اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط siyavash2k
    سلام بر آقا محمد
    یک سئوال داشتم. شما با اون سنسور sht20 کار عملی کردین؟ تونستین راش بندازین؟ اگه پاسخ مثبت هست آیا سنسور را خودتون لحیم کردین یا روی برد آماده خریدین؟
    من 2 تا گرفتم و خودم رو برد لحیم کردم. با ایکسمگا کار می کنم. لعنتی از بس سنسور مزخرفی هست هیچ جوری راه نمی افته.
    سلام :smile:
    بله من عملی روی برد برد بستم و 1 روز تمام هم گذاشتم کار کنه و خیلی خوب هم کار کرد
    نه من سنسور رو خودم لحیم نکردم و لحیم شدش رو خریدم از افتاب رایانه من کد راه اندازی sht20 رو هم اینجا گذاشتم شاید دلیل کار نکردنش کدش باشه شایدم نه البته به زبان بسکام هست

بچه ها به احتمال زیاد فردا من بردا رو تموم می کنم و همراه با عکس نتیجه رو گزارش میدم از صبوری شما سپاسگزارم :rolleyes:
    برد جوجه کشی:
    مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
    این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
    برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

پس حالا یک سئوال دیگه.
      از اون پروتکل مسخره سنسور استفاده کردین یا با دستورات کتابخانه i2c , twi ?
      من هم دستی برنامه نوشتم و هم از کتابخونه twi استفاده کردم. ولی نمی دونم چرا راه نیفتاد.
      در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
      2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
      3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
        پس حالا یک سئوال دیگه.
        از اون پروتکل مسخره سنسور استفاده کردین یا با دستورات کتابخانه i2c , twi ?
        من هم دستی برنامه نوشتم و هم از کتابخونه twi استفاده کردم. ولی نمی دونم چرا راه نیفتاد.
        من با پروتکل i2c راش انداختم و برای یک سیمه کردن هم خودم یه برامه نوشتم که بردش زیاد شه
        مطمئنید که پایه هاشو درست وصل کردید؟
        بیشتر از 3.6 ولت نباید بهش برسه در غیر این صورت طبق دیتاشیت امکان سوختنش هست امیدوارم که به این هم دقت کرده باشین
        اگر باز نتونستی راه اندازی کنی ایکس مگا رو بزار کنار و با یه مگا هشت تست کن و بعد از کارکرد سنسور برو ایکس مگا

اضافه شده در تاریخ :
        سلام
        بچه ها بلاخره تست کردم و بردا هر دو درستن و اشکالی ندارن که نیاز به ویرایش داشته باشن

دانلود تکه فیلم و عکسها برای مشاهده بیشتر :rolleyes:
        دانلود >>>>>>>>>>>&gt ; حجم : 36 مگا بایت

فقط سنسور sht1x طوری قرار می گیرد که به سمت داخل برد هست اگر به قسمت چاپ راهنما دقت کنید متوجه میشوید

ولی سنسور sht2X به سمت خارج هست

برد ها تموم شدند ولی الان یه چیزی یادم افتاد که همون بحث هم زمانی موتور با زمان کارکرد برنامه هست که باید درستش کنم الان نمیشه شبه اونم انشاء الله فردا تست می کنم و کلا ورژن 1.3 رو در پست اول قرار می دم :smile:

اضافه شده در تاریخ :
        سلام
        بچه ها ورژن جدید یا همون ورژن آخر در پست اول قرار داده شد این ورژن هم خودم برای برد smd تست کردم شما هم برای dip تست کنید اگر مشکلی باشه مطرح کنید تا زمانی که هستم درستش کنم چون ویرایش برنامه توسط یه نفر دیگه زمانبر هست و همینطور از متغیر های استاندارد استفاده نکردم و هر چی دستم گرفته متغیر تعریف کردم

بچه ها برد ها رو بزنید و سنسور ها رو تست کنید و هر کدوم از سنسورها عملکردشون بهتر بود اینجا بگید تا کاربران از تجارب شما استفاده کنند :smile:

دیگه فکر نکنم چیزی مونده باشه که نگم

برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام به داداش محمد عزیز و تمام دوستان تشکر از زحمات شما من از امروز میرم تو کار ساخت ساز
          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

آخرین خداحافظی اش چه وقتیه ؟

دیدگاه

بچه ها یادم رفت بگم اون فایل هایی که قبلا دانلود کردید اونا رو پاک کنید تا قاطی اینی که دانلود می کنید نشه چون یه کد هایی بهش اضافه شده و این یکی بهتر هست

اضافه شده در تاریخ :
            بچه ها تا اینجا همکاری کردین خیلی تشکر می کنم یه جورایی فایل توضیحات منوی مدار خالیه مثلا یه نفر دانلود می کنه منو ها رو می بینه ولی شاید نتونه باهاش کار کنه

هر کی تونست و دنبال ثواب بود توضیحات منوها رو بده البته اگر وقت داشتید دیگه اینو اعصابم نمیکشه واقعا نمی کشه بشینم تایپ کنم

دیگه به این فایل یا ورژن دست نمی زنم البته مدار رو چک کنید مخصوصا قسمت موتور و خاموش شدن در زمان هچ رو اگر مشکلی باشه حتما ویرایش میشه

بنابراین هر کسی خواست تغییراتی ایجاد کنه بر عهده خودش هست به استثنا جناب EKF2000 عزیز که از اول استارت تاپیک با من همراه بودند و همینطور در کنار خوشی و ناخوشی زندگی هم در کنار من بودند

شما کاربران عزیز شاید بعد از چند دوره جوجه کشی با این مدار به هر دلیلی مثل مشغله کاری و ... اینجا نیایید ولی تجارب زیادی یاد دارید که می تونه مشکل خیلیا رو حل کنه بنابراین حتی شده در اوقات فراغت سری به اینجا بزنید و پاسخگوی بقیه کاربران عزیز باشید و به نوعی تجارب خودتان را انتقال دهید :smile:

هر تخمی برای تبدیل شدن به جوجه نیاز به تجربه ی حداقل یک دوره جوجه کشی داره مثلا اردک و غاز در روز های هچر نیاز به رطوبت بالایی دارند و برای نرم نگه داشتن پوسته تخم و جلوگیری از سفت نشدن می تونید هر از گاهی با اپ پاش یه مختصری اب به تخمها پاشید البته رطوبت کافی باشه نیازی به این کار نیست این مدار تنها نمی تونه نیاز شما رو بر آورده کنه جعبه جوجه کشی هم و محل قرار گیری سنسور ها هم مهم هست که باید بیشتر به بدنه و سنسور ها و مخصوصا موتور دقت کرد

دقیق بودن همه این موارد در کنار هم می تونه یک جوجه کشی بی نقصی رو به شما بده :applause:
            ولی لنگ بودن یکی از این موارد می تونه کار رو خراب کنه و حتی به ناقص شدن جوجه بشه که ادم نه دلش میاد بکشه و نه می تونه نگه داره :surprised:

بچه ها من الان این مدار رو دارم و هر وقت که سرم خلوت بشه تخم بلدرچین میزارم و خروج از تخمشون رو مشاهده می کنم در حد فیلم سینمایی در اومدنشون خیلی زیباست به محض ترک خوردن تخم بیرون میان و به حدی کوچیکن که ادم می ترسه بگیره دستش و همینطور رنگارنگ بودنشون یه منظره خوبی رو ایجاد می کنه حالا ببین تخم تزئینی باشه بقدری دوست داشتی میشن که ادم فقط می گه نگاه کنم نمی دونم شاید من اینجوریم و پرندگان و حیوانات رو دوست دارم :rolleyes:

از همه کاربران مخصوصا کاربرانی مثل محسن مهدی , e.kara و xorzuxan و امیر کریمی و کاربرانی که اسمشون دقیق یادم نیست تشکر می کنم که مشتاقانه در بحث ها شرکت کردند و برای بهتر شدن یک مدار کوچک ولی کاربردی تلاش کردند :smile: جناب EKF جان عزیز شما را در این دسته قرار نمی دم شما استارتر تاپیک هستید همینکه اینجا شما و من و کاربران عزیز باعث شدیم تا یه لبخندی امروز یا بعدا به دل کاربران بشینه این خودش کلیه

به هر حال شاید من یه مدتی نباشم مدار رو چک کنید ایرادات رو حتما مطرح کنید اگر واقعا ایراد باشه برنامه ویرایش میشه
            یه سری هم به پست اول بزنید مدار اسنابر و دیمر یادم رفته بود که گفتم اینا رو هم تاکید کنم که حتما قرار بدید
            فعلا به خدا می سپارمتون
            یا علی
            خداحافظ شما

برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

با سلام
              و تشکر و سپاس خدمت همه دوستان و همراهان گرامی که با حضورشون در این تاپیک عامل دلگرمی و ادامه کار تا به حال شدن و با ارایه نکات و تجربیات کاربردی خودبدون چشم داشت مادی ضمن اموزش کسب ثواب و نشر علم کردن
              .
              بویژه بویژه
              با تشکر و سپاس از دوست و همراه ارجمند و گرامی و برادر بزرگوار محمد اقای عزیز
              که فقط و فقط جهت نشر علم بدون هیچ چشم داشتی در کمال ادب و متانت به برنامه نویسی و طراحی این مدار پرداختن
              تا ضمن ایجاد نشاط و پویایی عامل کسب و کارو یا سرگرمی کوچک را برای دوست داران این حرفه فراهم کنند
              ایشان واقعا در این مدت بسیار زحمت کشیدن و اثری ماندگار را در این زمینه از خود به جاگذاشتن
              ما همیشه چشم به راه شما و یاری شما بوده و هستیم
              انشاالله این عمل خیر شما مقبول درگاه خداوند قرار گرفته و صلوات هایی که به بهانه این مدار فرستاده میشود باعث تعجیل و ظهور و قرار گرفتن شما و ما در زمره یاران امام عصر و خادمان ان حضرت گردد
              .
              با ارزوی تمام شادی و خوبی ها برای همه دوستان
              و التماس دعای خیر جهت فرج و گشایش کار همه مسلمین بویژه فرج امام عصر
              .
              چشم به راه حضور فعال و با نشاط شما در این تاپیک هستیم
              درپناه حق موفق و سربلند و پیروز باشید
              یا علی مدد

دیدگاه

البته لازم دیدیم یک تاریخچه از پیدایش این مدار ارایه بدم تا دوستان بهتر و بیشتر با زحمات دوستمون محمد اقا و مزاحمت های من برای ساخت این مدار اشنا بشن
                .
                حدود 5سال پیش بود که ساخت دستگاه جوجه کشی به ذهن من خطور کرد
                در این مورد در اینترنت زیاد گشتم
                چند کتاب پرورش طیور تهیه کردم
                .
                ابتدا با کلی تخته کمد چوبی یک دستگاه ساختم
                که چون سنگین و بزرگ شد ازش استفاده نکردم
                حدود 30تا40 کیلو شد تمام چوب
                حدود چند ماه کار رها شد تا یک روز در الومنیوم سفارش دادیم
                نساب امد خانه و بعد از کار حدود دومتر نبشی الومنیوم زیاد اومد و باقی ماند روی دست ما
                همونجا ایده ساخت اسکلت و پوشش پلاستیک به ذهن من رسید
                و دستگاه رو با حجم کوچک و یک ردیفه زیر دو کیلو ساختم
                و با توجه به توضیحات سایت اگ بورن تکمیل کردم
                با یک المنت ساده سماور
                .
                حدود پنج باری با همون دستگاه جوجه کشی کردم
                که بازده بالای 90درصد داشت
                اما در اخرین دفعه مداوم دما تغییر یک درجه داشت
                .
                به فکر تهیه مدار دیجیتال افتادم
                اماده اون سه تیکه بود و سه تا دستگاه باید با هزینه زیاد تهیه میشد که برای کار خانگی به صرفه نبود
                .
                مدار های اینترنت هم همگی ساده بودن
                حتی با lm35 هم یکبار ساختم که خیلی خیلی بد جواب داد
                .
                مدار های خوب یکی یا دوتا وجود داشتن که سنسور انها sht75بود و ضمن قیمیت 100تومنی سنسور هیچ تضمین کیفیتی نداشتن
                منم در حد مونتاژبا الکترونیک اشنا بودم
                و بارها شده بود در چندین انجمن برق یک مدار را که پیدا کردم برای بررسی بزارم ولی هیچ کس جواب نده
                .
                تا اینکه با مدار مهندس سامی اشنا شدم
                دو یا سه تیکه مجزا داشت و تمام تنظیمات هم انالوگ و مقاومتی بود
                وارد بحث شدم
                و از انجا که خداوند میخواست دعا های من به ثمر نشست
                ومحمد اقای عزیز حدود دوسال پیش هم بحث با من شدن
                و از سر محبت پیشنهاد ساخت این مدار را به من دادن
                .
                واقعا در این مدت مزاحم ایشان شدم و سماجت به خرج دادم
                تا به لطف و همت و مهر ایشان مدار امروزی بعد از دو سال تلاش و تجربه ایشان به ثمر برسه و تکمیل و بدون نقص و عیب بشه
                .
                اولین مدار با این همه تجهیزات و تنظیمات به صورت رایگان
                و اولین مدار ایرانی با سنسور sht20 بیسیک

دیدگاه

با سلام و عرض وقت بخیر خدمت شما بزرگواران عزیز @};- @};- @};-
                  واقعا جا داره که بنده هم به نوبه خودم از زحمات شما بزرگواران مخصوصا اقا محمد گل و جنابekf عزیز که با صبوری و پشتکار زیاد دارن زحمت میکشن و مهمتر از اون اینکه حاظرن بدون هیچ چشم داشتی حاصل زحمات خودشون رو در اختیار سایر کاربران بزارن تشکر و قدردانی کنم واقعا براتون ارزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم
                  چون ادمی که نیت و رفتارش نیک باشه شایسته موفقت و سربلندی هستش
                  موفق و سربلند باشید

دیدگاه

سلام
                    ممنون از توضیحاتی که دادین جناب ekf جان عزیز
                    کاربران عزیز تشکر لازم نیست همونطوری که می بینید هزینه دانلود ذکر سه صلوت هست هزینه مادی نیست معنوی هست که برای صلوات فرستنده هم اجر معنوی دارد و انشاء الله حتی اگر بشه یکروز هم تعجیل در ظهور بشه این خودش خیلیه ولی همچنان دعا می کنیم که هر چه زودتر ظهور برسه و حق بر باطل پیروز بشه و جهان گلستان بشه و سوالات و شبهه هایی که دشمنان به ذهن جوانان می اندازن و جوانان هم در رسیدن به حق کوتاهی می کنند از بین بره...

به هر حال زمان زمانی نیست که با شبهه ها زندگی کرد بلکه فورا بلافاصله از راه حق باید ریشه اش را کند پس این صلواتها ان شاء الله که مورد قبول خداوند بشه همینکه صلوات فرستنده از ته دل صلوات بفرسته کافیه و نیازی به تشکر نیست و هزینه اش رو شما با صلوات از ته دل می پردازید :smile: برای بقیه مذهب ها هم مشکلی نیست و می توانند با خیال راحت از مدار استفاده کنند بنابراین فکر نکنند که تنها برای ذکر صلوات مدار رو تهیه کردیم نه عزیز بلکه یک لحضه لبخند به لبان شما برای ما هم زیباست و خدا را شاکریم.

من مخلص همتون هستم
                    مدار رو چک کنید اگر ایرادی بود در خدمتم ممنون
                    برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad...
                      سلام
                      ممنون از توضیحاتی که دادین جناب ekf جان عزیز
                      کاربران عزیز تشکر لازم نیست همونطوری که می بینید هزینه دانلود ذکر سه صلوت هست هزینه مادی نیست معنوی هست که برای صلوات فرستنده هم اجر معنوی دارد و انشاء الله حتی اگر بشه یکروز هم تعجیل در ظهور بشه این خودش خیلیه ولی همچنان دعا می کنیم که هر چه زودتر ظهور برسه و حق بر باطل پیروز بشه و جهان گلستان بشه و سوالات و شبهه هایی که دشمنان به ذهن جوانان می اندازن و جوانان هم در رسیدن به حق کوتاهی می کنند...

به هر حال زمان زمانی نیست که با شبهه ها زندگی کرد بلکه فورا بلافاصله از راه حق باید ریشه اش را کند پس این صلواتها ان شاء الله که مورد قبول خداوند بشه همینکه صلوات فرستنده از ته دل صلوات بفرسته کافیه و نیازی به تشکر نیست و هزینه اش رو شما با صلوات از ته دل می پردازید :smile: برای بقیه مذهب ها هم مشکلی نیست و می توانند با خیال راحت از مدار استفاده کنند بنابراین فکر نکنند که تنها برای ذکر صلوات مدار رو تهیه کردیم نه عزیز بلکه یک لحضه لبخند به لبان شما برای ما هم زیباست و خدا را شاکریم.

من مخلص همتون هستم
                      مدار رو چک کنید اگر ایرادی بود در خدمتم ممنون

سلام محمد جان کم کاری مارو بزارید پای مشکلات روزمره
                      این شاالله که خدا از شما و امثال شما رازی باشه دوسال وقت خودتون رو صرف این مدار کردید همچنین جناب ekfعزیز از شما هم نهایت تشکر رو دارم که تو پیشبرد این پروژه با جناب محمد عزیز تمام تلاش خودتون رو کردید

یه تشکر دیگه هم از محمد جان بخاطر این که همه جوره طبق نظر کاربرا دارن تغییرات رو انجام میدن و. اصلا چشم داشتی ندارن

محمد جان یه خواهش داشتم میخواستم بدونم امکان این هست که پین هدر ال سی دی به یه باکس هدر تبدیل بشه تا اتصال اون راحت تر باشه
                      مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن مهدی

سلام محمد جان کم کاری مارو بزارید پای مشکلات روزمره
                        این شاالله که خدا از شما و امثال شما رازی باشه دوسال وقت خودتون رو صرف این مدار کردید همچنین جناب ekfعزیز از شما هم نهایت تشکر رو دارم که تو پیشبرد این پروژه با جناب محمد عزیز تمام تلاش خودتون رو کردید

یه تشکر دیگه هم از محمد جان بخاطر این که همه جوره طبق نظر کاربرا دارن تغییرات رو انجام میدن و. اصلا چشم داشتی ندارن

محمد جان یه خواهش داشتم میخواستم بدونم امکان این هست که پین هدر ال سی دی به یه باکس هدر تبدیل بشه تا اتصال اون راحت تر باشه
                        سلام محسن جان چون از قبل قول تغییر این قسمت رو به شما دادم عیبی نداره انجام می دم
                        شما کدوم برد رو می خواین سوکت بزارید؟
                        نظر من اینه که ال سی دی و کلید ها رو برد دیگه باشن تا بشه تو این جعبه های زیر قرار داد

newkiteshop.com/index.php/cPath/60/sort/1a/page/2

نظرتون چیه؟
                        ekf جان عزیز و بقیه کاربرا هم نظر بدن دیگه قول این قسمتو از قبل داده بودم نمی شد بزنم زیرش که محسن جان زرنگی کردند و حقشون رو می خوان که منم گفتم روی چشمم محسن جان :redface:

اضافه شده در تاریخ :
                        فقط محسن جان تستش بر عهده ی خود شماست که هر وقت تونستین تست کنید بزارید اینجا :rolleyes:
                        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام محسن جان چون از قبل قول تغییر این قسمت رو به شما دادم عیبی نداره انجام می دم
                          شما کدوم برد رو می خواین سوکت بزارید؟
                          نظر من اینه که ال سی دی و کلید ها رو برد دیگه باشن تا بشه تو این جعبه های زیر قرار داد

newkiteshop.com/index.php/cPath/60/sort/1a/page/2

نظرتون چیه؟
                          ekf جان عزیز و بقیه کاربرا هم نظر بدن دیگه قول این قسمتو از قبل داده بودم نمی شد بزنم زیرش که محسن جان زرنگی کردند و حقشون رو می خوان که منم گفتم روی چشمم محسن جان :redface:

اضافه شده در تاریخ :
                          فقط محسن جان تستش بر عهده ی خود شماست که هر وقت تونستین تست کنید بزارید اینجا :rolleyes:
                          داداش محمد من پی سی بی سنسور ها رو زدم فقط اینترنتی از کجا تهیه کنم همون آفتاب رایانه؟
                          محمد جان برد اصلی مدار که پین هدر 1 در 16 داره با باکس هدر 2در 8 تعویض بشه
                          یه باکس شبیه این تهیه میکنم و امتحان میکنم نتیجه رو عکس میزارم محمد جان شرمنده داداش فقط زحمت میدیم
                          مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

داداش محمد من پی سی بی سنسور ها رو زدم فقط اینترنتی از کجا تهیه کنم همون آفتاب رایانه؟
                            محمد جان برد اصلی مدار که پین هدر 1 در 16 داره با باکس هدر 2در 8 تعویض بشه
                            یه باکس شبیه این تهیه میکنم و امتحان میکنم نتیجه رو عکس میزارم محمد جان شرمنده داداش فقط زحمت میدیم
                            محسن جان فرض کنیم برای این قسمت یه باکس 2 در 8 گذاشتیم ولی می دونی که ال سی دی 1 در 16 هست و با باکس نمی خوره که باید همون یه برد هم برای ال سی دی و کلید ها زده بشه و در قسمت برد ال سی دی هم همین سوکت رو گذاشت این به نظرت خوب نیست ؟
                            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گرد

محسن جان فرض کنیم برای این قسمت یه باکس 2 در 8 گذاشتیم ولی می دونی که ال سی دی 1 در 16 هست و با باکس نمی خوره که باید همون یه برد هم برای ال سی دی و کلید ها زده بشه و در قسمت برد ال سی دی هم همین سوکت رو گذاشت این به نظرت خوب نیست ؟
                              داداش محمد من از ال سیدی 2در 20استفاده میکنم که خروجیش یه باکی هدر گزاستم رو بردم بشه باکس هدر عالیه حالا دلیلش اینه که چون فلت طوسی نازک به idcوصله لحیم کردنش رو برد سخته خیلی نازکه و توی تکون و لرزش ممکنه قطع بشه
                              مواظب اعمالمان باشیم

کسی نمیداند

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گرد

داداش محمد من از ال سیدی 2در 20استفاده میکنم که خروجیش یه باکی هدر گزاستم رو بردم بشه باکس هدر عالیه حالا دلیلش اینه که چون فلت طوسی نازک به idcوصله لحیم کردنش رو برد سخته خیلی نازکه و توی تکون و لرزش ممکنه قطع بشه
                                بله فهمیدم حالا شد تبدیل می کنم و می فرستم براتون
                                فقط محسن جان مگه شما برد رو نزدید؟ می خوایید دوباره بزنید؟
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X