اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
    داداش موشک نمیسازیم که نیاز به افراد بیشتر باشه
    گفتم که انقد کارام به هم پیچ خورده یکم نیاز به حوصله هست
    می دونم باگ مسخره ایه ولی وقتی تاپیک استارت زده شد هدف از همین ساعت تنها کنترل موتور و تهویه و ... بود و قرار نبود که مثلا کاربر این زمان رو ببینه و یا تاریخ ذخیره کنه
    به مرور زمان آپدیت شد و به مرور زمان هم انشاالله همینا هم برطرف خواهد شد

من یه کار دیگه می تونم بکنم
    اینکه ای دی تلگرامم رو بردارم
    راه ارتباطی رو ببندم
    و وقتی که پیدا می کنم عوض جواب دادن به کاربر مدار رو آپدیت کنم و پشت سرمم نگاه نکنم و این برای من خیلی راحته
    اما بعضا مدارایی برای من ارسال میشه که وضعشون خرابه و واقعا نیاز هست که خودم مشکلشون رو رفع کنم
    خودتون می دونید راهنمایی برای کسانی که اشنایی کمی با الکترونیک دارند و در مرحله استارت هستند یکم سخته و واقعا ادم خسته میشه
    چون می گی فلان کارو انجام بده نمی دونم انجام میده یا نمیده میگه انجام دادم و دائم به این فکر می کنند که مشکل از یه جای دیگست و وقتی برد رو می فرسته برای رفع مشکل می بینی که همونی که گفتی درست انجام نداده...
    اگر می گم یکم حوصله می خواد و زمان گیر هست نگفتم که این موشکی که می سازیم سنگینه و نفرات بیشتری می خواد... نه بلکه یکم وقت می خواد از برنامش گرفته تا بردش و تستش...
    فرمایشات شما هم درست هست ولی به وقتش چشم...
    من جسارت نکردم محمد جان استاد مایی سلامتی همه ممدا اصل خودمم ممدم خیلی آقایی حق کامل باشماست

دیدگاه

و یه چیز دیگه منظور من از گفتن نیاز به تعداد افراد بیشتر نیست این نبود که شما متوجه شدی اون دوستمون گفت ( خب الان شدیم 3 نفر به 7 نفر دیگه احتیاج داریم ) بود چرا خشمگین میشی.

دیدگاه

سلام دوستان
        این وضعیت بازار عجب جریانی شده
        نمیدونم واقعا بعضی قطعات تموم شدن از مملکت یا فعلن به صلاحدید ناموجود هستند!!!؟؟؟

برد رو ساختم ولی ۲تا خازن ۴۷۰میکرو۵۰ولت و اون خازنهای ۱۰نانو ولتاژبالا بعد رله رو نتونستم پیدا کنم و همچنین پتانسیومتر ۵۰کیلو lcd رو!!!!!!!!!!!!!
        برای خازنهای ۱۰نانو بعد رله mktگرفتم که فاصله پایه هاش بیشتر از فاصله سوراخ های روی برد هست. گذشته از این mktمناسب هست آیا یا حتما باید پلی استر باشد؟؟؟

برای بقیه میتونم مقدار نزدیک بزارم؟؟؟

سپاس.

دیدگاه

من یه نظری دارم دوست مهندسمون یک شماره کارت قرار بده و تمام کاربرایی که استفاده کردم از این پروژه ومعلومات این بزرگوار و بابت زحمتی که ایشون کشیدن یه مبلغی به عنوان عیدی تایین کنیم برای هر نفری که از این پروژه استفاده کرده و خودشون راضی به پرداخت هست هرچه قدر که خود کاربران مد نظر میدونن . برای ایشون کارت به کارت کنیم که حداقل یه دلخوشی یا چی بگم شیرینی بشه برای ایشون مطمئنا خوشحال میشن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zebelxan نمایش پست ها
            سلام دوستان
            این وضعیت بازار عجب جریانی شده
            نمیدونم واقعا بعضی قطعات تموم شدن از مملکت یا فعلن به صلاحدید ناموجود هستند!!!؟؟؟

برد رو ساختم ولی ۲تا خازن ۴۷۰میکرو۵۰ولت و اون خازنهای ۱۰نانو ولتاژبالا بعد رله رو نتونستم پیدا کنم و همچنین پتانسیومتر ۵۰کیلو lcd رو!!!!!!!!!!!!!
            برای خازنهای ۱۰نانو بعد رله mktگرفتم که فاصله پایه هاش بیشتر از فاصله سوراخ های روی برد هست. گذشته از این mktمناسب هست آیا یا حتما باید پلی استر باشد؟؟؟

برای بقیه میتونم مقدار نزدیک بزارم؟؟؟

سپاس.
            سلام
            به جای پتانسیومتر 50 کیلو از 20 کیلو یا ده کیلو استفاده کنید
            خازنها فرقی نمی کنه mkt بهتر هست فقط حداقل ولتاژ یک کیلو ولت در نظر بگیرین
            خازن های پلی استر یا mkt همون مقداری که گفته شده قرار بدین
            برای مثال ده نانو با پانزده نانو خیلی فرق می کنه ....
            راست میگین خیلی از قطعات الان دیگه به سختی پیدا میشن...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط mamal1377 نمایش پست ها
            من یه نظری دارم دوست مهندسمون یک شماره کارت قرار بده و تمام کاربرایی که استفاده کردم از این پروژه ومعلومات این بزرگوار و بابت زحمتی که ایشون کشیدن یه مبلغی به عنوان عیدی تایین کنیم برای هر نفری که از این پروژه استفاده کرده و خودشون راضی به پرداخت هست هرچه قدر که خود کاربران مد نظر میدونن . برای ایشون کارت به کارت کنیم که حداقل یه دلخوشی یا چی بگم شیرینی بشه برای ایشون مطمئنا خوشحال میشن .
            این راهش نیست رفیق
            دلخوشی من همین شماهایید...
            مدار رایگان گذاشته شده و آپدیتهاش هم رایگان هست
            و بنده نه خودم و نه از طرف هیچ کس دیگر چنین قصد و نیتی نداریم
            لذا بعدا یا هر وقت دیگر به خاطر این مدار بابت قدردانی پول واریز نکنید...
            هزینه رو اول تاپیک گفتیم سه تا صلوات برای ظهور امام زمان و به اضافه کمک به هم نوع

البته ساختن مدار و گرفتن حق الزحمه فرق می کنه و کاملا حق مونتاژ کار می باشد که باید از مشتری گرفته شود...

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

تا اطلاع ثانوی پشتیبانی از تلگرام لغو شد
            مشکلات را همینجا مطرح کنید دوستان
            تشکر از همه تون
            برد جوجه کشی:
            مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
            این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
            برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام اگه ممکنه برای نصب دقیق محل قرار گیری موتور واندازه بازوها راهنمایی بفرمایید تاپیک هارو خوندم چیزی دستگیرم نشد ممنون از دوستانی که وقت میزارن

دیدگاه

سلام
                من میخام یک باتری ماشین برای مواقعی که برق قطع میشه بزارم بغل دستگاه.
                دوستان مدار خوبی سراغ دارید که قطع و وصل و همچنین شارژ باتری رو کنترل کنه؟

سپاس.

دیدگاه

سلام دوستان،این مدار واسه ساخت رطوبت ساز خوبه؟کسی تجریه داره؟ممنون میشم توضیحاتی بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadgh1370 نمایش پست ها
                    سلام دوستان،این مدار واسه ساخت رطوبت ساز خوبه؟کسی تجریه داره؟ممنون میشم توضیحاتی بدین
                    https://www.instructables.com/id/Mak...ic-Mist-Maker/
                    بله خوبه.
                    داخل انجمن هم یک تاپیک برای اینکار هست
                    سلام دوستان میخواهیم در این تایپیک با کمک شما علاقه مندان راجب دستگاه بخارسرد یه همون دستگاه مه ساز بحث و گفتگو و تبادل نظر و اطلاعات کنیم. - این دستگاه چیه ؟ با این دستگاه آب به قدری ریز میشه که بخار آب شباهت زیادی به مه غلیظ پیدا میکنه آب معمولا در دمای بالا شروع به بخارشدن میکنه و بخار به سمت بالا حرکت میکنه.مثل بخار سماور

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeeddda نمایش پست ها
                      بله خوبه.
                      داخل انجمن هم یک تاپیک برای اینکار هست
                      https://www.eca.ir/forums/thread37465.html

ببخشید اونوقت اون Vcc که نوشته چقد باید باشه؟با همون 12 ولت اینا میشه؟یا به پیزو بستگی داره؟
                      ویه سوال دیگه اینکه همه پیزو ها رو با هر ولتاژی میشه به نوسان اورد اگه فرکانسشو درست تنظیم کنیم؟ولتاژ پیزو ها به چی بستگی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadgh1370 نمایش پست ها
                        ببخشید اونوقت اون Vcc که نوشته چقد باید باشه؟با همون 12 ولت اینا میشه؟یا به پیزو بستگی داره؟
                        ویه سوال دیگه اینکه همه پیزو ها رو با هر ولتاژی میشه به نوسان اورد اگه فرکانسشو درست تنظیم کنیم؟ولتاژ پیزو ها به چی بستگی داره؟
                        داخل اون تاپیک همه این سوال هایی که میپرسی جوابش هست. داخل پست ها بگرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeeddda نمایش پست ها
                          داخل اون تاپیک همه این سوال هایی که میپرسی جوابش هست. داخل پست ها بگرد
                          ممنون تشکر
                          جدیدترین ویرایش توسط mohammadgh1370; ۱۶:۴۴ ۱۳۹۸/۰۱/۲۴.

دیدگاه

در پی آپدیت مدار محمد جان ''چشمم باران''دستم باران'' لوزالمعده ام باران''
                            روزم را با باز کردن صفحه تو پاگشا میکنم.شاید محمد جان آپدیتی گذاشته باشد.
                            کاش من همه بودم،کاش من همه بودم میگفتم به تو محمد جان ، جان من آپدیت کن مدارت را

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamal1377 نمایش پست ها
                              در پی آپدیت مدار محمد جان ''چشمم باران''دستم باران'' لوزالمعده ام باران''
                              روزم را با باز کردن صفحه تو پاگشا میکنم.شاید محمد جان آپدیتی گذاشته باشد.
                              کاش من همه بودم،کاش من همه بودم میگفتم به تو محمد جان ، جان من آپدیت کن مدارت را
                              بله که اینطور
                              همین مونده بود اینجا هم به سبک دستم باران فضای معنوی بگیره
                              عزیز آپدیت اونچنانی فعلا در راه نیست
                              نهایتا همون ذخیره نیم ساعت ساعت هست و چیز خاص دیگه ای نیست هنوز
                              برد جوجه کشی:
                              مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
                              این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
                              برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

من کوچیکتم. اصلا همون نیم ساعت خیلی خیلی عالیست با یک قابلیت میکرو سویچی در کنار همون تایمری اضافه بشه اصلا اینقدر متشکر میشم که نگو.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X