اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دلیل نامشخص هنگ Atmega8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دلیل نامشخص هنگ Atmega8

اون تغذیه 12 می تونه جریان کافیه مدار رو تامین کنه؟

دیدگاه

برنامه رو بگذارید.
      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
      !Electronic On! Programming On
      هوشمندانه سوال بپرسیم!
      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

با درود . . .
        یک سری نکات رو توی طراحی رعایت نکردید(به عمرم اینجوریش رو دیگه ندیده بودم!) اما تا حدودی نمیتونه مرتبط باشه
        گذشته از مشکلات احتمالی PCB و اتصالی داشتن ترک ها:
        در ابتدا مقدار C1 رو به 220 میکرو افزایش بدید و C2 رو هم 100 میکرو کنید
        توی مدار از کانال ADC هم بصورت خروجی جهت فلاشر استفاده کردید و هم یکی از پین ها رو بصورت ورودی آنالوگ استفاده کردید! oo:
        حالا دلایلش بماند برای خودتون!!!
        سر وسط پتانسیومتر رو هم با یه خازن 100 نانو و یا 1 میکرو زمین کنید

موفق باشید
        درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
        بدرود . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rohalamin
          اون تغذیه 12 می تونه جریان کافیه مدار رو تامین کنه؟
          بله صد درصد.اکثر تغذیه هایی که به این برد متصل میشن بالای 10 آمپر رو جوابگو هستند که همش 150 میلی آمپرش میاد توی این.

نوشته اصلی توسط mahan.rafiee
          برنامه رو بگذارید.
          چشم.گفتم که برم شرکت از روی سیستم کپی کنم میارم.

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
          با درود . . .
          یک سری نکات رو توی طراحی رعایت نکردید(به عمرم اینجوریش رو دیگه ندیده بودم!) اما تا حدودی نمیتونه مرتبط باشه
          گذشته از مشکلات احتمالی PCB و اتصالی داشتن ترک ها:
          در ابتدا مقدار C1 رو به 220 میکرو افزایش بدید و C2 رو هم 100 میکرو کنید
          توی مدار از کانال ADC هم بصورت خروجی جهت فلاشر استفاده کردید و هم یکی از پین ها رو بصورت ورودی آنالوگ استفاده کردید! oo:
          حالا دلایلش بماند برای خودتون!!!
          سر وسط پتانسیومتر رو هم با یه خازن 100 نانو و یا 1 میکرو زمین کنید

موفق باشید
          با درود خدمت جناب نصیری

مدارات توسط بهترین شرکت چاپ PCB مشهد طراحی شده و اتصالی خیلی کم امکان داره رخ بده.مگر خطای مونتاژ کاری یا یه ایراد بنیادی که از شرکت چاپ PCB بوده باشه.
          خازن C1 در عمل 220 میکرو هستش و خازن C2 10 میکرو.چشم اونم به 100 میکرو افزایش میدم ببینم چی میشه.

درمورد استفاده مشترک از ADC و خروجی که باید عرض کنم بارها و بارها این کارو کردم و دقیقا باید بگم : No Problem
          تازه بغیر از اون که میگم مشکلی نیست,من یه برنامه که اصلا توش ADC حتی کانفیگ نشده بود چه برسه به استفاده هم ریختم روی آیسی ها و بازم شاهد هنگشون بودم.
          درمورد سر وسط پتانسیومتر باید بگم من حتی پتانسیومتر و ADC رو از مدار خارج هم کردم بازم هنگ.هنگ هنگ.اصلا یه وضیه که نگو.

خیلی ممنونم از تمام دوستانی که دارن هم فکری میکنن.واقعا خوشحالم از اینهمه محبتتون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
            درمورد استفاده مشترک از ADC و خروجی که باید عرض کنم بارها و بارها این کارو کردم و دقیقا باید بگم : No Problem
            من هم خودم وقتی پین کم بیارم چنین کاری میکنم :biggrin:
            اما کار استانداردی نیست و به نظرم توی دیتاشیت خوندم که نباید این کار صورت بگیره(البته توی دقت کار ADC تاثیر میزاره که برای کار شما چندان ضروری نیست)

یه موردی که یادم افتاد بر میگرده به یه خاطره حدودای سال 85 :biggrin: :
            اون قدیم ندیما گرم تابلو روان بودیم و مثل الان نبود که ماژولاش تو بازار پر باشه
            خلاصه بعد از جواب گرفتن از تست معمولی روی برد بورد مدار رو ساختم و قطعاتم گرفتم و ...
            بعد از مونتاژ هر بلایی بگی سرش آوردم اما کار نکرد
            دست آخر فهمیدم ترانزیستورهایی که جدید خریده بودم ترتیب پایه هاش متفاوت بود و خیلی شیک و مجلسی 12 ولت رو میداد به پایه های میکرو! (البته مقاومت سر راهش بود و باعث شد نسوزه اما میکرو قاط میزد)

شما هم یه نگاه دیگه به این دارلینگتونهات بنداز شاید مشکل اصلی اونا باشن(ذاتا" از دارلینگتون متنفرم :biggrin: ). بطور مثال یا کیفیت ندارن و یا ترتیب پایه ها اشتباهه

موفق باشید
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

خیلی هم عالی.ازین اتفاقات واس منم پیش اومده بار ها و بارها.
              دمورد دارلینگتونها هم همین الان با اینکه اطمینان داشتم اما یه تستی کردم.

و این مورد هم نگفته نمونه که همه ترانزیستورا از یه کارتن خارج شدن و خیلی هاشون روی برد هایی که سالم بودن رفتن پی کارشون.و روی همین بردهای خراب هم کار میکنن ولی میکرو هنگ میکنه.
              فعلا یکی از تز های بالا و قبل از شما رو دارم تست میکنم ببینم جواب میده یا نه خبرشو میزارم.
              ممنون.

دیدگاه

دوست عزیز شما باید جریان سورس رو کم کنین فقط تنها مشکل هنگ اس ام دی اینه که نباید جریان میکرو از 100 میلی بیشتر باشه که در دیتاشیت 150 نوشته

دیدگاه

چند تا اصول رو باید رعایت میکردی الان باید ببینی کدومرو میتونی اعمال کنی
                  1:جای 100 میکرو و 10 میکرو رو عوض کن
                  2:دوسر شستی که برا وقفه گذاشتی 100 نانو بزن
                  3:تغذیه adc رو با فیلتر وصل کن 100 نانو خازن با سلف 10 میکرو
                  4:مقامت بیس ترانزیستور ها رو زیاد کن مثلا 4.7 کیلو به بالا تا جریان کل سورس بیاد پایین
                  5:واچ داگ رو روشن و هر یک ثانیه ریست کن
                  6:وات مقامتهای بیس رو در نظر بگیر
                  7:بهترین سوئیچ 2 طبقه بود که در نظر نگرفتی

دیدگاه

مهندس، مشکل شما مربوط به رگولاتور هست
                    من و مهندس اسدی در این مورد بحث کردیم ، لطفاً مطالعه کنید : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58204.15
                    ورودی 7805 را بیش از 9 ولت نده ، خیلی ها رعایت نمیکنن و میگن 7805 بدرد نمیخوره

شما ورودی را 8 ولت بده (بجای 12) و خازن گذاری را به این ترتیب کن:
                    ورودی 7805 : 470 میکرو + 100 نانو
                    خروجی 7805 : 100 میکرو + 100 نانو + 1 نانو

به احتمال قوی حل میشه
                    موفق باشید
                    امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

مشکل شما فکر کنم مربوط به سر ریز وقفه باشه . اصول کلی اینه که اگر وقتی میکرو رو ریسیت کردید میکرو به مدت نامعلومی ( تصادفی ) درست کار کنه ولی بعد (بدون دخالت عامل خارجی) هنگ کنه علتش 99 درصد همون پر شدن پشته است .
                      این مشکل طراحان رو خیلی گیج میکنه . یک بار امتحان میکنی برنامه 20 دقیقه درست کار میکنه بعد هنگ میکنه . یک بار دیگه امتحان میکنی برنامه 6 روز درست کار میکنه بعد یک هو هنگ میکنه .
                      تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                      داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

دوستان توجه کنید ، خودشون میگن با یک برنامه ساده چشمک زن هم مدارشون مشکل داره ، پس مشکل مربوط به سخت افزاره
                        امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

به نظر من یه جای مدارت اتصالی داره، یا روغن لحیمی چیزی بین پایه ها مونه. یدونه از اون بوردها که هنگ میکنه را ور دار با تینر و مسواک قشنگ 2 طرفش را بشور ببین بازم هنگ میکنه؟
                          The harder I work, the luckier I get

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز و مهندس Dr.Xylitol
                            2 مورد هست که چون خودم باهاش مشکل داشتم عرض میکنم شاید کمکتون کنه،من چون نمایشگرهای آسانسورو تولید میکنم و اکثرا از MEGA8 SMD استفاده میکنم ،یک سری از تولیدات حتی بعد از تست توسط خودم برگشت میخورد و وقتی بردو بررسی میکردم میدیدم که میکرو مثل آتشفشان فوران کرده و سوخته،طی بررسی های مختلف به این نتیجه رسیدم این مشکل فقط در اون سری از تولیدات بوجود اومده که زیر میکرو KOREA حک شده ،منظورم میکرو هایی که تولید کره هستند به مشکل خوردن که با خرید میکروهای تایوانی مشکل کاملا حل شد،مشکل دیگه ای که داشتیم یک سری از محصولاتو علی رغم اینکه خازن ریستو روی برد براش در نظر گرفته بودیم اما مونتاژ نکردیم و میکرو چنان هنگ میکرد که حتی با WATCHDOG هم ریست نمیشد و با نصب خازن مشکل به کلی رفع شد،پیشنهاد من اینه که چون طبق شماتیک برای ریست خازن در نظر نگرفتین حتما روی برد نصب کنید و مقدار 10UF با مقاومت 10 کیلو مناسبه و به نوع آی سی هم دقت بفرمایید که ساخت کره نباشه.

دیدگاه

آقا شما این شماتیک رو به پایه ریست وصل کن

خازن حداکثر100نانو و مقاومت هم حداکثر 10کیلو!
                              اون کلید هم برای ریست دستیه که شما میتونید نزارید!
                              درضمن باید فیوز بیت واچ داگ هم غیر فعال باشه که میکرو هی خود بخود ریست نشه که شما فک کنی که رو هنگه! :mrgreen:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
                              مهندس، مشکل شما مربوط به رگولاتور هست
                              من و مهندس اسدی در این مورد بحث کردیم ، لطفاً مطالعه کنید : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=58204.15
                              ورودی 7805 را بیش از 9 ولت نده ، خیلی ها رعایت نمیکنن و میگن 7805 بدرد نمیخوره

شما ورودی را 8 ولت بده (بجای 12) و خازن گذاری را به این ترتیب کن:
                              ورودی 7805 : 470 میکرو + 100 نانو
                              خروجی 7805 : 100 میکرو + 100 نانو + 1 نانو

به احتمال قوی حل میشه
                              موفق باشید
                              باشما هم کاملا موافقم!
                              -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                              نوشته اصلی توسط Majid-BN
                              سلام خدمت دوستان عزیز و مهندس Dr.Xylitol
                              2 مورد هست که چون خودم باهاش مشکل داشتم عرض میکنم شاید کمکتون کنه،من چون نمایشگرهای آسانسورو تولید میکنم و اکثرا از MEGA8 SMD استفاده میکنم ،یک سری از تولیدات حتی بعد از تست توسط خودم برگشت میخورد و وقتی بردو بررسی میکردم میدیدم که میکرو مثل آتشفشان فوران کرده و سوخته،طی بررسی های مختلف به این نتیجه رسیدم این مشکل فقط در اون سری از تولیدات بوجود اومده که زیر میکرو KOREA حک شده ،منظورم میکرو هایی که تولید کره هستند به مشکل خوردن که با خرید میکروهای تایوانی مشکل کاملا حل شد،مشکل دیگه ای که داشتیم یک سری از محصولاتو علی رغم اینکه خازن ریستو روی برد براش در نظر گرفته بودیم اما مونتاژ نکردیم و میکرو چنان هنگ میکرد که حتی با WATCHDOG هم ریست نمیشد و با نصب خازن مشکل به کلی رفع شد،پیشنهاد من اینه که چون طبق شماتیک برای ریست خازن در نظر نگرفتین حتما روی برد نصب کنید و مقدار 10UF با مقاومت 10 کیلو مناسبه و به نوع آی سی هم دقت بفرمایید که ساخت کره نباشه.
                              چرا 10میکرو فاراد؟! oo:
                              1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                              من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                              !Electronic On! Programming On
                              هوشمندانه سوال بپرسیم!
                              http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliila
                                مشکل شما فکر کنم مربوط به سر ریز وقفه باشه . اصول کلی اینه که اگر وقتی میکرو رو ریسیت کردید میکرو به مدت نامعلومی ( تصادفی ) درست کار کنه ولی بعد (بدون دخالت عامل خارجی) هنگ کنه علتش 99 درصد همون پر شدن پشته است .
                                این مشکل طراحان رو خیلی گیج میکنه . یک بار امتحان میکنی برنامه 20 دقیقه درست کار میکنه بعد هنگ میکنه . یک بار دیگه امتحان میکنی برنامه 6 روز درست کار میکنه بعد یک هو هنگ میکنه .
                                دقیقا ایم مشکل رو یه ماه پیش داشتم
                                البته توصیه میشه اگه بوردتون رو شستشو میدید در حالت داغ شستشو بدید نه یه بار بلکه دو بار
                                با هیتر تا مرز ذوب شدن لحیم اون روداغ کن و بعدش شستشو بده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X