اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه کاری کنیم که کسی برنامه روی میکرو رو نتونه بدزده؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه کاری کنیم که کسی برنامه روی میکرو رو نتونه بدزده؟

به نظر من اول پایه ریست رو عوض کنید بعد لاک بیت
    حرف زدن کافی نیست باید عمل کرد.دانستن کافی نیست باید به کار گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
      :eek: oo:
      [color=brown][b]فقط موندم برام منبع بذاری تا بدونم چطوری می خونن؟ oo: این روش رو از کجا آوردین؟ حتما منبع بذارید لطفا.

بعد با یه تیکه کاغذ یا پلاستیک یا غیره رو قسمت حافظه رو می پوشونیم و بقیه بخش ها رو در معرض UV قرار میدیدم
      عزیز سرباز فراری مگه دارن پیکان رنگ میکنن که با یک تکه پلاستیک حافظه رو میپوشونن ؟
      http://www.cl.cam.ac.uk/~sps32/mcu_lock.html

If you have a microscope with at least 100x magnification you can easily find them just tracing the wire from the pin for programming voltage input.
      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
        با سلام
        بعضی از دوستان این ایراد رو در مورد روش بنده فرمون که وقتی کسی میخاد برنامه رو کپی کنه سخت افزار رو هم کپی میکنه و این روشمناسب نیست لازم به ذکر هست که من جایی نگفتم که اون بخش از سخت افزار روی برد اصلی هست که کسی بتونه کپی کنه .اون قسمت فقط روی برد پروگرامر در نظر گرفته میشه و همونجا درست بعد از اتمام برنامه ریزی در اولین استارت میکرو اون پین رو چک میکنه و با درست بودن این پین یه متغیر رو در حافظه (eeprom )به مقدار مناسب تغییر میده و بعد میکرو از برد پروگرامر خارج و در برد اصلی گذاشته میشه و در استارت های بعدی از این متغییر استفاده میشه و در صورتی که برنامه کپی بشه چون دیگه روی برد اصلی پالس فعال کردن میکرو وجود نداره . میکرو کار نمیکنه
        البته این یه روش بود که دیروز به فکرم رسید و میتونه ناقص باشه
        ولی کار های دیگه ای هم میشه کرد که میشه گفت همش ابتکاری هست
        فرض کنید در مداری که طراحی کردید lcd هم هست .در این صورت اصلا نیازی به قفل نیست .فقط باید در چند جای برنامه دستوراتی رو قرار داد که روی lcd اطلاعاتی مانند برنامه نویس و طراح و اطلاعات تماس رو نشون بده (یه چیزی شبیه دمو که در این زمانه روی اکثر لوازم صوتی و تصویری هست ) به این طریق حتی اگه کسی برنامه شما رو کپی کنه بازم یه جورایی برای شما تبلیغ میکنه و محصول کپی شده شما رو به هرکی بده .اون طرف متوجه کپی بودن محصول میشه و این خودش از صد تا قفل بهتره
        این چینی ها که از خداشونه اسم شرکت رو هم بنویسه که چه بهتر ضبط صوت مثلا مارک سونی رو کپ زدن روی lcd هم بنویسه سونی دیگه چه بهتر طرف فکر می کنه اصلا کلا اینها نامردن اساسی یه اینورتر دیدم کپ اینورتر شرکت invt بود بی وجدان ها با اصلش مو نمی زدبه طرف انداخته بودن من موندم اینا چه قدر حوصله دارن میشینند کپی می کنند البت توی ایران هم شروع کردن مخصوصا توی مدارات رادیویی که دانش بالایی می خواهد کپی می کنند برابر اصل
        قم الکترونیک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جعفر رضائی
          با سلام
          بعضی از دوستان این ایراد رو در مورد روش بنده فرمون که وقتی کسی میخاد برنامه رو کپی کنه سخت افزار رو هم کپی میکنه و این روشمناسب نیست لازم به ذکر هست که من جایی نگفتم که اون بخش از سخت افزار روی برد اصلی هست که کسی بتونه کپی کنه .اون قسمت فقط روی برد پروگرامر در نظر گرفته میشه و همونجا درست بعد از اتمام برنامه ریزی در اولین استارت میکرو اون پین رو چک میکنه و با درست بودن این پین یه متغیر رو در حافظه (eeprom )به مقدار مناسب تغییر میده و بعد میکرو از برد پروگرامر خارج و در برد اصلی گذاشته میشه و در استارت های بعدی از این متغییر استفاده میشه و در صورتی که برنامه کپی بشه چون دیگه روی برد اصلی پالس فعال کردن میکرو وجود نداره . میکرو کار نمیکنه
          البته این یه روش بود که دیروز به فکرم رسید و میتونه ناقص باشه
          ولی کار های دیگه ای هم میشه کرد که میشه گفت همش ابتکاری هست
          فرض کنید در مداری که طراحی کردید lcd هم هست .در این صورت اصلا نیازی به قفل نیست .فقط باید در چند جای برنامه دستوراتی رو قرار داد که روی lcd اطلاعاتی مانند برنامه نویس و طراح و اطلاعات تماس رو نشون بده (یه چیزی شبیه دمو که در این زمانه روی اکثر لوازم صوتی و تصویری هست ) به این طریق حتی اگه کسی برنامه شما رو کپی کنه بازم یه جورایی برای شما تبلیغ میکنه و محصول کپی شده شما رو به هرکی بده .اون طرف متوجه کپی بودن محصول میشه و این خودش از صد تا قفل بهتره
          عمو جعفر ایده هات خیلی جالب هستند , من که با ازشون خوشم اومد , فکر خیلی خلاقی داری...

پ.ن: فقط این نکته را عرض کنم که اگر ال سیدیت گرافیکی باشه و تبلیغ را به صورت عکس قرار بدید , خیلی تغییرش سخته ولی
          تبلیغ تکست را به وسیله برنامه های ادیت هگزه مانند وین هگز و نرم افزارهای قدیمه تحت داس به راحتی میتوان ادیت کرد...
          آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
          مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
          _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی ب
            فکر میکنم فقط کد هگزو میشه برداشت و به خود برنامه نمیشه دسترسی داشت. فکر نکنم برنامه ای باشه که بتونه هگزو
            به شکل اولش (زبان برنامه نویسی سی یا بیسیک و ..) برگردونه .
            به بیسیک و سی نه ولی به اسمبلی میتونه تبدیل کنه
            خیلی قدیما از این کارا میکردیم :mrgreen:
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی ب
              کسای دیگه تا حالا به یه دیکامپایلر زبان های دیگه برخورد نداشتند؟ مثلا یه شرکتی چیزی باشه که یه اپلیکیشن مخصوص این کار ساخته باشه و بفروشه
              و به اون اپلیکیشن کد هگزو بدی و خروجیش به ما سی یا بیسیک یا .. بده
              نه این غیر ممکنه
              ببینید دوست عزیز
              در برابر هر دستور زبان ماشین یک دستور اسمبلی وجود داره
              مثل هر لغت فارسی (که اگر زبان ماشین در نظر بگیریم) یک لغت انگلیسی (زبان اسمبلی) در مقابلش وجود داره
              اما نمیشه داخل یک دستگاه شاه نامه را انداخت و چند ثانیه بعد معادل انگلیسیشو دریافت کرد و باید کلمه به کلمه و جمله به جمله به وسیله
              مترجم حرفه ای ترجمه بشه....
              ما در اینجا میتونیم فقط یک دیکشنری داشته باشیم که لغتهای فارسی را به انگلیسی ترجمه کنه نه کتاب به کتاب...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                عزیز سرباز فراری مگه دارن پیکان رنگ میکنن که با یک تکه پلاستیک حافظه رو میپوشونن ؟
                http://www.cl.cam.ac.uk/~sps32/mcu_lock.html
                If you have a microscope with at least 100x magnification you can easily find them just tracing the wire from the pin for programming voltage input.

این لینک که همین روش خودم بود.
                این تیکه هم که نقل قول کردین گفته که با میکروسکوپ میشه قسمت های مربوط به حافظه و فیوزها رو پیدا کرد که توی لینک خودم هم توضیح داده بود. باید با میکروسکوپ پیداش کرد و بعد در معرض UV قرار داد دیگه. با تمامی احترامی که برات قائلم علی جان ولی باید بگم که اشتباه کردی. :redface:

دیدگاه

اگر ممکنه بگید بیت لاک ها چطوری باید تنظیم بشه این خیلی بهتره تا اینکه بحث های متنوع کنیم یه کار انجام بشه ولی به نتیجه برسه خیلی بهتره . اون راه اگر جواب نداد اونوقت یکی دیگه یه نظری بده تا انجام بدیم این طوری هر کسی حرف خودش رو میزنه .
                  یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

دیدگاه

برادری که قفل نرم افزاری میزاری و متغیر توی e2 ذخیره میکنی
                    میشه e2 رو هم خوند و در میکرو جدید قرار داد و قفل شما به درد نخور میشه !!
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

1- اسمبلی همون هگز است و هگز همون اسمبلی است تنها تفاوتشون تو عدم تکرار ماکرو ها هستش
                      2- روش نرم افزاری بدرد نمیخوره . چون با وجود سورس خیلی راحت میشه تابع اعتبار سنجی را حذف کرد .
                      نوشته اصلی توسط Rohalamin

این لینک که همین روش خودم بود.
                      این تیکه هم که نقل قول کردین گفته که با میکروسکوپ میشه قسمت های مربوط به حافظه و فیوزها رو پیدا کرد که توی لینک خودم هم توضیح داده بود. باید با میکروسکوپ پیداش کرد و بعد در معرض UV قرار داد دیگه. با تمامی احترامی که برات قائلم علی جان ولی باید بگم که اشتباه کردی. :redface:
                      مساله اینه که تو نیم میلی متر مربع چطور میشه به یک نقطه uv تابوند .
                      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                        مساله اینه که تو نیم میلی متر مربع چطور میشه به یک نقطه uv تابوند .
                        آخه مساله اینه که شما فکر میکنی فقط به اون قسمت فیوز بیت ها اشعه میزنیم. قسمت های حساس مثل فلش یا EEPROM رو می پوشونیم و به همش اشعه می تابونیم. یه این روش عمل میشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeiddiod
                          کوچیکه اقای رضایی و همه دوستان هستم...من در حدی نیستم که ایراد بگیرم
                          منظورم این بود که کپی کردن سخت افزار راحتتره و کسی که میاد نرم افزار رو با این همه هزینه و دردسر از میکرو در میاره
                          سخت افزارشم خیلی راحت کپی میکنه...
                          یکی از دوستان گفتن که میشه پایه ریست رو تغییر داد...چطوری؟؟ قبلا خونده بودم با کامپایلر اسمبلی میشه...اسمبلی نویسا میتونن
                          اقا شما سرور مایی .این چه حرفی من کوچیکتم
                          بنده که منظوری نداشتم
                          اون جمله رو اولش نوشتم تا مقدمه ای بشه برای توضیحاتی که میخاستم بدم شما به بزرگی خودت ببخش .
                          منم نمیگم این روش ها کامل هستن اینی هم که عرض کردم .موردی بود که اون روز به ذهنم رسیده بود .چون تو روش نرمافزاری دست ادم باز هست و میتونه با توجه به شرایط سخت افزاری و نرمافزاری برد .به صورت ابتکاری قفلی رو در نظر بگیره
                          در مورد فرموده اون دوستمون هم به نظر من باید خیال همه از برگردوندن کد هگز راحت باشه چون اینطور که دوستمون فرمودن راحت نیست حتی به اسمبلی من با چند تا از دوستام تو تبریز که برنامه نویس های قابلی هستن صحبت کردم و اونها هم گفتن که نشد نداره و میشه ولی سورسی که برمیگرده ایرادات زیادی داره و باید بعد از برگردوندن کد هگز به سورس باید یه نفر که وارد باشه کلی روش کار کنه تا جواب بگیره .که در این صورت نوشتن برنامه راحت تر از دزدیدنش هست . در ضمن برنامه هایی که ما مینویسیم مطمعنا در حدی نیست که سازمانهای جاسوسی مثل سیا . موساد.و...... بخان بدزدنش چینی ها هم خودشون از ما وارد تر هستن و نیازی به کپی کردن ندارن.
                          اینم بگم به نظر من لوک بیت ها بهترین روش برای قفل کردن برنامه هستن چون روشهایی مثل غیر فعال کردن برنامه ریزی سریال و تغییر وضعیت پین ریست به پین معمولی و غیره .همشون با پروگرامر stk500 قابل برگشت هستن ولی در صورتی که بخاهیم لوک بیت رو برگردونیم برنامه هم پاک میشه
                          روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

در بحث سرقت خودرو معمولا این مورد مطرح می شود که با قرار دادن امکاناتی نظیر دزدگیر و قفل و زنجیر و غیره، کاری کنیم که دردسر و زمان لازم برای سرقت خودرو به حدی زیاد شود که سرقت آن برای سارق به اصطلاح صرف نکند و به سراغ موارد کم دردسر تری برود.
                            حال اگر فرض کنیم که با استفاده از ابزارهای خاص، امکان پاک کردن Lock Bit وجود داشته باشد، یک روش مقابله این است که در صورت توجیه پذیر بودن، با روش هایی این پروسه را برای کسانی که قصد سرقت اطلاعات را دارند پرهزینه تر و پیچیده تر کنیم. به غیر از روش های فیزیکی مثل ریختن رزین و امثال آن که سایر دوستان هم اشاره کردند، یک روش پیشنهادی تقسیم وظایف بین دو یا چند میکروکنترلر ارزان قیمت است که بر حسب قرار دادی که می تواند برای ارتباط سریال بین آنها برقرار باشد، هر یک می توانند بخشی از وظایف لازم را در مدار انجام دهند. در این شرایط اگر کسی قصد برداشتن لایه روی میکروکنترلر و انجام مراحلی را داشته باشد که دوستان مطرح کردند، دسترسی به برنامه یکی از میکروکنترلرها به دلیل تقسیم وظایف عملا فایده ای ندارد و بجای یک میکروکنترلر لازم است این کار را مثلا برای 3 میکروکنترلر (یا بیشتر) با برنامه های مختلف انجام دهد. با فرض هزینه بر بودن این پروسه و با N برابر کردن هزینه کپی کردن اطلاعات (به دلیل وجود چند میکروکنترلر با برنامه های مختلف) عملا باید چند برابر هزینه پرداخته شود که این روش ممکن است در مواردی کارساز باشد و انجام آن برای شخص سارق اطلاعات صرف نکند.
                            اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                            دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                            برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                            وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                            قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                            اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                            ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                              عمو جعفر ایده هات خیلی جالب هستند , من که با ازشون خوشم اومد , فکر خیلی خلاقی داری...

پ.ن: فقط این نکته را عرض کنم که اگر ال سیدیت گرافیکی باشه و تبلیغ را به صورت عکس قرار بدید , خیلی تغییرش سخته ولی
                              تبلیغ تکست را به وسیله برنامه های ادیت هگزه مانند وین هگز و نرم افزارهای قدیمه تحت داس به راحتی میتوان ادیت کرد...
                              قربونت برم .ممنون شما لطف داری
                              ولی انصافا بهم گفتی عمو یه جورایی تنم مور مور شد احساس کردم دندونام ریخت
                              خب گلایه رو باید از اون دست از دوستان کرد که فقط چهار سطر اول پست ها رو میخونن و زود براش جواب میدن بدون اینکه به نیت اصلی نویسنده فکر کنن
                              روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

سلام از همه دوستان ممنون بنده که باز کننده این موضوع بودم اصلا به نتیجه نرسیدم تقریبا هر کسی یک چیزی میگه من فقط گفتم چطوری بیت لاک تنظیم کنم همین اگر در تاپیک دیگری هست لینک بزارید اینجا خیلی بزرگه پیدا کردن واقعا وقت گیره . متشکرم
                                یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X