اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برد 100% عملی FT232bm همراه با ولتاژ خروجی(تبدیل RS232 به USB و بلعکس)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برد 100% عملی FT232bm همراه با ولتاژ خروجی(تبدیل RS232 به USB و بلعکس)

نوشته اصلی توسط {حمید رضا}
    :wow: بالاخره مدار عملی این کیت (تبدیل usb به serial) رو پیدا کردم.

اینم عکسش:

http://www.voti.nl/usb-1/pics/usb-1-sch-big.gif

سوال: با توجه به مدار ی که گذاشتم این آیسی EEPROM چه وظیفه ای داره و آیا میشه نذارمش؟ :question:
    با سلام
    این مدار که مبدل RS232 ندارد؟ یعنی نمیآ‌توانید آن را مستقیم به پورت سریال کامپیوتر متصل کنید و یا به دستگاهآ‌هایی که به پورت متصل میآ‌شوند متصل کنید.
    ولی میآ‌توانید خروجی و ورودیآ‌های مدار را به میکرو و یا دستگاهآ‌هایی که ورودی/خروجی TTL دارند متصل کنید.
    به اون EPROM هم نیازی نیست میآ‌توانید در مدار قرارش ندهید. بعضی از تنظیمات USB میآ‌تواند در این حافظه قرار گیرد. مثلا جملهآ‌ای که در ویندوز هنگام شناختن یک دستگاه USB نشان داده میآ‌شود.
    من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

من که گفتم کامپیوترم پورت سریال نداره... اینو میخوام به usbش وصل کنم و Driverش رو هم رو سیستم نصب کنم و بعد به اونطرفش رابط rs232 پروگرامرم رو وصل کنم.
      درضمن شما که اینقدر واردی لطف کن یه جوری بگو که منم بفهمم... آخه من هنوز اکابرمو نگرفتم :job:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط {حمید رضا}
        من که گفتم کامپیوترم پورت سریال نداره... اینو میخوام به usbش وصل کنم و Driverش رو هم رو سیستم نصب کنم و بعد به اونطرفش رابط rs232 پروگرامرم رو وصل کنم.
        درضمن شما که اینقدر واردی لطف کن یه جوری بگو که منم بفهمم... آخه من هنوز اکابرمو نگرفتم :job:
        با سلام
        عزیز من یک توضیح ساده بدم:
        ۱. ولتاژ پورت سریال کامپیوتر RS232 است. یعنی به جای سطح ولتاژ ۰ و ۵ ولت، ولتاژآ‌های +۱۲ و -۱۲ دارد. خوب پس مشخص است که اگر شما بخواهی از سریال کامپیوتر استفاده کنی باید بین مدارت (مثلا میکرو) و پورت سریال مبدل TTL<->RS232 قرار داشته باشد (معمولا یک چیپ MAX232 این کار را انجام میآ‌دهد.
        ۲. در مورد دستگاهآ‌های مورد نظر (در مثال شما مثلا پروگرمر) ممکن است این تبدیل RS232 را داشته باشند چون قرار است مستقیم به کامپیوتر متصل شوند. خوب اگر پروگرمر شما مبدل RS232 داشته باشد ولی مبدل USB<->Serial شما این مبدل را نداشته باشد مشخص است که این اتصال به درستی کار نمیآ‌کند چون یک سمت TTL است و سمت دیگر RS232 است.
        ۳. کلام آخر اینکه اگر پروگرمر جوری درست شده است که به پورت سریال کامپیوتر متصل میآ‌شود، مطمئن باشید که مبدل RS232 را دارد، در این حالت باید مدار شما (مدار USB به سریال) هم یک چیپ MAX232 حداقل روش داشته باشد.
        من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآ‌افزارآ‌ و سختآ‌افزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآ‌افزار، سختآ‌افزار و محتوای آزاد درست کنم!

دیدگاه

سلام
          آقا من اینو ساختم و کار نمیکنه کامپیوتر می فهمه چیزی زدم ولی درایورش رو که
          نصب میکنم نمیشناسه فقط آننو دیوایس میده
          الهم عجل لولیک الفرج

فقط 313 نفر...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FAM
            سلام
            آقا من اینو ساختم و کار نمیکنه کامپیوتر می فهمه چیزی زدم ولی درایورش رو که
            نصب میکنم نمیشناسه فقط آننو دیوایس میده
            1- از اتصال کامل و صحیح میکرو روی مدار مطمئن شوید.
            2- مطمئن شوید میکرو درست پروگرم شده.
            محمد حسین سعادت فر

---------------------------------------------
            آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد....

دیدگاه

سلام. من با ای سی کار کردم. اینو من به کامپیوتر وصل میکنم میفهمه یه چیز وصله اما نمیتونه بفهمه! حالا نمیدونم ایراد از درایور یا چیزه دیگه. ویندوز من ویستا ست.ممنون میشم کمکم کنید :smile:

دیدگاه

سلام
                من با این ICهای واسط کار کردم ولی حتی به نصف سرعتی هم که تو دیتاشیتش نوشته بود نرسیدم . حداکپر سرعتی که شما ها گرفتید چقدر بوده.
                فکر می کنید اشکال کار می کجاست :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roza110
                  سلام
                  من با این ICهای واسط کار کردم ولی حتی به نصف سرعتی هم که تو دیتاشیتش نوشته بود نرسیدم . حداکپر سرعتی که شما ها گرفتید چقدر بوده.
                  فکر می کنید اشکال کار می کجاست :cry2:
                  چطور تست کردید؟
                  بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                  اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

منظورتون از چطور تست کردید چیه؟
                    eeprom را پروگرم کردم و بعد هم بوردم را به کامپیوتر وصل کردم و اطلاعاتمم در برنامه #c که در خود سایت بود دیدم . البته از شماتیکی هم استفاده کردم که در خود سایت بود.
                    من توسط پتانسیومتر ولتاژ را تغییر می دادم و این تغییرات را در کامپیوتر می دیدم البته از atmega8 هم استفاده کردم. می دونم حالا می گید به خاطر این میکرو است و این اطلاعات سرعت زیادی نیاز نداره ولی من قسمت usb بورد را جدا زدم و یقبه چیرها را روی برد بورد گذاشته ام و از طریق پایه هایی که روی بورد گذاشته بودم به هم متصل کردم ولی بوردمم که به تنهایی بدون میکرو وصل میکردم فقط سرعت 1M را بهم می داد . سرعت را قسمتی که پورت COM که برام ساخته بود می بینم.
                    از چه چیز دیگری برای انداره گیری سرعت می شه استفاده کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط roza110
                      منظورتون از چطور تست کردید چیه؟
                      eeprom را پروگرم کردم و بعد هم بوردم را به کامپیوتر وصل کردم و اطلاعاتمم در برنامه #c که در خود سایت بود دیدم . البته از شماتیکی هم استفاده کردم که در خود سایت بود.
                      من توسط پتانسیومتر ولتاژ را تغییر می دادم و این تغییرات را در کامپیوتر می دیدم البته از atmega8 هم استفاده کردم. می دونم حالا می گید به خاطر این میکرو است و این اطلاعات سرعت زیادی نیاز نداره ولی من قسمت usb بورد را جدا زدم و یقبه چیرها را روی برد بورد گذاشته ام و از طریق پایه هایی که روی بورد گذاشته بودم به هم متصل کردم ولی بوردمم که به تنهایی بدون میکرو وصل میکردم فقط سرعت 1M را بهم می داد . سرعت را قسمتی که پورت COM که برام ساخته بود می بینم.
                      از چه چیز دیگری برای انداره گیری سرعت می شه استفاده کرد؟
                      سلام
                      جسارتا ناراحت نشید ولی من دو سه بار نوشته شما رو خوندم و سر در نیاوردم. جملاتتون ناقصه، شاید شما خودتون بفهمید چی می گید ولی من که تو جریان کار شما نیستم باید کامل و با حوصله توضیح بدید. مخصوصا این جمله :

می دونم حالا می گید به خاطر این میکرو است و این اطلاعات سرعت زیادی نیاز نداره ولی من قسمت usb بورد را جدا زدم و یقبه چیرها را روی برد بورد گذاشته ام و از طریق پایه هایی که روی بورد گذاشته بودم به هم متصل کردم ولی بوردمم که به تنهایی بدون میکرو وصل میکردم فقط سرعت 1M را بهم می داد . سرعت را قسمتی که پورت COM که برام ساخته بود می بینم

حالا گذشته از انها قرار نیست بیشتر از 1 مگا بیت سرعت بده. من که تو دیتاشیتش همین قدر خوندم.
                      بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                      اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

سلام
                        میشه یه توضیح کوچولو بدین که پایه های CTS و RTS کارشون چیه؟ چطور میشه ازشون استفاده کرد؟

دیدگاه

سلام.دوستان آیا میشه با این IC یه مبدل usb<----->I2C ساخت.چون من یه ماژول آماده دیدم که این ار رو میکرد و از همین IC استفاده کرده بود

دیدگاه

موبایل ها همشون کابله usb دارن دیگه خب؟ حالا من میخوام موبایل رو خروجیشو تبدیل کنم با ft232 بعدش بدمش به میکرو. قبلا هم زیاد کار کردم یا ft ولی اون موقع ها میدادمش به pc . حالا موندم ایرادی که نداره که بیایم usb موبایل رو تبدیل کنیم .... ؟
                            G*B*J*T
                            انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad8853
                              موبایل ها همشون کابله usb دارن دیگه خب؟ حالا من میخوام موبایل رو خروجیشو تبدیل کنم با ft232 بعدش بدمش به میکرو. قبلا هم زیاد کار کردم یا ft ولی اون موقع ها میدادمش به pc . حالا موندم ایرادی که نداره که بیایم usb موبایل رو تبدیل کنیم .... ؟
                              سلام
                              فکر نکنم بشه!
                              چرا؟
                              چون اون موقع شما درایورش رو روی pc نصب میکردید و بعد یه پورت سریال مجازی درست میشد!
                              حالا میخوای چه طور به گوشی بفهمونی که این یه مبدله؟!
                              ؟
                              موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید مهدی

سلام
                                فکر نکنم بشه!
                                چرا؟
                                چون اون موقع شما درایورش رو روی pc نصب میکردید و بعد یه پورت سریال مجازی درست میشد!
                                حالا میخوای چه طور به گوشی بفهمونی که این یه مبدله؟!
                                ؟
                                موفق باشید
                                سلام !
                                چند وقتی کم میومدی سید مهدی ! درگیره امتحانایی آره ؟!

من خیلی در موردش فکر کردم ! :mrgreen:
                                ببین فلسفه Driver در چیه ؟ Driver رابط بین سخت افزاری که (در اینحا مثلا) وصل شده به usb port و ویندوز هستش خب ؟
                                حالا موبایل رو که وصل میکنی به PC نیاز به یه برنامه داره. ft هم یه برنامه داره که به ویندوز بگه آقا یه پورت واسه اسن دستگاه ما الان ایجاد کن !
                                ولی حالتی رو در نظر بگیرید که صرفا میخوایم دو تا وسیله رو بهم وصل کنیم که یکیشون usb هست و یکی rs232 . اونم موقع دیگه درایور معنی نداره که. داره ؟ ما میخوایم فقط پروتوکل ارتباطی رو عوض کنیم. کامپیوتر نیستش که اصلا پورت بخوایم.
                                نه ؟!! نظرت چیه ؟!
                                G*B*J*T
                                انسانها به 10 گروه تقسیم می شوند آنها که باینری می فهمند و آنها که باینری نمی فهمند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X