اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت هدست وایرلس برای Computer+TV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هدست وایرلس برای Computer+TV

یه مسئله دیگه هم هست.و اون اینکه وقتی ولتاژ Vref رو زیر 1V میزارم خروجی 1023 هست و فرقی نمیکنه ولتاژ ورودی ADC رو چه ولتاژی باشه.(0V ~ 1V)
    طبیعی چون ولتاژ رفرینs یک محدوده خاص داره که تو دیتاشیت نوشته (یا به فیلم های جناب اوژن کی نژاد مراجعه کنید) که اگر اشتباه نکنم بین 1.25V ~VCC هستش عدد دقیق رو یادم نمییاد پس درنتیجه اجازه ندارید هر ولتاژی رو برای مرجع انتخاب کنید.
    برای از بین بردن خطای اولیه هم پیشنهاد میکنم از مد دیفرانسیلی استفاده کنید چون اختلاف دو پایه adc رو حساب میکنه و نویز تغذیه هم رو هم خودبه خود ازبین میبره و افست اولیه هم حذف میکند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط J.Esmaili92
      برای از بین بردن خطای اولیه هم پیشنهاد میکنم از مد دیفرانسیلی استفاده کنید چون اختلاف دو پایه adc رو حساب میکنه و نویز تغذیه هم رو هم خودبه خود ازبین میبره و افست اولیه هم حذف میکند
      اسمائیل جان با تشکر از شما
      اما تا جایی که من تحقیق کردم این مود نهایتا تا فرکانس 4KHz دقیق هست.در حالی که حداقل سرعت برای این پروژه باید 40KHz باشه

اضافه شده در تاریخ :
      دوستان برای بردن میکرو به مد SLEEP ADC NOICE REDUCTION از چه دستوری باید استفاده کنم.تو کتاب فقط 3 تا مود رو نوشته.

اضافه شده در تاریخ :
      دوستان این گفته که از همین فروم کپی کردم به نظرتون چقدر صحت داره؟
      :بیسکام یکی از نقطه ضعفاش اینه که میخواد مثلا بهینه سازی بکنه خیر سرش واسه همین اگه نوشتی start adc دیگه هیچ جای برنامه ننویس stop adc و start adc چون دیگه Adc از کار میافته و روی تابع getadc گیر میکنه

اگه واقعا نیاز به قطع و وصل Adc داری باید رجیستر ها رو دستی تنظیم کنی مثل اسمبلی یا سی
      گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
      "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

heidarali جان ممنون بابت پاسخ :smile:
        من چند مورد رو توی نت جستجو و بررسی کردم که حدمت شما هم عرض میکنم شاید مفید باشه
        1- ممکنه الان که دارید با ولتاژ ثابت کار میکنید ولتاژ مرجع مقاومتی جواب کار شما رو بده ولی خب در استفاده واقعی به نظر باید از یه مرجع خیلی دقیق تر استفاده کنیم
        2- برای حدف نویز اولا باید از نبود نویز در منبع تغدیه مطمئن باشید که برای حذف این نویز میتونید از 2 خازن سرامیکی با ظرفیت های متفاوت ، موازی با vcc کمک بگیری

3- برای اینکه ADCآ‌ حداکثر رزولوشن رو داشته باشه باید کلاکش بین 50-200 کیلو هرتز باشه که اگه کریستال 16MHZآ‌ استفاده کردی فقط میتونی از prescale 128 استقاده کنی که کلاک ADC رو برابر 16000000/128 = 125000 تنظیم میکنه
        اگه قسمتی از کد bascom هم بزاری خوبه که بدونیم چطور داری کانفیگ میکنی
        اون اختلاف چند میلی ولتی شاید به خاطر همین نویز باشه

4- اون نقل قول هم که گفتید نباید از adcآ‌ چند بار استفاده کرد فکر نمیکنم درست باشه توی نت کدهایی وجود داره که این عمل رو انجام داده اند البته اونها بیشتر با وقفه کار کردن. راستی مشکلت با وقفه چیه که جواب نگرفتی ؟

دیدگاه

با تشکر از شما حامد جان.اینم سورس ازمایشی که تا الان نوشتم.
          $regfile = "M16def.dat"
          $crystal = 16000000

Config Adc = Single , Prescaler = 128 , Reference = Internal
          Stop Adc

Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portb.0 , Db5 = Portb.1 , _
          Db6 = Portb.2 , Db7 = Portb.3 , E = Portb.5 , Rs = Portb.4
          Config Lcd = 16 * 2
          Dim A As Word
          A = 0

Do
          Cls
          Home
          Lcd A
          Waitms 200
          Start Adc
          Waitms 200
          A = Getadc(0)
          Stop Adc
          Loop

End
          تو این برنامه Vref رو با یه خازن 100nf به زمین متصل کردم.
          من زیاد تو مدار نویز ندارم.چون خروجی پرش نداره اما اختلاف زیاده.یعنی هر چی مقدار ورودی ADC به ولتاژ مرجع(در این مثال 2.56V) نزدیک میشه اختلاف خیلی زیاد میشه در حد چند ده میلی ولت
          یه احتمال هم میدم که ولتمتر باطریش ضعیف شده باشه.ولی وقتی خروجی رگلاتور رو که میگیرم دقیق 5 نشون میده.که باز این تست میتونه صحت این احتمال رو کمرنگ کنه

اضافه شده در تاریخ :
          دوستان یه جا خوندم که دقت ADC در میکرو AVR حداکثر 2mV هست.و اگه اینطور باشه فکر نمیکنم به درد این پروژه بخوره.بهتره بریم سروقت یه ADC حرفه ای تر.از نوع 12 بیتی.چون فکر میکنم 16 بیتی دیگه خیلی زیادی میشه.و واسه ارسال تصویر خوبه.

اضافه شده در تاریخ :
          از مدیران محترم سایت تقاضا میشه که در صورت امکان این تاپیک رو به انجمن AVR منتقل کنند.فکر کنم بیشتر مباحث دیگه مربوط به اون قسمت بشه.
          با تشکر
          گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali
            دوستان یه جا خوندم که دقت ADC در میکرو AVR حداکثر 2mV هست.و اگه اینطور باشه فکر نمیکنم به درد این پروژه بخوره.بهتره بریم سروقت یه ADC حرفه ای تر.از نوع 12 بیتی.چون فکر میکنم 16 بیتی دیگه خیلی زیادی میشه.و واسه ارسال تصویر خوبه.
            حیدر جان میشه منبع رو بگی ؟ اگه اینجوری باشه که خیلی بده :( پس اگه اینچوریه این قضیه 10 بیت بودن adc که با این ادعا جور در نمیاد !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedpc007
              حیدر جان میشه منبع رو بگی ؟ اگه اینجوری باشه که خیلی بده :( پس اگه اینچوریه این قضیه 10 بیت بودن adc که با این ادعا جور در نمیاد !
              حامد جان تو یکی از فرومهای همین سایت خوندم،دقیقا یادم نیست کجا بود.حتی اگه دقت 1mV هم باشه باز به درد این کار نمیخوره.
              دوستان یه لطف کنن مبدل 12 بیتی با کیفیت معرفی کنن.

دیدگاه

بعد از دو سه روز، سلام
                میبینم که نقل مکان کردین
                و کمی خونه تکونی
                و یه عالمه هم پست جدید!
                نکاتی که گفتید سبب شد تا برم یه نگاهی به [glow=red,2,300]دیتاشیت[/glow] میکرو بندازم
                (دم دست اتمگا 8 بود، خودتون باید برید و دیتاشیت میکروتونو ببینید)
                با توجه به اطلاعاتی که بدست آوردم میخوام چند نکته رو بگم

adc رو بدون وقفه کانفیگ کردم و کار کرد اما بدون وقفه به کار من نمیاد.(بعدا تو وقفه کار میکنم). محمد جان من Vref رو با چند تا ولتاژ امتحان کردم.و تو همه ولتاژها یه مقدار اولیه کم داره.یعنی از ابتدا که با پتانسیومتر ولتاژ رو از 0 ولت میبرم بالا چند میلی ولت ابتدایی رو نادیده میگیره.مثال:
                Vref=1024mV----> 6mV
                Vref=2048mV---->12mV
                Vref=5000mV---->16mv
                این اعداد رو بطور تقریبی گفتم.
                در مثال اولی از 6mV تازه شروع میکنه و شماره 1 رو میندازه.
                در دومی از 12mV شماره 1 میندازه.
                در سومی از 16mV شماره 1 میندازه.
                اینجور که بوش میاد باید کالیبره کرد.یعنی تو هر عددی که Vref تنظیم میشه باید مقدار اختلاف اولیه رو نادیده گرفت.درسته یا مشکل جای دیگست؟
                خب! آفرین! سوال خیلی خوبی مطرح کردی
                و مهم تر اینکه رفتی تست کردی
                جدای اینکه آیا "روش تست" دقتش چقدر بوده
                باید نکته ای رو از دیتاشیت بگم:
                هر تبدیل ADC حداقل [glow=red,2,300]4[/glow] تا خطای معمول داره:
                1: offset error
                2: gain error
                3: INL : Integral Non-Linearity
                4: DNL : Differential Non-Linearity
                در مورد این خطاها توضیحی نمیدم
                و شما رو سوق میدم به سمت دیتاشیت
                اما دو نکته:
                1: دقت ADC (که چند بیتی باشه) در این مقدارهای خطا موثره
                2: سرعت نمونه برداری، در این خطاها موثره

در ضمن وقتی شما ولتاژ مرجع رو مثلن 1.024 تنظیم میکنید برای محدود کردن ولتاژ ورودی چه روشی دارید ؟
                اگه اشتباه نکنم خروجی صوتی مثلا از کارت صدای کامپیوتر دامنه ولتاژ 5 ولت پیک تا پیک رو داره
                1: برای محدود کردن ولتاژ روش هایی هست و مدارهایی
                تحت عنوان "محدود کننده ولتاژ" یا limiter
                اما در این مورد با توجه به اینکه داریم با سیگنال صوتی کار میکنیم
                باید از "تقویت/تضعیف کننده" استفاده کنیم
                2: با توجه به اینکه انتخاب Vref در ADC میتونه در یک محدوده ای انجام بشه
                و اینکه بیشترین مقدارش میتونه AVCC باشه
                و اینکه خود AVCC به VCC وصل میشه
                و اینکه VCC در میکروهای مختلف میتونه در بازه های مختلفی (مثلا 2.2 تا 5.5 ولت و ...)
                قرار بگیره
                بنابراین نیاز نیست خیلی نگران 5 ولت (؟) کارت صدا باشیم
                ...
                :read:
                1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
                2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
                3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

Vref رو از یه پتانسومتر 50 کیلو اهم میگیرم.ولتاژ خروجیش رو مثلا میزارم 1024 میلی ولت. با ولتمتر تست میگیرم کاملا این ولتاژ ثابت هست و تغییری نداره(حتی 1mV) .بعد ورودی ADC رو از یه پتانسیومتر دیگه میگیرم. همزمان با ولت متر از 0V شروع میکنم. طبق فرمول باید هر 1mV روی ولت متر یک عدد هم رو LCD بنویسه. اما تا 6mV که ولتمتر مینویسه LCD فقط 0V نشون میده. بعد از اون تازه شماره 1 رو میندازه در صورتی که باید 7 مینداخته.
                  خب همونطور که دوستمون هم اشاره کرد
                  راه حل های مناسب تری برای ایجاد پتانسیل مرجع وجود داره
                  بنابراین برای گرفتن نتیجه ی بهتر، از اون روش ها استفاده کنیم باید
                  از طرفی در پست قبل اشاره کردم که:
                  خطای offset و gain وجود داره
                  حالا شما یه نگاهی به دیتاشیت بنداز
                  و محاسبه کن برای تبدیلی که داری انجام میدی
                  این خطا مقدارش چقدره؟

یه مسئله دیگه هم هست.و اون اینکه وقتی ولتاژ Vref رو زیر 1V میزارم خروجی 1023 هست و فرقی نمیکنه ولتاژ ورودی ADC رو چه ولتاژی باشه.(0V ~ 1V)
                  اینکه مقدار Vref چقدر باشه
                  باید از دیتاشیت نگاه کنی
                  چون یک مقدار مینیممی داره که باید اونو رعایت کنی :rolleyes:
                  دوستمون هم بهش اشاره کرده:
                  طبیعی چون ولتاژ رفرینs یک محدوده خاص داره که تو دیتاشیت نوشته (یا به فیلم های جناب اوژن کی نژاد مراجعه کنید) که اگر اشتباه نکنم بین 1.25V ~VCC هستش عدد دقیق رو یادم نمییاد پس درنتیجه اجازه ندارید هر ولتاژی رو برای مرجع انتخاب کنید.
                  در دیتاشیت یک جدول هست تحت عنوان
                  ADC characteristics
                  حتما یه نگاهی بهش بنداز

استفاده از مد دیفرانسیلی خوبه، اما سرعت رو پایین میبره
                  اینجاست که یکبار دیگه [glow=blue,2,300]trade off یا مصالحه[/glow] بین سرعت و دقت پیش میاد :read:
                  ...

دیدگاه

:بیسکام یکی از نقطه ضعفاش اینه که میخواد مثلا بهینه سازی بکنه خیر سرش واسه همین اگه نوشتی start adc دیگه هیچ جای برنامه ننویس stop adc و start adc چون دیگه Adc از کار میافته و روی تابع getadc گیر میکنه. اگه واقعا نیاز به قطع و وصل Adc داری باید رجیستر ها رو دستی تنظیم کنی مثل اسمبلی یا سی
                    در مورد بسکام اطلاعی ندارم
                    اما روش کار در حالتی غیر از وقفه اینطوره که
                    ابتدا ADC فعال میشه
                    سپس در یک حلقه منتظر میمونه تا flag پرچم مربوط به
                    "اتمام کار" برابر با 1 بشه
                    بعد مقدار رو میخونن و اون پرچم رو 0 میکنن
                    (در مورد 0 یا 1 کردن، و فلگ و ... به دیتاشیت مراجعه کنید
                    چون مثالی که در بالا زدم حالت کلی بود)
                    بنابراین اگر شما از وقفه استفاده نکنی
                    هر بار که بخوای از ADC استفاده کنی، باید فعالش کنی
                    و منتظر بمونی تا کارش رو انجام بده
                    و نتیجه رو بهت اعلام کنه

1- ممکنه الان که دارید با ولتاژ ثابت کار میکنید ولتاژ مرجع مقاومتی جواب کار شما رو بده ولی خب در استفاده واقعی به نظر باید از یه مرجع خیلی دقیق تر استفاده کنیم
                    2- برای حدف نویز اولا باید از نبود نویز در منبع تغدیه مطمئن باشید که برای حذف این نویز میتونید از 2 خازن سرامیکی با ظرفیت های متفاوت ، موازی با vcc کمک بگیری
                    ...
                    4- اون نقل قول هم که گفتید نباید از adcآ‌ چند بار استفاده کرد فکر نمیکنم درست باشه توی نت کدهایی وجود داره که این عمل رو انجام داده اند البته اونها بیشتر با وقفه کار کردن. راستی مشکلت با وقفه چیه که جواب نگرفتی ؟
                    ممنون از اطلاعاتی که گذاشتی

1: در ادامه پاسخ شما بگم که آی سی هایی هستن برای ساختن ولتاژ رفرنس (مرجع) دقیق
                    مثل LM317 که توی همین سایت هم معرفی شده
                    و کار کردن باهاش خیلی ساده ست

2: اون خازن ها به EMC معروفن و مثلا این مقدارن: 4.7 (یا 47) میکرو و 100 نانو
                    در مورد [glow=green,2,300]حذف نویز[/glow] از مدارها، نکات بسیار مفیدی در یکی از تاپیک های همین سایت هست
                    حتما حتما پیداش کنید و دانلودش کنید
                    اگه اشتباه نکنم یک پی دی اف هم آقای کی نژاد (طراح) گذاشتن

4: برای کارای صوتی، کمتر پی میاد که به وقفه نیاز باشه
                    و در صورتی که برنامه درست نوشته بشه
                    و زمانبندی ها هم درست انجام بگیره
                    بدون نیاز به وقفه میشه برنامه شو نوشت

دیدگاه

خب اگه ما بیایم ولتاژ رفرنس رو 2ولت بگیریم (چرا 2 ؟) (یه نگاهی به دیتاشیت بنداز)
                      و ADC هم 10 بیتی باشه
                      2 تقسیم بر 1024 میشه 1.95 میلی ولت
                      که همون 2 میلی ولتی که شما گفتی میشه
                      و اما سوالم اینه که:
                      چرا دقت 10 بیت به درد این پروژه نخوره؟
                      با توجه به اینکه اکثر این مبدلهای ADC از روش های خطی استفاده میکنن
                      پس اگه ولتاژ رفرنس شما 1 ولت، 2 ولت، ...، 5 ولت باشه
                      نتیجه با هم فرقی نداره!!!
                      اون بحثی که در مورد توان صحبت شد رو یه بار دیگه نگاه کنید :read:
                      و بازهم پیشنهاد قبلی:
                      آیا شما یک فایل صوتی با عمق بیت 10، گوش کردی؟
                      ...
                      [glow=red,2,300]نکته ی مهم:[/glow]
                      در بسیاری از کاربردهای پردازش صوت، معیارها
                      انسانی و حسی هستن!
                      باید یک مثال بزنم تا قضیه بازتر بشه:
                      خطای یک مبدل 7 بیت به 8 بیت، 2 برابره
                      اما آیا کیفیت صدای خروجی 7 بیت به 8 بیت، نصفشه؟
                      اصلا معیار کیفیت حسی در صوت چیه؟ و ...

چرا جور در نیاد؟
                      اتفاقا کاملا هم درسته
                      نکته ای که باید توجه کنیم اینه که:
                      اولا مینیمم مقدار Vref چقدره؟
                      دوم اینکه مقدار دقتش در حالت 10 بیتی میشه:
                      مقدار ولتاژ رفرنس تقسیم بر 1024
                      و در حالت 8 بیتی میشه تقسیم بر 256
                      ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدصادق رستمی
                        بعد از دو سه روز، سلام
                        میبینم که نقل مکان کردین
                        و کمی خونه تکونی
                        و یه عالمه هم پست جدید!
                        سلام محمد جان
                        اینه که گفتی یاد این بیت شعر افتادم:
                        دیریست که دلدار پیامی نفرستاد
                        ننوشت کلامی و سلامی نفرستاد
                        ...
                        شما که نیستی جای خالیت بدجوری احساس میشه
                        با تشکر فراوان از ادامه همیاریتون
                        راستش چون سیستم صوتی کامپیوترم مشکل داره فرقی نمیکنه یه بیت ریت 128 بزاری یا 512
                        در هر صورت خروجیش 48 هم نیست :biggrin:
                        ولی به ذهنم رسید که فایلی رو که شما فرمودین رو روی گوشی تست کنم.اینجوری کامل مشخص میشه چی به چیه.
                        میرم دنبالش ببینم چطور میشه...

دیدگاه

ما مخلص شماییم :rolleyes:
                          شرمنده مینمایی ...
                          ...
                          راستش فرصت ندارم زیاد
                          وگرنه چند نمونه فایل صوتی آماده میکردم
                          حالا اگه فرصت داشتم و تونستم
                          چندتا فایل صوتی مختلف با اطلاعات تفاوتی که گفتم
                          تبدیل میکنم و در اینجا قرار میدم
                          ...
                          در مورد تست بر روی گوشی تلفن همراه
                          حتما توی دفترچه ش نگاه کن ببین تا چقدر رو ساپورت میکنه؟
                          (یعنی پهنای باند خروجی صوتیش چقدره؟
                          واینکه فایل های صوتی با چه کیفیتی رو پخش میکنه؟)

دیدگاه

باشه چشم.
                            اینا رو پیدا کردم.یک البوم موسیقی بی کلام با فرمت
                            flac(ته کیفیت دیگه)
                            و Mp3 320
                            و Mp3 128
                            لینکهاشو میزارم دوستان هم حالشو ببرن
                            http://dl.songsara.net/instrumental/Album%20IIII/Rob%20Arthur_Lifescapes%20Relaxing%20Fireside%20Pi ano%20(2012)%20(Flac)%20SONGSARA.NET.zip

http://dl.songsara.net/instrumental/Album%20IIII/Rob%20Arthur_Lifescapes%20Relaxing%20Fireside%20Pi ano%20(2012)%20(320)%20SONGSARA.NET.zip

http://dl.songsara.net/instrumental/Album%20IIII/Rob%20Arthur_Lifescapes%20Relaxing%20Fireside%20Pi ano%20(2012)%20(128)%20SONGSARA.NET.zip

دیدگاه

محمد جان چند تا نرم افزار حرفه ای انالیز صدا رو هم دانلود میکنم و این فایلها رو هم خودم گوش میدم و هم رو نرم افزار تست میکنم تا بیشتر متوجه تفاوتهاشون بشم.
                              ولی دیگه نمیخوام با ADC میکرو کار کنم.یه ADC 12 بیتی با کیفیت میخوام.
                              دوستان سراغ دارن؟

دیدگاه

اینا رو پیدا کردم.یک البوم موسیقی بی کلام با فرمت
                                flac(ته کیفیت دیگه)
                                و Mp3 320
                                و Mp3 128
                                لینکهاشو میزارم دوستان هم حالشو ببرن...
                                دستت درد نکنه
                                هنوز دانلودشون نکردم
                                ولی خب شما تاییدشون کردی دیگه
                                حالا یه نکته برای دیگر دوستان:
                                برای تستهای مختلف صوتی
                                فایل های مختلفی توی نت وجود داره
                                تست های فرکانس پایین با فرکانس بالا متفاوته
                                اما یه سری فایل هایی هست که در اونها سعی شده
                                تا تمام فرکانس ها موجود باشه
                                و اون فایل ها مرجعی برای اکثر کارهای صوتی کیفیت بالا محسوب میشن

محمد جان چند تا نرم افزار حرفه ای انالیز صدا رو هم دانلود میکنم و این فایلها رو هم خودم گوش میدم و هم رو نرم افزار تست میکنم تا بیشتر متوجه تفاوتهاشون بشم. ولی دیگه نمیخوام با ADC میکرو کار کنم.یه ADC 12 بیتی با کیفیت میخوام. دوستان سراغ دارن؟
                                یکی از بهترین گزینه ها نرم افزار adobe audition میتونه باشه
                                امکانات فوق العاده ای داره
                                علاوه بر پلیر، کیفیت اسپیکر یا هدست و ... هم خیلی مهمه!
                                به عنوان مثال آیا میشه کیفیت یک هدست گوشی htc رو با یک هدست معمولی مقایسه کرد؟
                                ابدا!
                                تجربه شخصی:
                                فایل تصویری "شب" با صدای "علیرضا قربانی" رو قبلا دانلود کردم (حدود 80 مگ)
                                یکبار با اسپیکر لپ تاپ گوش کردم
                                یکبار با اسپیکر ماشین
                                یکبار با یک هدست htc که واسه دوستم بود
                                یکبار هم روی تلویزیون تست کردم
                                هر کدومش یک کیفیت متفاوتی رو ارائه میکرد
                                هرچند که فایل در همه حالت یکی بود
                                صاف ترین و زیباترین صدا رو با htc شنیدم
                                نتهایی رو میشد باهاش شنید که بقیه موارد فوق
                                از پخششون عاجز بودن! ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X