پاسخ : برد 100% عملی FT232bm همراه با ولتاژ خروجی(تبدیل RS232 به USB و بلعکس)
آی سی BM را از کجا میتونم گیر بیارم. من به پاساژ امجد وتوکل وعباسیون سر زدم.البته همه مغازه هاروسر نزدم اما اونهائی که توی کار smd هستن رفتم همه میگفتن تموم کردن.اگر میدونین کجا در حال حاضر داره لطفا بگین تا تموم نشده بگیرم.البته یک شرکت داخلی یک آی سی مبدل usb به RS232 زده ومدارش خیلی ساده است وآی سی اون هم از نوع DIP هست اما سرعت انتقالش USB1 هست.اما من میخوام این یکی رو به آخر برسونم. لطفا اگه اطلاعی از محل فروش اون دارین خبر بدین
همه چیز را همگان دانند وهمگان هنوز به دنیا نیامده اند.(بزرگمهر حکیم)
اسم اونی که میگی ایرانیه H232NAJ نیست؟
حالا به نظرت اون E-mail که تو دیتا شیت این قطعه وجود داره با E-mail من یکی نیست؟
البته H اولش حمید هست و Naj آخرش نجفی
خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
من فکر کردم این آی سی داخلیه..کلی حال کردم....راستی نگفتی از کجا میتونم آی سی FT232BM رو بخرم..مغازه ای رومیشناسی که داشته باشه..اگر میدونی کجا میشه گیرآورد لطفا آدرس شو بده...بازهم ممنون آقاحمید
بالاخره نگفتی از کجا میشه FT232BM را خرید.اصلا الان توی بازار پیدا میشه ؟لطفا اضافه شده در تاریخ :
آقا لطفا یکی به داد ما برسه..... بابا کجائی مهندس...من بورد رو دوباره ساختم با دقت تمام وایندفعه از FT232BM استفاده کردم.اما بازهم داغ میکنه .همه چیزرو چک کردم.با الکل هم تمیز شستمش .اما نمیدونم ایرادش کجاست.پایه های چیپ رو هم از روی دیتاشیت چک کردم.تنها کاری که نکردم اینه که اونو به یه پورت سریال وصل نکردم و mini USB را وصل نکردم.(که فکر نمیکنم ایرادی داشته باشه) .لطفا ببین ایراد کار از کجا میتونه باشه.من منتظر ارائه راه حل شما هستم.
روباه جان سلام ..من مشکلم رفع شد. :nice:اما باید بگم اشکال از من نبود.شما توی کامنتت گفته بودی همه قطعات بجز آی سی ومینی یو اس بی روی برد نصب میشه( یعنی usb معمولی هم روی برد نصب میشه) اما اینکار باعث میشه ÷ایه vcc با gnd عوض بشه.بنابراین باید اون رو هم از سطح مسی لحیم کرد.(توی طراحی پایه زمین وتغذیه جابجا شده) البته یک آی سی ای که سر کلاس آتیش گرفت فدای سرت ولی ضایع شدنشو جلوی برو بچ نمیتونم حلال کنم
جناب روباه با سلام دوباره
متاسفانه نمیدونم چرا این مبدل با ما سرناسازگاری داره.اگه برات ممکن باشه توی این موردآخر هم راهنمائیم کن.من وقتی مبدل را بین کامپیوتر ومیکرو وصل میکنم وباود ریت ارسال را با باودریت پورت برابر میکنم هیچ چیزی در هایپر(یا مونیتورینگ code vision( دریافت نمیکنم اما هروقت باودریت پورت com را کمتراز باودریت برنامه ارسال قرارمیدهم بجای ارسال کاراکترمربوطه فقط حرف x را ازمیکروبه کامپیوتر ارسال میکند.بنظرت ایرادکارازکجا میتونه باشه؟
باز هم ممنون
سلام :
معمولاً وقتی دیتای سریال با تغییر باود ریت تغییر میکنه و حروف عجیب نشون میده مشخصه که کریستال تنظیم نیست :agree:
یک نگاهی به تنظیمات کریستال(FUSE BITS) بکنید و آنرا جداگانه از کد ویژن دوباره پروگرم کنید.
حامدجان سلام وممنون از راهنمائی شما وهمچنین روباه عزیز
فکر میکنم حق با شما باشه.البته من دوباره تنظیمات کلاک رو روی 8 مگا هرتز تنظیم کردم ونمونه برنامه هم بصورت زیرمیباشد که خروجی ظاهرشده درترمینالcodevision برای این برنامه حرف C است .من چهار بیت اول فیوزبیتها رابترتیبی که می بینی تنظیم کردم بقیه بیتها یک هستند.ممنون میشم که بازهم کمکمم کنین.(راستی تنظیمات پورت سریال کامپیوتر روهم دقیقا تنظیم کردم.)
یاعلی
/************************************************** ***
Chip type : ATmega16L
Program type : Application
Clock frequency : 8.000000 MHz
Memory model : Small
External SRAM size : 0
Data Stack size : 256 fuse bits for clock:( 0100)& other bits are 1.
************************************************** ***/
#include <mega16.h>
#include <stdio.h>
#include <delay.h>
void main(void)
{
// Communication Parameters: 8 Data, 1 Stop, No Parity
// USART Receiver: On
// USART Transmitter: On
// USART Mode: Asynchronous
// USART Baud rate: 9600
UCSRA=0x00;
UCSRB=0x18;
UCSRC=0x86;
UBRRH=0x00;
UBRRL=0x33;
while (1)
{
// Place your code here
putchar('y'
delay_ms(200);
};
}
دیدگاه