اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
برد 100% عملی FT232bm همراه با ولتاژ خروجی(تبدیل RS232 به USB و بلعکس)
Collapse
X
-
پاسخ : برد 100% عملی FT232bm همراه با ولتاژ خروجی(تبدیل RS232 به USB و بلعکس)
نوشته اصلی توسط mostafahk
ft232 واسط i2c نداره. ft2323 فکر کنم که jtag - spi و i2c رو ساپورت میکنه که من یه دونه خریدم و هنوز هیچ استفاده ای نکردم. مونده یه گوشه :mrgreen:
http://www.robot-electronics.co.uk/htm/usb_i2c_tech.htm
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط hamid_P200
ft232 واسط i2c نداره. ft2323 فکر کنم که jtag - spi و i2c رو ساپورت میکنه که من یه دونه خریدم و هنوز هیچ استفاده ای نکردم. مونده یه گوشه :mrgreen:
http://www.robot-electronics.co.uk/htm/usb_i2c_tech.htm
[/quote]
برای این کارها باید کلک بزنی.یعنی از FT232 بگیری بدی به یک میکرو کوچیک مثل tiny2313 بعد توی این میکرو اطلاعات رو I2C کنی و خروجی I2C بگیری.خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
دیدگاه
-
با سلام
من می خوام که یه وسیله usb رو به سریال یا اترنت تبدیل کنم
تو کتابها هم خوندم و میدونم تبدیل سریال به usb انجام میشه ولی برعکس (یعنی دستگاه usb باشه و کامپیوتر سریال باشه ) انجامش خیلی سخته و این مبدل اصلا نیست .
اما من قصدم وصل کردن به کامپیوتر نیست در حقیقت می خوام با یه روش طول کابل usb رو زیاد کنم به عبارت دیگر بدون اینکه بدونم usb دستگاه چی میفرسته ، سیگنال هاشو به شکل سریال یا اترنت تبدیل کنم و دو باره قبل از وصل شدن به کامیوتر عکس عمل قبل رو انجام بدم تا به usb تبدیل بشه
به نظر من با توجه به اینکه محتوای ارسالی واسم مهم نیست ، دیگه مشکل پیاده سازی درایور usb روی سخت افزارهای تبدیل کننده اهمیت نداره
دقیفا یه همچین چیزی رو تو یه سایت خارجی دیدم که به اترنت تبدیل کرده بود و دوباره بازیابی کرده بود
http://www.networktechinc.com/usbc5.html
لطفا راهنماییم کنیدDon't hesitate to ask any question ..
دیدگاه
-
سلام دوستان.
من خیلی وقت این مدار رو ساختم.اون موقع هم که ساختم وصل کردم به کامپیوتر و به راحتی کامپیوتر اونا شناخت و درایور اون هم نصب شدو یه پورت سریال مجازی تو لیست دیوایس ها اضافه شد.
حالا وقتی تو هایپر ترمینال یا تو ترمینال بیسکام یا کدویژن میرم و کانکت را میزنم وصل میشه حتی بدون اینکه RXوTX آی سیFT232BL بجایی وصل باشه.آیا این طبیعیه و درست کار میکنه؟
حالا یه LCD سریال خریدم و اونا وصل کردم به آی سی.اما هیچ اطلاعاتی یه LCD ارسال نمی شه.به نظر شما مشکل از کجاست؟
دیدگاه
-
من یک برد با FT232RL زدم ولی خیلی اذیت می کنه 10 بار باید USB را وصل کنم و قطع کنم تا بالاخره بشناسهآ اغلب Not Rec یا New Hardware میده
هم فریت داره هم کابلم خوبه!
مشکل از کجاست؟
پایه VCCIO چی هستش؟ حتما باید وصل باشه؟ چون وقتی این پایه رو وصل می کنم دیگه نمیشناسه!
دیدگاه
-
من یک برد زدم تو انجمن هست پیداش کن
از اون استفاده کن
من الان از همون استفاده می کنم بسیار هم راحته
فقط یه نکنه خازن عدسی فقط استفاده کنهرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط naeemafarمن یک برد با FT232RL زدم ولی خیلی اذیت می کنه 10 بار باید USB را وصل کنم و قطع کنم تا بالاخره بشناسهآ اغلب Not Rec یا New Hardware میده
هم فریت داره هم کابلم خوبه!
مشکل از کجاست؟
پایه VCCIO چی هستش؟ حتما باید وصل باشه؟ چون وقتی این پایه رو وصل می کنم دیگه نمیشناسه!
دیدگاه
-
بله اگه تو مدارت خازن الکترولیت داری بردارش درست میشه
تا وقتی خازن بار داره دوبار وصل نمی شههرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...
تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حمید نجفینمونه اصلاح شده با مهره فریت رو از پایین بردارید.
:NO:
سلام
من دوتا سوال داشتم
1.پایه های cts و rts که تو مدار آقای نجفی هست به چه دردی میخورند؟
2.اگه تو دیتاشیت ft232bm دقت کنید اون دوتا مقاومت 10k که پایه های 2و3 یو اس بی را به Gnd وصل مینند نیست اگه دوستان میدونند که برا چی این دو تا مقاومت در مدار هستند کمک کنند.
با تشکر :biggrin:
دیدگاه
دیدگاه