سلام محمد جان
با اجازت این فایل Word رو که برای آموزش توابع تو این بسته گذاشتی من به PDF تبدیل کردم.چون بعضی ها Word رو یا فونت هارو ندارن به مشکل میخورن.
دقیقا همون فایل رو به همون شکل به PDF تبدیل کردم.
بسته کامل MMCFAT16 رو از زیر میتونید بگیرید :
من دارم mmc رو از طریق spi و بوسیله اینتراپت راه اندازی میکنم .
همونطور که میدونید اگه spie رو یک کنیم و در spdr بنویسیم با low کردن ss/ دیتا از طریق mosi شروع به ارسال میشود و با ارسال بیت هشتم با توجه به فعال بودن sei اینتراپت spi صورت میگیره که در این حالت شما میتونید بایت بعدی رو ارسال کنید و یا ارسال رو متوقف کنید(با high نمودن پایه ss/) . حالا سوال من اینه که برای مثال من برای ارسال فرمان ریست 40و0و0و0و0و95 هگز رو ارسال کردم و حالا چطور میتونم از طریق اینتراپت رجیستر پاسخ رو از دیتا رجیستر بخونم ؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم خیلی سریع پاسخ بدین
اولا اینکه codevision من در بخش تنظیمات spi بخش به نام mode نداره !!! قدیمیه ؟ به مشکل می خورم ؟
ثانیا اینکه من یه خواستم اینا پک نهایی رو چک کنم .. اول که گفت spi ها رو داخل این هدر فایل ها include نکردین .. خودم کردم . ...
ثالثا اینکه این MMC های داخل پروتئوس نیاز به mmc image دارن! چی هست ؟ چجوری میشه ساخت ؟ من یه دونش رو از یه پروژه ی دیگه برداشتم و برنامه زیر رو نوشتم و داخل پروتئوس اجرا کردم ... PORTA صفر نمیشه و این یعنی init نمیشه دیگه !؟ مشکل کجاست؟ یه نمونه مثال که در عمل جواب داده ندارین ؟ یه نمونه ی ساده ی برنامه نویسی در حد نوشتن 2-3 بایت .. البته جواب بده در عمل !!!
ممنون :nice:
پس یعنی پس از ارسال 6 بایت برای CMD0 برای خواندن R1 باید منتظر اینتراپت ماند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببیند شما خودتون این روش رو انتخاب کردید ، به نظر من برای کار با mmc استفاده از اینتراپت زیاد ضروری نیست و همون انتظار کشیدن تا اومدن بایت از کارت مناسب تره . به نظر من اینتراپت بهتره زمانی استفاه بشه که میکرو تو مد slave کار می کنه .
نوشته اصلی توسط hadikazemi
سلام
آقا چند تا سوال ابتدایی !! :redface:
اولا اینکه codevision من در بخش تنظیمات spi بخش به نام mode نداره !!! قدیمیه ؟ به مشکل می خورم ؟
ثانیا اینکه من یه خواستم اینا پک نهایی رو چک کنم .. اول که گفت spi ها رو داخل این هدر فایل ها include نکردین .. خودم کردم . ...
ثالثا اینکه این MMC های داخل پروتئوس نیاز به mmc image دارن! چی هست ؟ چجوری میشه ساخت ؟ من یه دونش رو از یه پروژه ی دیگه برداشتم و برنامه زیر رو نوشتم و داخل پروتئوس اجرا کردم ... PORTA صفر نمیشه و این یعنی init نمیشه دیگه !؟ مشکل کجاست؟ یه نمونه مثال که در عمل جواب داده ندارین ؟ یه نمونه ی ساده ی برنامه نویسی در حد نوشتن 2-3 بایت .. البته جواب بده در عمل !!!
ممنون :nice:
می تونید آخرین ورژن کدویژن رو از قسمت دانلود همین سایت دریافت کنید ، به هر حال تنظیمات زیر مهمه :
clockPhase = cycle half
clock Polarity = low
SPI type = master
بله spi.h رو تو کتابخونه ها ننوشتم به این دلیل که وقتی شما spi رو فعال می کنید خود ویزارد به سورس اضافه می کنه .
وقتی یه فایل تو پروتیوس به mmc اختصاص می دید می آد اولین بایت اون فایل رو به اولین بایت mmc و همینطور به ترتیب بایت ها رو اختصاص می ده ، اگر بخواهید mmc که داخلش فایل هست شبیه سازی کنید باید با روشی محتویات fat ,mbr, و... رو هم به اون اضافه کنید که کار ساده ای نیست مگر اینکه نرم افزاری باشه که این کارو انجام بده ، احتمالا این نرم افرا mmc image رو می سازه ولی من چنین برنامه ای نمی شناسم .
مدل mmc که تو proteus 6.9 هست رو من چک کردم ، فکر می کنم مشکل اساسی داره من هم دقیقا تو همون قسمت init باهاش مشکل داشتم ، حتی با ماژول spi دیباگش کردم ولی کار نکرد . به هر حال این مداری که گذاشتم و این کتابخونه ها رو رو مدار تست کردم و جواب گرفتم ، شما می تونید مدار رو پیاده کنید و از کتابخونه ها استفاده کنید . (رگولاتور 3.3 ولت فراموش نشه)
اگر کمک دیگه ای از دستم بر می آد بفرمائید در خدمتم.
حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .
مشکل اول رو فهمیدم .. من mmc.h رو قبل از spi ، اضافه کرده بودم ! اگه تو عمل جواب میده که مشکلی نیست .. میرم امتحان می کنم ! فقط باید بگید که کارت mmc 16 یا 32 و پایه ی این کارت ها رو کجا میشه گیر آورد که سر آدم کلاه هم نزارن !!؟
من یه سری توابع دیگه که قبلا دانلود کرده بودم برای mmc رو دیشب امتحان کردم با پروتئوس هم جواب میده ! ولی ترجیح میدم با مال شما کار کنم که اگه بدا پدیت شد .. منم پدیت بشم !! :wow:
مشکل اول رو فهمیدم .. من mmc.h رو قبل از spi ، اضافه کرده بودم ! اگه تو عمل جواب میده که مشکلی نیست .. میرم امتحان می کنم ! فقط باید بگید که کارت mmc 16 یا 32 و پایه ی این کارت ها رو کجا میشه گیر آورد که سر آدم کلاه هم نزارن !!؟
من یه سری توابع دیگه که قبلا دانلود کرده بودم برای mmc رو دیشب امتحان کردم با پروتئوس هم جواب میده ! ولی ترجیح میدم با مال شما کار کنم که اگه بدا پدیت شد .. منم پدیت بشم !! :wow:
به هر حال خیلی ممنون !
شما لطف دارید.
من از کارت RSmmc 128MB Microsim استفاده کردم که می تویند تو علاء الدین پیدا کنید. پایه اونها هم یه مغازه تو پاساژ توکل داره ، وارد پاساژ که بشید مستقیم برید داخل 4، 5 تا مغازه مونده به آخر دست چپ یکی هست که کارش اکثرا کانکتوره ، قیمتش هم 2000 یا 2500 تومان بیشتر ندید .
حضرت علی (ع) : خداوند از جاهلان پیمان فراگیرى علم نگرفته ، مگر آنکه قبلا از دنشمندان پیمان تعلیم دادن گرفته است .
ببخشید منم در مورد این پایه ها سوال داشتم.
تو شهر ما از این پایه ها پیدا نمیشه . می تونم از پایه های ram reader استفاده کنم؟؟
حدودا 3000 تومنم در میاد.
کارتهای dv-rs mmc با حجم 1G قیمتش در حدود 5000 تومنه پایه هم بعضی ها دران گرون میدن حواستون باشه حتی 1000 تومن هم میشه خرید که اینم قیمت واقعیش نیست چراکه یه ram reader رو به طور کامل میتونید 3000 تومن بخرید!!!!
دیدگاه