اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت هدست وایرلس برای Computer+TV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت هدست وایرلس برای Computer+TV

محمد جان با تشکر از شما
    من ابتدا سطح لچ رو اوردم پایین و در 2 بایت اطلاعات رو به همراه کلاک ارسال کردم.اما خروجی تغییر نمیکنه.
    راستش اینروزا دارم بیشتر رو خانواده XMEGA و زبون C کار میکنم.
    زیاد فرصت نمیکنم با ازمون و خطا برم جلو،یعنی وقتی دیدم زده حداقل کلاک 10مگا هرتز یه جورایی نا امید شدم از راه اندازی این تراشه با avr
    ولی اگه اینطور که شما میگی باشه خوب پس میشه با همین AVR راه اندازی کرد.
    فقط یه چند تا چیز واسم سواله.این تراشه چرا پایه ای واسه بازنشانی و راه اندازی نداره؟
    چرا کریستال نداره.پس پردازش رو با چه نوسانی انجام میده.ایا اسیلاتور داخلی داره؟
    با توجه به دیاگرام 8 مگه نهایت سرعت AVR در هر سیکل ماشین بیشتر از 62.5 نانو ثانیه هست؟
    گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان
    "گزیده ابیاتی چند از بیداد خراسانی"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط heidarali
      من ابتدا سطح لچ رو اوردم پایین و در 2 بایت اطلاعات رو به همراه کلاک ارسال کردم.اما خروجی تغییر نمیکنه.
      راستش اینروزا دارم بیشتر رو خانواده XMEGA و زبون C کار میکنم.
      زیاد فرصت نمیکنم با ازمون و خطا برم جلو،یعنی وقتی دیدم زده حداقل کلاک 10مگا هرتز یه جورایی نا امید شدم از راه اندازی این تراشه با avr
      ولی اگه اینطور که شما میگی باشه خوب پس میشه با همین AVR راه اندازی کرد.
      فقط یه چند تا چیز واسم سواله.
      1: این تراشه چرا پایه ای واسه بازنشانی و راه اندازی نداره؟
      2: چرا کریستال نداره.پس پردازش رو با چه نوسانی انجام میده.
      3: ایا اسیلاتور داخلی داره؟
      4: با توجه به دیاگرام 8 مگه نهایت سرعت AVR در هر سیکل ماشین بیشتر از 62.5 نانو ثانیه هست؟
      در مورد ارتباط با این ماژول یعنی PCM56 که شما در صفحات گذشته دیتاشیتشو گذاشتی
      به جای استفاده از SPI میتونی خودت برنامه شو بنویسی
      یعنی مستقیما از SPI استفاده نکنی (البته سرعت کمی پایین میاد)
      و تایمینگی که در شکل 7 همون دیتاشیت مذکور (در بالا اشاره شد)
      اومده رو، خودت ایجاد کنی!
      یعنی شما به سه تا پایه به عنوان خروجی نیاز داری!
      برای قرار دادن اون 16 بیت مد نظر بر روی ماژول میتونی کار زیر رو انجام بدی:
      1: لچ اینیبل: low

2: کلاک: low
      3: محاسبه بیت 1 (MSB) (یا 0 یا 1)
      4: قرار دادن بیت 1 بر روی خروجی
      5: کلاک : high

6: کلاک : low
      7: محاسبه بیت 2
      8: قرار دادن بیت 2 بر روی خروجی
      9: کلاک : high
      .
      .
      .
      کلاک : low
      محاسبه بیت 16 (LSB)
      قرار دادن بیت 16 بر روی خروجی
      کلاک : high

لچ اینیبل: high

خب مراحل بالا برای نوشتن 16 بیت در این ماژوله طبق دیتاشیت
      که میتونی خودت برنامه شو بنویسی!!!
      یا اینکه با "دقت" از SPI استفاده کنی
      قسمت INPUT TIMING CONSIDERATIONS دیتاشیت رو با دقت بخون

در مورد سرعت کلاک که در جدول صفحه 2 دیتاشیت نوشته: Min 10 Mhz
      طبق شکل 8 باید حداکثرش 10 مگ باشه!!!
      ...
      ادامه دارد انشالله
      1: اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و ...
      2: دانش بهتره یا ثروت؟ بدون شعور هیچکدوم!
      3: دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای *** فرشته‌ات به دو دست دعا نگه دارد (حافظ)

دیدگاه

با تشکر از شما محمد جان
        اتفاقا الان دارم همین کار رو میکنم.یعنی به صورت دستی ارتباط رو برنامه ریزی میکنم.هرچن یه خورده پیچیدست و من هم در حال حاضر تمرکز ندارم.اما امیدوارم جواب بده.
        گیرم گلاب ناب شما اصل قمصر است/اما چه سود، حاصل گلآ‌های پرپر است!-از آن زمان که آیینهآ‌گردان شب شُدید*آیینه دل از دَم دوران مکدر است-وقتی بهار، وصله ناجور فصلآ‌هاست*وقتی تبر، مدافع حق صنوبر است-وقتی به دادگاه عدالت، طناب دار*بر صدر میآ‌نشیند و قاضی و داور است-از من مخواه شعرِ تر، ای بیآ‌خبر ز درد!*شعری که خون از آن نچکد ننگ دفتر است!-ای از تبار هرچه سیاهی، سرشتآ‌تان*رنگ جهنم است تمام بهشتآ‌تان

دیدگاه

محمد جان باز هم نشد!
          به چند حالت برنامه نوشتم اما خروجی هیچ تغییری نکرد.
          به نظر من نمودار 7 و 8 با هم متفاوت هستن.در نمودار 7 با هر بار رفتن کلاک به سطح بالا دیتا خونده میشه.اما در نمودار 8 با هر بار تغییر جهت دادن کلاک دیتا خونده میشه.
          در نمودار 7 متوجه نشدم منظورش از اون نقطه چین چی هست در قسمت لچ اینیبل(3)و(4).
          شما فرمودین قبل ارسال دیتا سطح لچ اینیبل بیاد پایین و اخر ارسال 16 بیت برگرده بالا (که منطقیش هم همینه).اما در نمودار 8 من چیز متفاوتی میبینم.در نمودار 8 بیان شده اگه لچ در هر حالتی هست باید به سطح بالا بره و با هر سیلکل کامل کلاک یه نیم سیکل هم لچ پریود داره.یعنی اون هم باید مدام کلاک بخوره.
          ضمن اینکه اون تایمینگی که در اون نمودار بیان شده عمرا با avr بشه لحاظش کرد.

دیدگاه

محمد جان منتظر پاسختم!

دیدگاه

در دیتاشیت صفحه 6 قسمت INPUT TIMING CONSIDERATIONS نوشته:
              Serial data is accepted in Binary Two’s Complement (BTC) with the MSB being loaded first.
              1: داده هایی که میخوای وارد بکنی باید مکمل 2 باشن!
              یعنی اگه میخای مقدار دیجیتال 1000100110110110 رو آنالوگ کنی
              داده ی ورودیت باید 0111011001001001 باشه!
              2: داده باید از سمت MSB باشه. یعنی بیت پرارزش تر اول وارد بشه

Data is clocked in on positive going clock (CLK) edges and is latched into the DAC input register on negative going latch enable (LE) edges.
              3: دیتا با لبه ی بالارونده ی کلاک وارد آی سی میشه
              4: و با لبه ی پایین رونده ی لچ اینیبل درون آی سی لچ میشن! (حال کن ترجمه رو!)

The latch enable input must be high for at least one clock cycle before going low, and then must be held low for at least one clock cycle.
              5: ورودی لچ اینیبل باید حداقل یک کلاک قبل از low شدن در وضعیت high قرار بگیره
              6: و سپس باید حداقل به اندازه یک کلاک low نگه داشته بشه

The last 16 data bits clocked into the serial input register are the ones that are transferred to the DAC input register when latch enable goes low. In other words, when more than 16 clock cycles occur between a latch enable, only the data present during the last 16 clocks will be transferred to the DAC input register.
              7: فقط 16 بیت آخری که داده بشن وارد آی سی میشن
              زمانی که لچ اینیبل low میشه
              8: به عبارت دیگه اگر بیش از 16 تا کلاک در زمانی که لچ اینیبل فعاله رخ بده
              فقط 16 تا داده ی آخری وارد آی سی میشن

نمیدونم این برداشتم درسته یا نه
              اما با توجه به شکل های 7 و 8 این به نظرم میرسه که در مورد سیگنال LE
              یا همون لچ اینیبل باید یکی از دو حالت زیر باشه (یعنی هر دوشون هم درسته):
              الف: قبل از اینکه داده ی شماره 1 وارد آی سی بشه LE باید low بشه
              و بعد از اینکه داده ی 15 وارد آیسی شد یعنی قبل از داده ی 16 ام
              سیگنال LE در وضعیت high قرار بگیره
              ب: قبل از اینکه داده ی شماره 1 وارد آی سی بشه LE باید low بشه
              بعد از وارد شدن داده ی اول و قبل از داده شماره 2، سیگنال LE
              در وضعیت high قرار بگیره

بعدش برای داده ی بعدی که خواست وارد این آی سی بشه (یعنی 16 بیت بعدی)
              یا وضعیت الف یا وضعیت ب انجام بشه

دیدگاه

محمد جان من خراب ترجمه تم :biggrin:
                من به چند سبک نوشتم.حتی اونی که میفرمایین قبل بیت 16 لچ های بشه و دوباره لوو
                این مکمل 2 دیگه چی صیغه ایه، این سازنده هم حالش خوش نیست انگار.مثل این میمونه لقمه رو با دست چپ برداری بعد بدی دست راست بعد بری بالا
                فرمایشات شما رو اجرا میکنیم ببینیم چطور میشه.
                ممنونم ازت.بازم معرفت شما

دیدگاه

دوستان کسی رو کدویژن مسلط هست؟یه تاپیک زدم لطفا بیایید کمک

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=90418.0

دیدگاه

محمد جان باز هم نشد.خرجی باز هم ثابته.دیگه دارم کم کم رو سخت افزار مشکوک میشم.
                    منظور سازنده از VS , -VL- چیه؟ یعنی باید 2 تا تغذیه منفی بسازم؟

دیدگاه

محمد جان باز هم نشد.خرجی باز هم ثابته.دیگه دارم کم کم رو سخت افزار مشکوک میشم.
                      منظور سازنده از VS , -VL- چیه؟ یعنی باید 2 تا تغذیه منفی بسازم؟
                      در مورد این آی سی، آیا همونه که دفعه گذشته داغ کرده بود؟
                      یعنی پایه هاش اشتباهی به هم خورده بودن؟
                      شاید سوخته باشه؟
                      در مورد VL- و VS- در دیتاشیت نوشته:
                      All specifications assume +VS connected to +VL and –VS connected to –VL. If supplies are connected separately, –VL must not be more negative than –VS supply voltage to assure proper operation. No similar restriction applies to the value of +VL with respect to +VS.
                      (صفحه 2، زیر جدول، نت5)
                      میتونن به هم وصل بشن
                      و در صورتی که به هم وصل نشن و بخوای از تغذیه جداگانه برای اینا استفاده کنی
                      نباید اختلاف فاحشی با هم داشته باشن

دیدگاه

محمد با تشکر ازت
                        یه چیپ دیگه تهیه کردم.ولی باز هم جواب نداد.تغذیه منفی هر دو رو به هم متصل کردم.
                        سازندش باید نمونه برنامه سی رو میزاشت تو دیتاشیتش مثل اغلب سازنده ها

دیدگاه

یه چیپ دیگه تهیه کردم.ولی باز هم جواب نداد.تغذیه منفی هر دو رو به هم متصل کردم.
                          سازندش باید نمونه برنامه سی رو میزاشت تو دیتاشیتش مثل اغلب سازنده ها
                          متاسفانه برخی از سازنده ها نمیذارن چنین چیزیو!
                          پروتئوس این آی سی رو داره؟
                          بسکام کار نکردم
                          وگرنه میگفتم برنامه ت رو بذاری با هم چکش بکنیم

دیدگاه

با پرتوئوس کار نکردم.نمیدونم داره یا نه.
                            شما لطف داری.ولی من چند برنامه مختلف نوشتم.اما چیزی از توش در نیومد.
                            جالبه تو فرومهای ایرانی که هیچ کدوم و چیزی راجع به این چیپ ندارن و فرومهای خارجی هم که مشکلات خودشو داره.
                            یه خبر خوب دارم،جناب کی نژاد رو دعوت کردم به این تاپیک. ایشون هم قول مساعد دادن.تا ببینیم کی فرصت میکنن تشریف بیارن.

دیدگاه

من مروری روی پست های این چند صفحه انجام دادم و ظاهرا مشکل جاری شما، استفاده از ADC و DAC با دقت و سرعت بالا بصورت توام است. در این رابطه یک گزینه در دسترس و سریع استفاده از سری AU میکروکنترلرهای XMEGA است که با دارای بودن ADC با دقت 12 بیت و حداکثر نمونه برداری 2MSPS و DAC با دقت 12 بیت و حداکثر نمونه های 1MSPS، گزینه نسبتا مناسبی برای کاربرد شما محسوب می شود. در این رابطه به شما توصیه می کنم در ابتدا با همان دقت 12 بیت آزمایش های خود را انجام دهید و کیفیت را بسنجید و اگر این کیفیت نیاز به بهبود داشت، روی دقت های بالاتر مانند 16 بیت تمرکز کنید.
                              اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
                              دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
                              برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
                              وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
                              قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
                              اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
                              ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

با تشکر از شما جناب کی نژاد
                                من قبلا با مبدل avr برنامه نوشتم اما بعد دیدم دقت انچنان مناسب این کار نیست.با توجه به اینکه سمپل ریتش هم 15 کیلو هست که من حداقل 40 کیلو لازم دارم.
                                واسه همین رفتم 16 بیتی.اونموقع راجع به سمپل ریت xmega اطلاعی نداشتم.
                                الان دارم رو برنامه نویسی xmega کار میکنم اما اینو هم باید راه بندازم،یعنی من چیزی به اسم شکست واسم تعریف نشده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X