اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با rs485

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با rs485

نوشته اصلی توسط کیوان قاسمی
    سلام وضعیت پایه re درسته؟
    خروجی تعیین شده...درست عمل میکنه؟منم این مشکل و داشتم وقتی این پایه و چک کردم دیدم درس کار نمیکنه با اصلاحش مشکلم حل شد....
    یه برنامه بنویس ببین وضعیت این پین که به میکرو وصله درست و سریع عوض میشه یا نه
    بعد بین فقط رو tx مشکل داری یا rx
    سلام
    ممنون با اسکوپ چک کردم درسته و کار میکنه و خروجی tx ماژول هم اسکوپ نشون میده خیلی کمرنگ هستش و سریع طوری که خط اصلی پاک نمیشه
    tx ماژول رو با 20 کیلو پول پ کرده بودم (یعنی همون RX میکرو رو) ، پول پ رو هم حذف کردم ولی تغییری نکرد

دیدگاه

امروز رفتم از پایا این ماژول کرون ها رو خریدم
      روی بردها لحیم کردم
      بدون مشکل کار کرد ، حالا ببینم چی میشه سالم میمونه یا بازم می خواد بسوزه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
        سلام
        دوستان یه فایل در مورد ارتباط 3 اسلیو با مستر که دما رو انتقال میده رو از سایت گرفتم که بسیار عالی هست .دوستانی که با C کار میکنند واقعا مفید و بدون نقض هست .ضمن اینکه یه فایل شبیه سازی داره که در پرتئوس میتونید تمام مسائلی رو مشاهده کنید

http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=6e64ed1e032a33db08c1ebf7c065bf3b

من دقیقا یه چنین ارتباطی رو میخام پیاده کنم .البته با بسکام .دوستانی که با بسکام کار میکنند ممنون میشیم راهنمایی بفرمایند تا ما هم یه چنین شبکه ای رو ایجاد کنیم .باتشکر
        لینک خراب است.لطفا دوباره پلود کنید.

دیدگاه

با سلام خدمت مهندسین عزیز
          مشکل من اینه که میکرو کارکتر مورد نظر را دوبار به صورت متوالی ارسال می کنه.یعنی بجای ارسال عدد 1 عدد 11 و بجای ارسال عدد 2 عدد 22رو ارسال میکنه. نمیدونم مشکل از کامپیوتر هست که بعد از خواندن پورت ، بافر پاک نشده و دوباره بافر رو میخونه یا نه؟
          وقتی از پروتکل rs232 استفاده می کنم مشکلی ندارم ولی وقتی از rs485 استفاده می کنم این مشکل بوجود میاد. :cry:
          این مسئله خیلی حیاتی است
          قربان همه شما برم

دیدگاه

...
            وقتی از پروتکل rs232 استفاده می کنم مشکلی ندارم ولی وقتی از rs485 استفاده می کنم این مشکل بوجود میاد.
            ...
            تفاوت بین rs485 و rs232 فقط و فقط بستر فیزیکی اونهاست و هیچ تفاوت دیگه ای به لحاظ برنامه نویسی و ... نداره
            اینکه شما یک کرکتر را 2بار دریافت میکنید قطعاً ایراد نرم افزاری دارید(یا ارسال کننده ویا دریافت کننده)

موفق باشید
            امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

دوستان یک مشکل عجیبی که دارم این هست
              وقتی پایه R/T وفتی از حالت گیرنده به فرستنده تغییر میدم (از صفر به یک) طبق گفته دیتاشیت این زمان حدود 2000 نانو ثانیه هست ولی در عمل که من امتحان کردم این زمان رو اگر زیر 10 میلی ثانیه بزارم کارکتر اول درست ارسال نمیشه :angry: :angry: :angry:

نمیدونم مشکل این هست که این IC ها تقلبی هستند یا من دارم اشتباه می کنم. چون این 10 میلی ثانیه زمان خیلی زیادی هست و کلا کار رو خراب میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
                وقتی پایه R/T وفتی از حالت گیرنده به فرستنده تغییر میدم (از صفر به یک) طبق گفته دیتاشیت این زمان حدود 2000 نانو ثانیه هست ولی در عمل که من امتحان کردم این زمان رو اگر زیر 10 میلی ثانیه بزارم کارکتر اول درست ارسال نمیشه :angry: :angry: :angry:
                part number چیپ ؟؟؟؟
                ولتاژ کاری مدار ؟؟؟
                امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

max485
                  CPA 1302

ولتاژ کاری 5 ولت هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
                    max485
                    CPA 1302

ولتاژ کاری 5 ولت هست
                    تمام سعیتون این باه از آی سی max استفاده نکنید
                    adm485 کیفیت بیشتری داره
                    اگرم با 3.3 کار میکنید sp3485 کارکرد نرمالی داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
                      تمام سعیتون این باه از آی سی max استفاده نکنید
                      adm485 کیفیت بیشتری داره
                      اگرم با 3.3 کار میکنید sp3485 کارکرد نرمالی داره
                      من چند باری از ADM485 استفاده کردم ولی به ESD خیلی حساس بود زود میسوخت به خاطر همین این سری max485 خریدم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
                        من چند باری از ADM485 استفاده کردم ولی به ESD خیلی حساس بود زود میسوخت به خاطر همین این سری max485 خریدم
                        جدی؟
                        من از موقعی که استفاده میکنم این مشکلات رو نمیبینم
                        مخصوصا اس ام دی که خیلی نرمال تر از دیپ ه

دیدگاه

یک سوال دارم شما این ADM485 رو چه قیمتی از کجا میخرید؟
                          من تو سایت جوان دیدم یک سری رو حدود 500 تومان می فروخت و یک سری که اصل بود حدود 3900 تومان.
                          احتمالا مشکل من این هست که IC ها اصل نبودن :surprised: چون من دونه ای 700 تومان خریده بودم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Homayon
                            یک سوال دارم شما این ADM485 رو چه قیمتی از کجا میخرید؟
                            من تو سایت جوان دیدم یک سری رو حدود 500 تومان می فروخت و یک سری که اصل بود حدود 3900 تومان.
                            احتمالا مشکل من این هست که IC ها اصل نبودن :surprised: چون من دونه ای 700 تومان خریده بودم
                            در مورد سایت جوان تجربه شخصی بنده اینه که از جنس های ارزونش اصلا خرید نکن
                            بشدت کیفیت پائینی داره
                            بله این سایت در مواردی از جمله خازن
                            ال سی دی
                            سلف
                            و قطعات پر کاربرد بسیار عالی کار میکنه
                            و تقریاب از همه جا ارزون تر و به صرفه تره
                            تخفیف خوبی هم میده
                            پس از ارزوناش نخر که توش میمونی
                            اما در زمینه میکرو ها و آی سی های حساس تجربه عالی از خرید از جوان ندارم
                            ADM485JRZ
                            این مدل رو از جوان خریدم
                            ازش راضیم و تا الان حدود 100 عدد ازین مدل خریدم و مشکلی در اون ندیدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X