اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاسخ به سوالات در خصوص برد آموزشی AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ به سوالات در خصوص برد آموزشی AVR

دوست عزیز برد با پارالل وصل میشه به کامپیوتر وقتی پارالل نداشته باشی باید تبدیل usb بگیری از طریق usb وصلش کنی.
    حالا نمیدونم چرا ارتباط نمیده

دیدگاه

سلام
      فکر کنم فهمیدم مشکل کجاست ولی نمیتونم حلش کنم. من رو main یه پورت lpt دارم ولی چون کارتی بهش وصل نیست و کدویژن فقط lpt رو میشناسه به همین خاطر
      نمیتونه از طریق usb به من ارتباط بده حالا نمیدونم چی جوری از داخل کد ویژن usb رو معرفی کنم لطفا کمک کنید.

دیدگاه

آخه برد از طریق پورت پارالل باید به کامپیوتر وصل بشه ولی من پورت پارالل ندارم و برای وصل کردن از طریق usb کانورتور گرفتم ولی از طریق کدویژن نمیتونم ارتباط با برد بگیرم چی کار کنم لطفا کمکم کنید

دیدگاه

سلام من تازه یادگیری میکروکنترلر را شروع کرده ام
          من یک avr آموزشی sim 900 را خریدم برای کار بر روی آن هر چه قدر سعی کردم از طریق نرم افزار bascom یا code vision به avr متصل بشم نشد
          بعد یکی به من گفت برای اتصال علاوه بر این یک برد پروگرامر هم احتیاج هست
          حالا می خواستم بدانم باید یک پروگرامر برای این برد خرید یا نه ؟
          و من چه پروگرامری باید بگیرم ؟
          و نحوه اتصال این پروگرامر با میکرو چه گونه است؟

دیدگاه

با سلام

دوستان عزیز من این تاپیک رو ایجاد کردم تا دوستانی که در راه اندازی قسمت های مختلف برد مشکل دارن کمکشون کنم نه اینکه مدام بیام ببینم کی تونسته برد رو پروگرام کنه یا هنوز تو پروگرامر و اینجور موارد مشکل داره. والا بارها به کرات در این باره توضیح داده شده و فقط کمی حوصله و یه سرچ کوچولو می خواد.

نوشته اصلی توسط m1368a1
            سلام من تازه یادگیری میکروکنترلر را شروع کرده ام
            من یک avr آموزشی sim 900 را خریدم برای کار بر روی آن هر چه قدر سعی کردم از طریق نرم افزار bascom یا code vision به avr متصل بشم نشد
            بعد یکی به من گفت برای اتصال علاوه بر این یک برد پروگرامر هم احتیاج هست
            حالا می خواستم بدانم باید یک پروگرامر برای این برد خرید یا نه ؟
            و من چه پروگرامری باید بگیرم ؟
            و نحوه اتصال این پروگرامر با میکرو چه گونه است؟
            دوست عزیز شما این سوال رو در دو جا مطرح کردی ولی چرا کسی جواب نمیده؟؟
            دلیلش اینکه معلوم نیست شما برد آموزشی AVR با ماژول sim900 خریدی یا برد آموزشی AVR با برد اموزشی sim900 یا برد آموزشی sim900 با یه AVR ساده و چند حالته دیگه که بنده موفق به درک کردنش نشدم

اگر برد اموزشی AVR که در صفحه اول عکسش هست رو خریده باشین می تونیداز طریق پورت پارالل سیستم و بدون نیاز به پروگرامر خارجی برد رو پروگرام کنید اما در صورت نداشتن پورت پارالل و استفاده از USB باید از پروگرامرهای USB استفاده بفرمایید.

موفق باشید و امیدوارم کار به جایی نکشه که تاپیک کلا پاک بشه.

چرا ناراحتی پاتریک!
            + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
            ------------------------------------------------------------------------------------------------------
            محصولات

دیدگاه

1. بنده یک پروگرامر از کتاب آقای کاهه داشتم بعد فقط یک سوکت قرار گیری میکرو خریدم و یک پورت سریال که فقط قصدم انجام پروگرام کردن میکرو باشد آیا این تنها کفایت می کند؟
              2. یک ieeprom m27c4002 که میخوام برنامه برداشت و دانلود کنم آیا با نرم افزار PonyProg امکان دارد؟
              3. اگر برنامه قفل داشته باشد امکان حذف یا مشاهده قفل وجود دارد ؟
              4. فایل برنامه با پسوند bin می باشد؟

دیدگاه

نحوه قرار گرفتن میکرو های کمتر از 20 پایه در هر جهت در جای پین چگونه است ؟
                از بالا باید قرار بدهم یا وسط یا پایین ؟

دیدگاه

ببخشید یه سوال
                  میشه میکرو رو از روی برد جدا کرد و با یه پروگرامر دیگه پروگرم کرد و بعد گذاشت روی برد و یا اینکه اگه میکرو در اثر یه اشتباه بسوزه میشه تعویضش کرد؟؟؟
                  اگه میشه چه جوری باید میکرو رو عوض کنیم؟؟؟
                  If your dreams don't scare you,They aren't big enough

دیدگاه

سلام
                    نمیدونم سوالم به این تاپیک مربوط هست یا نه البته فکر میکنم مربوطه واسه همین الان اینجام :icon_razz:
                    من این برد اموزشی رو تازه گرفتم
                    هنوز پروگرمر نخریدم
                    جایی هم هستم که فعلا دسترسی به فروشگاه ها ندارم
                    سوالم اینه وقتی برد رو روشن میکنیم باید چیزی توی LCD نوشته بشه یا نه؟
                    تصور من اینه که حتما یه برنامه ازمایش داخل میکرو هست که توی LCD چیزی بنویسه مثلا ساعت رو
                    ولی توی اینی که من خریدم هیچی نشون داده نمیشه فقط صفحه ابی هست
                    میخواستم بدونم باید همینجور باشه یا نه و مشکلی هست.
                    ممنون
                    مرحوم آیه الله العظمی فاضل لنکرانی:
                    من پنجاه سال است که دارم اسلام میخوانم بگذار چکیده اش را برایت بگویم :
                    واجبات را بجای آور بجای مستحبات تا میتوانی به کار مردم برس و کار مردم را راه بینداز . اگر در قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود.

دیدگاه

سلام

اینکه مثالی روی برد باشه یا نه بستگی به این داره که بعد از مراحل تست برد در نهایت چه برنامه ای روش بزنن. قبلنا یه برنامه که روی نمایشگر نام شرکت رو بنویسه زده میشد ولی الان رو نمی دونم.

جامپرهای مربوط به نمایشگر کاراکتری رو زدین یا نه ؟

البته نبودم مهم نیست چون بردها تا تست نشن و سربلند بیرون نیان بسته بندی نمیشن پس خیالتون از سلامتش راحت باشه.
                      چرا ناراحتی پاتریک!
                      - از دیدنش ناراحت شدی؟
                      + نه
                      پس چی ناراحتت کرده
                      محصولات

دیدگاه

اره جامپر رو زدم
                        اخه شمارش گر سون سگمنت و و هشت تا ال ای دی کار میکنن
                        گفتم احتمالا ییچزی هم واسه LCD گذاشتن
                        ترسم از سوختن ال سی دی بود
                        به هر حال ممنون
                        واجبات را بجای آور بجای مستحبات تا میتوانی به کار مردم برس و کار مردم را راه بینداز . اگر در قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود.

دیدگاه

سلام
                          فایل پروتئوس این برد اموزشی رو ندارین؟
                          میخوام اول تو کامپیوتر ازمایش کنم بعد رو برد
                          یه مدار ساختم تو پروتئوس ولی اشتباه کار میکنه با مثال هایی که تو سی دی هست.

دیدگاه

متاسفانه فایل این ورژن رو اماده نکردم ولی خدایی کشیدنش تو پروتیوس کاری نداره ...
                            چرا ناراحتی پاتریک!
                            - از دیدنش ناراحت شدی؟
                            + نه
                            پس چی ناراحتت کرده
                            محصولات

دیدگاه

با سلام.

1) آیا آداپتور 5 ولت به مدار می دهد؟ اگر نه چه ولتاژی ؟

2) آیا LCD گرافیکی همراه برد ارسال می شود؟

3) آیا MMC card هم همراه برد ارسال می شود؟ اگر بله مقدار حافظه اش چقدر است؟

4) آیا میکرو روی برد لحیم شده است؟ اگر خیر آیا روی سوکت ساده است یا سوکت نظامی؟

5) آیا باتری بکاپ به همراه برد ارسال می شود؟

[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
                              درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

سلام خسته نباشید
                                من برای راهندازی بخش mmc از یک حافظه micro sd با ظرفیت 4گیگ استفاده کردم و دقیقا همون برنامه write که در داخل cd موجود هست رو روی میکرو ریختم ولی روی LCD ففط تا قسمت init میرفت و دیگه همین روی lcd میموند.
                                به نظرتون مشکل ازچیه؟؟؟
                                در ضمن با رم ریدر هم که بعدش داخل حافظه رو دیدم چیزی نوشته نشده بود. !!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X