اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خروجی avr

نوشته اصلی توسط 4850
    تا حالا با پروتئوس کار کردین؟ خیلی آسونه فایل پروتئوس رو که باز کنید و روی آی سی mega32 دابل کلیک کنید داخل پنجره باز شده یه گزینه هست که بغلش عکس یه پوشه زرد رنگ هست رو اون پوشه کلیک کنید آدرس برنامه رو میدید و ok رو میزنید، تا اینجا برنامه رو ریختین رو میکرو حالا پایین پنجره نرم افزار پروتئوس یه گزینه هست مثل گزینه play همه نرم افزارای پلیر (یه مثلث)اونو می زنید برنامه اجرا میشه و شما با تکون دادن پتانسیومتر مقدار ولتاژی که روی پتانسیومتر هست رو روی سون سگمنت میبینید.
    ممنون
    چند تا سوال و یه مشکل
    مدل کریستال چی هست
    کار 7447 چیه
    سلف را به چند ولت وصل کنم
    مشکل هم اینکه برنامه که من نوشتم خطا میدهد
    به نظرت فقط همون فرمول را بنویسم کافیه
    موفق باشید

دیدگاه

کریستال معمولیه میری مغازه میگی کریستال 8mhz می خوام
      سلف به vcc یا همن +5 ولت وصل میشه.
      کار 7447 هم اعداد باینری که در ورودی به صورت 0 و 1 میگیره رو تبدیل میکنه به یکسری کد برای 7seg تا اون بتونه معادل همون عدد باینری رو نشون بده .
      برای برنامه هم برنامه ای که نوشتی رو بزار تا ببینم اشکال از کجایه.
      دوست عزیز شما برای کار با میکرو حتما باید یه اطلاعات پایه ای از مبانی دیجیتال داشته باشی اگه سعی کنی دیجیتالتو قوی کنی همه این سوالا برات عین آب خوردن میشه
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
        کریستال معمولیه میری مغازه میگی کریستال 8mhz می خوام
        سلف به vcc یا همن +5 ولت وصل میشه.
        کار 7447 هم اعداد باینری که در ورودی به صورت 0 و 1 میگیره رو تبدیل میکنه به یکسری کد برای 7seg تا اون بتونه معادل همون عدد باینری رو نشون بده .
        برای برنامه هم برنامه ای که نوشتی رو بزار تا ببینم اشکال از کجایه.
        دوست عزیز شما برای کار با میکرو حتما باید یه اطلاعات پایه ای از مبانی دیجیتال داشته باشی اگه سعی کنی دیجیتالتو قوی کنی همه این سوالا برات عین آب خوردن میشه
        ممنون
        اگه بخواهم اعداد را رو یک تابلو که از یک سری ال ای دی مثل تابلو روان (فقط جای اعداد ال ای دی بذارم وسط نباشه)تشکیل شده نشون بدم با 7447 میشه یا باید یه مدار اضاف کنم
        اعداد ورودی از 4 تا 20 و خروجی از 0 تا 300میباشند
        چطور دیجیتالمو قوی کنم
        این هم برنامه
        $regfile = "m32def.dat"
        $crystal = 8000000
        $baud = 9600
        Dim X As Single
        Dim Y As Single
        X = 5

Print "X=0.07Y+4"
        Print "x=" ; X
        Print "y=?"
        Print "----------------"
        Print X ; "=0.07y+4"
        Print "0.07y=4-" ; X
        X = 4 - X
        Print "0.07y=" ; X
        Print "y=" ; X ; "/0.07"
        Y = X / 0.07
        Print "y=" ; Y
        End
        موفق باشید

دیدگاه

خب اگه بخوای به جای سگمنتای 7SEG از یکسری LED استفاده کنی(مثل تابلوهای ثانیه شمار سر چهارراه) میشه از 7447 استفاده کنی ولی نه به صورت مستقیم چون حداکثر جریانی که 7447 میتونه در خروجی هاش ارائه بده خیلی کمتر از مقداری که LED هات از مدار میکشن در نتیجه 7447 میسوزه ولی اگه بعد از 7447 از یه درایور مناسب استفاده کنی میشه وصلش کرد .
          اگه نمیدونی درایور با چه شماره ای استفاده کنی ULN2003 می تونه درایور خوبی باشه البته بسته به جریانی که LED هات میکشن درایور رو باید ببینی چی بزاری
          برای قوی کردن دیجیتالت هم به نظر من بهترین راه شرکت در کلاسهایی که فنی حرفه ای میزاره هستش چون هم عملی هستن و هم تئوری و البته به علاقه و پشتکار شما هم بستگی داره
          در مورد برنامه هم من بررسی میکنم بهت خبر میدم
          خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
          [hr]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 4850
            خب اگه بخوای به جای سگمنتای 7SEG از یکسری LED استفاده کنی(مثل تابلوهای ثانیه شمار سر چهارراه) میشه از 7447 استفاده کنی ولی نه به صورت مستقیم چون حداکثر جریانی که 7447 میتونه در خروجی هاش ارائه بده خیلی کمتر از مقداری که LED هات از مدار میکشن در نتیجه 7447 میسوزه ولی اگه بعد از 7447 از یه درایور مناسب استفاده کنی میشه وصلش کرد .
            اگه نمیدونی درایور با چه شماره ای استفاده کنی ULN2003 می تونه درایور خوبی باشه البته بسته به جریانی که LED هات میکشن درایور رو باید ببینی چی بزاری
            برای قوی کردن دیجیتالت هم به نظر من بهترین راه شرکت در کلاسهایی که فنی حرفه ای میزاره هستش چون هم عملی هستن و هم تئوری و البته به علاقه و پشتکار شما هم بستگی داره
            در مورد برنامه هم من بررسی میکنم بهت خبر میدم
            سلام
            ممنون
            من یه برنامه دیگه هم نوشتم روی سون سگمن اجرا نشد
            اگه وقا کردید این را هم نگاهی بندازید
            [left]$regfile = "m32def.dat"
            $crystal = 8000000
            Config Porta = input
            Config Portb = Output
            Config Portc = Output
            Config Portd = Output
            Dim A As Word
            Dim Y As Word
            Dim Z As Word
            Dim E As Word
            Dim F As Word
            Dim S As Word
            Dim L As Word
            Dim D As Word
            Y=a-4
            Y=y/0.05
            Z=y/10
            D=z*10
            D=y-d
            Portb = d
            E=z/10
            F=e*10
            F=z-e
            Portc = f
            S=e/10
            L=s*10
            L=e-l
            Portd = l
            end

[pre][/pre]
            [/leftموفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kendab
              ممنون
              اگه بخواهم اعداد را رو یک تابلو که از یک سری ال ای دی مثل تابلو روان (فقط جای اعداد ال ای دی بذارم وسط نباشه)تشکیل شده نشون بدم با 7447 میشه یا باید یه مدار اضاف کنم
              اعداد ورودی از 4 تا 20 و خروجی از 0 تا 300میباشند
              چطور دیجیتالمو قوی کنم
              این هم برنامه
              $regfile = "m32def.dat"
              $crystal = 8000000
              $baud = 9600
              Dim X As Single
              Dim Y As Single
              X = 5

Print "X=0.07Y+4"
              Print "x=" ; X
              Print "y=?"
              Print "----------------"
              Print X ; "=0.07y+4"
              Print "0.07y=4-" ; X
              X = 4 - X
              Print "0.07y=" ; X
              Print "y=" ; X ; "/0.07"
              Y = X / 0.07
              Print "y=" ; Y
              End
              موفق باشید
              اعداد ورودی از4 تا 20 (منظورت از 4ولت تا 20 ولته)
              ضمنن همون طور که میدونی رو سون سگمنت ماکزیمم عددی که میتونی نشون بدی 9 هستش پس شما چطور می خواهی خروجی 0 تا 300 رو تو خروجی نشون بدی
              اما در مورد برنامه هاتون هر دو تاشون یه مشکل اساسی دارن به علت نداشتن حلقه در برنامه دستورات فقط یک بار انجام میشن و تمام و دومین مشکلشون اینه که متغییرهاتونو درست تعریف نکردین.
              اگه کار خاصی مد نظرتون هست اگه میتونید بگید براتون برنامشو مینویسم و بعد توضیح میدم فکر کنم اینطوری بهتر متوجه شوید.
              [hr]

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : خروجی avr

نوشته اصلی توسط 4850
                اعداد ورودی از4 تا 20 (منظورت از 4ولت تا 20 ولته)
                ضمنن همون طور که میدونی رو سون سگمنت ماکزیمم عددی که میتونی نشون بدی 9 هستش پس شما چطور می خواهی خروجی 0 تا 300 رو تو خروجی نشون بدی
                اما در مورد برنامه هاتون هر دو تاشون یه مشکل اساسی دارن به علت نداشتن حلقه در برنامه دستورات فقط یک بار انجام میشن و تمام و دومین مشکلشون اینه که متغییرهاتونو درست تعریف نکردین.
                اگه کار خاصی مد نظرتون هست اگه میتونید بگید براتون برنامشو مینویسم و بعد توضیح میدم فکر کنم اینطوری بهتر متوجه شوید.
                سلام
                میخام یکان روی یه سون سگمنت دهگان روی یکی دیگه صدگان روی دیگری
                کجاش حلقه باید بذارم
                میخام اعدادروی یکسری ال ای دی که به مدل چراغ راهنما بسته شدن نشون بدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X