اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

adc و حل مشکل کار با ان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : adc و حل مشکل کار با ان

آقا دم تمام دوستانی که جواب دادن گرم :nice:
    بخصوص روباه
    تنها مشکل همون پایه ref بود که باید زمین میشد . :icon_razz:
    مثل هلو جواب میده. :wow: خدا این ad620 رو از مانگیره .
    ولی 1 سوال به این عکس توجه کنید (data sheet)

اینجا ad705 چیکار میکنه ؟ (البته من ازش استفاده نکردم)

از جمله ی رفتگان این راه دراز
    باز آمده ای کو که به ما گوید راز
    هان بر سر این دو راهه از روی نیاز
    چیزی نگذاری که نمی آیی باز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
      از نظر سنسور فرق نداره مهم خروجی که همونه.
      اگه opamp نزاری پرش ولتاژ داری و مقدار ولتاژی که بهت میده خیلی کمه.
      به دیتاشیت AD620 رجوع کن.کاملا به عظمت این قطعه گاه میشی.جالب اینه که میتونی گین تقویت رو با یک مولتی ترن به حدی برسونی که میخوای مثلا میتونی طوری تنظیم کنی که 20 میلی آمپر رو 200 میلی ولت بده و به همین نسبت 4 میلی آمپر رو 40 میلی ولت میده. اما بعد از دیدن دیتا شیت به یک مشکل میخوری که ولتاژ دقیق مثبت و منفی رو از کجا بیاری؟ این مشکلت هم با آی سی 7660 که ولتاژ تغذیه خودش رو عینا تبدیل به منفی میکنه حل میشه.این آی سی یک اینورتور ولتاژ دقیق هست.
      برای دقت بیشتر میانگین گیری min و max رو کنترل میکنی.
      فیلتر نرم افزاری منظورت چیه؟
      سلام.
      آقا حمید من با 7660 یکمی مشکل دارم. حالا یا مشکل از منه یا کلا 7660 به همین صورته.
      من مدار داخل دیتا شیتو که 2 تا خازن 1 میکرو داره و پایه 3 و 6 زمین شده رو بستم .
      تغذیه مدارم 5 ولته ولی به محض اینکه 7660 میاد تو مدار 1.5 ولت تغذیه رو افت میده.(تغذیه مدارم رو از خروجی 7805 گرفتم )
      ولی تو خروجی 3.5- رو دارم..یعنی 7660 کا میکنه و خروجی منفی رو هم تولید میکنه فقط 1.5 ولت افت ولتاژ تو مدارم ایجاد میکنه.

من ولتاژ های منفی رو برای ad620 میخوام به نظر شما چی کار کنم؟
      (میخواستم 6.5 ولت بدم بعش تا 1.5 ولت که افت داد بشه 5 ولت.این کارو بکنم؟)

یه سوال دیگه من میخوام خروجی یه پل وتسون رو تقویت کنم به نظر شما دو سر پل رو بدم به ورودی های ad620 یا ....؟
      www.icesi.ir

دیدگاه

www.icesi.ir

دیدگاه

سلام
          به نکات زیر دقت کن (بند 2)

موفق باشی

دیدگاه

سلام
            اقای نجفی من با نظر شما در مورد اینکه خروجی سنسور 4تا 20 میلی آمپر را اول به ad620 بدیم وبعد به adc موافق نیستم چرا که ما میتونیم یه مقاومت 250 اهمی رو

قرار بدیم وخروجی 1 ولت رو بگیریم و برا 20 میلی هم 5 ولت میگیریم.و این ولتاژ رو میدیم به adc .برا این سنسور من دلیلی نمیبینم امپلی فایر بذارم.

اما در مورد سنسور ی که خروجی میلی ولت میده منطقی هست که یه امپلی فایر بذاریم تا ولتاژ رو تقویت کنه .

نظرتون چیه؟

دیدگاه

سلام.

منم تقریبا جواب گرفتم ولی یه مشکلی دارم. وقتی روی لود سل هیچ وزنی وجود نداره ولتاژ خروجی ad620 یه مقدار منفیه. که وقتی با RG بازی میکنم مشکل منفی حل میشه و گین میاد پایین.
              این مشکل هم میدونم از چیه..
              من به لود سلم یه ولتاژ 9+ وصل کردم و توسط 7660 ولتاژ 9- رو هم تولید کردم ولی هنگامی که 9- رو وصل میکنم به لود سل 5 ولت افت میکنه و 4- میشه برای همین هم تغذیه منفی ad620 4- میشه برای همین خروجی مقدار منفی رو به من میده.

حالا باید چی کار کنم تا خروجی 7660 افت پیدا نکنه.
              من دقیقا مدار صفحه 4 دیتا شیت 7660 رو بستم (Figure 3. Simple Negative Converter)

کمکم کنید. oo:
              www.icesi.ir

دیدگاه

با سلام

برای تقویت از OP07 هم می تونین استفاده کنین دقت خوبی داره

دیدگاه

شاید سخت باشه باورش ولی

LM358 که Single Supply هست هم جواب میده. دقت گین هم به مقاومتهای فیدبک بستگی داره.
                  در ضمن مقاومت هم اگه خودش باشه کار میکنه منتها 250Ohmx20mA = 5V
                  پس ولتاژ دو سر سنسور باید از 15Vبیشتر باشه. همین.
                  بهتره یه کم کمترش کنین.
                  لازم هم نیست که سیم باشه! اصلا.
                  در ضمن Tolerance این سنسور ها معمولا بالا هست. برای نمونه 10Bar مثلا 0.5Bar هستش.
                  که البته بهش میگن دقت . ولی خوب همون Tolerance توی اندازه گیری منظورشونه.
                  پس بهترین کار استفاده از LM358 با مقاومت های فیدبک 0.1-1% و استفاده از مقاومت سری کمتر از 100 اهم هستش.
                  نهایتا استفاده از فیلتر نرم افزاری و البته کالیبره کردی اندازه گیری سنسور با یک نمونه تجاری دقیق هستش.

انوئاع مختلفی از سنسور ها از جمله ساخت شرکت Wika و Indumart و .. همشون یک همچنین رفتاری از خودشون نشون میدن.
                  دانلود کتاب رایگان ARM به زبان فارسی :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74049.0

دیدگاه

سلام
                    من نمیفهمم چرا مستقیم این دیتا دو نمی دین به میکرو و خلاص
                    چرا این همه دردسر چرا؟
                    به نظر من که فرقی نداره

دیدگاه

ببخشید قیمت ad620 چقدر هست؟
                      «اگر واقعیات با نظریات هماهنگی ندارند، واقعیتآ‌ها را تغییر بده.»
                      آلبرت انشتین

دیدگاه

به نظر منم نباید لقمه را زیاد پیچوند. مستقیم به یک مقاومت شانت و بعد هم adc.
                        فقط با مقاومت چون هم ساده و هم ارزون هست.
                        مقاومت 100 یا 250 اهم خیلی خوب هست. مقاومت های پایین فقط برای جریان های پایین که نباید تلفات داشته باشیم استفاده میشه و در جریان های پایین باعث افزایش نویز و خطا میشه.
                        در ضمن اگه پرش زیاده باید مسئله نویز اول حل بشه بعد میانگین گیری و از این جور راه ها وگر نه ما با یک عدد ثابت و بدون پرش خودمون را گول می زنیم.
                        در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

سلام دوستان
                          من برای تست AD620 با سیگنال یک موج سینوسی با فرکانس 1K دادم و مقاومت گین را جوری تنظیم کردم که مقدار گین 10 بشه، ورودی هام کاملا بدون نویز هستند ، ولی خروجی به شدت نویز داره ( در واقع چندین موج با نویز روی همه ) ولی میشه از بین اون ها مقدار واقعی خروجی رو تشخیص بدم.
                          مشکل از کجاست؟ چه طور می تونم اون رو حل کنم؟
                          من می خوام با ad620 d یک ولتاز تفاضی در حد چند میلی ولت ( 0-10 میلی ولت ) تقویت کنم آیا این آی سی جواب میده؟
                          چون من قبلش با op07 تقویت کننده ی تفاضلی بستم ولی نتونست این مقدار رو تقویت کنه!( رفتارش کاملا غیر خطی در این بازه)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X