اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط rafailgordan نمایش پست ها
    تو صفحه اول هست لطفا یکم مطالعه کنید
    داداش اهرین اپدیت رو میخوام[/QUOTE]
    مرسی داداش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمدتقی محمدی نمایش پست ها
      برای دانلود نیاز به پسورد داریم؟
      یعنی این قسمت امضا استایلش جوریه که هیچ کس این گزینه رو نمی بینه ...

برای دانلود آخرین ویرایش مدار جوجه کشی به این پست مراجعه کنید(کلیک کنید)
      برد جوجه کشی:
      مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
      این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
      برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام دوستان
        اول خداقوت و دستمریزاد میگم خدمت دوستای خوبمون که همگی درکنار هم دست بدست هم دادن و اطلاعاتشون رو به این خوبی اینجا به اشتراک گذاشتن تا ما هم بتونیم از تجربیات با ارزششون استفاده کنیم.
        من مقداری از تاپیک رو خوندم اما واقعیتش تعداد پستها خیلی بالا بود و نتونستم بجواب یسری از سوالاتم برسم متاسفانه. برای همین ممنون میشم از بزرگواران که درصورت امکان راهنمایی کنند.
        ابتدا بگم که می خوام برای یک میکروی دیگر برنامه بنویسم.
        سوال اولم اینه که دلیل اینکه از سنسور DS18B20 به سنسور SHT20 کوچ کردید چی بود. بعد اینکه آیا بنظرتون خوب هست که من از MS8607 استفاده کنم که سنسور دما و رطوبت وفشار هست. سوال بعدیم هم این هست که استفاده نکردنتون از تریستور و ... دلیل خاصی داشته چون تو اواسط تاپیک میخوندم که قصد دارید بجای استفاده از رله به این سمت برید.
        تاپیک ویدیوهای آموزشی حواشی آردوینو و ESP

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
          سلام
          بله دیگه برا این تعداد تخم بایدم خواب نداشته باشی
          بوقلمون یکم دنگ و فنگ داره ها و یکمی هم حساسه مثل بلدرچین نیست یک دو سه بیاد بیرون پس باید بیشتر نخوابی

رفیق این سنسورای ds18b20 کم کم دارن حذف میشن اون موقع که بحث حذف سنسور بود کجا بودین شما
          نه این یکی که می زارم برای کاربر گرامی امیر آقا ست
          فایل اصلی تغییر نمی کنه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

بفرمایید دانلود کنید
          بعد 5 روز فایل رو خذف خواهم کرد...
          اگر توی منوی اصلی کلید up رو به مدت تقریبا 5 ثانیه نگه دارید دستگاه بین ستر و هچر تغییر وضعیت خواهد داد بدین صورت که اگر در روزای هچر باشیم و کلید up فشرده بشه بعد 5 ثانیه به ستر وارد خواهد شد و بالعکس
          موفق باشید
          دانلود

فعلا که هیچ برنامه ای برای اضافه کردن جی اس ام نداریم
          ببینیم سال دیگه حال و روزمون چطور میشه شاید اصلا زنده نباشیم
          فعلا به خدا می سپارمتون...
          سلام
          ممنون از لطفتون
          فقط من امروز بزنامرو خواستم بریزم رو آیسی دیدم که دو خط اول برنامه اررور میده، بعدش که ریختم روی آیسی وقتی به برد وصلش کردم برد کار نکرد،دوباره برنامه ی قبلی رو ریختم رو آیسی بازم کار نکرد،چند بار پروگرام کردم ولی کار نکرد، آیسی بدون مشکل پروگرام میشه ولی وقتی روی برد نصب میشه کار نمیکنه، قبلا خیلی خوب کار میکرد
          آیا مشکل از برده یا آیسی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر اقا نمایش پست ها
            سلام
            ممنون از لطفتون
            فقط من امروز بزنامرو خواستم بریزم رو آیسی دیدم که دو خط اول برنامه اررور میده، بعدش که ریختم روی آیسی وقتی به برد وصلش کردم برد کار نکرد،دوباره برنامه ی قبلی رو ریختم رو آیسی بازم کار نکرد،چند بار پروگرام کردم ولی کار نکرد، آیسی بدون مشکل پروگرام میشه ولی وقتی روی برد نصب میشه کار نمیکنه، قبلا خیلی خوب کار میکرد
            آیا مشکل از برده یا آیسی؟
            سلام
            قبلا این بردتون کار میکرد یا نه؟
            کرک برنامه متفاوته کدها در پی سی های مختلف به روش های متفاوت کامپایل میشه
            برای نداشتن ارور از فایل هگزی که من گذاشتم استفاده کنید و از بسکام پروگرام نکنید
            برنامه مشکلی ندارد و اگر چک کنید می بینید که در پروتیوس هم بدون مشکل کار می کند
            قسمت تغذیه ای سی تون یعنی پایه های ده و یازده رو چک کنید و ولتاژش رو اندازه بگیرید ببینید ای سی تغذیه میشود یا نه

نوشته اصلی توسط digi-rx نمایش پست ها
            سلام دوستان
            اول خداقوت و دستمریزاد میگم خدمت دوستای خوبمون که همگی درکنار هم دست بدست هم دادن و اطلاعاتشون رو به این خوبی اینجا به اشتراک گذاشتن تا ما هم بتونیم از تجربیات با ارزششون استفاده کنیم.
            من مقداری از تاپیک رو خوندم اما واقعیتش تعداد پستها خیلی بالا بود و نتونستم بجواب یسری از سوالاتم برسم متاسفانه. برای همین ممنون میشم از بزرگواران که درصورت امکان راهنمایی کنند.
            ابتدا بگم که می خوام برای یک میکروی دیگر برنامه بنویسم.
            سوال اولم اینه که دلیل اینکه از سنسور DS18B20 به سنسور SHT20 کوچ کردید چی بود. بعد اینکه آیا بنظرتون خوب هست که من از MS8607 استفاده کنم که سنسور دما و رطوبت وفشار هست. سوال بعدیم هم این هست که استفاده نکردنتون از تریستور و ... دلیل خاصی داشته چون تو اواسط تاپیک میخوندم که قصد دارید بجای استفاده از رله به این سمت برید.
            سنسور ds18b20 در صورتی که از استیل ضد آب براش استفاده بشه سنسور خوبیه و تقریبا با خطای پایین دما رو نشون می ده اما سنسور بدون استیل در حدود یک درجه خطا دارد این استیل باعث می شود که دما به خوبی به سنسور منتقل شود البته تنها استیل نیست و باید از مواد انتقال دهنده حرارت هم استفاده کرد که نمونه ی سنسور ds18b20 استیل ضد آب در همین فروشگاه ECA موجود است پس بیشترین دلیل برای حذف این سنسور همین اختلاف دما بود
            استفاده نکردن از ترانزیستور هم دلیلش این بود که یکم برد رو در مقابل نویز ایزوله کنیم البته با زمین غیر مشترک
            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
              قبلا این بردتون کار میکرد یا نه؟
              کرک برنامه متفاوته کدها در پی سی های مختلف به روش های متفاوت کامپایل میشه
              برای نداشتن ارور از فایل هگزی که من گذاشتم استفاده کنید و از بسکام پروگرام نکنید
              برنامه مشکلی ندارد و اگر چک کنید می بینید که در پروتیوس هم بدون مشکل کار می کند
              قسمت تغذیه ای سی تون یعنی پایه های ده و یازده رو چک کنید و ولتاژش رو اندازه بگیرید ببینید ای سی تغذیه میشود یا نه

سنسور ds18b20 در صورتی که از استیل ضد آب براش استفاده بشه سنسور خوبیه و تقریبا با خطای پایین دما رو نشون می ده اما سنسور بدون استیل در حدود یک درجه خطا دارد این استیل باعث می شود که دما به خوبی به سنسور منتقل شود البته تنها استیل نیست و باید از مواد انتقال دهنده حرارت هم استفاده کرد که نمونه ی سنسور ds18b20 استیل ضد آب در همین فروشگاه ECA موجود است پس بیشترین دلیل برای حذف این سنسور همین اختلاف دما بود
              استفاده نکردن از ترانزیستور هم دلیلش این بود که یکم برد رو در مقابل نویز ایزوله کنیم البته با زمین غیر مشترک
              بله برد قبلا کار میکرد وقتی که آیسی رو دراوردم و بعد از پروگرام کردن جا زدم دیگه کار نمیکنه
              من همون کد هگزی که شما گذاشتیدو مستقیما ریختم داخل آیسی
              پای های تغذیه آیسی هم چک کردم 5 ولته
              احتمال داره آیسی سوخته باشه؟چون اشکالی در برد ندیدم

دیدگاه

بله برد قبلا کار میکرد وقتی که آیسی رو دراوردم و بعد از پروگرام کردن جا زدم دیگه کار نمیکنه
                من همون کد هگزی که شما گذاشتیدو مستقیما ریختم داخل آیسی
                پای های تغذیه آیسی هم چک کردم 5 ولته
                احتمال داره آیسی سوخته باشه؟چون اشکالی در برد ندیدم
                خوب بی دلیل که ای سی نمیسوزه!
                فرکانس کاریش رو 8 مگ داخلی انتخاب کنید تست کنید
                ال ای دی وضعیت روشن نمیشه؟
                رله ها هیچ عکس العملی ندارن؟
                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

خوب بی دلیل که ای سی نمیسوزه!
                  فرکانس کاریش رو 8 مگ داخلی انتخاب کنید تست کنید
                  ال ای دی وضعیت روشن نمیشه؟
                  رله ها هیچ عکس العملی ندارن؟
                  نه هیچ عکس العملی نداره
                  انگار که آی سی بهش وصل نیست
                  موقع پروگرام کردن یه لحظه خیلی کوتاه برق منفی تغذیه به یکی از پایه ها وصل شد ولی سریع قطع کردم،الان هم آی سی پروگرام میشه و کامپیوتر آیسی رو میشناسه فقط موقع جا زدن روی برد کار نمیکنه

دیدگاه

نه هیچ عکس العملی نداره
                    انگار که آی سی بهش وصل نیست
                    موقع پروگرام کردن یه لحظه خیلی کوتاه برق منفی تغذیه به یکی از پایه ها وصل شد ولی سریع قطع کردم،الان هم آی سی پروگرام میشه و کامپیوتر آیسی رو میشناسه فقط موقع جا زدن روی برد کار نمیکنه
                    یه برنامه ساده چشمک زن بنویس آی سی رو تست کن
                    اگر دیدین چشمک زن کار می کنه همه ی پورت رو روشن و خاموش کن تست کنید تا پایه ای نسوخته باشه
                    برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام مهندس جان
                      همونطور که گفتی من بین لامپ و شانه تخمها یک حایل پلاستیکی قرار دادم اما بازم اختلاف دمای زیادی دارم.
                      دو تا فن دیگه هم اضافه کردم که کنار لامپها قرار دادم و هوای گرم رو منتقل می کنن اما بازم نتیجه ای نداشت. مشکل من اینه که دمای قسمت بالای شانه نزدیک منبع حرارتی ۳۷.۶ هستش اما دمای پایین شانه جایی که اون دماسنج پنلی قرار داره اونجا دماش ۳۴ درجه اس. دیگه کلافه شدم واقعا نمیدونم چرا هرچی تلاش میکنم بازم نتیجه نمیده
                      اینم عکسش مهندس جان میشه یه نگاهی بندازی منو راهنمایی کنی
                      خیلی ممنونم ازت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanjava نمایش پست ها
                        سلام مهندس جان
                        همونطور که گفتی من بین لامپ و شانه تخمها یک حایل پلاستیکی قرار دادم اما بازم اختلاف دمای زیادی دارم.
                        دو تا فن دیگه هم اضافه کردم که کنار لامپها قرار دادم و هوای گرم رو منتقل می کنن اما بازم نتیجه ای نداشت. مشکل من اینه که دمای قسمت بالای شانه نزدیک منبع حرارتی ۳۷.۶ هستش اما دمای پایین شانه جایی که اون دماسنج پنلی قرار داره اونجا دماش ۳۴ درجه اس. دیگه کلافه شدم واقعا نمیدونم چرا هرچی تلاش میکنم بازم نتیجه نمیده
                        خیلی ممنونم ازت.
                        http://s9.picofile.com/file/83522562...193032_623.jpg
                        سلام
                        والا یکم محفظتون کوچیک هست...
                        باید یکم جا برا المنت و لامپ می زاشتین
                        به هر حال
                        شما فن پشت لامپ رو طوری بزارید که گرما رو ببره به کف محفظتون و پشت راک
                        هر دو لامپ رو همینجور بگذارید یعنی نمی خواد یکی از فنا هوا رو بمکه و دیگری بدمه یعنی هر دو یکی باشن
                        در ضمن دیمر هم بزارید و توان لامپ رو به چهل درصد برسونید این تاثیر بیشتری در میزان کردن دما دارد...
                        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط imanjava نمایش پست ها
                          سلام مهندس جان
                          خیلی ممنونم ازت.
                          http://s9.picofile.com/file/83522562...193032_623.jpg
                          منم تمام این مشکلا رو داشتم/ ارتفاع دستگاه رو کم کردم و فن هارو جوری قرار دادم که جریان هوای چرخشی بوجود بیاد(دماسنج هات رو هم کالیبره کن) حساسیت رو بیار پایین!معمولا تخم پرنده ها در رنج 36.5 تا 38.5 مشکلی براشون پیش نمیاد.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

سلام خدمت محمد اقای عزیز امید وارم همیشه درهمه مراحل زندگیت موفق وپیروز باشی
                            من پارسال نمونه قبلی رو ساختم وبه اون ایمان دارم وازشما به خاطر این زحماتتون متشکرم دوست دار شما عباسی

دیدگاه

سلام
                              دوستان تخم مرغ نطفه دار گوشتی رو از کجا میشه تهیه کرد؟
                              منظورم همون مرغ های 45 روزه مرغداری هستش که زود رشد میکنه و تو بازار میفروشند . اصلا تخم مرغ تو ایران وجود داره؟!
                              چون چند سال پیش یکی بهم گفت تمام تخم مرغداری ها از خارج وارد میشه ! ایا حقیقت داره؟

دیدگاه

سلام
                                آقا لطفا کمک کنید ، من چندین بار دانلود فایل رو تکرار کردم، ولی فایل pcbdoc که برای برد pcb sht1x هست خرابه و extract نمیشه. الان برای سفارش چاپ برد نمیتونم اقدام کنم، میشه این فایلو جداگانه بذارید بتونم بگیرم؟ داخل پوشه ی DXP-2013 باید باشه ولی نمیاد. خرابههههه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X