گوشی که من استفاده کردم سونی اریسکون K310 هست.اتفاقا چون الان قیمت گوشی اومده پایین میخام گوشی نو استفاده کنم .گوشی نوکیا 1280 خریدم 31.و میخام بجای K310 استفاده کنم.
مدارو دارم روش کار میکنم دیگه تموم هست لنگه یه جعبه خوب هستم چون LCD بهش اضافه کردم و میخام موبایلو جاسازی کنم جعبه مد نظر پیدا نشده .تمام شد یه فیلم ازش میگیرم میذارم تا ببینی چی شده. :wow: :wow: :wow:
سلام محمد عزیز
خیلی خیلی خوبه
اگر کاملش کردید
یک مقاله از پروژتون دست کنید
تا ما هم از اون استفاده کنیم
پ.ن: من شما را هیچ وقت دست کم نگرفتم
از اون اول , شما را
یک فرد با علم و گاهی و با تجربه در زمینه الکترونیک میدونستم
از اولین پستهای اشنایی من با شما
بی این نتیجه رسیدم
بسیار موشکافانه به همه چیز نگاه میکردید....
نوشته اصلی توسط علیدلی
اقای کاخکی یه مدار کنترل از طریق خط تلفن ثابت ارائه کرده بودنند..من با کمک ایشون یه سری تغییرات دادیم و مدارو به حالت موبایل در اوردیم ..
این پروژه آقای کاخکی در کجای سایت است
من در موردش چیزی نمیدونم
کمی راهنمایی میکنید؟ اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط sina1359
این پروژه آقای کاخکی در کجای سایت است
من در موردش چیزی نمیدونم
کمی راهنمایی میکنید؟
سلام جناب آقای علیدلی
در مورد پروژتون توضیح نمیدهید؟
این پروژه آقای کاخکی چیست....
سلام عزیز دل انگیز
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=35457.0
این پروژه اقای کاخکی هست .که با خط ثابته .من تغییرش دادم و الان دارم با موبایل عملیات کنترل رو انجام میدم.
صفحه اول در مورد دستگاهشون توضیح داده .صفحه اول رو بخونید.بعد اگر سوالی داشتی در مورد دستگاه موبایل تا جواب بدم
محمد خان
من خدمت شما عرض کردم که از فرکانسهای تن (Tone) استفاده میکنید
من با تن زیاد کار کردم
یک مشکلی که دارن و میشه گفت بزرگتریم مشکلشون هست
کوچکترین پارازیت و خش خش روی خط تلفن (که معمولا روی خطوط ایران زیاد به چشم دیده میشن)
موجب به وجود آمدن خطا بر روی آن میشود
مخصوصا سیستمهای موبایل که بیشترین خش خش و قطع و وصل شدن را دارند
به نظر من استفاده از تن بر روی موبایل
کار اشتباهیست
محمد خان
من خدمت شما عرض کردم که از فرکانسهای تن (Tone) استفاده میکنید
من با تن زیاد کار کردم
یک مشکلی که دارن و میشه گفت بزرگتریم مشکلشون هست
کوچکترین پارازیت و خش خش روی خط تلفن (که معمولا روی خطوط ایران زیاد به چشم دیده میشن)
موجب به وجود آمدن خطا بر روی آن میشود
مخصوصا سیستمهای موبایل که بیشترین خش خش و قطع و وصل شدن را دارند
به نظر من استفاده از تن بر روی موبایل
کار اشتباهیست
سلام.
داش سینا من منکر این نیستم که دستگاه موبایل برترین هست.هر چیزی معایب و محاسن خودشو داره.ماژول یه حسن های داره .موبایل هم یه حسن هایی.من اینو برا کار خودم میخاستم استفاده کنم .تا الانم هیچ مشکلی نداشته ....
شما میگی پارازیت و خش خش روی موبایل .چند سال من موبایل دارم هنوز خطم خش خش نکرده .اره درسته بعضی مکانها رفتم و انتن دهی خوب نبوده وصدا قطع و وصل میشده ،اینو رد نمیکنم .ولی جایی که من استفاده کردم محیط باز و انتن دهی هم خوب هست.
ا
سلام.
داش سینا من منکر این نیستم که دستگاه موبایل برترین هست.هر چیزی معایب و محاسن خودشو داره.ماژول یه حسن های داره .موبایل هم یه حسن هایی.من اینو برا کار خودم میخاستم استفاده کنم .تا الانم هیچ مشکلی نداشته ....
شما میگی پارازیت و خش خش روی موبایل .چند سال من موبایل دارم هنوز خطم خش خش نکرده .اره درسته بعضی مکانها رفتم و انتن دهی خوب نبوده وصدا قطع و وصل میشده ،اینو رد نمیکنم .ولی جایی که من استفاده کردم محیط باز و انتن دهی هم خوب هست.
الانی که اینو من دارم مینویسم .یکی از بچه ها حدود نیم ساعت پیش از ایرانسل به خط دائم من چندتا مسیج داده هنوز نرسیده.این بخاطر تراکم و شلوغ بودن خط هست که مسیج رد نمیشه .شما خودتون دیدید از جریان بعد از انتخابات یکدفعه تا چند روز مسیج ها قطع میشه .الانم همینطوره..نظر شخصی منه بنظرم برای اینکار موبایل بهتره.
شما گفتی 80 تومان هزینه تموم شدشه.
ولی با موبایل:::
گوشی نو نوکیا 1280 30 هزار تومان
اتمگا 8 3000 تومان
4 تا رله 2800 تومان
و مابقی وسایل با برد و جعبه و.... 4000تومان
جمع کل::40000 هزار تومان
سلام محمد خان
خوب هستید که انشا...
منئ نمیگم ماژول بهتر و ارزانتر است
من که خودم خیلی دوست دارم از موبایل برای اتصال میکرو به خطوط GSM استفاده کنم
تا به حال هم نتونستم این کار را بکنم
فکر هم نمیکردم از گوشی نو بشه استفاده کرد
باید سیستمی که ساختید
خیلی خیلی خوب و دقیق و کامل باشه
ممنون میشم آموزش کار با موبایل 30000 تومانی را
به من آموزش دهید
نمیدونم به چه صورتی است
آیا کار با آن سخت است
به چه صورت ارتباط بر قرار میکنید
برق را چه کار میکنید
باتری چه میشود
LCD موبایل کار میکند؟
روشن خاموش کردن موبایل به چه صورتی است
کلا با تستی که انجام دادید
خوب عمل کرده؟
راحت هستید؟ و کار با آن آسان است؟
اقا رو اون گوشی ارزون نوکیا وقت نذارید که اخرش تباهی چون at command رو حمایت نمیکنه
راستی اون 30000 رو هم خدا بیامورزه ولی میتونید یه گوشی دست دوم بگیرید مثلا k320 سونی اریکسون به بالا
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
:nerd: :nerd: :nerd: اضافه شده در تاریخ :
[quote=علیدلی]
اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط r.babazadeh
اقا رو اون گوشی ارزون نوکیا وقت نذارید که اخرش تباهی چون at command رو حمایت نمیکنه
راستی اون 30000 رو هم خدا بیامورزه ولی میتونید یه گوشی دست دوم بگیرید مثلا k320 سونی اریکسون به بالا
سلام.دوست گرامی .
مدار خیلی اسونتر از اون چیزی هست که شما تصورشو میکنی.اصلا من از at command استفاده نکردم.در حال حاضر یه K310 داشتم از اون استفاده کردم .برا اینطور کارها سونی اریکسون بهتر از نوکیا هست ولی نوکیا انتن دهیش بهتره اضافه شده در تاریخ :
داش سینا چند روز پیش یه مغازه بود مدار RFID میفروخت .مدلهای مختلفی داشت .یه نمونه ساده بدون LCD داشت 110 هزار تومان .یه کارت داشت با یه دستگاه که 15*10 بود .همین .
اون چیزی که شما درست کردی حدودا باید 130 به بالا باشه
اگر بخای یه حساب سرانگشتی کنی میبینی 40 تومان هم هزینه نکردی ولی توبازار دارن 130 به بالا می فروشن
سلام دوست عزیز
محمد خان , انگار با فرکانسهای تن (Tone) کار میکنند و از ارتباط سریال استفاده نمیکنند
سیستم جالبی است
من قبلا با خطوط تلفن این کار را انجام دادم (قفل درب باز کن تلفنی)
ولی با موبایل و گوشی
فکر جالبی است
کلا دوست دارم از موبایل استفاده کنم
در الکترونیک دو دیدگاه , در بین علاقه مندان به این رشته وجود داره:
1- استفاده از ماژول و قطعات نو و طراحی مدار (که بیشتر صنعتی است)
2- استفاده از قطعات استوک و دست دوم و طراحی ابتکاری دستگاه هایی با وسایل بدرد نخور...
همیشه این دو دیدگاه در پروژه ها به چشم میخوره و هر کدام لذت خود را دارد
زمانی که مثلا با یک موتور اسکوتر دست دوم , همراه با یک لوله پولیکا و...
بدرد نخور یک توربین بادی درست کنید ....
لذت خود را دارد و یا مثلا با یک ماژول GSM و GPS یک برد نو حرفه ای طراحی کنیم
یک لذت خواص خود را دارد
برای همین من به پروژه دوست عزیزم محمد خان علیدلی علاقه مند شدم... اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط علیدلی
داش سینا چند روز پیش یه مغازه بود مدار RFID میفروخت .مدلهای مختلفی داشت .یه نمونه ساده بدون LCD داشت 110 هزار تومان .یه کارت داشت با یه دستگاه که 15*10 بود .همین .
اون چیزی که شما درست کردی حدودا باید 130 به بالا باشه
اگر بخای یه حساب سرانگشتی کنی میبینی 40 تومان هم هزینه نکردی ولی توبازار دارن 130 به بالا می فروشن
چی بگم محمدخان
راستش بیش از 30000 تومان هزینه ندارد
پ.ن:
در بازار یک قفل تاچ اسکرین با LCD گرافیکی آبی 64در 128 دیدم که به گاوصندوق وصل میشد
و بدون قسمت قفل مکانیکیش 600 هزار تومان قیمت داشت
یا مثلا , پروژه میسکال روشن خاموش کنند ه موتور چاه....
آماده آن 160 هزار تومان است (بدون باکس و آداپتور...)
که برای ما نصف این قیمت هم در نمی اید....
خوب پس یه دونشو میسازم .قیمت کارت ها رو نگفتی چنده ؟؟مگه کارایی هر کارتی فرق داره ؟؟
سلام
مقاله را اگر درست میخوندید , دیگر چنین سووالی نمیکردید oo:
سه نوع تگ در بازار است:
جاسوئیچی برای ساخت قفل درب باز کن (بهتر است)
کارتهای پلاستیکی برای پروژه های حضور و غیاب (بهتر است)
برچسب یا مدل لیبلی که برای نصب بر روی اجناس به عنوان بارکد به کار میره
بهتر نیست سوال خود را در تاپیک مطرح کنید تا دوستان هم از آن استفاده کنند
قیمت هر سه نوع تگ , هر عدد 1000 تومان
دیدگاه