پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو
نوشته اصلی توسط MohammadMers
داداش شرمنده
چطوری باید کالیبرش کرد؟
دشمنت شرمنده داداش
این سنسور به ازای هر یک درجه ولتاز خروجیش 10 میلی ولت تغییر می کنه برای مثال وقتی دما 26 درجه هست خروجیش میشه 260 میلی ولت که تو برنامه باید تقسیم بر 10 بکنی
راه اندازیش سخت نیست ولی سنسور آنالوگ هست و 0.5 درجه دقتش هست که اگر یکمم نویز بگیره دقتش پایین می یاد
دوستان شرمنده تعمیر pc یکم طول کشیده همه اطلاعات پروژم داخل سیستمم وگرنه تا الان گذاشته بودم :sad:.
اما لازم میبینم یه نکته رو یاداوری کنم اگه تو دستگاهتون روطوبت و بخصوص دما اگه نوسان داشته باشه باعث فلج شدن یا کج کله شدن پر و پاهای جوجه ها میشهجوجه ها میشه و گاهی اوقات حتی در دوران هچری منظور بعد از 18 روز داخل تخم میمیره و بیرون نمیاد :nerd:
سقراط : دانش من بدانجایی رسید که فهمیدم هیچ نمیدانم.
نوشته اصلی توسط محسن مهدی
سلام خدمت دوستان عزیز الخصوص اقا محمد و ekf جان
خسته نباشید دوستان من تمام قطعات رو گرفتم فقط ای پی سی بی دهن منو سرویس کرده هیج جا نیست اینترنتی سفارش بدم :cry2:
دوستان کسی سفارش داده لطفا لینک بزاره :eek:
سلام
پی سی بی رو من قیمت کردم از سایت های مختلف با تمام ریزه کاری هاش میشه 45 هزار تومن ولی اگر تنها قسمت مسی رو بخوای اینجا ارزون تموم میشه مشاهده سایت
کلا اگر بخوای کامل بزنی یکم گرونه 45 تومن واسه یه برد واقعا زیاده :rolleyes:
پی سی بی رو گفته همون برد مدار رو اضافه شده در تاریخ :
نوشته اصلی توسط سید سجاد احدزاده
دوستان شرمنده تعمیر pc یکم طول کشیده همه اطلاعات پروژم داخل سیستمم وگرنه تا الان گذاشته بودم :sad:.
اما لازم میبینم یه نکته رو یاداوری کنم اگه تو دستگاهتون روطوبت و بخصوص دما اگه نوسان داشته باشه باعث فلج شدن یا کج کله شدن پر و پاهای جوجه ها میشهجوجه ها میشه و گاهی اوقات حتی در دوران هچری منظور بعد از 18 روز داخل تخم میمیره و بیرون نمیاد :nerd:
ممنون داداش هر وقت حاظر شد بزار :nerd: اضافه شده در تاریخ :
داداش اگه یوخ هنگ کنه چی؟؟
جوجه ها که به باد میرن!
اگه منظورتون برد صفحه اول باشه نه خیالت راحت هنگ نمی کنه اگرم بنا به دلایلی هنگ کرد تایمر نگهبان ریستش می کنه بعد 2 ثانیه
داداش شرمنده انقد سوال میپرسم
تایمر نگهبان چیه ؟ همون watchdog خودمونه دیگه؟
اونوخ از کجا میفهمه میکروهنگ کرده که ریستش میکنه؟
خواهش می کنم دوست عزیز
بله همون watchdog هست کلاک این تایمر با کلاک خود میکرو جداست و هر وقت که کلاک میکرو از کار افتاد این می فهمه که باید ریستش کنه
داخل برنامه باید این تایمر رو پیکره بندی کنی بعد به فواصل هر 1 ثانیه یا 2 ثانیه باید این تایمر رو ریست کرد تا ریست نکنه میکرو رو
اما وقتی میکرو هنگ می کنه دیگه میکرو برنامه رو اجرا نمی کنه و تایمر نگهبان ریست نمیشه و میشماره بعد یک یا 2 ثانیه یا ... که ما تعریف کردیم میکرو رو ریست می کنه
دیدگاه