اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی AVR

دوتا سون سگمنت(دو عدد)
    هر عدد رو رو کیپد زدیم با زدن * یا # روی سون سگمنت نشون داده بشه.اگه تک رقمی هم بخواهیم همین اتفاق بیفته(البته اون رو میشه با زدن 01 برای نشون دادن 1 و الباقی اعداد... اوکی کرد)
    یکجورایی دو عدد قبل از زدن * یا # نشون داده بشن
    :nice:
    کاربرانی که از این پست تشکر کرده اند:

من،تو،او،ما،شما،ایشان و چند نفر از دوستان و همشهریان محترم،الاالخصوص کسبه محل

برای این ارسال, 99999999 کاربر تشکر اهداء کرده است.

دیدگاه

انگار دوستا مارو فراموش کردن :cry2:

دیدگاه

قطع امید کردم از همه.. بیخیال

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          لطفا عکس شماتیک اصلی رو پ کن
          اینی که گذاشتی برا یه سون سگمنته
          اینجوری رو هوا گفتن یه کم سخته
          و اینکه می خوای هر دو عدد رو وارد کنی بعد با زدن * یا # روی سون سگمنت نشون بده, یا اینکه یکی یکی وارد کنی؟
          ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی

دل بی تو به جان آمد وقت است که باز آیی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط The Savior
            سلام دوست عزیز
            لطفا عکس شماتیک اصلی رو پ کن
            اینی که گذاشتی برا یه سون سگمنته
            اینجوری رو هوا گفتن یه کم سخته
            و اینکه می خوای هر دو عدد رو وارد کنی بعد با زدن * یا # روی سون سگمنت نشون بده, یا اینکه یکی یکی وارد کنی؟

هر دو عدد رو بزنم بعد با زدن * یا # روی سون سگمنت نشون بده.

دیدگاه

این برنامه ای که نوشتی کاری که انجام می ده اینه که کی پد رو اسکن می کنه و مستقیم اعمال می کنه به اولین سون سگمنت. سون سگمنت دوم هم که به پورت B وصل شده, در حالی تو برنامه هیچ نشونه ای از این پرت وجود نداره! :eek:
              می شه با تغییراتی کاری که تو می خوای رو انجام داد, ولی خوب چون اسکن کی برد و نوشتن روی سون سگمنت به شکل تابع نوشته نشده به درد استفاده ی عملی نمی خوره. توصیه من اینه که از این لینک http://knowledgeplus.ir/electronics/AVR/lang/Fa.aspx بخش های 15 تا 19 رو تماشا کنی, سورس کدشم موجوده. که مال استاد کی نژاد هستش.
              سوالی هم باشه در موردش من در خدمتم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط The Savior
                این برنامه ای که نوشتی کاری که انجام می ده اینه که کی پد رو اسکن می کنه و مستقیم اعمال می کنه به اولین سون سگمنت. سون سگمنت دوم هم که به پورت B وصل شده, در حالی تو برنامه هیچ نشونه ای از این پرت وجود نداره! :eek:
                می شه با تغییراتی کاری که تو می خوای رو انجام داد, ولی خوب چون اسکن کی برد و نوشتن روی سون سگمنت به شکل تابع نوشته نشده به درد استفاده ی عملی نمی خوره. توصیه من اینه که از این لینک http://knowledgeplus.ir/electronics/AVR/lang/Fa.aspx بخش های 15 تا 19 رو تماشا کنی, سورس کدشم موجوده. که مال استاد کی نژاد هستش.
                سوالی هم باشه در موردش من در خدمتم.
                یک توضیح کوچیک میدم بهتون
                من فقط تونستم یک عدد رو بندازم رو سون سگمنتو برای دومیش مشکل داشتم.این شماتیک اصلی هست اما برنامه ای براش نتونستم بنویسم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد خان
                  قطع امید کردم از همه.. بیخیال
                  حامد خان پی ام میدی و در میری ؟؟؟

جواب پی امت رو دادم ، ولی گویا پی ام برای شما بسته بود !!! :eek:

گفتم که من خیلی وقته سی ننوشتم ، اصول و قالب و دستوراتش یادم نیست :cry2:

بیسیک میتونم کمکت کنم ، البته اگه خواستی :nice:

دیدگاه

http://s5.picofile.com/file/8110381268/List.zip.html
                    الآن این برنامه روی هر دوی سون سگمنتا عدد نمایش میده. یه بار که میزنی روی اولی و با ردوم روی دومی و بار سوم دوباره روی اولی نمایش می ده و این چرخه همین جور ادامه پیدا می کنه. اما همون طور که گفتم در عمل کاربرد زیادی نمی تونه داشته باشه. تغییراتی که توش ایجاد کردم اینا هستن:
                    1- حلقه ی while که بود رو یه بار دیتگه کپی پیست کردم و هر دورو توی یه while دیگه گذاشتم.
                    2- توی while دوم به جای PORTA, PORTB نوشتم.
                    3- آخر دستورات if یدونه تاخیر 250 میلی ثانیه با یه break گذاشتم تا به سون سگمنت بعدی منتقل بشه.
                    4- اول برنامه هم هدر مربوط به تابع تاخیر رو اضافه کردن و توی main هم پورت B رو به صورت خروجی تعریف کردم.

باز هم تاکید می کنم که حتما از آموزشای استاد کی نژاد استفاده کن. :job:

دیدگاه

سلام

انگار دوستا مارو فراموش کردن
                      ببخشید من ، یه دو روزی نبودم و کلی گرفتار شده بودم ( ماشینم آتش گرفت :angry: ) .

خوب آقای حامد خان من برنامه تون رو دیدم همون طور که دوستمون م اشاره کردن . در عمل این نرم افزار خوبی نخواهد بود شما . به نظر من شما هم در بخش سخت افزارت تغییراتی رو بده و هم در نرم افزار .

می تونی در سخت افزار بیای از یه انکودر کیبرد مثل 74HC922 استفاده کنی که خروجی رو بشکل 4 سیمه هگزادسیمال (BCD) بهت میده و یه اینتراپت که تا کلید بخوره فعال میشه و کد کلید رو بهت میده خیلی راحت . در برنامه هم کارکردن باهاش خیلی ساده تر و بهتر هست و نیازی به جاروب کردن کیبرد و غیره هم نداره .

دوم هم همون طور که دوستمون گفتند در نرم افزار تون از توابع استفاده کنید که کار برنامه نویسی راحتر و گیج کننده هم نباشه .
                      - به دنبال فرصت عمری تباه کردم ! فرصت جوانی ام بود من اشتباه کردم .

دیدگاه

می تونی هم یه متغییر در نظر بگیری عدد اول رو داخلش بریزی و عدد دوم رو هم در متغییر دوم و بعد از زدن کلید مثلا مربع اعداد رو در 7seg نشون بدی . !

راستی چرا PM خصوصی شما بسته اس ؟ oo:

دیدگاه

مرسی و بسیار بسیار ممنون
                          این برنامه به دردم میخوره.. واقعا اینجاشو نمیدونستم چیجوری شیفت بدم به کناری
                          ولی مشکل اصلی همون یکدفعه نشون دادنه

1-الان میخوام با زدن # یا × 00 نمایش داده بشه... قبلا میزدم میشد.الان این کد رو نوشتم.. به نظر شما اینجوری درسته؟کامپایل هم میشه
                          ;case 0XF7: PORTB,PORTA = 0X00
                          ;break

2- 74HC922 رو چک کردم.به نظر شما اگه از میکرو کیپد رو اسکن کنیم چه فرقایی میکنه؟
                          البته من میخام مدارم بیش از حد ساده باشه.سوال؟ سون سگمنتی داریم که مستقیم هگز بهش بدیم؟

3- راستی راستی سوال اصلی... من واسه درایو کردن یک ترانزیستور باید از چه المان و کجای مدار استفاده کنم؟یعنی خازن ها و مقاومت ها رو کجا بذارم؟

4- اینجوری که من فهمیدم ورودی رگولاتور 7805 12 ولت هست.ورودی من24ولت هست.این رگولاتور رو پیدا کردم واسه 24 ولت

تو ایران پیدا میشه؟

5- چرا آتیش گرفت؟ماشین ماهم یکبار آتیش گرفت.. توراه بودیم ماشین از بس دود کرد خفه کرد وایساد :biggrin:

دیدگاه

با سلام

نوشته اصلی توسط حامد خان
                            4- اینجوری که من فهمیدم ورودی رگولاتور 7805 12 ولت هست.ورودی من24ولت هست.این رگولاتور رو پیدا کردم واسه 24 ولت

تو ایران پیدا میشه؟

4- چرا آتیش گرفت؟ماشین ماهم یکبار آتیش گرفت.. توراه بودیم ماشین از بس دود کرد خفه کرد وایساد :biggrin:
                            پیدا شدن میشه من باهاش کار کردم اما اون شاتکی دیود و سلف تروئیدی اش شاید اذیتتون کنه، کلا ارزشش رو نداره بهتره که اول با یه رگولاتور 12 ولت ولتاژ رو بیارید رو 12 و بعد خروجی اون رو بدید به رگولاتور 5 ولت، اگه کارتون حساسه از منبع تغذیه ای که استاد کی نژاد تو بخش 20 ام از آموزش هاشون ارائه کردن استفاده کنید:
                            http://knowledgeplus.ir/electronics/AVR.aspx?lang=Fa

دیدگاه

شاتکی و دیود چرا اذیت میکنه؟

دیدگاه

1 - نمی دونم امتحان نکردم . ولی فکر کنم باید بجای , از مساوی استفاده کنی
                                2- در جارو کردن کیبرد به وسیله میکرو خوب شما عملا باید همش همین طوری که توی برنامه خودتون هست مدام در داخل حلقه شرط هایی رو چک کنید و مدام این برنامه باید در حال گردش باشه و اگر برنامه سنگین تر بشه و چیزای دیگه ای بهش اضافه بشه اون موقع اذیت می کنه . در حالی که با استفاده از این آی سی شما فقط زمانی که یه کلید فشرده بشه و وقفه فعال بشه میرید سراغ کیبرد .
                                3- منظورتون پیه می خوای با ترانزیستور چیکار کنی چیزی رو می خوای فعال کنی باید خوب اول با توجه مدارت و المان هایی که می خوای فعالشون کنی نوع ترانزیستور رو مشخص کنی .
                                4- همون طور که دوستمون mojtaba_led گفتند بهتر که از دو تا رگلاتور استفاده کنی 7812 و بعد از اون 7805 . من خودم از اون مداری که گذاشتی تا بحال استفاده نکردم .
                                5- شلنگ هیدورلیکش خراب بود داشتم می بردمش تعمیرگاه خدا بهم رحم کرد که زود متوجه شدم و نگه داشتم و ماشینو خاموش کردم و رفتم دیدم از توی موتور همین طوری آتش میزنه بالا ، شانس آوردم کپسول داشتم و زود خودم خاموشش کردم . 1.5 میلیون خرج ماشنم شد . در حالی که قبلش با 100 هزار تومان درست میشد . :angry: :angry:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X