اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مقایسه بین PIC و AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مقایسه بین PIC و AVR

من اخیرا فقط به دلیل مشکلاتی که ناشی از تقلبی بودن میکروهای avr بازار به فکر تعویض میکرو در بعضی محصولات افتادم
    مثلا در هر 10 میکرو مگا 64 خرید روز حداقل 2 میکرو یافت میشه که مشکل ایپرام داره و یا بعد از مدتی حافظه فلشش به مشکل بر میخوره
    و یا در دمای حدود صفر میکرو روشن نمیشه(اینم دیگه جدیدترین مشکلم بود)
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

با سلام . من هم با 8051 هم با avr و هم به تازگی با pic کار کردم . نویز پذیری رو خودم تو 8051 دیدم که وقتی مثلا یه موبایل کنارش زنگ میزنه کلا کارش به هم میخوره ولی تو دو تای دیگه تا حالا ندیدم .
      از نظر محبوبیت تو دنیا به نظر میاد pic بهتر هستش و کامپایلر های قدرتمندی مثل HI-tech و ccs و mplab داره که آخری مال خود شرکت سازنده pic یعنی میکرو چیپ هست .
      روی هم رفته برای شروع avr بهتره ولی برای کارای سنگین pic بهتر عمل میکنه .
      در ضمن pic برای کاربرد های خاص هم میکرو داره مثلا میکرویی مخصوص تولید pwm برای منابع تغذیه سویچینگ داره و ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
        من اخیرا فقط به دلیل مشکلاتی که ناشی از تقلبی بودن میکروهای avr بازار به فکر تعویض میکرو در بعضی محصولات افتادم
        مثلا در هر 10 میکرو مگا 64 خرید روز حداقل 2 میکرو یافت میشه که مشکل ایپرام داره و یا بعد از مدتی حافظه فلشش به مشکل بر میخوره
        و یا در دمای حدود صفر میکرو روشن نمیشه(اینم دیگه جدیدترین مشکلم بود)
        منم یه چنین چیزهایی توی مگا 128 دیدم
        I'm Very Question and I have more Question,Please Answer All of my Questions

[img width=156 height=100]http://uploadtak.com/images/u3536_555_Timer_as_Astable.gif[/img]

دیدگاه

سلام
          من تا حالا همش با avr کار میکردم اما اخیرا یه مدار طراحی کردم که مربوط به هواپیما های بدون سر نشین هستش و توی اولین تست زمینیم دوتا mega 128 بعد از 20 دقیقه کار کردن از کار افتادن!!!!!
          الآن تصمیم گرفتم برم و رو pic یا xmega کار کنم، این رو میدونم که arm واسه کار من زیادیه!!!
          افرادی که کار کردن میدونن که آیا تکون و لرزش فیزیکی زیاد هم میتونی باعث خرابی میکرو بشه؟؟
          من که فکر میکنم میکرو هام اصل نبودن!
          ولی به هر حال فکر میکنم کلاک بالا تر pic و xmega تو کار من بتونه دلیل خوبی برای استفاده از اون ها باشه!!!

دیدگاه

بله مگا 128 یه مشکل عجیب داره اگه برنامه خیلی سنگین باشه یا میسوزه یا یه بخشیش از کار میوفته من خودم یه بار یه روبات انباردار درست کردم بعد از 5 یا 6 بار تست کردن میکرو میسوخت هیچ مشکلی در مدار وجود نداشت با توجه به تجربه ای که داشتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X