اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

درود بر شرفت بابت اینهمه پاسخگویی و پیگیریت مهندس.
    فقط اینکه سوکت سنسور مادون قرمزهارو مستقیم وصل کنم به خود سنسورا دیگه؟! ماژول که نمیخاد؟!
    و اینکه اگه اصن مادون قرمز نصب نکنم مشکل پیش میاد؟
    باز هم تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shayan.ebad نمایش پست ها
      فقط اینکه سوکت سنسور مادون قرمزهارو مستقیم وصل کنم به خود سنسورا دیگه؟! ماژول که نمیخاد؟!
      باز هم تشکر
      اره سوکت مادون قرمز رو مستقیم متصل کن به سنسور ها. نه مشکلی پیش نمیاد. اگه از مادون قرمزها استفاده نکنی سیستم چرخش کار نمیکنه.اگه مادون قرمز نداری واسه فرستنده اش از داخل کنترل تلوزیون. دستگاه سی دی یا هرچی که ریموت کنترل داره فرستنده اش رو میتونی استفاده کنی. برای گیرنده مادون قرمز هم باید از روی برد دستگاهی که به درد نخور باشه و ریموت داشته باشه استفاده کنی. موفق باشی

دیدگاه

سلام مجدد
        مهندس جان، خب اگه بخام وصل کنم کجا میخورن ds18 ها؟! چون بهرحال خریدمشون.
        بعد یه سوال دیگه، ما الان 4تا پورت سوکت مخابراتی روی برد اصلی داریم، اینا به کجاها وصل میشن؟! 2تا 2پین هست و 2تاهم 3پین، سوکت کلید فشاریای تنظیماتو نمیگما

واینکه برد درایور سنسور sht از طریق کدوم سوکت وصل میشه به برد اصلی!؟،
        ببخشید زیاد سوال میپرسم
        سلام
        توی عکس زیر همه چی مشخصه
        به سوکت sht-driver که همون ذرایور وصل میشه
        به T-miter فرستنده نوری وصل میشه و به receive هم گیرنده نوری
        و T2 هم سنسور ds18b20 وصل میشه که سه تای دیگه با این سنسور موازی میشن

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط rafailgordan نمایش پست ها
        خوبه
        همون دیپ بزن دچار اشتباه نشیم صفحه اول چند تا pcb ادم قاطی میکنه چی به چیه رو یدونه تمرکز کن خوبه همین جاش هم خیلی زحمت کشیدید دستت درد نکنه ادمهایی مثل شما خیلی کم پیدا میشه همه دنبال پول و... هستند
        نه داداش تعداد زیاد؟!!!!! همین یدونه هم حالشو نداریم برنیم خواستم ماژول اماده 45 هزار تومانی ترموستات دما بخرم
        مگه برد شما مشکل داره تعداد بالا نمیشه زد؟
        نه برد مشکلی نداره فقط گفتیم که برد نیمه صنعتی هست و برای مصارف خانگی طراحی شده
        برای مثال هستند کسانیم که خودشون تولید کنند ه دستگاه جوجه کشیند و از این برد استفاده می کنند
        لذا اینها میان برد مخصوص خودشون رو می زنند تا هم برد دلخواه خودشون باشه و هم تمام صنعتی

نوشته اصلی توسط imanjava نمایش پست ها
        با اجازه مهندس عزیز
        ببین دو تا سوکت دوپایه هست. اونی که نوشته t-miter به فرستنده مادون مقرمز متصل میشه که باید روی راک جوجه کشی و در زاویه صفر درجه قرارش بدی
        اون سوکت دوپین دیگه که نوشته ricive اونو باید به گیرنده مادون قرمز وصل کنی و روی بدنه دستگاه در زاویه صفر درجه نصبش کنی. اون سوکت سه پین کنار مقاومت ۱۰ کیلو که نوشته ds18b20 اون به سنسورای دما متصل میشه که اتصالشون اختیاری و اون سوکت سه پین اخری کناری خازنهای ۱۰۰ نانو ک نوشته t1 اون به درایور سنسور دما رطوبت متصل میشه

دمت گرم مهندس راستی یک منبع خوب و ابتدایی واسه یادگرفتن الکترونیک و میکرو سراغ نداری؟؟
        مهندس اون جایی که گفتی اگه فیوزبیت های مگا ۳۲ مثل عکس نبود اونا مثل عکس تغییر یده منظورت این عکس بود دیگه؟؟
        http://s8.picofile.com/file/8354190350/feuse.png
        بعد من الان میخام نسخه ۱.۲ رو به نسخه ۱.۵ اپدیت کنم، ایا بالاتر از نسخه ۱.۵ و با همون سخت افزار نسخه ۱.۲ هم اپدیتی موجود هست؟؟
        مهندس اولین دوره جوجه کشیم با همون نسخه ابتدایی کنترلر ،انشالله تا ۵ روز اینده به پایان میرسه و خبرش رو بهت میدم که نتیجش چیشده. محمدجان بااینکه الکترونیک رشته مورد علاقت نبوده اما ماشالا خیلی خوب تو این زمینه پیشرفت کردی بهت تبریم میگم
        والا منبع خوب که چه عرض کنم
        اگر صفر صفر هستین در مورد برنامه نویسی فک کنم از همین avr و بسکام شروع کنی بهتر باشه و اگر یه چیزایی می دونید برید دنبال کامپایلر کد ویژن
        البته کامپایلر بیسکام راحتر از کدویژن هست و تا جایی که این کامپایلر می تونه نمی ذاره برنامه نویس با رجیستر میکرو درگیر بشه که این از یه لحاض خوب و از چند لحاظ بد هست
        مثلا شما میای با کامپایلر برنامه می نویسی ولی نمی دونی رجیستر چیه که این در صورت جهش به یه کامپایلر دیگر یه خورده کار رو براتون سخت تر خواهد کرد
        به نظر من کامپایلر های غیر زبان C برای مقاطع تحصیلی زیر دیپلم مفیده
        کسانیم که می خوان حرفه ای دنبال کنن باید هم سی و هم یه چیزایی هم در مورد اسمبلی بدونن
        شما هم که رشتتون برق بوده فک کنم دیگه واحد c++ پاس کرده باشین
        اگر میخواین زبان سی یاد بگیرین کتابی آقای حمید بادامی نجات رو توصیه می کنم که خوبه
        لینک
        و اگر با بسکام میخواین یاد بگیرین کتاب های آقای علی کاهه مناسبن و همه جا می تونید پیداش کنید.
        در مورد عکس فیوز بیت میکرو 32 هم همون آخرین عکسی که گذاشتم گفتم طبق عکس زیر برا مگا 32 پروگرام کنید اگر این عکس اون باشه آره همینه یه زحمت بکش خودت چک کن دیگه شرمنده
        فقط به عکسا دقت کنید تا عکسای دو تا میکرو با هم قاطی نشه...
        میگم سنسور برد 1.2 چی بود ds18b20 و hs1101 ؟ یادم رفته واقعان
        بله حتما نتیجه رو اینجا بزارید...

نوشته اصلی توسط zebelxan نمایش پست ها
        سلام
        من برای نمایش جداگانه رطوبت و دما روی سون سگمنت، دو تا سون سگمنت 4دیجیت به درایور سنسور اضافه کردم. در فایل بسکام atmega8 کدهای سون سگمنت رو اضافه کردم ولی سگمنتها پرپر میزنن. میدونم بخاطر تایمر هست ولی راستش چون زیاد تو کد میکرو تخصص ندارم میترسم تو کدها دستکاری کنم از اون طرف محاسبات دما و رطوبت که آقا محمد عزیز زحمت کشیدند به هم بخوره. از دوستان خواهش میکنم اگه وقت و حوصله داشتند کمک بکنند.
        و یه چیز دیگه : در شبیه سازی پروتئوس دما و رطوبت نمایش داده شده روی lcd با مقادیر روی سنسور اندکی تفاوت دارد(دما تقریبا 0.2 درجه و رطوبت 3.5درصد) آیا این تفاوت فقط در پروتئوس هست؟

سپاس.
        سلام
        برای اینکه سون سگمنتا پر پر نزنن از تایمر برای رفرششون استفاده کن فقط یه نکته هست که باید بدونید
        زمانی که درایور اطلاعات رو به برد اصلی میفرسته نباید پرش به رفرش سون سگمنت داشته باشه
        به نظرم یه خورده باید بیشتر تلاش کنی تا به اون نتیجه ای که می خوای برسی چون من قبلا تجربه داشتم اشک ادمو و در میاره
        در مورد این اختلاف دما و رطوبت تو پروتیوس هم نگران نباشه این عادیه و مشکل از پروتیوس هست و الا همان جوری که در دیتاشیت گفته شده فورمولای اندازه گیری نوشته شده
        پس نگران نباش

باز هم تشکر
        پاسخگویی تا جایی که بتوانیم همانطور که از عنوان تاپیکم پیداست وظیفه ماست
        بله سسنسورای مادون قرمز مستقیم به برد وصل میشه فقط به مثبت منفیشون دقت کن
        اگر وصل نکنید باید موتور رو خاموش کنید و اگر موتور رو خاموش کنید باید دستی راک رو بچرخونید و یه تایمر جدا براش تهیه کنید
        ان شاالله در برنامه های آینده سعی می کنم تایمر رو جای این سنسورا پیاده کنم تا از شر این سنسورا راحت بشیم
        روش خوبیه ولی یه خورده با استقبال مواجه نشده
        برد جوجه کشی:
        مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
        این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
        برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

دمت گرم مهندس بابت راهنمایی هات اما الان من پنج دقیقه اس که زل زدم به عکس فیوزبیتهای مگا ۳۲ و مگا ۸ و میبینم که هردو دقیقا یکی هستن که شما گفتی مراقب باشم باهم قاطی نشن؟؟؟؟؟؟؟
          بعدش اینکه اره ورژن ۱/۲ همون ورژنی هست که از سنسور hs1101 استفاده کردی مهندس. الان من میخام همون برد رو اپدیتش کنم نهایتا میتونم به ۱/۵ اپدیت کنم درسته؟

دیدگاه

اره سوکت مادون قرمز رو مستقیم متصل کن به سنسور ها. نه مشکلی پیش نمیاد. اگه از مادون قرمزها استفاده نکنی سیستم چرخش کار نمیکنه.اگه مادون قرمز نداری واسه فرستنده اش از داخل کنترل تلوزیون. دستگاه سی دی یا هرچی که ریموت کنترل داره فرستنده اش رو میتونی استفاده کنی. برای گیرنده مادون قرمز هم باید از روی برد دستگاهی که به درد نخور باشه و ریموت داشته باشه استفاده کنی. موفق باشی
            مرسی از پاسخ گوییتان
            از این کارا بیشتر انجام دهید
            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
              مرسی از پاسخ گوییتان
              از این کارا بیشتر انجام دهید
              چاکریم مهندس جان داریم درس پس میدیم. درسته برنامه نویسی بلد نیستیم اما دیگه یه چیزایی هم بلدیم. خخخخ

دیدگاه

دمت گرم مهندس بابت راهنمایی هات اما الان من پنج دقیقه اس که زل زدم به عکس فیوزبیتهای مگا ۳۲ و مگا ۸ و میبینم که هردو دقیقا یکی هستن که شما گفتی مراقب باشم باهم قاطی نشن؟؟؟؟؟؟؟
                بعدش اینکه اره ورژن ۱/۲ همون ورژنی هست که از سنسور hs1101 استفاده کردی مهندس. الان من میخام همون برد رو اپدیتش کنم نهایتا میتونم به ۱/۵ اپدیت کنم درسته؟
                درسته فیوز بیتا یکی هستن ولی باز دوباره مواظب باشید این اسم میکرو رو درست انتخاب کنید و جابه جا به هم دیگه نزنید
                نه نهایتا می تونید به 1.5.3 آپدیت کنید...
                ورژن دیگری هم هست ولی فعلا کامل نیست و نمیشه اینجا گذاشت و کلا بردش هم متفاوته و برنامشون به هم دیگه نمی خوره...

یه یادی هم بکنیم از EKF2000
                کجایی داداش یعنی تا حالا سر نزدی؟
                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

راستی مهندس بنظرم میشه بدون تغییر دادن برد اصلی کاری کرد که بجای استفاده از مادون قرمز از میکروسوییچ استفاده کنیم و دیگه این خطای چرخش موتور رو نداشته باشیم چون من الان با این سنسور مادون قرمز بستم اما بعضی وقتا رو زاویه ۳۵ درجه شانه رو نگه میداره بعضی وقتا ۴۰ و یکم خطا داره اما بنظرم میشه بجای مادون قرمز دوتا میکروسویچ رو موازی ببندیم و در زاویه مثبت ۴۰ و منفی ۴۰ درجه قراره بدیم و به قسمت گیرنده مادون قرمز متصلش کنیم و در برنامه نویسی میکرو این رو لحاظ کنیم که اگر در لحظه اولیه وصل شدن رله موتور میکروسویچ متصل بود اون رو نادیده بگیره . بنظرت میشه؟؟

درسته فیوز بیتا یکی هستن ولی باز دوباره مواظب باشید این اسم میکرو رو درست انتخاب کنید و جابه جا به هم دیگه نزنید
                  نه نهایتا می تونید به 1.5.3 آپدیت کنید...
                  ورژن دیگری هم هست ولی فعلا کامل نیست و نمیشه اینجا گذاشت و کلا بردش هم متفاوته و برنامشون به هم دیگه نمی خوره...

یه یادی هم بکنیم از EKF2000
                  کجایی داداش یعنی تا حالا سر نزدی؟
                  دمت گرم مهندس اما واسم سوال شده که پس چرا چندماه پیش که بهم عکس فیوزبیتهای مگا ۳۲ رو دادی( تازه اونم واسه کدویژن بود) با این عکسی که الان باید فیوزبیتها رو طبق اون بزنم فرق داشت. ایا دلیل خاصی داره؟؟؟
                  مهندس ورژن ۱/۵۳ چه اپشنهایی بیشتر از ۱/۵ داره؟
                  راستی این ورژن ۵۳ رو ازکجا دانلود کنم؟؟ تو صفحه اول میخاستم دانلود کنم اما پسورد داشت

دیدگاه

راستی مهندس بنظرم میشه بدون تغییر دادن برد اصلی کاری کرد که بجای استفاده از مادون قرمز از میکروسوییچ استفاده کنیم و دیگه این خطای چرخش موتور رو نداشته باشیم چون من الان با این سنسور مادون قرمز بستم اما بعضی وقتا رو زاویه ۳۵ درجه شانه رو نگه میداره بعضی وقتا ۴۰ و یکم خطا داره اما بنظرم میشه بجای مادون قرمز دوتا میکروسویچ رو موازی ببندیم و در زاویه مثبت ۴۰ و منفی ۴۰ درجه قراره بدیم و به قسمت گیرنده مادون قرمز متصلش کنیم و در برنامه نویسی میکرو این رو لحاظ کنیم که اگر در لحظه اولیه وصل شدن رله موتور میکروسویچ متصل بود اون رو نادیده بگیره . بنظرت میشه؟؟
                    بله میشه
                    ولی یه چیزی در مورد این سنسورا بگم
                    اینکه بعضی وقتا زاویه رو قاطی می کنه
                    اگر این کار در روز روخ بده یعنی به گیرندتون نور بیرون میرسه
                    و اگر در شب باشه که این یه چیز دیگست و تا جایی که من امتحان کردم و خودم تجربشو داشتم اگر گیرنده درست از نور محیط ایزوله بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد و دقیق ترین روشم هست
                    میشه با تایمرم این مشکلات رو رفع کرد... این روشم دقیق هست ولی اگر در حین کار موتور برق دستگاه قطع بشه موتور باید دوباره تنظیم بشه و حدالمکان باید هر دو زاویه دقیق تنظیم شده باشن... الان تقریبا از این روش بیشتر استفاده می شود...
                    برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

بله میشه
                      ولی یه چیزی در مورد این سنسورا بگم
                      اینکه بعضی وقتا زاویه رو قاطی می کنه
                      اگر این کار در روز روخ بده یعنی به گیرندتون نور بیرون میرسه
                      و اگر در شب باشه که این یه چیز دیگست و تا جایی که من امتحان کردم و خودم تجربشو داشتم اگر گیرنده درست از نور محیط ایزوله بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد و دقیق ترین روشم هست
                      میشه با تایمرم این مشکلات رو رفع کرد... این روشم دقیق هست ولی اگر در حین کار موتور برق دستگاه قطع بشه موتور باید دوباره تنظیم بشه و حدالمکان باید هر دو زاویه دقیق تنظیم شده باشن... الان تقریبا از این روش بیشتر استفاده می شود...
                      در دقیق بودنش هیچ شکی نیس مهندس اما این خطای دستگاه من بخاطر استفاده کردن از موتور گیربکس بی کیفیت هست. ازینایی که به هر سمتی که عشقشون میکشه چرخش میکنن

دیدگاه

دمت گرم مهندس اما واسم سوال شده که پس چرا چندماه پیش که بهم عکس فیوزبیتهای مگا ۳۲ رو دادی( تازه اونم واسه کدویژن بود) با این عکسی که الان باید فیوزبیتها رو طبق اون بزنم فرق داشت. ایا دلیل خاصی داره؟؟؟
                        مهندس ورژن ۱/۵۳ چه اپشنهایی بیشتر از ۱/۵ داره؟
                        راستی این ورژن ۵۳ رو ازکجا دانلود کنم؟؟ تو صفحه اول میخاستم دانلود کنم اما پسورد داشت
                        نه سوال نشه واستون تنها تفاوت در استارت آپ میکرو هست که اینبار روی 64 میلی ثانیه تنظیم شده که قبلیه روی چهار بود
                        اپشنش که معلومه دیگه سنسور sht اضاف شده بهش و اینکه بیشتر باگاش رفع گردیده
                        مثلا موتور توی نیم ساعت عمل نمی کرد که رفع گردیده
                        سال ذخیره نمی شد که رفع گریده
                        والا یادم رفته ولی خیلی بهتر و بهتر شده...
                        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نه سوال نشه واستون تنها تفاوت در استارت آپ میکرو هست که اینبار روی 64 میلی ثانیه تنظیم شده که قبلیه روی چهار بود
                          اپشنش که معلومه دیگه سنسور sht اضاف شده بهش و اینکه بیشتر باگاش رفع گردیده
                          مثلا موتور توی نیم ساعت عمل نمی کرد که رفع گردیده
                          سال ذخیره نمی شد که رفع گریده
                          والا یادم رفته ولی خیلی بهتر و بهتر شده...
                          محمد جان نگفتی چطور دانلودش کنم که..... پسوردش چیییی

دیدگاه

در دقیق بودنش هیچ شکی نیس مهندس اما این خطای دستگاه من بخاطر استفاده کردن از موتور گیربکس بی کیفیت هست. ازینایی که به هر سمتی که عشقشون میکشه چرخش میکنن
                            پس در این صورت تایمرم جواب نمیده و باید همون میکروسوئیچ رو به کار ببریم

محمد جان نگفتی چطور دانلودش کنم که..... پسوردش چیییی
                            وجدانا این قسمت امضام و نمی بینی
                            یه 5 سانت برو پایین یکم دقت کن می بینی
                            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

باورکن واسه من هیچ امضایی نشون داده نمیشه....

دیدگاه

باورکن واسه من هیچ امضایی نشون داده نمیشه....
                                آقا می گم منو تو شک انداختین
                                این نوشته ها رو تو پستای من نمی بینید؟
                                شاید اصلا نشون داده نشن!

برای دانلود آخرین ویرایش مدار جوجه کشی ابتدا حتما این پست را بخوانید (کلیک کنید)

سپس از این لین
                                ک دانلود بفرمایید (کلیک کنید)

توجه:
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X