اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با کریستال خارجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با کریستال خارجی

سلام دوستان. یک پروگرامر USB دارم که باهاش واسه تنظیم میکرو روی کریستال خارجی به مشکل بر خوردم!
    اینم عکسش:

تنظیمات فیوز بیت رو از prewritten باز کردم و اینجوری تنظیم کردم :

بعد از اتصال برد بورد استفاده کردم و مدار رو روی برد برد بستم و کریستال روش نوشته بود 8000000 رو به پایه های XTAl 1 و 2 با دو تا خازن که روش نوشته بود 22 به زمین وصل کردم. وقتی program رو زدم میکرو غیر فعال شد! دیگه پروگرم نشد! از برد برد باز کردم وصل کردم به زیپ سوکت پروگرمر درست شد.
    وقتی پروگرم کردم دوباره گذاشتم روی برد بورد برنامه درست عمل نمیکرد! انگار کریستال وصل نیست! به نظرتون کجای کارم ایراد داره؟
    کریستال هم توی بسکام 8000000 معرفی کردم.

ببخشید سرتون رو در آوردم!!!
    ممنون...
  • ۵٬۶۰۰٬۰۰۰ ریال ۵٬۰۴۰٬۰۰۰ ریال
    ۴۷٬۱۰۰٬۰۰۰ ریال ۳۶٬۷۳۸٬۰۰۰ ریال
    ۱٬۴۰۰٬۰۰۰ ریال ۹۸۰٬۰۰۰ ریال
    ۴٬۱۰۰٬۰۰۰ ریال ۳٬۶۹۰٬۰۰۰ ریال
    ۳٬۱۰۰٬۰۰۰ ریال ۱٬۵۵۰٬۰۰۰ ریال
    ۱٬۲۱۰٬۰۰۰ ریال ۹۰۷٬۵۰۰ ریال
    ۸۲٬۰۰۰ ریال ۶۸٬۰۶۰ ریال
    ۴۴۹٬۰۰۰ ریال ۲۶۹٬۴۰۰ ریال

پاسخ : مشکل با کریستال خارجی

سلام
    یه بار دیگه فیوزبیتا رو روی 0001 بذار ببین با اسیلاتور داخلی روی بورد پروگرم میشه یا نه؟ تا ببینیم مشکل از پروگرم کردن isp نباشه.
    cksel3210
    0001
    اگه پروگرم شد کریستالو عوض کن، بدون خازن هم امتحانش کن.

دیدگاه

سلام
      دوست عزیز اگر میکرو میگذاری روی زیپ سوکت پروگرام میشه اما روی برد بورد نه احتمالا به دلیل اینه پروگرامر خودش یک پالس به پایه xtal1 میده که میتونه میکرو رو بخونه.اما وقتی میگذاری روی بربورد پالسی وجود نداره که به xtal1 بتونه بده و میکروکنترلر رو بشناسه
      وقتی فیوزبیت تغییر میدی و پروگرامر نمیشناسه باید یک پالش به xtal1 بدی تا میکرو رو بشناسه و فیوبیتها رو خودت برگردونی

دیدگاه

با سلام من خودم به این مشکل برخوردم.
        علت اینکه ای سی روی برد برد پروگرم نمیشه اینه که فرکانس کریستالی که گذاشتید با فرکانس تنظیم شده ای سی میکرو یکی نیست .
        پروگرامر ی که شما دارید خودش نوسان ساز داره که میکرو رو ساپورت میکنه .شما برای تنظیم فیوزبیت اسیلاتور میکرو از قسمت navigation استفاده کنید .برای اینکه اسیلاتور با کریستال خارجی داشته باشید با ید یکی از گزینه های high frequency رو انتخاب کنید.
        اگر هم که می خوای با اسیلاتور داخلی با هر فرکانسی کار کنی در داخل قسمت navigation گزینه هایی با نام int frequency وجود داره در ضمن اگر با اسیلاتور داخلی کار میکنی فیوز بیت ckopt رو غیر فعال کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط redown
          سلام
          یه بار دیگه فیوزبیتا رو روی 0001 بذار ببین با اسیلاتور داخلی روی بورد پروگرم میشه یا نه؟ تا ببینیم مشکل از پروگرم کردن isp نباشه.
          cksel3210
          0001
          اگه پروگرم شد کریستالو عوض کن، بدون خازن هم امتحانش کن.
          سلام مشکل از ISP نیست... در حالت عادی پروگرام میشه...همین کارو کردم اما باز هم نشد....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مومنی تزنگی
            سلام
            دوست عزیز اگر میکرو میگذاری روی زیپ سوکت پروگرام میشه اما روی برد بورد نه احتمالا به دلیل اینه پروگرامر خودش یک پالس به پایه xtal1 میده که میتونه میکرو رو بخونه.اما وقتی میگذاری روی بربورد پالسی وجود نداره که به xtal1 بتونه بده و میکروکنترلر رو بشناسه
            وقتی فیوزبیت تغییر میدی و پروگرامر نمیشناسه باید یک پالش به xtal1 بدی تا میکرو رو بشناسه و فیوبیتها رو خودت برگردونی
            بله. کنار zip sucket یک کریستال هست... اما وقتی آی سی رو با zip sucket با کریستال خارجی 8 و تنطیمات مربوطه پروگرم میکنم و بهدش در مدار میذارم مدار درست عمل نمیکنه!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشید صادقی
              با سلام من خودم به این مشکل برخوردم.
              علت اینکه ای سی روی برد برد پروگرم نمیشه اینه که فرکانس کریستالی که گذاشتید با فرکانس تنظیم شده ای سی میکرو یکی نیست .
              پروگرامر ی که شما دارید خودش نوسان ساز داره که میکرو رو ساپورت میکنه .شما برای تنظیم فیوزبیت اسیلاتور میکرو از قسمت navigation استفاده کنید .برای اینکه اسیلاتور با کریستال خارجی داشته باشید با ید یکی از گزینه های high frequency رو انتخاب کنید.
              اگر هم که می خوای با اسیلاتور داخلی با هر فرکانسی کار کنی در داخل قسمت navigation گزینه هایی با نام int frequency وجود داره در ضمن اگر با اسیلاتور داخلی کار میکنی فیوز بیت ckopt رو غیر فعال کن.
              سلام.
              پس چطور میتونم روی برد بورد با کریستال پروگرم کنم؟
              درسته کنار zip sucket یک کریستال 8 هست... قسمت navigation واسه من مشکل فونت داره:

دیدگاه

دوست عزیز شما روی برد بورد بین پایه 12و13 یک کریستال بگذار اجتمال حل بشه اگر نشد بیا یک پالس 1 مگا با به مبکرو دیگه بده پایه xtal1 بعدا پروگرام کن مثل هلو چواب میده
                اگر جواب گرفتی بگو بهت میگم چجور تنظمش کنی که دیگه این مشکل برات پیش نیاد

دیدگاه

خیلی ممنون.
                  من با این برنامه ببینم میتونم اون آی سی هارو زنده کنم یا نه!

$regfile = "m8def.dat" : $crystal = 1000000

Config Portb.0 = Output
                  Do
                  Toggle Portb.0
                  Loop
                  End

دیدگاه

نوشته اصلی توسط giga0101
                    ... قسمت navigation واسه من مشکل فونت داره:
                    این تاپیک را ببین : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=94976.0
                    امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

آره میتونی

دیدگاه

ممنون بابت لینکتون.
                        اما فایل دانلود نشد.
                        امروز تست میکنم خبر میدم یا حق..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط giga0101
                          سلام.
                          پس چطور میتونم روی برد بورد با کریستال پروگرم کنم؟
                          درسته کنار zip sucket یک کریستال 8 هست... قسمت navigation واسه من مشکل فونت داره:
                          سلام.
                          شما تو navigation قسمت LOWVALUE اگر می خوای با کریستال داخلی 8 مگ کار کنی D4 رو وارد کن.(CKOPT رو صفر کن).
                          اگر هم می خوای با کریستال خارجی کار کنی EF رو بزن.
                          الان شما روی برد مشکلت غیر فعال بودن ایسی دیگه ؟
                          برای اینکه روی برد پروگرام کنی کریستال چند مگ می ذاری؟

دیدگاه

شما نمیتونی با کریستال رو برد بورد کار کنی! به دودلیل:
                            1-معمولا بیشتر بردبوردها گاهی اوقات بعضی از قطعات رو درست اتصال نمیدند.
                            2-کریستال خیلی حساس است یه ذره تکون بخوره خراب میشه!
                            توصیه میکنم رو یه بردماتریسی کار کنی ببینی نتیجه میده یانه (اگه نه ، کریستال خرابه.)
                            1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                            من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                            !Electronic On! Programming On
                            هوشمندانه سوال بپرسیم!
                            http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرشید صادقی
                              سلام.
                              شما تو navigation قسمت LOWVALUE اگر می خوای با کریستال داخلی 8 مگ کار کنی D4 رو وارد کن.(CKOPT رو صفر کن).
                              اگر هم می خوای با کریستال خارجی کار کنی EF رو بزن.
                              الان شما روی برد مشکلت غیر فعال بودن ایسی دیگه ؟
                              برای اینکه روی برد پروگرام کنی کریستال چند مگ می ذاری؟
                              ممنون.
                              مشکلم اینه که وقتی روی بردبورد آیسی سالم رو بایک کریستال واسه پروگرم میزارم پروگرم نمیشه و آی سی غیر فعال میشه.
                              با برنامه ی بالا تونستم آی سی ها رو نجات بدم
                              دو نوع کریستال دارم یکی نوشته 8000 و دیگری 8000000
                              هر دو رو تست کردم اما نشد (با خازن 22)
                              این هم تنظیمات :

راستی فرق این دو نوع کریستال چیه؟ کدوم 8000000 هست؟
                              چون من دیدم در یک پروزه از 8000 استفاده کرده بودن...
                              ممنون.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...