اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

دلیل نامشخص هنگ Atmega8

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : دلیل نامشخص هنگ Atmega8

نوشته اصلی توسط rezash86
    دقیقا ایم مشکل رو یه ماه پیش داشتم
    البته توصیه میشه اگه بوردتون رو شستشو میدید در حالت داغ شستشو بدید نه یه بار بلکه دو بار
    با هیتر تا مرز ذوب شدن لحیم اون روداغ کن و بعدش شستشو بده
    داداش این روش را روی قطعات حساس و گرون انجام نده که خرج رو دست خودت میذاری :mrgreen:
    با اطمینان کامل میگم اگه روی قطعات مخابراتی (مثل بعضی سینتی سایزرها) این عمل را پیاده کردید نتیجش سوختن قطعه میشه :arrow:

من معتقدم بعد از لحیم کاری قطعه فوت هم نکن چه برسه شستوشو بدی
    برای همینه قطعات حساس را با oven لحیم میکنن

موفق باشید
    امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.Xylitol
      اینم شماتیک اتصالات Atmega8 SMD:

شماتیک از مدار تغذیه و ترانزیستور قدرت:
      وضعیت فیوز بیت هارو چه جوری تنظیم کردین ؟
      من احتمال می دم جریان زیادی که مدار می کشه موجب افت ولتاژ و هنگ کردن میکرو می شه ، این جریان به مقداری هست که باعث داغ شدن رگولاتور و افت ولتاژ تا حدی که میکرو هنگ کنه میشه ، اگه میکرو هایی که استفاده کردین از نوع a هستن یه تستی بزنین :
      فیوز بیت BODEN رو فعال ( صفر کنین ) و فیوز بیت BODLEVEL رو غیرفعال ( به صورت پیش فرض هم غیر فعاله ) کنین ، شاید جواب بده برای خروجی هم از درایور به جای ترانزیستور استفاده می کردین بهتر بود
      خداوند بی نهایت است اما به قدر نیاز تو فرود می آید ، به قدر آرزوی تو گسترده می شود و به قدر ایمان تو کارگشاست.
      [hr]

دیدگاه

دوستان خیلی ممنون از همفکری و راهنمایی هاتون.
        دلیل اینکه دیر پاسخ میدم و دیر به دیر سر میزنم اینه که یکی از روش هایی که یکی از دوستان در همین تاپیک گفتن رو روی حدود 15 تا برد تست کردم و جواب داد.
        البته چون خیلی برام جالب بود که این روش جواب بده هنوز هم مشغول تست همون روش هستم.انشاالله اگر همین کافی بود که چه بهتر و بعد از یکی دوروز تست به همه اعلام میکنم.
        اگر هم جواب درست و حسابی نداد روشهای دیگه رو تست میکنم.

خیلی از همتون ممنون.تشکر ویژه ...

دیدگاه

با تشکر از همه ... :biggrin:
          ((( تا زمانی که به قدرت نرسیده ای فرمانبردار باش و چون به آن رسیدی، فروتن. )))

((( سکه ها همیشه سر و صدا می کنند ، اما پول های کاغذی همواره ساکت اند. پس وقتی ارزش شما زیاد می شود، ساکت و فروتن باقی بمانید.)))

دیدگاه

دوست عزیز با فعال کردن watchdog مشکلت حل نمیشه؟؟؟

دیدگاه

دوستان خیلی ممنون از همفکری و راهنمایی هاتون.
              دلیل اینکه دیر پاسخ میدم و دیر به دیر سر میزنم اینه که یکی از روش هایی که یکی از دوستان در همین تاپیک گفتن رو روی حدود 15 تا برد تست کردم و جواب داد.
              البته چون خیلی برام جالب بود که این روش جواب بده هنوز هم مشغول تست همون روش هستم.انشاالله اگر همین کافی بود که چه بهتر و بعد از یکی دوروز تست به همه اعلام میکنم.
              اگر هم جواب درست و حسابی نداد روشهای دیگه رو تست میکنم.

خیلی از همتون ممنون.تشکر ویژه ...
              آقا چی شد؟ مشکل حل شد؟
              اگر حل شد ، بگید از چی بوده ، که ما هم به اندوخته هایمان بیفزاییم.

دیدگاه

سلام دوستان
                برام خیلی سوال بزرگیه
                دوستان درصورتی که کسی بتونه مشکلی که در این تاپیک مطرح میشه رو برطرف کنه از سمت من یه شیرینی خواهد داشت.
                آخرش هم نفهمیدم که این شیرینی گیر کی اومد ؟؟؟ :mrgreen: :mrgreen:
                [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DesignerEng
                  آقا چی شد؟ مشکل حل شد؟
                  اگر حل شد ، بگید از چی بوده ، که ما هم به اندوخته هایمان بیفزاییم.

مشکل از باقی مانده ی روغن لحیم بر رو و بین پایه های میکرو بود که با اسپری قرمز ناهید ( کنتاکت شور) و با شست وشو حل شد.

البته الان از روغن فلاکس جامد قبل از لحیم کاری ایسی استفاده می کنیم که دیگه حتی نیاز به شست شوی برد نیست.
                  ((( تا زمانی که به قدرت نرسیده ای فرمانبردار باش و چون به آن رسیدی، فروتن. )))

((( سکه ها همیشه سر و صدا می کنند ، اما پول های کاغذی همواره ساکت اند. پس وقتی ارزش شما زیاد می شود، ساکت و فروتن باقی بمانید.)))

دیدگاه

دوستان مشکل از روغن لحیم بود.تازمانی که روغن لحیم استفاده میکردیم بردها یکی در میون مشکل داشتن.اماازوقتی از روغن flux جامد استفاده کردیم مشکل کلا حل شد.الان هم سر و کلم پیداشده تا به اون دوستمون شیرینی رو پرداخت کنم.

دیدگاه

دوستان مشکل از روغن لحیم بود.تازمانی که روغن لحیم استفاده میکردیم بردها یکی در میون مشکل داشتن.اماازوقتی از روغن flux جامد استفاده کردیم مشکل کلا حل شد.الان هم سر و کلم پیداشده تا به اون دوستمون شیرینی رو پرداخت کنم.
                      من که گفتم تو حالت گرم بودنبورد اون رو بشورید اما دوستان مارو مورد سرزنش قرار دادند
                      خدا رو شکر مشکل حل شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Rezash86
                        من که گفتم تو حالت گرم بودن بورد اون رو بشورید اما دوستان مارو مورد سرزنش قرار دادند
                        عزیز من
                        شما که حرف خودت را میزنی
                        شست و شوی برد مشکلی نداره ،بلکه شستشوی بردی که داغ و یا گرم هست مشکل داره، به دلیل کاهش سریع دمای برد ممکنه مشکل ساز بشه

موفق باشید
                        امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

متاسفم
                          به احتمال زیاد شما برد هارو بعد از منتاژ نمیشورید و روغن لحیم باعث این مساله میشه
                          با تینر و مسواک تینر 20000 و مسواک باز هم میگم تینر بدون روغن 20000 و مسواک دندان مسواک دندان نه شکه نه چیز دیگه ای
                          بی پایه هارو بشورید مشکل حل میشه
                          [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

ببخشید من این صفحه رو نخوندم و فقط بعد از خوندن اولین پست و جمله (دود بین پایه ها ) جواب برام مشخص شد و تایپ کردم خلاصه خوشحالم که مشکل حل شده
                            [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام
                              اگر پایه ای ازاد داری وبه جایی وصل نکردی رو خروجی بنویس
                              برنامه رو ببینیم شاید بشه کاری کرد (بسکام)

دیدگاه

سلام
                                مقاومت ریست رو 1K قرار بده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X