اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چگونه کاری کنیم که کسی برنامه روی میکرو رو نتونه بدزده؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چگونه کاری کنیم که کسی برنامه روی میکرو رو نتونه بدزده؟

نوشته اصلی توسط gtna
    سلام از همه دوستان ممنون بنده که باز کننده این موضوع بودم اصلا به نتیجه نرسیدم تقریبا هر کسی یک چیزی میگه من فقط گفتم چطوری بیت لاک تنظیم کنم همین اگر در تاپیک دیگری هست لینک بزارید اینجا خیلی بزرگه پیدا کردن واقعا وقت گیره . متشکرم
    سلام.ببین اگه شما نتیجه نمیگیری به خاطر اینکه ادرسو اشتباه اومدی :mrgreen:
    اینجا اموزش جلوگیری از هک کردنه وهرکی هرچی به ذهنش میرسه میگه.نه اموزش تنها برای لاک بیتها.
    توهر کتاب میکرو لاک بیت ها توضیح داده شده.حتی اگه اشتباه نکنم تو دیتا شیتشم هست!
    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
      اینجا اموزش جلوگیری از هک کردنه وهرکی هرچی به ذهنش میرسه میگه.نه اموزش تنها برای لاک بیتها.
      توهر کتاب میکرو لاک بیت ها توضیح داده شده.حتی اگه اشتباه نکنم تو دیتا شیتشم هست!
      اولا خیلی از بچه های این انجمن منو میشناسن دوما من نگفتم کجا چی نوشته تو کتابا همه چیزایی که اینجا ما میگیم تقریبا هست بحث تجربه هست ولی من یه سوال کردم اما دوچار سر درگمی شدم گفتم اگر ممکنه بچه ها بیان روی یک مسئله لاک بیت برای مقابله با دزدیده شدن سورس صحبت کنند اگر نتیجه نداد میریم سراغ یه چیز دیگر این طوری بهتره ولی تقریبا همه صحبت ها نیمه کاره هست ترجیحا جوابها طوری باشه که خواننده سر در گم نشه متشکرم ما مثل شما حرفه ای نیستیم در حد ما صحبت کنید ممنون میشم
      یافته هایت را با باخته هایت مقایسه کن اگر خدا را یافتی هر چه باختی مهم نیست .

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
        رئیس جان !
        ایجاد کننده تاپیک ، پست رو داده ها !!!
        همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtna
          اولا خیلی از بچه های این انجمن منو میشناسن دوما من نگفتم کجا چی نوشته تو کتابا همه چیزایی که اینجا ما میگیم تقریبا هست بحث تجربه هست ولی من یه سوال کردم اما دوچار سر درگمی شدم گفتم اگر ممکنه بچه ها بیان روی یک مسئله لاک بیت برای مقابله با دزدیده شدن سورس صحبت کنند اگر نتیجه نداد میریم سراغ یه چیز دیگر این طوری بهتره ولی تقریبا همه صحبت ها نیمه کاره هست ترجیحا جوابها طوری باشه که خواننده سر در گم نشه متشکرم ما مثل شما حرفه ای نیستیم در حد ما صحبت کنید ممنون میشم
          نوشته اصلی توسط DDR3
          رئیس جان !
          ایجاد کننده تاپیک ، پست رو داده ها !!!
          اقا من استارتر اینجارو با استارتر تاپیک"پروتل یا پروتوس" اشتباه گرفتم.حواسم نبود که خود استاتره :cry:
          من فکر کردم نفری دیگس که تو تنظیمات لاک بیت مونده :smile:
          به هرحال ازهردو بزرگوار معذرت میخوام.ببخشید :rolleyes:
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

آقا اینجا یک محیط دوستانه هست نیاز به معذرت خواهی این چیزا نیست ما کوچکه همتونیم فقط اگر ممکنه یکی به داد من برسه این بیت لاک ها رو یه جوری به من بگه یاد بگیرم خیلی ازتون ممنونم

فریم ورک تحت وب ایرانی گتنا نسخه هشتم منتشر شد در این نسخه کتابخانه PDO اضافه شده است .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtna
              آقا اینجا یک محیط دوستانه هست نیاز به معذرت خواهی این چیزا نیست ما کوچکه همتونیم فقط اگر ممکنه یکی به داد من برسه این بیت لاک ها رو یه جوری به من بگه یاد بگیرم خیلی ازتون ممنونم
              فیوزبیتهای LB رو صفر کن. بهمین سادگی.
              کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud 578
                فیوزبیتهای LB رو صفر کن. بهمین سادگی.
                فیوز بیت های LB1 و LB2 را صفر کنم درست میشه دیگه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtna
                  فیوز بیت های LB1 و LB2 را صفر کنم درست میشه دیگه.
                  آره دیگه اینارو باید فعال کنی. اگه از کدویژن استفاده میکنی برعکسه با 1 کردن فعال میشه.
                  کم گوی و گزیده گوی

دیدگاه

شما خودتون میفرماید لاک بیت دیگه , باید فعال بشن تا میکرو لاک بشه
                    همچنین پایه ریستو هم دوستان پیشنهاد دادن تغییر بدید فکر خوبیه
                    اما قفل نرم افزاری را هر چی حساب میکنم , زیاد نمیتونه چیز قابل اعتمادی باشه

پ.ن: شما در عنوان اولی تاپیک نفرمودید که من نیاز به بیت فعال ساری لاک بیتها دارم "چگونه کاری کنیم که کسی برنامه روی میکرو رو نتونه بدزده؟"
                    وقتی شما فقط میفرماید که برو نون بگیر و من میرم بربری میگیرم , نباید بگید که چرا سنگک نگرفتی ....

راستی انگار هر میکرو یک سریال نامبر داخش داره که انگار (دقیق نمیدونم) در بسکام میتونید شماره سریال را فراخوانی کنید
                    اگر به این صورت باشه و تولید شما کم باشه و تک تک پروگرم میکنید , از این روش میتوانید یک قفل دقیق برای سافتور خود بسازیر
                    دوستان در این باره اطلاعی دارند....
                    آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                    مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                    _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359
                      شما خودتون میفرماید لاک بیت دیگه , باید فعال بشن تا میکرو لاک بشه
                      همچنین پایه ریستو هم دوستان پیشنهاد دادن تغییر بدید فکر خوبیه
                      اما قفل نرم افزاری را هر چی حساب میکنم , زیاد نمیتونه چیز قابل اعتمادی باشه

پ.ن: شما در عنوان اولی تاپیک نفرمودید که من نیاز به بیت فعال ساری لاک بیتها دارم "چگونه کاری کنیم که کسی برنامه روی میکرو رو نتونه بدزده؟"
                      وقتی شما فقط میفرماید که برو نون بگیر و من میرم بربری میگیرم , نباید بگید که چرا سنگک نگرفتی ....

راستی انگار هر میکرو یک سریال نامبر داخش داره که انگار (دقیق نمیدونم) در بسکام میتونید شماره سریال را فراخوانی کنید
                      اگر به این صورت باشه و تولید شما کم باشه و تک تک پروگرم میکنید , از این روش میتوانید یک قفل دقیق برای سافتور خود بسازیر
                      دوستان در این باره اطلاعی دارند....
                      ممنونم از جوابتون من فقط منظورم این بود که به من به چشم یک فرد مبتدی نگاه کنید چون نمی دونستم چطوری بیت لاک ها رو تنظیم کنم که دوستمون بهم گفت چیکار کنم و کدوم بیت لاک ها رو تغییر بدم و مورد دوم اینکه پایه ریست رو تغییر بدید از نظر من مبتدی هیچ معنی نداره خوب بنابراین بیشتر توضیح بدید و منظوره بنده هم همینه که کلی گویی نکنید و یک چیزی رو در حد امکان ساده کنید تا یکی که تخصص کمتری داره مثل من راحت بفهمه حالا اگر ممکنه در مورد تغییر پایه ریست صحبت کنید چون من منظورتون رو نفهمیدم

دیدگاه

آقامن میگم پایه ریست وپایه های mosi /miso وغیره را با انبردست بکنید وبعد با یک چسب خیلی قوی روی جای خالی پایه ریست و بقیه را قشنگ بپوشونید
                        اگر فکر میکنید میکروتون رو وا میکنن و فلش روم رو با میکروسکوپ میبینن ----> بیاید همون چسب قوی رو به سر و ته میکرو بزنید تا نتونن وازش کنن
                        اگر فکر میکنید میکروتون رو با مته از وسط سوراخ میکنن و فلش روم بی چاره رو میبینن ------> زیر و روی میکرو راچسبی کنید.....زیاد هم چسبی کنید!

نکته:حتما از چسب قوی استفاده کنید واز چسب "راضی" استفاده نکنید چون خیلی ضعیف است و
                        دقت کنید که چسبی که میخرید بی رنگ(شفاف) باشد
                        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                        !Electronic On! Programming On
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!
                        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
                          آقامن میگم پایه ریست وپایه های mosi /miso وغیره را با انبردست بکنید وبعد با یک چسب خیلی قوی روی جای خالی پایه ریست و بقیه را قشنگ بپوشونید
                          اگر فکر میکنید میکروتون رو وا میکنن و فلش روم رو با میکروسکوپ میبینن ----> بیاید همون چسب قوی رو به سر و ته میکرو بزنید تا نتونن وازش کنن
                          اگر فکر میکنید میکروتون رو با مته از وسط سوراخ میکنن و فلش روم بی چاره رو میبینن ------> زیر و روی میکرو راچسبی کنید.....زیاد هم چسبی کنید!

نکته:حتما از چسب قوی استفاده کنید واز چسب "راضی" استفاده نکنید چون خیلی ضعیف است و
                          دقت کنید که چسبی که میخرید بی رنگ(شفاف) باشد
                          سر وته میکرو رو چسب بزنیم :eek:مگه در نوشابس که از اونجا باز شه.
                          هرجاشم چسب بزنی!چون دارن سوراخ میکنن اونم عین اب خوردن سوراخ میکنن.جنس خودش دربرابر چسب که خیلی مقاومه.اما سوراخ کردنش 3 صوته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                            سر وته میکرو رو چسب بزنیم :eek:مگه در نوشابس که از اونجا باز شه.
                            هرجاشم چسب بزنی!چون دارن سوراخ میکنن اونم عین اب خوردن سوراخ میکنن.جنس خودش دربرابر چسب که خیلی مقاومه.اما سوراخ کردنش 3 صوته
                            من دارم راه پیشگیری از هک شدن رو میگم نه راه سوراخ شدن میکرو آخه یعنی چه دربرابر چسب مقاومه !؟
                            در ضمن منو ببخشید فکر میکردم وازش میکنن ولی دیدیم سوراخ میکنن
                            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                            !Electronic On! Programming On
                            هوشمندانه سوال بپرسیم!
                            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

بقیه فیوز بیت ها منظورم BLBها هست اونا کارش چی هست و کی ازشون استفاده میشه و سوال دیگری که دارم اگر بیت لاک ها فعال بشه آیا میشه برشون گردوند به حالت اول ؟ یا نه برای همیش قفل میشه ؟

دیدگاه

شرمنده که این سوال رو می پرسم با یک موردی برخورد کردم یک پروژه بهم دادن برای اینکه برنامه اش رو خارج کنم
                                مشکلی که اینجاست برنامه کد هگز خونده میشه کدهای داخل eeprom همخونده میشه و مشکلی نیست یعنی دیتا داخل میکرو خونده میشه نکته ی بعد وقتی این رو میریزم داخل یک میکروی دیگه اجرا نمیشه توی انجمن هم خوندم یکی از بچه ها کفته بود میشه شماره سریال میکرو رو داخل برنامه وارد کرد و چون هر میکرو شماره سریال خاص خودش رو داره اون برنامه فقط برای همون میکرو کار می کنه اما سوالی که اینجا پیش میاد اینه که شماره سریال میکرو رو چه جوری میشه توی برنامه از داخل سخت افزار خوند آیا رجیستری برای اینکار هست ؟ منتظر پاسخ دوستان هستم
                                قم الکترونیک

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X