اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پاسخ به سوالات در خصوص برد آموزشی AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ به سوالات در خصوص برد آموزشی AVR

نوشته اصلی توسط amin_net
    سلام خسته نباشید
    من برای راهندازی بخش mmc از یک حافظه micro sd با ظرفیت 4گیگ استفاده کردم و دقیقا همون برنامه write که در داخل cd موجود هست رو روی میکرو ریختم ولی روی LCD ففط تا قسمت init میرفت و دیگه همین روی lcd میموند.
    به نظرتون مشکل ازچیه؟؟؟
    در ضمن با رم ریدر هم که بعدش داخل حافظه رو دیدم چیزی نوشته نشده بود. !!!
    وقتی برنامه اونجا می مونه یعنی گیر می کنه.
    فرمت مموری رو چک کنید.
    چرا ناراحتی پاتریک!
    + امروز ی بچه دیدم سرچهارراه گل میفروخت
    - از دیدنش ناراحت شدی؟
    + نه
    پس چی ناراحتت کرده
    + اینکه دیدن اینجور بچه ها انقدر واسم عادی شده که دیگه ناراحتم نمیکنه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    تاحالا فکر کردی بیسواد کیه؟- بی سواد یعنی کسی که نمیتونه ذهنیاتش رو عملی کنه!
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------
    محصولات

دیدگاه

میشه بفرمایید چه فرمتی باید باشه؟؟
      من قبل از گذاشتن حافظه اونو با FAT فرمت کردمش. و روی همون قسمت گیر کرد.

دیدگاه

سلام به همه مهندسین عزیز
        من تصمیم گرفتم کار با کارت های حافظه رو درست حسابی یاد بگیرم اما هیچ جا کامل و قشنگ کسی توضیح نداده اگه منبع آموزشی عالی تو این زمینه سراغ دارید بهم معرفی کنید.سوالی که الان واسم پیش اومده اینه که دستورات زیر توبرنامه های اماده برد اموزشی چیکار میکنه؟؟ منظورم اینه که آرگومانای تابعها چین؟ میشه دوستان حرفه ای یه توضیح توپ بدن ببینم چی به چیه
        while(f_mount(0,&drive)!=FR_OK);

while(f_open(&file,"ECA.txt",FA_READ )!=FR_OK);

while(f_read(&file,buffer,5,&i)!=FR_OK);
        while(f_write(&file,&buffer,5,&i)!=FR_ OK);
        ///////////////////////////////////////////////////////////////////
        ارگومانای این توابع چیکار میکنن؟ و & چرا قبل از فایله؟
        If your dreams don't scare you,They aren't big enough

دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید
          هنگام کار با پروگرامر برد میکرو می سوزد علت چیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mah_eskandari
            با سلام و عرض خسته نباشید
            هنگام کار با پروگرامر برد میکرو می سوزد علت چیست
            در این زمینه با پشتیبانی صحبت برمایید .

مطمئن هستید از سوختن میکرو ؟

اولین مورده که همچین چیزی رو شنیدم oo:
            چرا ناراحتی پاتریک!
            - از دیدنش ناراحت شدی؟
            + نه
            پس چی ناراحتت کرده
            محصولات

دیدگاه

سلام
              من به تازگی این بورد رو از فروشگاه خریداری کردم.
              منتها با این مبدل که وصلش میکنم به کامپیوتر هیچ دیتایی نمیفرسته . با برنامه نمونه rs232

دیدگاه

سلام
                خود مبدل رو چک کردین ؟
                ایرادی نداره ؟
                چرا ناراحتی پاتریک!
                - از دیدنش ناراحت شدی؟
                + نه
                پس چی ناراحتت کرده
                محصولات

دیدگاه

rx مبدل رو که به tx اش میزنم همون چیزی که بهش میدی رو پس میده

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مهندسان گرامی

ببخشید اگر سوالمو در جای بدی میپرسم

دوستان عزیز بنده برنامه نویسی َAvr رو یاد گرفتم منتها بنده چند دوره تهیه کردم که متاسفانه همه تدریس در محیط Proteus صورت میگره و هیچ موردی در باره پراگرام کردن و همچنین نحوه استفاده از avr بر روی برد برد، همچنین نحوه اتصال منبع تغذیه گفته نشده

از شما بزرگواران درخواست کمک دارم و در این زمینه هیچ اطلاعاتی ندارم ، در ضمن اصلا مایل نیستم از این برد های اموزشی استفاده کنم

برای راهندازی میکروکنترلر ATMEGA328P-PU بر روی bredboard چه قطعاتی باید بخرم، مثل : مقاومت، منبع تغذیه و.... اگر امکان داشته باشه بنده رو در این مهم راهنمایی کنید که چند وقتی هست که این مشکلمو نتونستم حل کنم.(لازم به ذکر هست بنده برنامه نویس تحت وب و ویندوز هستم بخواطر علاقه ای شدید به برنامه نویسی فزیکی و رباتیک بنده دنبال یادگیری avr رفتم پس از لحاظ الکترونیک زیاد قوی نیستم لطفا لحاظ کنید )

آیا راهی برای پراگرام کردن برنامه از محیط کدویژن با PORT USB وجود داره ؟؟؟ اگر هست لطفا راهنمایی کنید اگر هم نیست لطفا بگین برای پراگرام کردن نیاز به کدام قطعه دارم

باتشکر از همه شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط husene نمایش پست ها
                      ...
                      آیا راهی برای پراگرام کردن برنامه از محیط کدویژن با PORT USB وجود داره ؟؟؟ اگر هست لطفا راهنمایی کنید اگر هم نیست لطفا بگین برای پراگرام کردن نیاز به کدام قطعه
                      باتشکر از همه شما
                      درود ، با این سطح که آموزش دیدید پیشنهاد میکنم به جای آی سی و پروگرمر و قطعات مجزا ، یک برد آردوینو. Uno تهیه کنید ، این برد مدل روتین هست و برای شروع مناسبه، با نرم افزار آردوینو کد بزنید ، این محیط هم زبان مشابه ++c داره ، یادگیری به مراتب راحت تر هست و منابع بیشتری در دسترس دارید ، ضمن اینکه چیپ استفاده شده در آردو هم avr می*باشد و تنها تفاوت در کد نویسی هست ،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Masood Ashoori نمایش پست ها
                        درود ، با این سطح که آموزش دیدید پیشنهاد میکنم به جای آی سی و پروگرمر و قطعات مجزا ، یک برد آردوینو. Uno تهیه کنید ، این برد مدل روتین هست و برای شروع مناسبه، با نرم افزار آردوینو کد بزنید ، این محیط هم زبان مشابه ++c داره ، یادگیری به مراتب راحت تر هست و منابع بیشتری در دسترس دارید ، ضمن اینکه چیپ استفاده شده در آردو هم avr می*باشد و تنها تفاوت در کد نویسی هست ،
                        با سلام خدمت شما دوست عزیز، بله درسته بنده میتونم با اردینو به کار کنم ولی هدفی که من در نظر دارم اصلا با اردینو جور در نمیاد و مجبور به یاد گیری avr و بعد از اون arm هستم

دیدگاه

با سلام خدمت شما دوست عزیز، بله درسته بنده میتونم با اردینو به کار کنم ولی هدفی که من در نظر دارم اصلا با اردینو جور در نمیاد و مجبور به یاد گیری avr و بعد از اون arm هستم
                          میتونم بپرسم هدف شما چیه و چطور نمیشه با آردو به این هدف رسید ولی با avr میشه ؟ چون تفاوتی بین این دو وجود ندارد.

دیدگاه

میتونم بپرسم هدف شما چیه و چطور نمیشه با آردو به این هدف رسید ولی با avr میشه ؟ چون تفاوتی بین این دو وجود ندارد.
                            بله همنطور که گفتم هدف بنده arm هست و اگر بنده از الان عادت به برد های اماده مثل آردینو کنم دیگه کار کردن با arm برام سخت میشه(,و اینم میدونم که آردینو همان avr هست که تبدیل شده به آردینو) ، هدف بنده ساختن چندین دستگاه صنعتی هست یکی از ساده ترین ایده های بنده ساخت ارنجری شبیه شرکت کرگ هست (در اینده به سراغ plc ) هم خواهم رفت

دیدگاه

بله همنطور که گفتم هدف بنده arm هست و اگر بنده از الان عادت به برد های اماده مثل آردینو کنم دیگه کار کردن با arm برام سخت میشه(,و اینم میدونم که آردینو همان avr هست که تبدیل شده به آردینو) ، هدف بنده ساختن چندین دستگاه صنعتی هست یکی از ساده ترین ایده های بنده ساخت ارنجری شبیه شرکت کرگ هست (در اینده به سراغ plc ) هم خواهم رفت
                              کاملا مشخص هست که تحت تاثیر مطالب آموزشی تهیه شده به این باور رسیدید .ماهم این افراد و اهدافشون رو به خوبی میشناسیم . قصد بحث با شما رو ندارم ، چون ابتدای راه هستید عرض میکنم ، آی سی های arm رو هم خودتون مونتاژ میکنید ؟ انواع رزبری پای و سری m و ... اونها برد آماده نیستند ؟ plc چطور؟ آماده نیست ؟؟
                              یک برنامه نویس حرفه ای باید تمرکزش روی برنامه باشه نه روی وصل کردن قطعات ، شما که تجربه الکترونیکی ندارید ، نمیتونید با مدارات الکترونیکی کار کنید ، از الان باید تکلیف کار خودتون رو روشن کنید ، بدون دانش الکترونیک نمیشه مستقیم با یک پردازنده ، حالا avr arm fpga و هر چیز آماده یا غیر آماده دیگه باشه کار کرد . امروز سوال میکنید قطعات ابتدایی راه اندازی 328 چیه ، خب فردا یک کدی زدید ، این آی سی به هیچ قطعه ای led رله ، دماسنج ، صفحه نمایش و هزار چیز دیگه نمی*خواد وصل بشه ؟

اگر هدف آرم هست ، برید سراغ آرم ، avr و اینها رو بذارید کنار ،
                              اگر هدف plc هست با یک کلاس مقدماتی برق کنترل شروع کنید ،
                              اینها از هم جدا هستند ، بذر avr تا ثمره arm بده کلی وقت ارزشمند از دست دادید .
                              آردو یا هر برد آماده دیگه کسی رو تنبل نمیکنه ، بلکه به فکر شمای برنامه نویس فضای کار بیشتر میده که خودتون رو درگیر لحیم کردن چهارتا قطعه که یک مونتاژ کار ساده می*تونه انجام بده نکنید .

دیدگاه

کاملا مشخص هست که تحت تاثیر مطالب آموزشی تهیه شده به این باور رسیدید .ماهم این افراد و اهدافشون رو به خوبی میشناسیم . قصد بحث با شما رو ندارم ، چون ابتدای راه هستید عرض میکنم ، آی سی های arm رو هم خودتون مونتاژ میکنید ؟ انواع رزبری پای و سری m و ... اونها برد آماده نیستند ؟ plc چطور؟ آماده نیست ؟؟
                                یک برنامه نویس حرفه ای باید تمرکزش روی برنامه باشه نه روی وصل کردن قطعات ، شما که تجربه الکترونیکی ندارید ، نمیتونید با مدارات الکترونیکی کار کنید ، از الان باید تکلیف کار خودتون رو روشن کنید ، بدون دانش الکترونیک نمیشه مستقیم با یک پردازنده ، حالا avr arm fpga و هر چیز آماده یا غیر آماده دیگه باشه کار کرد . امروز سوال میکنید قطعات ابتدایی راه اندازی 328 چیه ، خب فردا یک کدی زدید ، این آی سی به هیچ قطعه ای led رله ، دماسنج ، صفحه نمایش و هزار چیز دیگه نمی*خواد وصل بشه ؟

اگر هدف آرم هست ، برید سراغ آرم ، avr و اینها رو بذارید کنار ،
                                اگر هدف plc هست با یک کلاس مقدماتی برق کنترل شروع کنید ،
                                اینها از هم جدا هستند ، بذر avr تا ثمره arm بده کلی وقت ارزشمند از دست دادید .
                                آردو یا هر برد آماده دیگه کسی رو تنبل نمیکنه ، بلکه به فکر شمای برنامه نویس فضای کار بیشتر میده که خودتون رو درگیر لحیم کردن چهارتا قطعه که یک مونتاژ کار ساده می*تونه انجام بده نکنید .
                                حرف شما صادق ،بنده قانع شدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X