اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

(RS-485 (2

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : (RS-485 (2

نوشته اصلی توسط ehsan_akbari

مشابه همین مسئله تو خطوط تلفن وجود نداره که باعث برگشت صدای خودمون میشه؟؟؟
    سلام
    برگشت صدای خودتون تو خطوط تلفن ناشی از پدیده هم شنواییه که زوج سیمهای انتقال باعث اون میشن و واسه حل اون مشکل هم از زوج سیمهای به هم تابیده استفاده میشه همون که شما الان داری استفاده می کنی.

دیدگاه

پاسخ : (RS-485 (2

سوال خیلی جالبیه
      ولی اگر بگید برای چه کاری خیلی خوب میشد
      من اینوری حدس میزنم بشه مشکل رو حل کرد و تقریبا هر تعداری رو که بخوایم میتونیم وصل کنیم :mrgreen: درست یا غلطش رو دوستان بگن
      ما تو شبکه یه مدل داریم به نام استار میشه این کار رو کرد
      البته باید بیاین و اطلاعات رو دسته بندی کنید که کدوم میکرو حساس تره
      حالا با یه انکدور تمام میکروها به یه میکرو وصل بشن که اون حکم واسط رو داره اون میکرو واسط که حکم سرور رو داره میاد تمام این پایه ها رو طبق اولویت چک میکنه و هر کدوم که اولویتش بیشتر باشه و امادگی ارسال اطلاعات رو داره میاد و 485 دریافت کنندش رو فعال میکنه حالا اطلاعات دریافت میشن و بعد طبق کدی که داریم میتونیم اطلاعات رو واسه اون میکروای که میخوایم ارسال کنیم یعنی اول میایم 485 مربوط به ارسال کننده اون میکرو رو فعال میکنیم بعدش اطلاعات ارسال میشن فکر کنم عملی باشه :mrgreen:
      اینجوری اطلاعات واسه تمام میکرو ها نمیرن همون میکرو سرور هم میتونه در حین گرفتن اطلاعات پایه هارو چک کنه که اگه احیانا میکروی با اولویت یبالا باید اطلاعات رو ارسال کنه دریافت و ارسال رو قطع کنه و به سراغ اون میکرو بره که قبلش یه کد میفرستیم که به اون میکرو بگیم اطلاعات ناقص هستن باید صبر کنه
      البته به یاد داشته باشیم کهی هدفعه دچار گرسنگی یا همون قحطی نشیم :mrgreen: که مرتب میکرو اولویت بالا بخواد اطلاعات ارسال کنه و نوبت به اونی که اولویتش پایینه نرسه واسه حل این هم راه هست اگه خواستین بگید تا توضیح بدم
      اینجوری فکر کنم به راحتی تا 2 به توان 8 تا میکرو رو پشتیبانی کنید البته همچون هم راحت نیست :mrgreen: اگه اینی که به ذهنم میرسه عملی باشه
      اگه هم غیر قابل فهم بود ببخشید بگید که براتون شکل بکشم
      دنبال کار میگردم تو تهران کسی سراغ داره

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X