اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط ayaz mb نمایش پست ها
    سلام محمد جان
    من ضمن اینکه عملکرد درست مدارو در نظر دارم حواسم برای کاهش هزینه هم هست
    اما در مورد ایزوله کردن مادون ها زیاد نباید حساش باشیم چون نور مستقیم تو عملکردشون
    تاثیر داره و غلاف های مخصوص ال ای دی ها هم میشه کمک خوبی گرفت و در مرحله مونتاژ
    بایستی فاصله سنسور ها هنگام عبور از روبروی هم کمترین فاصله رو داشته باشن
    من که تا به حال تو مدارهای دیگه هم با مادون مشکلی نداشتم مگه تو نور مستقیم
    افتاب .
    اما توضیح در مورد تنظیم رک با سه مادون به این صورت خواهد بود که مادون فرستنده
    پالس مورد نظر کلید میکنه و این میکرو هست که تایین میکنه سنسور فرستنده در مقابل
    کدام سنسور گیرنده ایست کنه
    برای مثال یکی سنسور ها برای تامین زاویه 45+در نظر گرفته میشه یکی هم برای 45-
    و با توجه به تنظیمات کاربر برای حرکت موتور یکی از مادون ها دستور ایست رو صادر میکنه
    و دفعه بعدی حرکت موتور در مقابل مادون زاویه مخالف ایست میکنه این منوال درر تمامی زمان
    ستر قابل اجرا خواهد بود و زمانی که تایم هچ فرا برسه دستور ایست از مادون گیرنده مربوطه که توسط کار بر درموقعیت زاویه صفر درجه قرار گرفته ایست میکند .
    محمد جان شاید براتون سوال بشه که چرا اسرار میکنم این روش رو اجرا بشه دلیل اینه که با این روش میشه از موتور های AC بدون جهت کار کرد
    شاید بازم براتون سوال بشه آیا این نوع موتور ها در صورت اعمال فشار تغییر جهت میدن
    میتونن جوابگو باشن .باید عرض کنم که اگه محور های رک یک دستگاه روان درست بشه تا
    8طبقه 30تایی مشکلی نخواهد و اگر با این مشکل مواجه شدیم موتور راه برگشت را در پیش
    میگیره و در نهایت از راه برگشت روبروی مادون مربوطه ایست خواهد کرد
    معذرت یکم بیشتر شد از بذل توجهت سپاسگذارم

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درمورد ساخت مدارمشکلی نیست موردی که هست من عملکرده دستگاه رو برای قسمت
    مکانیکی برای دوستان تو نمونه آزمایشگاهی آماده میکنم چون دسترسی به محفظه و رک ندارم
    سلام
    خوب تقریبا فهمیدم
    تغییراتی که انجام می شوند به صورت زیر خواهد بود
    حذف سنسور های ds18b20 که کار خاصی در مدار انجام نمیدهند
    اضافه شدن دو عدد سنسور مادون قرمز دیگر که جمعا سه عدد می شوند و با توجه به اینکه با رسیدن هر سنسور به روبه روی یکدیگر دستور ایست صادر می شود در این صورت کسانی که نمی خوان از سنسور مادون استفاده کنند می تونن به جای گیرنده مادون قرمز میکروسوئیچ کار بگذارند
    * قرار دادن ای سی ساعت ds1307 برای جلوگیری از به هم ریختن ساعت در صورت قطع برق
    حذف منوی تنظیم موتور که از تایمینگ و مادون قرمز استفاده می کرد
    و در نهایت تغییر پی سی بی و بهبود عملکرد و مقاوم شدن در برابر نویز های حاصله از لوازم جانبی
    سنسور دما و رطوبت همان سری sht به دلیل داشتن کیفیت بدون تغییر می ماند
    اگر نکته خاصی در توضیحات بالا هست ذکر کنید
    و اینکه باید صبور باشید بنده مثل گذشته وقت کافی ندارم و باید صبور باشید
    حداقل پانزده روز...
    البته سعی می کنم زودتر از این تغییرات رو انجام بدم
    برد جوجه کشی:
    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

محمد جان اگه این تغییرات رو بدی که دیگه خیلی صنعتی تر میشه اگه نمایش های ال سی دی هم
      اصلاحیه بخوره مثلا نمایش ساعت و تاریخ روش شیفت حلقه بشه و اون فلش های بین ارقام حذف بشه و تایم موتور به صورت آزاد باشه مثلا دستور دو دقیقه ،ده قیقه ....اونم بخاطر اینکه بعد از اسمبل قسمت مکانیکی کارکرد دستگاه رو زود میشه نظارت کرد و تست زد .البته اینهایی که عرض کردم خدمت شما میدونم ساعت ها وقت گرانمایه رو میگیره که از طرف بنده و تمامی دوستان همیشه قابل ارج خواهد بود.

با آرزوی موفقیت و کامیابی
      جدیدترین ویرایش توسط ayaz mb; ۱۳:۱۹ ۱۳۹۷/۰۲/۲۵.

دیدگاه

محمد جان اگه این تغییرات رو بدی که دیگه خیلی صنعتی تر میشه اگه نمایش های ال سی دی هم
        اصلاحیه بخوره مثلا نمایش ساعت و تاریخ روش شیفت حلقه بشه و اون فلش های بین ارقام حذف بشه و تایم موتور به صورت آزاد باشه مثلا دستور دو دقیقه ،ده قیقه ....اونم بخاطر اینکه بعد از اسمبل قسمت مکانیکی کارکرد دستگاه رو زود میشه نظارت کرد و تست زد .البته اینهایی که عرض کردم خدمت شما میدونم ساعت ها وقت گرانمایه رو میگیره که از طرف بنده و تمامی دوستان همیشه قابل ارج خواهد بود.

با آرزوی موفقیت و کامیابی
        ساعت تاریخ رو هم مثل نشان دادن محدوده دما و رطوبت میشه نوبتی نشون داد
        و این تغییراتی هم که گفتین انشاالله انجام خواهند شد
        ولی به جای رله ی دما ، نظرتون چیه که از تریاک استفاده کنیم تا دما زیاد بالا نره و بشه دما رو در یک محدوده ثابت نگه داشت؟
        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام با سلام محمد جان تریاک خوبه برای کنترل ولتاژ ولی زیاد نمیشه بهش اطمینان کرد و مدار از حالت ایزوله در میاد و همه دوستان آشنایی کافی ندارن منجربه اتفاقات ناگوار میشه و من خودم هم اصلا از تریاک خوشم نمیاد البته نظر شخصیه مگه اینکه تومواردی مجبور باشم .رله به نظرم بهتر ه و برای کنترل دمای هیستر زیس المنت دوتا راه وجود داره یکی این که از دیمر استفاده بشه یا اینکه از المنت های کم وات متناسب با حجم محفظه انتخاب بشه یا اینکه از لامپ های رشته ای استفده بشه که هزینش هم کمتره

دیدگاه

سلام با سلام محمد جان تریاک خوبه برای کنترل ولتاژ ولی زیاد نمیشه بهش اطمینان کرد و مدار از حالت ایزوله در میاد و همه دوستان آشنایی کافی ندارن منجربه اتفاقات ناگوار میشه و من خودم هم اصلا از تریاک خوشم نمیاد البته نظر شخصیه مگه اینکه تومواردی مجبور باشم .رله به نظرم بهتر ه و برای کنترل دمای هیستر زیس المنت دوتا راه وجود داره یکی این که از دیمر استفاده بشه یا اینکه از المنت های کم وات متناسب با حجم محفظه انتخاب بشه یا اینکه از لامپ های رشته ای استفده بشه که هزینش هم کمتره
            سلام
            بله همون از رله استفاده می کنیم
            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
              سلام
              بله همون از رله استفاده می کنیم
              محمد جان من معذرت میخوام که این همه نقد و نظر میکنم به نظرم برای مقا یسه دمای بیرون و داخل محفظه سنسور 18b20رو حذف نکن فقط به تعداد 1 تقلیلش بده و تو منو ی نمایش براش تعریف out side بده . به نظرم داره دیگه خیلی سفارشی میشه

دیدگاه

محمد جان من معذرت میخوام که این همه نقد و نظر میکنم به نظرم برای مقا یسه دمای بیرون و داخل محفظه سنسور 18b20رو حذف نکن فقط به تعداد 1 تقلیلش بده و تو منو ی نمایش براش تعریف out side بده . به نظرم داره دیگه خیلی سفارشی میشه
                بله همین کارو می کنم رفیق
                باز اگر تغییراتی هست بفرمایید
                چون در صورت ویرایش برنامه به دلیل وقت گیر بودن دیگر تغییرات اعمال نخواهد شد...
                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

بله همین کارو می کنم رفیق
                  باز اگر تغییراتی هست بفرمایید
                  چون در صورت ویرایش برنامه به دلیل وقت گیر بودن دیگر تغییرات اعمال نخواهد شد...
                  با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان
                  محمدجان ممنون از بابت توجه و تقبل زحمت ارتقا ورژن جدید مدار ،و در مورد تغییرات باید عرض کنم که این مدار تا در مقایسه با مدارات دیگر جوجه کشی در این سطح بسیار مدار کار آمد و بدون خطایی هست چه بلحاظ برنامه نویسی و چه بلحاظ طراحی پی سی بی در عملکرد هم برای خود بنده ثابت شده 2سال زمان کمی نیست برای اطمینان به این مدار کما اینکه مداری که بنده برای دوستم ساختم از همون اول تو کار قرقاول و یکی دوبار هم طاووس، شتر مرغ استفاده شده که همیشه با راندمان بالای 85درصد جابگو بوده .به همین جهت از نظر بنده گزینه ای برای تغییر نمونده جز اضافه کردن منوی روشن خاموش کردن موتور در زمان ستر ،اونم شاید موجب خطای کاربری بشه اما با اضافه کردن این گزینه میتوان محیط گلخانه گیاهان زینتی را تا 80 درصد و سالن پرورش قارچ را براحتی انجام داد. واگر گزینه دیگه ای به نظر سایر دوستان محترم برسه خوشحال میشم مطرح کنن تا بررسی بشه . ویک توصیه برای دوستان علاقه مند به دستگاه جوجه کشی باید عرض کنم که هر چندمدار مهندس محمد عزیز بی نقس هست ومیتونه به راحتی با نمونه های صنعتی رقابت کنه وحتی راندمان بالاتر از اونا هم داشته باشه ولی این راندمان بالا به نوع و کیفیت ساخت محفظه بستگی داره که به جرات میشه گفت از مدار هم مهمتره و مفاصل مکانیکی داخل محفظه دقت زیادی میخواد پس.بنابراین در ساخت محفظه دقت و وسواس زیادی بخرج بدین تا در سرانجام رضایت کامل حاصل بشه . و برای ارزان در اومدن محفظه پیشنهاد میکنم از محفظه یخچال های مستهلک استفاده کنید چون به اندازه کافی عایق هست در مابین دوره های جوجه کشی براحتی قابل شستشو و ضد عفونی هست .بنده سعی میکنم به محض اینکه عکس از دستگاه دوستم به دستم برسه برای الگو و ایده برای دوستان تو انجمن قرار بدم .
                  ودر آخر باز هم از زحمات محمد عزیز و گرامی بی نهایت سپاسگزارم
                  و فرارسیدن ماه ضیافت الله رابرای دوستان تبریک عرض میکنم و آرزو میکنم با سلامتی به پیشواز این ماه بروند.

دیدگاه

محمدجان ممنون از بابت توجه و تقبل زحمت ارتقا ورژن جدید مدار ،و در مورد تغییرات باید عرض کنم که این مدار تا در مقایسه با مدارات دیگر جوجه کشی در این سطح بسیار مدار کار آمد و بدون خطایی هست چه بلحاظ برنامه نویسی و چه بلحاظ طراحی پی سی بی در عملکرد هم برای خود بنده ثابت شده 2سال زمان کمی نیست برای اطمینان به این مدار کما اینکه مداری که بنده برای دوستم ساختم از همون اول تو کار قرقاول و یکی دوبار هم طاووس، شتر مرغ استفاده شده که همیشه با راندمان بالای 85درصد جابگو بوده .به همین جهت از نظر بنده گزینه ای برای تغییر نمونده جز اضافه کردن منوی روشن خاموش کردن موتور در زمان ستر ،اونم شاید موجب خطای کاربری بشه اما با اضافه کردن این گزینه میتوان محیط گلخانه گیاهان زینتی را تا 80 درصد و سالن پرورش قارچ را براحتی انجام داد. واگر گزینه دیگه ای به نظر سایر دوستان محترم برسه خوشحال میشم مطرح کنن تا بررسی بشه . ویک توصیه برای دوستان علاقه مند به دستگاه جوجه کشی باید عرض کنم که هر چندمدار مهندس محمد عزیز بی نقس هست ومیتونه به راحتی با نمونه های صنعتی رقابت کنه وحتی راندمان بالاتر از اونا هم داشته باشه ولی این راندمان بالا به نوع و کیفیت ساخت محفظه بستگی داره که به جرات میشه گفت از مدار هم مهمتره و مفاصل مکانیکی داخل محفظه دقت زیادی میخواد پس.بنابراین در ساخت محفظه دقت و وسواس زیادی بخرج بدین تا در سرانجام رضایت کامل حاصل بشه . و برای ارزان در اومدن محفظه پیشنهاد میکنم از محفظه یخچال های مستهلک استفاده کنید چون به اندازه کافی عایق هست در مابین دوره های جوجه کشی براحتی قابل شستشو و ضد عفونی هست .بنده سعی میکنم به محض اینکه عکس از دستگاه دوستم به دستم برسه برای الگو و ایده برای دوستان تو انجمن قرار بدم .
                    ودر آخر باز هم از زحمات محمد عزیز و گرامی بی نهایت سپاسگزارم
                    و فرارسیدن ماه ضیافت الله رابرای دوستان تبریک عرض میکنم و آرزو میکنم با سلامتی به پیشواز این ماه بروند.
                    سلام
                    اینقدر با این تعریفاتون ما رو شرمنده نفرمایید
                    مدار در حدیه که می تونه برای یه دستگاه جوجه کشی جوابگو باشه البته با رعایت نکاتی که گفته شده
                    بنده یه بار اومدم 60 تا تخم مرغ گوشتی گذاشتم
                    اون موقع محفظه یه جوری بود که وقتی رله دما وصل میشد به دلیل نوع طراحی محفظه ، دما خیلی طول می کشید تا بره بالا
                    از اونورم چون المنت زیاد گرم می شد بعد از قطع المنت دما تا یک درجه بالاتر هم می رفت
                    در گرمترین روز ها دما تا 39.5 رفت بالا و در سردترین روز ها همیشه الارم میداد و بعد از مدتی قطع می شد
                    این نوسانات دما لحظه ای بود و بعضی وقتا اتفاق می افتاد
                    رطوبت عالی بود و رو شصت درجه ثابت بود
                    ولی تنها از 60 تا تخم سه تا جوجه شدند که دوتاشونم فلج بود
                    همهی تخما جوجه شده بودند و خفه شده بودند
                    اومدیم المنت رو تعویض کردیم و طراحی بدنه رو طوری طراحی کردیم که هوا خوب گردش داشته باشه اینبار همه چی خوب بود
                    تنها یک بار الارم دستگاه به صدا در آمد که ان هم برای خالی شدن ظرف رطوبت بود
                    از 40 تا تخم 32 تا جوجه شدند 5 تا بدون نطفه و سه تا هم همون اویل تلف شده بودند
                    طراحی دقیق محفظه همانطور که گفتین خیلی مهمه
                    بهترین مدار رو واسه جوجه کشی داشته باشی ولی محفظه خوب طراحی نشده باشه حتی راندمان به صفر خواهد رسید
                    در صورتی که من فکر می کردم مدار پنجاه و محفظه هم پنجاه درصد در راندمان تاثیر دارند
                    پس طبق گفته شما که خودتونم از من بهتر می دونید محفظه باید طبق قاعده و اصول طراحی بشه
                    مدار هم نیازی نداریم با مدار های صنعتی رقابت کنه همین که کار ما رو راه بندازه کفایت می کنه رفیق

جز اضافه کردن منوی روشن خاموش کردن موتور در زمان ستر
                    بله این گزینه هم اضافه می شود دوست عزیز
                    رسیدن ماه رمضان هم بر شما و هم بر اعضای انجمنه دوست دار ماه مبارک رمضان مبارکباد
                    برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

جز اضافه کردن منوی روشن خاموش کردن موتور در زمان ستر ،اونم شاید موجب خطای کاربری بشه اما با اضافه کردن این گزینه میتوان محیط گلخانه گیاهان زینتی را تا 80 درصد و سالن پرورش قارچ را براحتی انجام داد.
                      منظورتون رو متوجه نشدم
                      از طریق منو که میشه موتور رو در زمان ستر خاموش کرد...اگر منظورتون این بود
                      برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

[QUOTE=ry.mohammad;676243]منظورتون رو متوجه نشدم
                        از طریق منو که میشه موتور رو در زمان ستر خاموش کرد...اگر منظورتون این بود[/
                        اره محمد جان منویی ایجاد بشه که در هر زمان از دوره بشه موتور رو براش دستور روشن خاموش تنظیم و ذخیره کرد اونم دلیلش رو گفتم اگه قانع کننده باشه.

دیدگاه

[QUOTE=ayaz mb;676244]
                          منظورتون رو متوجه نشدم
                          از طریق منو که میشه موتور رو در زمان ستر خاموش کرد...اگر منظورتون این بود[/
                          اره محمد جان منویی ایجاد بشه که در هر زمان از دوره بشه موتور رو براش دستور روشن خاموش تنظیم و ذخیره کرد اونم دلیلش رو گفتم اگه قانع کننده باشه.
                          پس با این حساب این گزینه از قبل هم موجود بود و نیازی به اضافه کردن نیست
                          همون منویی که ساعت کار موتور رو تنظیم میکنید ... در این منو کمترین زمان کار موتور 30 دقیقه و کمتر از اون که گزینه off هست که منجر به خاموش شدن موتور چه در ستر و چه در هچر میشه
                          برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا لیست کامل قطعات به کار رفته تو مدار بدید.
                            هرچی گشتم لیست قطعات پیدا نشد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad.102 نمایش پست ها
                              لطفا لیست کامل قطعات به کار رفته تو مدار بدید.
                              هرچی گشتم لیست قطعات پیدا نشد.
                              محمد عزیز شما کدام ورژن رو میسازی لیست قطعات تو ورژن 1.2موجوده که از اون لیست فقط سنسور ها تغییر یافته اما اگه تا به حال اقدام چاپ پی سی بی نکردین دست نگدار تا ورژن جدید دست مهندس محمد عزیز قرار داره و طی یکی دو هفته آینده منتشر میشه .که قابلیت های جدیدی نسبت به ورژن های قبلی خواهد داشت .
                              موفق باشی

دیدگاه

از راهنمایی شما ayaz md ممنونم.
                                میخوتستم ورژن ۱.۵ بسازم.
                                اما حالا که میگید مهندس میخواد ارتقاء بده.

خوب منم صبر میکنم.

فقط یه سوال
                                تو ورژن جدید سنسور ds18b20 تعدادش کم میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X