اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کوچ کردن از کدویژن به AtmelStudio

نوشته اصلی توسط Mostafa.y نمایش پست ها
    سلام. بله بیش از یک ساله. فکر کنم پارسال گفتم ولی کسی درست نکرد.
    یعنی یکی بخواد مطالبو بخونه 80 صفحه رو یکی یکی بخونه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeeddelshad0020 نمایش پست ها
      یعنی یکی بخواد مطالبو بخونه 80 صفحه رو یکی یکی بخونه؟
      با سلام، من خواستم اینکارو بکنم ، ولی مطالب دره و برهم هستش و صفحات ربطی بهم ندارن
      Honarestan Emam

دیدگاه

سلام ایا avr studio هم مثل کد ویژن هست من در کد بلاکس و زبان سی کدی نوشتم درست کار کرد وقتی می ارم کد ویژن ایراد می گیره مگه هر دو سی نیستند ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط flightsazan نمایش پست ها
          سلام ایا avr studio هم مثل کد ویژن هست من در کد بلاکس و زبان سی کدی نوشتم درست کار کرد وقتی می ارم کد ویژن ایراد می گیره مگه هر دو سی نیستند ممنون
          سلام
          زبان برنامه نویسی فقط یک طرف قضیس. هر کمپایلری مختص یک سخت افزاره. نباید انتظار داشته باشید کمپایلری که برای x86 ساخته شده کدهای نوشته شده برای avr رو بفهمه.
          در باب یکسان بودن کدهای کدویژن و Atmel Studio هم باید گفت کلیت یکسانه ولی مواردی مثل اسم کتابخونه ها و توابع ممکنه فرق داشته باشن. با دونستن تفاوت ها میتونید کدها رو خیل راحت به هم تبدیل کنید. ضمنا توی Atmel Studio دیگه خبری از کتابخونه های توی ویزارد کدویژن مثل LCD کاراکتری نیست و باید خودتون برای سخت افزارهای مختلف کتابخونه پیدا کنید یا بنویسید.

دیدگاه

من تازه کار با اتمل شروع کردم و پیشرفت خوبی داشتم ولی یک دستور ساده ارسال به پورت سریال جواب نمیده
            قبلا درین مورد با کدویژن هیچ مشکلی نداشتم ولی الان توی اتمل استودیو هرکاری میکنم printf("Hello") کارنمیکنه!!!
            مطمئن باشید تمام تنظیمات رجیستر درسته ، بادریت درسته....ولی چیزی روی پورت مجازی پروتئوس نمیبینم
            مشکل کجامیتونه باشه؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط idealist1969@gmail.com نمایش پست ها
              من تازه کار با اتمل شروع کردم و پیشرفت خوبی داشتم ولی یک دستور ساده ارسال به پورت سریال جواب نمیده
              قبلا درین مورد با کدویژن هیچ مشکلی نداشتم ولی الان توی اتمل استودیو هرکاری میکنم printf("Hello") کارنمیکنه!!!
              مطمئن باشید تمام تنظیمات رجیستر درسته ، بادریت درسته....ولی چیزی روی پورت مجازی پروتئوس نمیبینم
              مشکل کجامیتونه باشه؟؟؟؟
              با سلام و درود،
              در کدویژن بسیاری از موارد وجود دارن که اصلا استاندارد زبان C نیستن و به قول معروف ، من در آورده ای هستن.
              به همین خاطر بسیاری از دستورات موجود در کدویژن، در هیچ کامپایلر دیگری کار نمیکنه!
              پست ۱۵ این تاپیک براتون مفید هست:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X