اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

نوشته اصلی توسط punisher.x64
    بله چشم حتما اینا رو هم امتحان میکنم...دیگه باید درست بشه...ولی مهم برنامه و سخت افزارش بود که خوشبختانه تموم شد و از کارکردش مطمئنم...روی PCB که دیگه نباید مشکلی داشته باشه...
    شما روی PCB اینو امتحان کردید؟نکته خاصی واسه جلوگیری از نویز نداره؟(منظورم PCB هستش)
    نه دوست من رو فیبر نبستم
    ررو بربورد فقط
    و اگر فیبر زدی همین کار ها رو انجام بده در واقع جوری شماتیک قرار بده که مدارات قدرت نزدیک فرمان نباشن که مطمئنا نویز تولید میکنند
    شاید بهترین کار این رو 2 تا برد بسازیش .... چون جاهای دیگه هم دیدم که 220 جدا میکنن از برد میکرو و با سیم فلت ارتباطات برقرار میکنن

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

نوشته اصلی توسط لوک
      نه دوست من رو فیبر نبستم
      ررو بربورد فقط
      و اگر فیبر زدی همین کار ها رو انجام بده در واقع جوری شماتیک قرار بده که مدارات قدرت نزدیک فرمان نباشن که مطمئنا نویز تولید میکنند
      شاید بهترین کار این رو 2 تا برد بسازیش .... چون جاهای دیگه هم دیدم که 220 جدا میکنن از برد میکرو و با سیم فلت ارتباطات برقرار میکنن
      بله چشم...خیلی فکر خوبیه..حتما همین کارو میکنم...
      تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

پاسخ : آموزش ساخت دیمر دیجیتال با AVR

نوشته اصلی توسط hamedtaran
        ...
        این یه دیمره که میتونین ولتاژ اونو با دوتا دکمه بالا و پایین تغییر بدین
        ...

لینک پروژه:
        http://uplod.ir/3rodfgnndlfc/digital_dimmer_AVR.zip.htm
        ممکنه بفرمایید دلیل قرار دادن اون سلف 200uH قبل از پورت خروجی چیه؟

دیدگاه

خوب بعد از فرصتی دوباره مجال برای بررسی این موضوع دست داد
          رفتم سراغ آی سی های مختلف و این بار tca785 بررسی کردم که شرحی بر این آی سی به صورت مختصر اومده:

آی سی tca785 که ظاهرا آی سی بسیار دقیقی است با استفاده از کنترل زاویه آتش کار میکنه
          کنترل زاویه اتش یعنی ما در چه زمانی فرمان رو به گیت اعمال کنیم،این زمان نسبت به نقطه ی صفر سیگنال دو سر ترایاک تغییر می کنه،اگر در نقطه ی صفر این فرمان اعمال بشه یعنی زاویه اتش صفر درجه هستش و از روی رابطهی ولتاژ خروجی می بینیم که در این نقطه بیش ترین ولتاژ خروجی را داریم حالا هر چه از نقطه ی صفر دور بشیم ولتاژ خروجی کمتر می شه .
          ای سی 785 از ولتاژ ورودی نمونه می گیره (توسط پایه شماره 5)به یک سیگنال رمپ تبدیل می کنه(با استفاده از خازن متصل به پایه 9 و همچنین مقاومت متصل به پایه 10) (نقطه ی صفر باید با سیگنال ورودی پایه 5 منطبق باشه) این سیگنال رمپ با مقدار رفرنسی که ما تعیین می کنیم مقایسه می شه(ولتاژ رفرنس توسط مقاومت متغیر و توسط پایه 11 تعیین میشه) و زمانی که سیگنال رمپ به این مقدار برسه خروجی مقایسه کننده یک شده و فرمان گیت اعمال می شه(توسط پایه های q1,q2) ،حالا هر چه ما مقدار رفرنس رو زیاد کنیم این زمان زیاد شده و در اصل زاویه اتش زیاد شده لذا ولتاژ خروجی کم می شه.

این یه خلاصه از کارکرد tca785
          تو دیتا شیت یه مدار از نحوه کنترل زاویه آتش قرار داده که به نظر نکته دار میاد

علامت سوال اشاره به دو تا دیود داره که من دلیل استفاده از اون ها رو نفهمیدم؟؟
          نقشه ی من اینه که در نقطه ستاره دار که با استفاهده از یک مقاومت متغیر ولتاژ رفرنس رو تنظیم میکنیم ،یه آی سی مقاومت قرار بدیم
          مثلا
          mcp4131
          بدین واسطه کنترل زاویه آتش میوفته دست میکرو ...
          نظر؟

دیدگاه

وقتی لامپ میسوزه یا اتصال کوتاه میشه تریاک سریع میسوزه ، حتی بعضی وقتها زودتر از فیوز ، اگر نخواهیم سلف بزاریم (محدودیت فضای برد) راه حل دیگه ایی به ذهنتون میرسه ؟
            همه دوست دارند به بهشت بروند اما جالب اینجاست کسی دوست ندارد بمیرد
            کانت

دیدگاه

خوشحالم که این تاپیک تا اینجا پیش اومده. از دوستان کمال تشکرو دارم. موفق باشید
              انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

سلام
                آقا من نمیدونم توی دیمر از تریستور باید استفاده کنم یا ترایاک ؟
                واینکه ولتاژ گیت تریستور یا ترایاک در دیمر رو باید مثل ماسفت تحریک کرد ؟یعنی مصلا جریان عبوری از آند به کاتد تابع ولتاژ گیت هستش؟؟؟؟

دیدگاه

اگه میشه سورس کدی که نوشتین هم بزارید لطفا

دیدگاه

این چه ادبیات تاپیک نوشتنه دوست عزیز مگه داری املاک میفروشی؟ =))) از کی تاحالا پروژه تحت atmega8 حرفه ای شده؟ خدا قوت

دیدگاه

سلام
                      براتون مقدور هست کد دیمر یا کد قسمت pwm رو قرار بدین ؟

دیدگاه

سلام ببخشید میتوانید لینک پروژه را بارای من ارسال کنید ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X