اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خداحافظی با نویز در avr و میکروکنترلرها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خداحافظی با نویز در avr و میکروکنترلرها

نوشته اصلی توسط Matin_Mirzadeh نمایش پست ها
    سلام دوستان . من با PIC کار می کنم ، همونطور که می دونید PIC خیلی به نویز حساسه و وقتی آلومینیوم بهش نزدیک می کنم 1 ثانیه رو 0.1 ثانیه می کنه و چیزی به پایه کلاکش نزدیک بشه 1 تانیه میشه 4 ثانیه . راهی نیست که به طور قطعی و کامل نویز ها حذف بشه و درست کار کنه؟
    میکرو های pic نسبت به avr ها دربرابر نویز خیلی مقاوم هستند.علت این کار شما هم مربوط میشه به نویز های محیطی.باید مدار شما در برابر نویز های محیطی مقاوم باشه.حتی به روزترین.میکر کنترلر های دنیا هم اگه تکنیک های حذف نویز رعایت نکن به شدنویز پذیرند.باید یک عکس از شماتیک تون میذاشتید.اگه مدار شما از نوع فرکانس بالا باشه و مخصوصا اگه در این فرکانس سلف باشه قطععا با نزدیک شدن فلز شکل موج ها تغییر میکنه.و نویز ایجاد میشه.البته این فقط یه نمونه بود.معمولا برای کریستال خارجی دوتا خازن 22پیکو فاراد میذارن که نویز های کریستال و نوسان ساز نرم بشه.
    شما باید شماتیک و میذاشتید.تا تاثیر المانها بریکدیگر معلوم میشد.
    جدیدترین ویرایش توسط Namvar14; ۰۷:۰۳ ۱۳۹۹/۰۶/۰۱.
    eshop-hodhod.ir

دیدگاه

یک سوال داشتم, من دارم از آردوینو یونو استفاده میکنم برای کنترل یک جرقه زن و یک شیر برقی, منتها موقعی که جرقه زن جرقه میزنه کل مدار ریست میشه یا ماژول رله قاطی میکنه و پشت هم قطع و وصل میشه, حتی اگر جرقه زن رو از مدار خارج کنیم و دستی جرقه بزنیم مدار آردوینو باز هم ریست میشه, میخواستم بدونم راهی هست برای جلوگیری از نویز؟ بهترین کار به نظر دوستان اینه که جعبه فلزی استفاده کنیم با اتصال به زمین؟ پیشاپیش ممنون از پاسخهاتون

دیدگاه

مشکلم با خوندن این مطلب حل شد خیلی مچکر بابت اطلاعاتتون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X