اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اپتوکوپلر PC817

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اپتوکوپلر PC817

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
    7805 بعضی مدل هاش تا 1 آمپر نهایتا و بعضی تا 0.5 آمپر جریان میدن
    اما شما همیشه تا آخر از قطعات کار نکش مخصوصا قطعات موجود که اورجینال نیستند
    برای جریان های بالا نهایتا تا 3 آمپر رگولاتور سویچینگ هست lm2576 . البته ولتاژ خروجی حاصل از سیستم سویچینگ مقداری ریپل داره که برای آی سی ها خوب نیست که باید
    با فیلتر های مناسب lc گرفته بشه
    در کل با توجه به این که آی سی ها معمولا مصرف جریان کمی دارن همین رگولاتور های نهایتا 1 امپر جواب گو هست
    برای جریان های بالا تر هم بعید میدونم که ای سی ها چنین جریان هایی رو مطالبه کنند مگر این که چندین آی سی در یک مدار موازی بشن
    نویز اگه از خروجی ماژول باشه کاری نمیشه کرد
    خروجی ماژول رو مستقیم به بلندگو وصل کردی ؟؟؟
    ممنون دوست عزیز.
    خیر به ورودی AUX وصل کردم البته با لحیم کاری ماژول به سیم و بعد به برد بورد و بعد به جک مادگی 3.5 mm بعد از طریق کابل به ورودی aux برای تست هستش البته،خواستم بدونم برای اینکه اگه یک زمانی مدار به صورت صحیح لحیم کاری شد روی برد برای جلوگیزی از نویز ها از قبل برنامه ریزی بکنم برای نقشه مدار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdypawe نمایش پست ها
      ممنون دوست عزیز.
      خیر به ورودی AUX وصل کردم البته با لحیم کاری ماژول به سیم و بعد به برد بورد و بعد به جک مادگی 3.5 mm بعد از طریق کابل به ورودی aux برای تست هستش البته،خواستم بدونم برای اینکه اگه یک زمانی مدار به صورت صحیح لحیم کاری شد روی برد برای جلوگیزی از نویز ها از قبل برنامه ریزی بکنم برای نقشه مدار.
      سیمت که بلند باشه نویز میوفته رو صدا
      میتونی از سیم کواکسیال ( سیم آنتن ماهواره ) استفاده کنی
      یا اگه نمیخوای میتونی مقاومت ورودی aux رو کم کنی البته مراقب باش به خروجی ماژول فشار نیاد
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

سیمت که بلند باشه نویز میوفته رو صدا
        میتونی از سیم کواکسیال ( سیم آنتن ماهواره ) استفاده کنی
        یا اگه نمیخوای میتونی مقاومت ورودی aux رو کم کنی البته مراقب باش به خروجی ماژول فشار نیاد
        حالا انشاالله مداروش ببندم احتمالا رفع بشه وقتی قشنگ اتصالات بهم لحیم بشه.
        اقا خیلی لطف کردید ممنون و متشکر بخاطر وقتی که گذاشتید شبتون خوش.

دیدگاه

توضیح میدم
          از میکرو شروع میکنم : شما یه پین از میکرو را با یه مقاومت به ال ای دی اپتوکوپلر وصل میکنید
          کاتد ال ای دی هم که میدونید باید به زمین وصل بشه
          قسمت ترانزیستوری اپتو : امیتر رو به زمین وصل میکنید
          کلکتور رو با یه مقاومت 1K به تغذیه 5 ولت
          دوباره از کلکتور وصل میکنید به بیس یا با یه مقاومت ( مثلا 1K ) به گیت ترانزیستوری که گفتم امیتر یا سورس ترانزیستور رو به زمین و کلکتور یا درین رو به منفی ماژول وصل کنید
          پیشنهاد من برای ترانزیستور ماسفت irfz44n هست که مقاومت درین سورس بسیار کم و تحمل جریان درین بسیار بالا داره . . .
          دوست عزیز سلام
          من مدار رو طبق گفته ی شما بستم و جواب بگرفتم،فقط چندتا سوال برام پیش اومده، تو نت که سرچ کردم با دو نوع PC817 برخوردم که جای پایه های کلکتور و امیترشون فرق داشت.
          که با نقشه ی قبلی ای که براتون شماتیکشو گذاشتم جای پایه های امیتر و کلکتور PC817 من فرق داره.
          حالا سوالی که برای من پیش اومده اینه که من وقتی پایه ی متصل به انود اپتو رو یک میکنم ماژول بلوتوث خاموش میشه ،من من خوام ماژول در حالت عادی خاموش باشه و وقتی پایه ی انود اپتو یک شد ماژول روشن بشه .
          اگر زحمتی نیستش یک ملاحظه بفرمایید نقشه ی زیر رو ببینید مقاومت ها رو بهتره با رنج دیگه ای عوض کنم یا نه.

[IMG][/IMG]

دیدگاه

دوست عزیز سلام
            حالا سوالی که برای من پیش اومده اینه که من وقتی پایه ی متصل به انود اپتو رو یک میکنم ماژول بلوتوث خاموش میشه ،من من خوام ماژول در حالت عادی خاموش باشه و وقتی پایه ی انود اپتو یک شد ماژول روشن بشه .
            [IMG][/IMG]
            اگه میخواید با یک شدن خروجی میکرو و روشن شدن ال ای دی داخل اپتو ماژول روشن بشه کافیه یه گیت NOT بزارید سر راه خروجی میکرو یا سر راه گیت ماسفت
            گیت not رو هم به صورت آی سی ها میتونید تهیه کنید هم با یه ترانزیستور چه نوع منفی ( NPN ) چه مثبت . . .
            کافیه کاری کنید که در حالت عادی ال ای دی اپتو روشن باشه و با یک شدن خروجی میکرو ال ای دی خاموش بشه
            به همین سادگی . . .

ضمنا اون مقاومت 330 اهم ال ای دی اپتو رو افزایش بدید .
            سعی کنید بیشتر از 6 میلی آمپر از هر پایه میکرو جریان نکشید
            در این مداری که شما طراحی کردید حدود 12 میلی آمپر از پایه میکرو دارید جریان میکشید که 2 برابر مقدار گفته شده هست . . .
            جدیدترین ویرایش توسط rezamajdi; ۱۵:۵۹ ۱۳۹۷/۰۴/۰۵.

دیدگاه

کافیه کاری کنید که در حالت عادی ال ای دی اپتو روشن باشه و با یک شدن خروجی میکرو ال ای دی خاموش بشه
              به همین سادگی . . .
              ببخشید جسارتا اگه بخوام کاری کنم که اپتو روشن باشه و بعد با میکرو خاموشش کنم،اینجوری اپتو زیادی روشن نمی مونه؟چون زمان خاموشی بیشتر از زمان روشن بودن اپتو هستش،یکی دیگه از دلایلم هیمن مسئله بودش که گفتم فشار نیاد رو اپتو و مشکل ایجاد کنه در طولانی مدت،اگر راه حل اسونتری به ذهنتون میرسه ممنون میشم راهنمایی کنید واگر هم که فکر می کنید مشکلی ایجاد نمیشه به همین منوال ادامه میدم.
              در رابطه با توصیه ی مقدار مقاومت هم متشکرم.
              جسارتا ببخشید یک سوال دیگه هم خارج از این مسئله داشتم و با تجربه ای که شما دارید میتونید کم کنید.
              من می خوام برق 12 ولت چهار سلونوئید رو با سرعت زیاد قطع و وصل کنم،به نظرتون چطوری میتونم اینکار رو انجام بدم؟(این مدار قبلا بسته شده و باید جوری مدار طراحی بشه که بین راه ولتاژ مثبت قرار بگیره دقیقا به چیزی احتیاج دارم مثل رله ولی با سرعت سویچ زنی بالا)
              فاصله ی بین هر قطع و وصل حدودا 250 تا 600 میلی ثانیه و حداکثر مدت زمانی که این سیکل ممکنه طول بکشه 10 ثانیه هستش.
              حالا با این مشخصات چه راه حلی پینشهاد میدید؟

دیدگاه

ببخشید جسارتا اگه بخوام کاری کنم که اپتو روشن باشه و بعد با میکرو خاموشش کنم،اینجوری اپتو زیادی روشن می مونه . . . .
                من می خوام برق 12 ولت چهار سلونوئید رو با سرعت زیاد قطع و وصل کنم،به نظرتون چطوری میتونم اینکار رو انجام بدم؟(این مدار قبلا بسته شده و باید جوری مدار طراحی بشه که بین راه ولتاژ مثبت قرار بگیره دقیقا به چیزی احتیاج دارم مثل رله ولی با سرعت سویچ زنی بالا)
                فاصله ی بین هر قطع و وصل حدودا 250 تا 600 میلی ثانیه و حداکثر مدت زمانی که این سیکل ممکنه طول بکشه 10 ثانیه هستش.
                حالا با این مشخصات چه راه حلی پینشهاد میدید؟
                البته برای اپتو مشکلی پیش نمیاد اگه از نظر ولتاژ و جریان ماکزیمم به خوبی رعایت بشه ( مثل بقیه قطعات ) . . .
                میتونید از این روش استفاده کنید که راحت تر هم هست ( کاهش زود تر به ذهنم میرسید )
                شما مدارتون رو مثل قبل ببندید یعنی از میکرو با یه مقاومت به ال ای دی اپتو وصل کنید ( دیگه ترانزیستور نمیخواد )
                اما تغیری که انجام میدید به این صورته :
                کلکتور ترانزیستور اپتو رو به مثبت وصل کنید از امیتر ترانزیستور اپتو یه مقاومت 10 کیلو به زمین و یه مقاومت 10 کیلو به گیت ماسفت .
                به همین راحتی
                در مورد اون مسئله هم همون ماسفت irfz44n به بهترین شکل ممکن کارتون رو انجام میده
                چون مقاومت درین سورس خیلی خیلی کمی داره افت ولتاژی در حد 0 داره ( مثل رله )
                سرعت روشن خاموش شدن ماسفت هم بستگی به سرعت روشن خاموش شدن گیت داره که میتونه تا چند صد کیلوهرتز باشه
                دقت کنید ولتاژ گیت رو به اندازه کافی زیاد کنیدکه مقاومت درین سورس به حداقل برسه
                ولتاژ 12 خوبه به گیت سورس بدید

دیدگاه

البته برای اپتو مشکلی پیش نمیاد اگه از نظر ولتاژ و جریان ماکزیمم به خوبی رعایت بشه ( مثل بقیه قطعات ) . . .
                  میتونید از این روش استفاده کنید که راحت تر هم هست ( کاهش زود تر به ذهنم میرسید )
                  شما مدارتون رو مثل قبل ببندید یعنی از میکرو با یه مقاومت به ال ای دی اپتو وصل کنید ( دیگه ترانزیستور نمیخواد )
                  اما تغیری که انجام میدید به این صورته :
                  کلکتور ترانزیستور اپتو رو به مثبت وصل کنید از امیتر ترانزیستور اپتو یه مقاومت 10 کیلو به زمین و یه مقاومت 10 کیلو به گیت ماسفت .
                  به همین راحتی
                  حتما تست می کنم،ممنون از راهنماییتون.

در مورد اون مسئله هم همون ماسفت irfz44n به بهترین شکل ممکن کارتون رو انجام میده
                  چون مقاومت درین سورس خیلی خیلی کمی داره افت ولتاژی در حد 0 داره ( مثل رله )
                  سرعت روشن خاموش شدن ماسفت هم بستگی به سرعت روشن خاموش شدن گیت داره که میتونه تا چند صد کیلوهرتز باشه
                  دقت کنید ولتاژ گیت رو به اندازه کافی زیاد کنیدکه مقاومت درین سورس به حداقل برسه
                  ببخشید مگر irfz44n مثل ترانزیستور npn نیستش؟ خروجی منفی نیستش؟ یعی میشه به پایه ی سورس هم ولتاژ منفی داد هم مثبت و در پایه ی درین خروجیشو داشت؟
                  زمانی که برق سلونوئید رو قراره قطع کنم باید با یک مقاومت 10 کیلو بین پایه ی سورس و درین بزارم برای اینکه اون میکرویی که دستور روشن شدن سلونوئید رو میده(که کنترلی هم روی اون میکرو نمی تونم داشته باشم) فید بک خطا دریافت نکنه، با این کار که تو مدار و سوئیچ زنی مشکلی پیش نماید؟

ببخشید منظورتون از ولتاژ 12 به گیت سورس بدم منظورتون پایه ی سورس هستش؟ چون یک پایه تو این ای سی به اسم گیت هستش قاطی کردن(ببخشید اگه زیاد با اصطلاحات آشنا نیستم).

دیدگاه

ببخشید مگر irfz44n مثل ترانزیستور npn نیستش؟ خروجی منفی نیستش؟ یعی میشه به پایه ی سورس هم ولتاژ منفی داد هم مثبت و در پایه ی درین خروجیشو داشت؟
                    زمانی که برق سلونوئید رو قراره قطع کنم باید با یک مقاومت 10 کیلو بین پایه ی سورس و درین بزارم برای اینکه اون میکرویی که دستور روشن شدن سلونوئید رو میده(که کنترلی هم روی اون میکرو نمی تونم داشته باشم) فید بک خطا دریافت نکنه، با این کار که تو مدار و سوئیچ زنی مشکلی پیش نماید؟
                    شما سورس رو به منفی بزن بعدش درین رو به منفی سلونوید وصل کن مثبت رو هم که مستقیم به سلونوید میدید
                    در خصوص اون مقاومت 10 کیلو و بحث فیدبک منظورتون رو واضح تر بگید . فیدبک برای چی میخواید ؟؟
                    شما برای این که ماسفت رو روشن کنید باید یه ولتاژ بیشتر از 5 ولت بین گیت و سورس قرار بدید
                    توصیه من اینه که ولتاژی بیشتر از 9 ولت بزارید

دیدگاه

شما سورس رو به منفی بزن بعدش درین رو به منفی سلونوید وصل کن مثبت رو هم که مستقیم به سلونوید میدید
                      در خصوص اون مقاومت 10 کیلو و بحث فیدبک منظورتون رو واضح تر بگید . فیدبک برای چی میخواید ؟؟
                      شما برای این که ماسفت رو روشن کنید باید یه ولتاژ بیشتر از 5 ولت بین گیت و سورس قرار بدید
                      توصیه من اینه که ولتاژی بیشتر از 9 ولت بزارید
                      قبلا خدمتتون عرض کردم این سویچ قطع و وصل باید بین راه برق مثبت قرار بگیره چون تو این مدار منفی دائم هستش و مثبت توسط یک میکرو که ماله خوده اون دستگاه هستش اعمال میشه و من نمیتونم روش تغییرات بدم(از نظر نرم افزاری) برای همین مجبورم مثل رله عمل کنم برای قطع و وصل کردنش ، این سلونوئید دقیقا مثل سوزن انژکتور ماشین هستش اگه برق سلونوئید قطع بشه خطا میندازه تو سیستم اون دستگاه و خاموش میشه دقیقا مثل خودرو که اگه یکی از سنسور ها از مدار خارج بشه چراغ چک خودرو روشن میشه.
                      برای اینکه این دستگاه از کار نیوفته و خطا رو سیستم نیوفته مجبورم وقتی که برقو قطع می کنم در واقعا بین ورودی و خروجی رله(یا ماسفت ) یک مقاومت 10k بزارم که فیدبک نده به دستگاه و ارور بده و دستگاه خاموش بشه.
                      من قبلا با رله این کارو انجام میدادم ولی چون سرعت قطع و وصل کردنم رو باید بیشتر میکردم دیگه نمیتونم از رله استفاده کنم ، قبلا من به صورت عکس زیر برق اون سلونوئید رو قطع می کردم که خطا نیوفته رو سیستم(چون اون دستگاه فکر کنم از طریق تست اهمی میفمه که الان اون سلونوئید کار می کنه یا نه).
                      [IMG][/IMG]
                      ببخشید اگه بد توضیح دادم یا شکل رو بد کشیدم گفتم با عکس احتمالا راحتتر بتونم منظورمو برسونم.
                      جدیدترین ویرایش توسط mahdypawe; ۱۹:۳۹ ۱۳۹۷/۰۴/۰۵.

دیدگاه

بنابراین باید از ماسفت نوع p ( مثبت ) استفاده کنید و برق مثبت رو قطع و وصل کنید
                        برای این کار یه ماسفت نوع p تهیه کنید

دیدگاه

بنابراین باید از ماسفت نوع p ( مثبت ) استفاده کنید و برق مثبت رو قطع و وصل کنید
                          برای این کار یه ماسفت نوع p تهیه کنید
                          خوب اگر بخوام پایه ی سورس رو با مقاومت 10K پول دان کنم مشکلی تو کار ماسفت پیش نمیاد؟

دیدگاه

ماسفت نوع p ولتاژ گیت سورسش باید منفی باشه تا روشن بشه که بزرگی ولتاژ بستگی به ماسفت داره باید از 5 بیشتر باشه
                            و برای خاموش شدنش بهتره که اختلاف رو 0 کنی
                            حالا اگه تو این مسئله مشکلی پیش نیاد پس مشکلی نیست
                            حالا اگه با یه مقاومت منفی رو به سورس بدی چطور میخوای گیت سورس رو منفی کنی ؟؟

دیدگاه

خوب اگر بخوام پایه ی سورس رو با مقاومت 10K پول دان کنم مشکلی تو کار ماسفت پیش نمیاد؟
                              مشکلی پیش نمیاد . اما فایده ای نداره . سورس به مثبت وصله. شما یک مقاومت ده کیلو میذارید بین مثبت و منفی؟! خب ؟
                              میکرو از کجا می*فهمه سلنوئید از کار افتاده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
                                مشکلی پیش نمیاد . اما فایده ای نداره . سورس به مثبت وصله. شما یک مقاومت ده کیلو میذارید بین مثبت و منفی؟! خب ؟
                                میکرو از کجا میفهمه سلنوئید از کار افتاده ؟
                                دقیق نمیدونم ولی فکر میکنم از تست اهم میفهمه وقتی برقی نمیده به سلونویید مقدار مقاومت سلونویید رو میسنجه برای همین هم باید یک مقاومت ۱۰ کیلو رو پول دان کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X