اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کار با سنسور فاصله سنج لیزری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کار با سنسور فاصله سنج لیزری

یه مقاله دانلود کردم باید بخونمش ببینم چیه ولی مال ساخت سخت افزار لیزریه خوندم جوابشو میدم... الان که از خوردن سولفاسالازین زیاد سرگیجه دارم ولی سعی میکنم بخونمش

یعنی اون فتو ترانزیستور رو باید بزارم کنار لیزره تا بتونم بازتاب رو بخونم؟

دیدگاه

بله
      {خلاف قوانین - امضا ویرایش شد}

دیدگاه

خوب باید اون فتو ترانزیستور هم با فرکانس دیود لیزری یکی باشه فرکانس کاریشون؟

بدش من میخام با این سنسور فاصله ماشین جلویی رو اندازه بگیرم . برام این سواله که چطوری یه پرتوی نور باریک میتونه بره به بدنه ماشینی بخوره که خیلی خلل و خلج و تابو انحنا داره و برگرده به اطراف همون سنسور !!!

دیدگاه

سلام دوستان
          ببخشید وسط بحثتون اومدم میخواستم ببینم طرز کار این فرستندا و گیرنده های لیزر چطوریه
          ممنون
          اینم یه لینک :
          http://www.roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=44
          فرزندم در راه است

دیدگاه

آره دیگه، باید فرکانساشون با هم یکی باشه

واسه اینکار معمولا از التراسونیک استفاده میکنن، البته تو فواصل نزدیک
            پرتو لیزر میتونه هر قطری داشته باشه، بستگی به عدسی که سرش میزارن داره
            تازه در طی مسیر نور لیزر باز میشه یعنی شاید اولش 0.5میل باشه، بعد از صدمتر بشه 1میل

دیدگاه

جناب کیانی، اگه اشتباه نکنم این لینکی که گزاشتی هم مثل همونی که توضیح دادم عمل میکنه
              وقتی جریان لازم به دیود اعمال بشه شروع به تابش میکنه و وقتی این نور به گیرنده برسه مقاومت بین پایه های گیرنده تغییرمیکنه(معمولا کم میشه)
              خیلی ساده

دیدگاه

baraye andazegiri zaman mitoonid az ye madare rc ba sabt zamani ziad estefade ****d va dar vaghe zaman ra be voltaj tabdil ****d\

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  یه مقاله دانلود کردم باید بخونمش ببینم چیه ولی مال ساخت سخت افزار لیزریه خوندم جوابشو میدم... الان که از خوردن سولفاسالازین زیاد سرگیجه دارم ولی سعی میکنم بخونمش

یعنی اون فتو ترانزیستور رو باید بزارم کنار لیزره تا بتونم بازتاب رو بخونم؟
                  سلام
                  اخوی چکار کردی ؟خوندی ؟نتیجه چیشد؟
                  ممنون

روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

من زیاد رو این مبحث به مخیلم فشار اوردم نزدیک بود بسوزه سرعت نور 300000000 :bye هستش . باید سرعت پردازندت از این بیشتر باشه میکروی بدبخت 16 تا 40 مگ :cry2: هستش در نتیجه کم میاره
                    سی پی یوی لبتابم core i7 :cry2:ا سرعت 3 گیگا هرتز هستش :wow: 3
                    خب فکرشو کنید :cry:

من این سیستم رو ساختم و در مراحل اخر ثبتش هستم کارم تموم شه میذارمش
                    با لیزر سبز یک پرتو میفرستم از طرف دیگه اونو در یافت می کنم خب حالا تونستم نورو کد بندی کنم چون تونستم سرعتشو کنترل کنم حالا با این میتونید یک متر یا فاصله سنج بسازد تا 3 کیلومتر برد داره :wow:

دیدگاه

https://sites.google.com/site/todddanko/home/webcam_laser_ranger

دیدگاه

سلام

با اینکه خیلی وقته این تاپیک خوابیده ولی خوشحال میشم بدونم دوستمون تونستن طرح رو ثبت کنن یا نه ؟

بنده هم مشتاق شدم یه متر لیزری بسازم ولی انچنان اطلاعاتی در موردش گویا در دسترس نیست :(

چرا ناراحتی پاتریک!
                        + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
                        - از دیدنش ناراحت شدی؟
                        + نه
                        پس چی ناراحتت کرده
                        + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
                        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
                        ------------------------------------------------------------------------------------------------------
                        محصولات

دیدگاه

نمیدونم چرا تا صحبت از اندازه گیری فاصله با لیزر می افته همه ذهنشون میره سمت اندازه گیری زمان رفت و برگشت پرتوی لیزر! یکم راجه به تداخل سنجی لیزری تحقیق کنید تا بفهمید چی به چیه

دیدگاه

...............

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X