اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کتابخونه کارت های MMC و Fat16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کتابخونه کارت های MMC و Fat16

نوشته اصلی توسط Pixel3
    سعی می کنم تا اونجا که می تونم کمکتون کنم ، یک کمی با اسمبلی avr کار کردم ، خیلی جذابه ( مخصوصاً asm2) :nerd: ولی دلیل اینکه تو اسمبلی کار می کنید چیه ، فکر نمی کنید زمان زیادی صرف می شه ؟ در ضمن خود codevision فایل asm تولید می کنه ، بدردتون می خوره نسبتاٌ خوانا هست ،
    نه از من وقت زیادی نمیگیره.
    نه از فایل asm در کدویژن نتونستم استفاده کنم ممنون میشم کمک کنید چون الان برام خیلی حیاتیه.
    اگه لطف کنید همون برنامه رو به صورت الگوریتم هم توضیح بدین میتونم برنامه اونو بنویسم و در اختیار دیگران هم در این تاپیک قرار بدم

دیدگاه

OK ، سعی می کنم تو اولین فرصت کتابخونه ها رو با توضیحات فارسی بزارم ، فقط MMC می خواهید یا Fat16 هم باشه ؟
      حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

اگه کسی برای BASCOM می خواد چیزی بنویسه یه نگاهی به این بندازه:
        http://www.mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 91&Itemid=57

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Pixel3
          OK ، سعی می کنم تو اولین فرصت کتابخونه ها رو با توضیحات فارسی بزارم ، فقط MMC می خواهید یا Fat16 هم باشه ؟
          هردوی اونها میتونه خیلی کمکم کنه .
          ممنون میشم هرچه سریعتر اونو در اختیارم بذارین :nerd:

دیدگاه

محمد آقا چی شد ما منتظریم!!!!!

دیدگاه

این فایل رو پرینت بگیرید و چک کنید ببینید چطوره و به من خبر بدید
              http://www.4shared.com/file/32074803...Algorithm.html
              حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .

دیدگاه

ممنون از لطفتون .
                اگه الگوریتم read,write برای mmc رو هم به من بگین میتونم برنامه رو بنویسم مشکلی نیست

دیدگاه

الگوریتم Read تو همین فایل هست ، Write هم همینجوری فقط به جای اینکه از Spi بخونه بریزه تو بافر ، از بافر می خونه میریزه تو SPi (تو اون حلقه که 512 بار تکرار می شه ) باز اگه مشکلی بود درخدمتم .

دیدگاه

این الگوریتم درسته؟ میتونم از این طریق کارکنم؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام.من می خوام یه آرایه مثلا 1*200 از نوع float در حافظه mmc ایجاد کنم و میکرو هر چند ثانیه یه بار دمایی رو که از سنسور می خونه در یکی از خونه های آرایه ذخیره کنه.البته چون طول آرایه هام زیاده نمی تونم از حافظه داخلی استفاده کنم.
                      لطفا روش ایجاد آرایه بر روی این حافظه ها رو برام بگین.(راستش رو بخواین من هیچی در مورد استفاده از حافظه های خارجی نمی دونم اگه یه توضیح کامل بدین ممنون می شم.)

دیدگاه

من نمیدونم میشه اینکاری رو که میخواهید رو انجام داد یا نه . ولی یا باید کاری انجام بشه که کامپایلر حافظه mmc به عنوان Ram یا Rom بشناسه . و فکر هم نمیکنم که همچین کاری شدنی باشه .

اما شما میتونید خودتون اطلاعاتتون رو با یک فرمت خواص درون mmc بریزید . و بعدا دوباره به همون روال بخونیدش . مثلا برای هر خونه ارایه 4 بایت فضا اختصاص بدید . و ...

یا اینکه اطلاعاتتون رو در ram ذخیره کنید و بعدا Serialize شون کنید و بریزید توی mmc و برای خوندن دوباره Unserialize شون کنید . البطه یکم رم می طلبه ولی اینجوری شما یه ارایه دارید ! درکل روش قبلی بهتره .
                        فتو بلاگ من
                        کاردستی ها :
                        روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
                        فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
                        کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad87
                          سلام.من می خوام یه آرایه مثلا 1*200 از نوع float در حافظه mmc ایجاد کنم و میکرو هر چند ثانیه یه بار دمایی رو که از سنسور می خونه در یکی از خونه های آرایه ذخیره کنه.البته چون طول آرایه هام زیاده نمی تونم از حافظه داخلی استفاده کنم.
                          لطفا روش ایجاد آرایه بر روی این حافظه ها رو برام بگین.(راستش رو بخواین من هیچی در مورد استفاده از حافظه های خارجی نمی دونم اگه یه توضیح کامل بدین ممنون می شم.)
                          شما برای خوندن و نوشتن تو این حافظه ها باید از بلاک های 512 بایتی (سکتور) استفاده کنید و خواندن و نوشتن بایتی برای کارت تعریف نشده ، حتی آدرس دهی هم در این کارت ها بصورت سکتوری می باشد یعنی آدرس 0 ، آدرس اولین سکتور کارت و آدرس 1 آدرس دومین سکتور و ...
                          به نظر من یک آرایه 512 بایتی به عنوان temp تو حافظه ی Sram ایجاد کنید ، تو این آرایه میشه 128 تا float نگهداری کرد ، اطلاعات رو به ترتیب بخونید و داخل آرایه ذخیره کنید ، وقتی تعداد دماهای خوانده شده به 128 رسید آرایه را داخل MMC در محل مشخصی انتقال دهید و خوندن اطلاعات رو ادامه بدید و از آرایه دوباره به عنوان temp استفاده کنید الی آخر ، برای بازیابی اطلاعات هم که می دونید هر قسمت از MMC چه اطلاعاتی را نگهداری می کنه ،
                          امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم

دیدگاه

سلام
                            مقاله "طراحی سیستم امنیتی بر پایه مادون قرمز" رو از دانلود سنتر دانلود کن
                            تقریبا همون چیزی هست که میخوای (قسمتی که اطلاعات رو دخیره میکنه روی mmc)
                            در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
                            مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Pixel3

شما برای خوندن و نوشتن تو این حافظه ها باید از بلاک های 512 بایتی (سکتور) استفاده کنید و خواندن و نوشتن بایتی برای کارت تعریف نشده ، حتی آدرس دهی هم در این کارت ها بصورت سکتوری می باشد یعنی آدرس 0 ، آدرس اولین سکتور کارت و آدرس 1 آدرس دومین سکتور و ...
                              به نظر من یک آرایه 512 بایتی به عنوان temp تو حافظه ی Sram ایجاد کنید ، تو این آرایه میشه 128 تا float نگهداری کرد ، اطلاعات رو به ترتیب بخونید و داخل آرایه ذخیره کنید ، وقتی تعداد دماهای خوانده شده به 128 رسید آرایه را داخل MMC در محل مشخصی انتقال دهید و خوندن اطلاعات رو ادامه بدید و از آرایه دوباره به عنوان temp استفاده کنید الی آخر ، برای بازیابی اطلاعات هم که می دونید هر قسمت از MMC چه اطلاعاتی را نگهداری می کنه ،
                              امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم
                              دستت درد نکنه.متوجه شدم.ولی اگه ممکنه بگین چطور من یه متغیر 512 بایتی در sram رو در یه آدرس mmc ذخیره کنم.گفتم که من تازه وارد این مبحث شدم و زیاد وارد نیستم.

دیدگاه

سلام ، کتابخونه رو از اینجا دانلود کن

http://www.4shared.com/file/31372594...ified=b4f68af4

کپی کن تو شاخه ی /cvavr/inc
                                بعد :
                                کد:
                                #include <mmc.h>
                                float A[128];
                                void main()
                                {
                                .... دماها رو بخون و بریز تو A
                                mmc_write(SectorNo, A)
                                }

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X