اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط امیر اقا

اگه روی alwase on باشه فعاله دیگه درسته
    بله باید disable کنید و از حالت olwase on دربیارین
    برد جوجه کشی:
    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام.آقا محمد میشه لطف کنید به این پست ی نظر بندازید؟
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=118689.0

دیدگاه

بله یه موتور که برای تهویه هست اون هیچ
        ولی موتور که ما بین دوتا ترانزیستوره فکر کنم که این ترانزیستور ها تعیین می کنند که موتور چپگرد بچرخه یا راستگرد
        [/quote]
        با سلام دوباره خدمت دوست عزیز محمد... :smile:
        بله واسه چرخش موتور دو عدد ترانزیستور .و دو تا رله گذاشتین
        ولی منظور من اینکه من تو پورتئوس هرچه که مقاومت متغیر رو تغییر میدم موتور به راه نمیفته...در کلمیخواستم یکی از روی این بسازم ایا عملی یه نه؟ :question:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bahmangholami
          بله یه موتور که برای تهویه هست اون هیچ
          ولی موتور که ما بین دوتا ترانزیستوره فکر کنم که این ترانزیستور ها تعیین می کنند که موتور چپگرد بچرخه یا راستگرد

با سلام دوباره خدمت دوست عزیز محمد... :smile:
          بله واسه چرخش موتور دو عدد ترانزیستور .و دو تا رله گذاشتین
          ولی منظور من اینکه من تو پورتئوس هرچه که مقاومت متغیر رو تغییر میدم موتور به راه نمیفته...در کلمیخواستم یکی از روی این بسازم ایا عملی یه نه؟ :question:
          سلام علیکم
          بله شما با دو تا ترانزیستور رله ها رو درایو می کنید و رله ها تعیین می کنند که چپ گرد باشه یا راستگرد توی برنامه باید طوری تعریف کنی که ترانزیستور در حالت معکوس هم دیگه تغذیه شن مثلا رله سمت چپ فعال بشه ولی رله سمت راست فعال نشه تو جهت راست می چرخه (بر فرض) و اگر رله سمت راست فعال بشه و رله سمت چپ هم غیر فعال در این صورت در جهت چپ می چرخه و اگر هر دو رله فعال باشه به این معنی که شما یه اداپتور داری مثبتشو گرفتی زدی دو سر موتور و موتور کار نخواهد کرد اگر به شکل یکمی دقت کنی متوجه می شی و چیز خاصی نداره
          موتور هم می تونه هر موتوری باشه ولی با این روش باید موتور dc باشه در صورت اینکه تجربه ای هم در موتور های دو جهته ac داشته باشی می تونی با درک کامل موتور ac رو هم کنترل کنی ولی 220 که اومد وسط باید احتیاط کنی و بهتره همین موتور های 12 ولتی گیربکس دار استفاده کنی

اضافه شده در تاریخ :
          شما نمی تونید با این روش سرعت موتور رو تنظیم کنید
          این مدار فکر کنم مدار مهندس سامی باشه!!؟
          من الان فایل هگزشو ندارم خودت یه تست کن ببین چی میشه
          شما به جای ترانزیستور ها از ترانزیستور 2n2222 استفاده کن و مقاومتشو روی یک کیلو بزار به احتمال زیاد تو پروتیوس رله ها رو سوئیچ کنه (ممکنه یه پورت یک شده باشه و ترانزیستور در حالت فعال باشه ولی رله رو سوئیچ نکنه برای همین اگر چنین شد یا مقاومت ترانزیستور رو حذف کن و بعد از تست دوباره مقاومت رو بزار یا از 2n2222 استفاده کن با مقاومت یک کیلو)
          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
            سلام علیکم
            بله شما با دو تا ترانزیستور رله ها رو درایو می کنید و رله ها تعیین می کنند که چپ گرد باشه یا راستگرد توی برنامه باید طوری تعریف کنی که ترانزیستور در حالت معکوس هم دیگه تغذیه شن مثلا رله سمت چپ فعال بشه ولی رله سمت راست فعال نشه تو جهت راست می چرخه (بر فرض) و اگر رله سمت راست فعال بشه و رله سمت چپ هم غیر فعال در این صورت در جهت چپ می چرخه و اگر هر دو رله فعال باشه به این معنی که شما یه اداپتور داری مثبتشو گرفتی زدی دو سر موتور و موتور کار نخواهد کرد اگر به شکل یکمی دقت کنی متوجه می شی و چیز خاصی نداره
            موتور هم می تونه هر موتوری باشه ولی با این روش باید موتور dc باشه در صورت اینکه تجربه ای هم در موتور های دو جهته ac داشته باشی می تونی با درک کامل موتور ac رو هم کنترل کنی ولی 220 که اومد وسط باید احتیاط کنی و بهتره همین موتور های 12 ولتی گیربکس دار استفاده کنی

اضافه شده در تاریخ :
            شما نمی تونید با این روش سرعت موتور رو تنظیم کنید
            این مدار فکر کنم مدار مهندس سامی باشه!!؟
            من الان فایل هگزشو ندارم خودت یه تست کن ببین چی میشه
            شما به جای ترانزیستور ها از ترانزیستور 2n2222 استفاده کن و مقاومتشو روی یک کیلو بزار به احتمال زیاد تو پروتیوس رله ها رو سوئیچ کنه (ممکنه یه پورت یک شده باشه و ترانزیستور در حالت فعال باشه ولی رله رو سوئیچ نکنه برای همین اگر چنین شد یا مقاومت ترانزیستور رو حذف کن و بعد از تست دوباره مقاومت رو بزار یا از 2n2222 استفاده کن با مقاومت یک کیلو)
            با سلام .. :smile:
            دوست عزیز توضیح رو من فهمیدم .اما منظور من اینکه پایه های 16و17 مگا 8اصلا به اون دوتا ترانزیستور دستور نمیدن (یعنی گیت نمیشن) :sad:
            تا رله به کار بیفته ......اگه میشه شما این پروژه رو اجرا کنید بعد نتیجه رو بگید ..ممنون میشم
            ودر ضمن من برنامه نویسی بلد نیستم :cry2:

دیدگاه

سلام به همه محمد جان من امروز متوجه ورژن 1.4 شدم تبریک عرض میکنم و تشکر منو پذیرا باشید
              چیزی که توجه منو جلب کرد تعداد دانلود ها بود 75 نفر که متاسفانه فکر کنم فقط به جهت فروش مدار دانلود و ساخته میشه.البته با قیمت های نجومی
              ارزش کار شما خیلی زیاده و چیزی که اونو ارزشمند تر کرده به رایگان قرار دادن این پروژه هست که متاسفانه خیلی ها سوء استفاده میکنند

مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

با سلام .. :smile:
                دوست عزیز توضیح رو من فهمیدم .اما منظور من اینکه پایه های 16و17 مگا 8اصلا به اون دوتا ترانزیستور دستور نمیدن (یعنی گیت نمیشن) :sad:
                تا رله به کار بیفته ......اگه میشه شما این پروژه رو اجرا کنید بعد نتیجه رو بگید ..ممنون میشم
                ودر ضمن من برنامه نویسی بلد نیستم :cry2:
                سلام
                برادر عزیز شما تنها پروتیوس را به من دادید فایل هگزی و سورسی در کار نیست تا بتونم زیاد راهنمایی کنم من که نمی دونم این فایل رو از کجا دانلود کردید برم و دانلود کنم شما فایل کامل قرار بده تا من بتونم راهنمایی کنم

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط محسن مهدی
                سلام به همه محمد جان من امروز متوجه ورژن 1.4 شدم تبریک عرض میکنم و تشکر منو پذیرا باشید
                چیزی که توجه منو جلب کرد تعداد دانلود ها بود 75 نفر که متاسفانه فکر کنم فقط به جهت فروش مدار دانلود و ساخته میشه.البته با قیمت های نجومی
                ارزش کار شما خیلی زیاده و چیزی که اونو ارزشمند تر کرده به رایگان قرار دادن این پروژه هست که متاسفانه خیلی ها سوء استفاده میکنند
                سلام محسن جان نه بابا فروش چیه به هر حال دانلود می کنند که بسازند و ما برا ساختن اینجا گذاشتیم مدارم که یه چند تا کد ساده و یه پی سی بی هست چیز دیگه ای نداره

فکر کنم سال دیگه شما مدارتون رو بسازین و تموم کنید
                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

باسلام
                  خدمت همه دوستان گرامی و ارجمند بویژه محمد اقای عزیز
                  .
                  تا دیروز مسافرت بودم و دسترسی چندانی به اینترنت نبود و نتونستم بیام داخل انجمن
                  .
                  واقعا به خاطر پیشرفت تاپیک و راهنمایی های استادانه محمد اقا تبریک عرض میکنم
                  امیدوارم بعد از این همه باهم این تاپیک رو دنبال کنیم و به نتیجه برسیم
                  .
                  با تشکر و سپاس فراوان از شما دوستان
                  درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ekf2000
                    باسلام
                    خدمت همه دوستان گرامی و ارجمند بویژه محمد اقای عزیز
                    .
                    تا دیروز مسافرت بودم و دسترسی چندانی به اینترنت نبود و نتونستم بیام داخل انجمن
                    .
                    واقعا به خاطر پیشرفت تاپیک و راهنمایی های استادانه محمد اقا تبریک عرض میکنم
                    امیدوارم بعد از این همه باهم این تاپیک رو دنبال کنیم و به نتیجه برسیم
                    .
                    با تشکر و سپاس فراوان از شما دوستان
                    درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید
                    سلام عرض می کنم خدمت اسماعیل جان عزیز و بزرگوار
                    خیلی خوش اومدین فکر کردم دیگه رفتی و یه جورایی از ما هم ناراحتی
                    به هر حال همیشه جای خالی شما احساس میشه و در نبود شما من که غصه می خورم واقعیتش
                    برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                      برادر عزیز شما تنها پروتیوس را به من دادید فایل هگزی و سورسی در کار نیست تا بتونم زیاد راهنمایی کنم من که نمی دونم این فایل رو از کجا دانلود کردید برم و دانلود کنم شما فایل کامل قرار بده تا من بتونم راهنمایی کنم

با سلام اینم فایل ها .. خدمت محمد اقا :smile:
                      http://s5.picofile.com/file/8146956076/temp_PCB.rar.html
                      http://s5.picofile.com/file/8146963250/temp.rar.html
                      یکی پی سی بی و اون یکی شماتیک که از این انجمن دانلود کردم :agree:

دیدگاه

با سلام اینم فایل ها .. خدمت محمد اقا :smile:
                        http://s5.picofile.com/file/8146956076/temp_PCB.rar.html
                        http://s5.picofile.com/file/8146963250/temp.rar.html
                        یکی پی سی بی و اون یکی شماتیک که از این انجمن دانلود کردم :agree:
                        سلام
                        bahmangholami عزیز
                        این فایلا تنها فایل پروتیوس و پی سی بی هستن اصلی ترین برنامه مونده همون سورس رو می گم
                        شما چجوری پس تو پروتیوس پلی می کردید ارور نمی گرفت؟
                        شما لطف کن سورس رو دانلود کن و اگر به نتیجه ای نرسیدین اینجا قرار بدین تا اگر توانستیم راهنمایی کنیم

دنبال فایل با پسوند .bas یا .c و ... بگردین
                        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                          bahmangholami عزیز
                          این فایلا تنها فایل پروتیوس و پی سی بی هستن اصلی ترین برنامه مونده همون سورس رو می گم
                          شما چجوری پس تو پروتیوس پلی می کردید ارور نمی گرفت؟
                          شما لطف کن سورس رو دانلود کن و اگر به نتیجه ای نرسیدین اینجا قرار بدین تا اگر توانستیم راهنمایی کنیم

دنبال فایل با پسوند .bas یا .c و ... بگردین
                          با سلام خدمت محمد اقا.
                          اینم فایل کامل .من هم گشتم فایل اصلی رو نتونستم پیدا کنم مجبور شدم از دانلود شده خودم باز پلود کنم

بفرما http://s7.picofile.com/file/8247150268/dastgah_jojekeshe_ba_etemega8.rar.html

دیدگاه

با سلام خدمت محمد اقا.
                            اینم فایل کامل .من هم گشتم فایل اصلی رو نتونستم پیدا کنم مجبور شدم از دانلود شده خودم باز پلود کنم

بفرما http://s7.picofile.com/file/8247150268/dastgah_jojekeshe_ba_etemega8.rar.html
                            سلام
                            تنظیمات رو اینجوری انجام بده و منتظر باش تا موتور کار کنه
                            یه بار راست می چرخه و یه بارم چپ بعد تایمرش دوباره صفر میشه

برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                              تنظیمات رو اینجوری انجام بده و منتظر باش تا موتور کار کنه
                              یه بار راست می چرخه و یه بارم چپ بعد تایمرش دوباره صفر میشه

با سلام من تقریبا 22دقیقه منتظر شدم ولی نتیجه نداد ..اینم عکسش http://s7.picofile.com/file/8247221892/Untitled_11.rar.html

وضمنا اگه میشه این قسمت رو هم توضیح بدید ..http://s6.picofile.com/file/8247222068/Untitled_1.rar.html

دیدگاه

با سلام من تقریبا 22دقیقه منتظر شدم ولی نتیجه نداد ..اینم عکسش http://s7.picofile.com/file/8247221892/Untitled_11.rar.html

وضمنا اگه میشه این قسمت رو هم توضیح بدید ..http://s6.picofile.com/file/8247222068/Untitled_1.rar.html
                                سلام
                                راستش من نمی دونم برنامه شما هم همونه که به من دادین یا نه ولی من از وقتی که پلی می کنم دقیه و مدت زمان روشن بودن موتور و چه مقدار مونده تا موتور روشن بشه رو نشون میده ولی برنامه ای که شما عکسشو فرستادین انگار یه برنامه دیگه هست و یا برنامه ای که به من دادین فکر کنم که دستکاری شده هستش

بنابراین اگ برنامه ای که به من دادین همونو استفاده می کنید امکان نداره که تو ال سی دی موتور رو نشون نده به احتمال زیاد برنامه فرق می کنه

در مورد اون دو تا پتانسیومتر هم که گفتین چین بگم که این پتانسیومتر ها وظیفه تغییر محدوده کنترلی دما رو دارن یعنی یکیش تنظیم حدقل دما هست و یکیش تنظیم حداکثر دما
                                دمایی که سنسور می خونه باید ما بین این دو باشه اگر کمتر از ححداقل باشه رله المنت رو روشن می کنه تا محیط رو گرم کنه و اگر هم به حداکثر رسید رله رو قطع می کنه و اگر بیشتر از حداکثر شد اون فن رو هم روشن می کنه

اضافه شده در تاریخ :
                                همین برنامه ای که به من دادید رو تست کنید و منتظر باشید تا موتور روشن بشه
                                روشن و خاموش شدن موتور خیلی کوتاهه بنابراین نباید که از برنامه غافل بشی :rolleyes:
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X