اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مبدل دیجیتال به انالوگD/A

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مبدل دیجیتال به انالوگD/A

متاسفانه مدار کار نمیکنه به هر حال من سعی خودمو کردم تواین فانکشن.....از دوستان یک فانکشن که کار کنه وکار بده ودرست کردن جواب گرفتن ندارن واسم اپ کنن..استاد ادیسون قرار بود بعد امتحانات بیان کمک کنن ولی فلا خبری ازشون نیست..... :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
      متاسفانه مدار کار نمیکنه به هر حال من سعی خودمو کردم تواین فانکشن.....از دوستان یک فانکشن که کار کنه وکار بده ودرست کردن جواب گرفتن ندارن واسم اپ کنن..استاد ادیسون قرار بود بعد امتحانات بیان کمک کنن ولی فلا خبری ازشون نیست..... :bye
      سلام zakhor عزیز امتحاناتم دیروز تموم شد ظرف امروز یا فردا مدار رو تکمیل می کنم برات می فرستم .
      استاد هم که البته ما نیستیم ما شاگردیم نام کاربریم رو هم از edeeson_nm1 به نا صر تغییر دادم

sigpic

دیدگاه

ببخشید شما از مدار ریست برا میکو استفاده میکنید یا نه oo:
        اگه نمیکنید کارتون را نمیفته
        این مدار رو میگم:
        این مدار را باید برای تمامی avr ها بست
        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
        !Electronic On! Programming On
        هوشمندانه سوال بپرسیم!
        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

اره عزیز میبندم ولی مشکل از جای دیگه هست به نظرم..چون مداراتی که بستم همه فری بودن خب به مراتب یک مشکلاتی هم دارن یکی سخت افزاریی یکی نرم افزاریی چه میشه کرد..... :cry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
            اره عزیز میبندم ولی مشکل از جای دیگه هست به نظرم..چون مداراتی که بستم همه فری بودن خب به مراتب یک مشکلاتی هم دارن یکی سخت افزاریی یکی نرم افزاریی چه میشه کرد..... :cry:
            خوب سلام zakhor ادیسون هستم ( ناصر فعلی )
            الان داشتم روی پروژت کار می کردم.
            بگو ببینم به چه چیزی نیاز داری و برای چه کاربردی می خوای و می خوای چه ویژگی هایی داشته باشه؟
            لطفا تمامش رو کامل برام بنویس و بگو دقیق چه فانکشنی با چه ویژگی هایی می خوای. دقیق دقیق دقیق لطفا و کامل

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
              ببخشید شما از مدار ریست برا میکو استفاده میکنید یا نه oo:
              اگه نمیکنید کارتون را نمیفته
              این مدار رو میگم:
              این مدار را باید برای تمامی avr ها بست
              با سلام
              دوست عزیز حتما لزومی نداره دقیقا این مدار باشه بخصوص که در حد ازمایش هست .فعلا میتونی از یه مقاومت پول اپ استفاده کنی و وقتی روی برد برد جواب گرفتی در مداری که برای PCB طح خواهی کرد این مدار رو در نظر بگیر
              در ضمن شما در توضیحاتتون فرمودین که چطور خروجی میخاین ولی نگفتین این خروجی چطور کنترل میشه و یه نقشه دیدم که از PIC داده میگرفت .اگه اینطوره باید بفرمایید دیتابس ارسالی توصط PIC چطور هست تا در برنامه نویسی در نظر گرفته بشه
              روزی که درک کردیم همه چیز به خدا تعلق دارد . آن روز .روز طلوع دانش است

دیدگاه

استاد ناصر جان...واسه اسم جدید تبریک :smile: واینکه امیدوارم امتحانات با نمرات عالی پشت سر گذاشته باشی
                خب اول اینکه کارکنه این مدار فانکشن مخصوص
                دوم اینکه فرکانس رو با صدم یا دهم هرتز نشون بده یعنی اعشارم داشته باشه مثال3135.11 ..کلید پهنای پالس رو هم داشته باشه وکلید مربوط به دامنه هم داشته باشه وسلام...فقط برنامه رو واسه مگا16 بنویسین که تنها میکرویی هست که الان دم دست دارم تو شهر ماه میکرو خدا نکنه اصلا چی هست oo:
                یک سوال این فانکشن هارو کلا با فرکانسمتر نمیشه کالیبره کرد حتما باید اسکپ باشه مگه خروجی r2r انالوگ نیست واینکه همون فرکانسی که روی ال سی دی داری نباید خروجی داشته باشی این سوال شده واسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
                  استاد ناصر جان...واسه اسم جدید تبریک :smile: واینکه امیدوارم امتحانات با نمرات عالی پشت سر گذاشته باشی
                  خب اول اینکه کارکنه این مدار فانکشن مخصوص
                  دوم اینکه فرکانس رو با صدم یا دهم هرتز نشون بده یعنی اعشارم داشته باشه مثال3135.11 ..کلید پهنای پالس رو هم داشته باشه وکلید مربوط به دامنه هم داشته باشه وسلام...فقط برنامه رو واسه مگا16 بنویسین که تنها میکرویی هست که الان دم دست دارم تو شهر ماه میکرو خدا نکنه اصلا چی هست oo:
                  یک سوال این فانکشن هارو کلا با فرکانسمتر نمیشه کالیبره کرد حتما باید اسکپ باشه مگه خروجی r2r انالوگ نیست واینکه همون فرکانسی که روی ال سی دی داری نباید خروجی داشته باشی این سوال شده واسم
                  باشه بسیار عالی الان شروع می کنم به نوشتن هر وقت کامل شد میزارم
                  چرا با فرکانس متر هم می تونی کالیبره کنی .

sigpic

دیدگاه

وای مرصی ..بعد این همه مزاحمت فقط میگم دست مریضاد استاد :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zakhor
                      وای مرصی ..بعد این همه مزاحمت فقط میگم دست مریضاد استاد :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
                      وای خدا خسته شدم
                      همه چیش میزونه ها فقط این دهم هرتزش یکم مشکله
                      حالا نمیشه دهم هرتز نداشته باشه :twisted:
                      نگفتی واسه چه کاربردی می خوای بگو شاید یه ترفند جالب استفاده کنم برنامه راحت تر بشه
                      یه روزه دارم روش فکر می کنم

sigpic

دیدگاه

استاد تنهایی یکم واسه شما سخت شده بهتر نیست از دوستان دیگه هم کمک بگیریم البته به کارشما ایمان دارم ولی همیشه گفتن یک دست صدا نداره...مخصوصا که قضیه تفکیک با دهم هرتز هم هست یکم کار پیچیده کرده.........خب از دوستان کسی نیست که یاری برسونه اینطوریی علممون هم بالا میره مگه ما از اونوریا چی کم داریم نمونش همون فانکشن که ساختم جواب نداد رو ال سی دی تا دهم هرتز داشتم حیف خروجی نداشت :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X