اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره راه اندازی دور موتور یدک اتومبیل(اسپرت) با Atmega 16

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک درباره راه اندازی دور موتور یدک اتومبیل(اسپرت) با Atmega 16

با سلام خدمت دوستان عزیز.
    احتمالا اکثر دوستان دور موتور های اسپرتی که روی ماشین ها بسته می شه رو دیدن. من یکی از این دور موتور ها خریده ام و می خوام با یک Atmega 16 کنترلش کنم ولی متاسفانه تا به این ساعت که حدودا 2 ماه هست که دارم کار میکنم موفق نشدم. خیلی هم گشتم ولی هیچ چیزی در این مورد پیدا نکردم.
    با انواع دستورات از جمله PWM تست کردم ولی جواب نگرفتم.
    یک توضیح کوچک بدم که کلا چی داره 4 رشته سیم که سیم قرمز برق ، سیم زرد چراغ داخلش ، سیم سیاه منفی و سیم سبز دیتا دریافت می کنه که زمانیکه این سیم رو در ماشین های کاربراتور به منفی کوئل وصل میکنیم شروع به کار می کنه و در ماشین های انژکتور به سیم خروجی ECU که برای دور موتور اومده وصل کنیم کار می کنه.
    با توجه به تستی که من در ماشین های کاربراتور انجام دادم زمانی که دور موتور رو بالا و پایین می کنی سر منفی کوئل ولتاژ بین 0 تا 7 رو نشون می ده که باعث کار کردن این دور موتور می شه ولی متاسفانه ولتاژ رو من با میکرو بالا و پایین می کنم ولی هیچ عکس العملی نمی بینم.

دوستان اگر می تونید کمک کنید که خیلی لازم دارم.
    با تشکر از دوستان

پاسخ : کمک درباره راه اندازی دور موتور یدک اتومبیل(اسپرت) با Atmega 16

سلام
    وقت بخیر
    نوشته اصلی توسط kia1234
    با سلام خدمت دوستان عزیز.
    احتمالا اکثر دوستان دور موتور های اسپرتی که روی ماشین ها بسته می شه رو دیدن. من یکی از این دور موتور ها خریده ام و می خوام با یک Atmega 16 کنترلش کنم ولی متاسفانه تا به این ساعت که حدودا 2 ماه هست که دارم کار میکنم موفق نشدم. خیلی هم گشتم ولی هیچ چیزی در این مورد پیدا نکردم.
    با انواع دستورات از جمله PWM تست کردم ولی جواب نگرفتم.
    یک توضیح کوچک بدم که کلا چی داره 4 رشته سیم که سیم قرمز برق ، سیم زرد چراغ داخلش ، سیم سیاه منفی و سیم سبز دیتا دریافت می کنه که زمانیکه این سیم رو در ماشین های کاربراتور به منفی کوئل وصل میکنیم شروع به کار می کنه و در ماشین های انژکتور به سیم خروجی ECU که برای دور موتور اومده وصل کنیم کار می کنه.
    با توجه به تستی که من در ماشین های کاربراتور انجام دادم زمانی که دور موتور رو بالا و پایین می کنی سر منفی کوئل ولتاژ بین 0 تا 7 رو نشون می ده که باعث کار کردن این دور موتور می شه ولی متاسفانه ولتاژ رو من با میکرو بالا و پایین می کنم ولی هیچ عکس العملی نمی بینم.

دوستان اگر می تونید کمک کنید که خیلی لازم دارم.
    با تشکر از دوستان
    دوست گرامی "kia1234"

جهت گاهی بیشتر ، این دستگاه فقط یک نمایشگرعقربه ای دورموتور خودرو است ، لطفا بفرمایید :

منظورتون از کنترل نمایشگر دور موتور اسپرت خودرو با استفاده از atmega 16 چیست؟

دقیقا چه قسمتی از این "تاکومیتر" و به چه دلیل فنی قراره که کنترل بشه ؟!

با احترام
    93/3/24

دیدگاه

طبق گفته های شکا این با فرکانس کار میکنه نه با pwm
      شما یه پالس روی خروجی میکرو بساز به طوری که بشه فرکانسش رو عوض کرد و دامنه اون رو به ترانزیستور از 0و5 ولت به
      0و12 ولت برسون به احتمال زیاد با این ولتاژ باید کار کنه
      تست کن و نتیجه رو بگو

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر معیری
        سلام
        وقت بخیر
        دوست گرامی "kia1234"

جهت گاهی بیشتر ، این دستگاه فقط یک نمایشگرعقربه ای دورموتور خودرو است ، لطفا بفرمایید :

منظورتون از کنترل نمایشگر دور موتور اسپرت خودرو با استفاده از atmega 16 چیست؟

دقیقا چه قسمتی از این "تاکومیتر" و به چه دلیل فنی قراره که کنترل بشه ؟!

با احترام
        93/3/24
        دوست من ،من در حال ساخت یک شبیهساز اتومبیل رانی هستم و این دور موتور رو برای داشبردش می خوام تا خروجی های شبیهساز رو نشون بده حالا اول از دور موتور شروع کردم اگر جواب بگیرم ،کیلومتر ، آمپر آب ، آمپر روغن و ... رو هم می خوام راه اندازی کنم

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
        طبق گفته های شکا این با فرکانس کار میکنه نه با pwm
        شما یه پالس روی خروجی میکرو بساز به طوری که بشه فرکانسش رو عوض کرد و دامنه اون رو به ترانزیستور از 0و5 ولت به
        0و12 ولت برسون به احتمال زیاد با این ولتاژ باید کار کنه
        تست کن و نتیجه رو بگو
        دوست عزیز من حرفه ای نیستم اگر امکانش هست سورس این برنامه رو بزاری و بگید چطور این برد رو ببندم
        سپاس فراوان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X