اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کریستال خارجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کریستال خارجی

والا من دیگه بیشتر از این نمی تونم هزینه کنم برم سری تاینی رو بخرم الان اتمگا 16 سری a دارم ولی وقتی 3.7 ولت به میکرو میدم ال سی دی خیلی بی جون میشه ؟ تو این پروژه باید حتما ال سی دی باشه چون باید یک سری میوزیک play کنه و از طرفی من قصد تجاری سازیش ندارم فقط یک طرح که می خوام ثبتش کنم و رزومه خودمو کامل کنم با این تفاسیری که شما میگید به نظرتون یک باطری 5 ولت وصل کنم چقدر دوام میاره البته همیشه روشن نیست ال سی دی و ال ای دی ها اکثرا خاموش شاید ربع ساعت در روز روشن باشن
    یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

دیدگاه

به Vee پتانسیومتر وصل کردی؟ اونو تغییر دادی درست نشد؟ اگه با دستکاری پتانسیومتر درست نمیشه که دیگه چاره ای جز وصلش به پنج ولت نداری :sad:
      کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

کلی فکر کردم تا فهمیدم vee چیه آخه اونو باید تو تالار ال سی دی مگفتید به پتانسومتر وصل نکردم شاید وصل کنم درست بشه آخه چقدر بخرم هر چی میخوری یک چیزی کمه پتانسومتر میخری مقاومت نیست مقاومت میخری فلان نیست اونو میخری این نیست این الکترونیک هم واقعا پر هزینه هست در کل خیلی ممنون بابت پیگیریتون

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtna
          کلی فکر کردم تا فهمیدم vee چیه آخه اونو باید تو تالار ال سی دی مگفتید به پتانسومتر وصل نکردم شاید وصل کنم درست بشه آخه چقدر بخرم هر چی میخوری یک چیزی کمه پتانسومتر میخری مقاومت نیست مقاومت میخری فلان نیست اونو میخری این نیست این الکترونیک هم واقعا پر هزینه هست در کل خیلی ممنون بابت پیگیریتون
          راستش من اول اینجارو دیدم، پتانسیومتر یا همون ولوم سیمی قیمتی نداره به اون صورت :biggrin: اما در کل واسه طراحی یک سیستم اول بهتره یخورده تحلیلش کنی، بعد شبیه سازی بشه، المانها مشخص میشه، اینجوری دیگه مجبور نمیشی واسه یه پتانسیومتر 100 تومنی تا جمهوری بری :agree:
          کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

مشکل سر اینجاست که من مثلا نمی دونم با یک مقاومت فلان اهم یا کیلو اهم ولتاز و آمپر چقدر افت میکنه تا بخوام تحلیل کنم فعلا برای طرحم چیزای مختلف را دارم تست میکنم که یه کم راه بیفتم یعنی میتونم حرفه ای بشم ؟ انشالله همه با هم برام دعا کنید :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtna
              مشکل سر اینجاست که من مثلا نمی دونم با یک مقاومت فلان اهم یا کیلو اهم ولتاز و آمپر چقدر افت میکنه تا بخوام تحلیل کنم فعلا برای طرحم چیزای مختلف را دارم تست میکنم که یه کم راه بیفتم یعنی میتونم حرفه ای بشم ؟ انشالله همه با هم برام دعا کنید :agree:
              الکترونیک علم گسترده ایه و نباید توقع داشته باشی سریع به همه موارد مسلط بشی. تقسیم جریان که واقعا آسونه، اما برای تقسیم ولتاژ مقاومتی این تاپیک رو تا آخر بخونش حتما. خیلی قشنگ چند و چون کار دستت میاد. اما با باطری اصلا ازش استفاده نکن: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56801.30
              کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud 578
                راستش من اول اینجارو دیدم، پتانسیومتر یا همون ولوم سیمی قیمتی نداره به اون صورت :biggrin: اما در کل واسه طراحی یک سیستم اول بهتره یخورده تحلیلش کنی، بعد شبیه سازی بشه، المانها مشخص میشه، اینجوری دیگه مجبور نمیشی واسه یه پتانسیومتر 100 تومنی تا جمهوری بری :agree:
                طبق گفته دوستمون مسعود من پتانسیومتر وصل کردم خوب شد متشکرم راستی آیسی DS1307 هم تست کردم بچه های همین انجمن کمک کردن راه افتاد اگر کسی میخواد استفاده کنه به این تاپیک بره http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=85507.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X