اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افزایش پایه های ورودی ATMEGA32 تا 500 عدد

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

افزایش پایه های ورودی ATMEGA32 تا 500 عدد

سلام به اساتید محترم.
    من می خوام به ATMEGA32 تعداد 250 عدد ورودی مثبت وصل کنم و 250 عدد ورودی منفی وصل و یا قطع بودنشون متوجه بشم.من چطوری می تونم پایه های این آیسی افزایش بدم؟ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ : افزایش پایه های ورودی ATMEGA32 تا 500 عدد

سلام

از 64 تا بافر 8 ورودی استفاده کن و 9 خط آدرس، جمعا می شه 512 تا IO، ولی خیلی مدارت حجیم میشه... نمی دونم واقعا تو عمل جواب بده یا نه
    مشکلی نیست که آسان نشود مرد میخواهد که هراسان نشود

دیدگاه

سلام شما اگه از میکروهایی که دارای حافظه XRAM در فضای ادرس دهیشان هستند استفاده کنید(مانند ATEMEGa162 )می تونید هرچی خواستید با استفاده از لچ و بافر بهش وصل کنید :smile:
      I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

از آی سی های pcf استفاده کن .. پارت نامبرش یادم نیست.. تو پروتوس پیداش کن...
        برای خط آدرس هم باید خودت یه راه حلی پیدا کنی دیگه ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط trrstrima
          از آی سی های pcf استفاده کن .. پارت نامبرش یادم نیست.. تو پروتوس پیداش کن...
          برای خط آدرس هم باید خودت یه راه حلی پیدا کنی دیگه ..
          سلام

میشه یکم در مورد این تراشه ها توضیح بدید؟

ممنون
          تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
          دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
          مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
          حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

سلام
            pcf8574 هست و یه افزایش دهنده ی io هست .. اگه به عنوان ورودی مقدار دهیش کنین با هر تغییر در ورودی یه وقفه میسازه برای میکرو
            و برای خروجی هم باید آدرس رو بفرستی و وقتی ack دریافت کردی مقدار رو روش بنویسی... تا اینجا داستان خوبه ...
            ولی یه مشکل هست.. این که فقط سه تا خط آدرس گزاشته ... یعنی 8 تا آی سی یا 65 تا پایه ..
            حالا اگه ما بیایم برای این پایه های i2c با یه موکس آنالوگ یا سوییچ آنالوگ 4051 یا ... یه جدا کننده بزاریم که بتونیم خط i2c رو جابجا کنیم خوب میشه
            ولی یه نکته ای هستا ... i2c پول پ میخاد ... یعنی در ورودی و خروجی آی سی پول پ رو باید بزاریم ... نظرتون چیه؟؟

دیدگاه

استفاده از یه cpld مثه xc95144 جمو جور ترین راهه

راه دیگه استفاده از یه سری بافر مثه 74hc244 هس که خطوط Enشون رو با یه سری شیفت رجیستر مثه 74hc595 کنترل کنی.

راستی یه راه کم دردسر تر هم استفاده از چند طبقه مالتی پلکسر پشت سر همه .(مثه 74HC151 که مالتی پلکسر 8 به 1 هس) تو طبقه ی اول یه مالتی پلکسر و تو طبقه ی دوم 8 تا این میشه 64 تا ورودی . 8 سری ازینا رو که موازی با هم به یه پرت ببندی میتونی 512 تا ورودی رو کنترل کنی .که 8 تا 8 تا میتونی بخونیشون. کلا 6 تا خط هم برا آدرس دهی لازم داره. 3 تا طبقه اول -3 تا طبقه ی دوم
              اینجوری کار آدرس دهی خیلی راحت تر شه
              پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

با 74573 lمی تونی n تا خروجی و ورودی داشته باشی فقط باید برای ورودی از پایه oe و برای خروجی از پایه L ای سی استفاده کنی

البته استفاده از cpld خیلی بهتره و کارتون رو خیلی ساده تر می کنه
                همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PRO-DESIGNER
                  با 74573 lمی تونی n تا خروجی و ورودی داشته باشی فقط باید برای ورودی از پایه oe و برای خروجی از پایه L ای سی استفاده کنی
                  :eek:
                  OE=OUTPUT ENABLE
                  L=LATCH
                  این آیسی بافر دو طرفه نیست ...

دیدگاه

دوست عزیز توضیح بده که این همه خروجی را برای چی می خوای؟ یکمی راجع به کارت توضیح بده. شاید راح حل ساده تری برای مشکلت وجود داشته باشه.
                    در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                    2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                    3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                      :eek:
                      OE=OUTPUT ENABLE
                      L=LATCH
                      این آیسی بافر دو طرفه نیست ...
                      درسته دوست عزیز که این آی سی دو طرفه نیست ولی دقت کن دوست نویسنده گفته افزایش ورودی و اگر آی سی رو برای ورودی بخواهی ورودی های d رو به عنوان ورودی می گیری و اون آی سی که می خوای ورودیش رو بخونی رو oe شو فعال می کنی و اگر هم بخواهی خروجی افزایش بدی باید از خروجی آی سی به عنوان خروجی بهره بگیری و به d دیتا بدی و با L اون آی سی مورد نظر تو خروجی مورد نظر بنویسی
                      اگر هم بخواهی i/o افزایش بدی بهترین راه بهره برداری از cpld هست چون تمام آی سی های افزایش i/o بازار محدودیت هایی دارند ولی شما می تونی با cpld هر طرحی خواستی پیاده کنی
                      همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط PRO-DESIGNER
                        درسته دوست عزیز که این آی سی دو طرفه نیست ولی دقت کن دوست نویسنده گفته افزایش ورودی و اگر آی سی رو برای ورودی بخواهی ورودی های d رو به عنوان ورودی می گیری و اون آی سی که می خوای ورودیش رو بخونی رو oe شو فعال می کنی و اگر هم بخواهی خروجی افزایش بدی باید از خروجی آی سی به عنوان خروجی بهره بگیری و به d دیتا بدی و با L اون آی سی مورد نظر تو خروجی مورد نظر بنویسی
                        اگر هم بخواهی i/o افزایش بدی بهترین راه بهره برداری از cpld هست چون تمام آی سی های افزایش i/o بازار محدودیت هایی دارند ولی شما می تونی با cpld هر طرحی خواستی پیاده کنی
                        در مورد اول روش های ساده تری وجود داره. این روشی که شما میگین به تعداد زیادی خط کنترل نیاز داره که برای ورودی یا خروجی بالا در عمل غیر قابل اجراس. بالاتر فک کنم چنتا روش گفته بودم ... برای خروجی به هر تعداد میتونی از 595 استفاده کنی فک کنم کلا 3 تا خط میخواد
                        و برای ورودی هم از چن طبقه مالتی پلکسر
                        راستی برای کامل کردن صحبتتون لچ و اوتپوت انیبل باید با هم فعال شه تا 573 خروجی ثابت داشته باشه

در مورد دوم هم با توجه به قیمت فعلی cpld ها خیلی صرف نداره . دو سه هفته پیش 95144 قیمت کردم 18 تومن! الان نمیدونم چن شده البته من خودم با این موافقم . مدار جم و جورو حرفه ای میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
                          در مورد اول روش های ساده تری وجود داره. این روشی که شما میگین به تعداد زیادی خط کنترل نیاز داره که برای ورودی یا خروجی بالا در عمل غیر قابل اجراس. بالاتر فک کنم چنتا روش گفته بودم ... برای خروجی به هر تعداد میتونی از 595 استفاده کنی فک کنم کلا 3 تا خط میخواد
                          و برای ورودی هم از چن طبقه مالتی پلکسر
                          راستی برای کامل کردن صحبتتون لچ و اوتپوت انیبل باید با هم فعال شه تا 573 خروجی ثابت داشته باشه

در مورد دوم هم با توجه به قیمت فعلی cpld ها خیلی صرف نداره . دو سه هفته پیش 95144 قیمت کردم 18 تومن! الان نمیدونم چن شده البته من خودم با این موافقم . مدار جم و جورو حرفه ای میشه.
                          تا صبح هم می شه روش جدید گفت ولی روش پارالل به سریال هم محدودیتهایی از قبیل برنامه نویسی وسرعت پایین تر نسبت به روش موازی و همچنین دسترسی سخت برای پین های دورتر از نظر کلاک و یه مقدار سختی بی مورد است مثلا شما برای اینکه پین آخر رو بخونید باید 500 کلاک بدین و تقریبا 150 میکرو ثانیه در بهترین شرایط برنامه نویسی تاخیر داریم حالا اگر بخوایهم هر 100 میلی ثانیه یک بار پین ها رو چک کنیم نمی شه یعنی افت سرعت بد تر از اینتل 4004 ولی تو حالت موازی بدترین حالت 500 نانو 1 میکرو ثانیه تاخیر داری و برنامه نویسیش هم خیلی ساده هست البته اگر یه کم سلیقه و وقتم خرجش کنی سرعت بالا تر هم قابل دسترسی هست

برای 573 که من مثال زدم تو حالت ورودی L همیشه باید فعال باشه و OE انتخاب بشه با توجه به ورودی
                          و برای خروجی هم OE همیشه باید فعال باشه و L باید با توجه به خروجی مورد نظر فعال بشه

فعال بودن همیشگی OE یعنی تو طرح شماتیک به زمین وصل شه
                          فعال بودن همیشگی L هم یعنی تو طرح شماتیک به VCC وصل شه

دیدگاه

واسه روش مالتی پلکس کردن ورودی ها میشه یه شماتیک بذارین؟؟
                            تیم کاوش در مسابقات بین المللی ایران اپن 2016.نمایشی.مین یاب.
                            علم را باید در آزمایشگاه یاد گرفت نه در دانشگاه!

دیدگاه

من یه فیلمی توپارات دیدم با چهار تا سیم یه عالمه LED رو روشن خاموش میکرد اونو نگاه کن شاید روش کارش رو بدونی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X