اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اونایی که دنبال دستگاه جوجه کشی می گردن بیان تو

نوشته اصلی توسط mamal1377 نمایش پست ها
    یک چیز منم بگم اگه همون ماژولی که آقا ممد گفت رو خریدی که هیچ ولی سنسور sht 11 یا sht10 رو جدا خریدی و برد راه انداز هم جدا یا ماژولی که قیافش فرق کنه جای پایه ها متفاوته
    سلام داداش. من برد سنسور و خود سنسور sht رو جدا گرفتم و خودم مونتاژش کردم
    الان ینی بنظرت من اشتباه وصل کردم؟؟؟ ( هنوز درایور کنترلر رو متصل نکردم به برد اصلی)

دیدگاه

جا پایه ها فرق دارن بعضی ها مثبت منفی وسطه بعضی ها سمت راست و چپ البته اونایی که سنسور جدا هست برد راه انداز جدا باید دو قطعه دیگه باید رو برد لحیم شه نمیدونم فکر کنم خازن باید باشه.

دیدگاه

طبق این عکس می تونید پایه ها رو با مولتی متر تشخیص دهید

به پایه های 1 و 4 دقت کنید که بر عکس وصل نشوند
        این دو پایه اگر برعکس وصل بشه سنسور خواهد سوخت...
        پایه یک زمین و پایه چهار به 5 ولت وصل میشه
        برد جوجه کشی:
        مطالعه پست 1 (حتما مطالعه کنید)

مطالعه پست 2 (برای مطلع شدن از تغییرات برنامه مطالعه کنید)

دانلود

توجه:
        این برد نیمه صنعتی و خانگی هست...
        برای صنعتی شدن حتما برد مخصوص خودتون رو بزنید...

آی دی کانال تلگرامی مربوط به برد جوجه کشی : electr0o0nic@

دیدگاه

سلام و تشکر بابت آپدیت
          نوشته اصلی توسط ry.mohammad نمایش پست ها
          به دلیل مشکلات تایمر هست که اومدیم از سنسور نوری استفاده کردیم
          اگر این درست تنظیم بشه روش دقیقی هستا
          آخه چرا با این روش مشکل دارین
          اپدیت جدید در راه است
          مختصری از آپدیت:
          میکرو سوئیج اضاف میشه ولی تنها یک جای میکروسوئیچ هست که دو تا میکرو سوئیچ موازی بسته میشه و در زوایای منفی و مثبت نصب میشه یعنی برد تغییر نمی کنه
          دوم سنسور های ds18b20 کلا حذف شدن در این ورژن
          و همینطور انتقال از ستر به هچر در منوی اصلی در این ورژن میسر می شود...
          ودر نهایت ذخیر ساعت هر نیم ساعت یک بار انجام می گیرد
          فعلا شبتان بخیر...
          یا علی

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

سلام
          توی عکس همون فیوزبیتهای مهم تنظیم شده اند
          یعنی کریستال هشت مگ داخلی استارت آپ 64
          brown out detection level هم که بر روی 2.7 ولت قرار داده شده
          برای مگا 32 jtag که باید غیر فعال شود که غیر فعال شده

برای مگا هشت
          همون تنظیم بر روی هشت مگ داخلی
          استارت آپ 64
          تنظیم ولتاژ ریست بر روی 2.7
          و غیر فعال کردن فیوز بیت واچ داگ

دیدگاه

سلام
            من برد رو قبلا ساختم ولی الان در حال جوجه کشی هستم وگرنه برنامرو تست میکردم خبر میدادم
            در مورد سیستم چرخش موتور هم من تازه روش کار دقیقش رو متوجه شدم
            واقعا کارکردش خیلی خوبه و از میکروشوییچ بهتره، من قبلا ازش مثل یه تایمر دوزمانه استفاده میکردم ولی الان خیلی دقیق داره کار میکنه
            بنظرم اگه میشد که بشه روش میکرو سوییچ یا مادون قرمز رو از داخل منو انتخاب کرد خیلی خوب میشد

دیدگاه

اپدیت جدید در راه است
              ضمن سپاس از زحمات فراوان آقا محمد عزیز و همچنین آپدیت جدید.

با اجازتون من هم چندتا پیشنهاد دارم در مورد آپدیت هایی که ارائه میدین.

با توجه به اینکه "آپدیت" اصولا باید در جهت پیشرفته تر کردن، صنعتی تر کردن، کارآمدتر کردن و .... صورت گیرد شما نیز در این مدار لاقل در طول این مدتی که بنده این تاپیک رو دنبال میکردم زحمات زیادی کشیدین بنابراین به نظر من اگر با در نظر گرفتن دورنمایی از آپدیت های بعدی این موارد رو هم مدنظر قرار بدین این برد بسیار عالیتر خواهد شد.
              1- ارتقاء میکرومگا32 به مگا128
              2- ادغام 2 برد اصلی و درایور سنسور
              3-امکان افزایش طول سیم سنسور بیشتر از 60 سانت
              4-امکان افزودن سنسور دوم(اختیاری با انتخاب از تنظیمات)
              5-امکان افزودن سنسور co2(اختیاری با انتخاب از تنظیمات)
              6-استفاده از LCD16x4 و یا گرافیکی
              7-در نظر گرفتن باتری بکاپ برای میکرو
              8-امکان انتخاب نوع پرنده از تنظیمات و لحاظ متغیرها بصورت اتوماتیک.

البته اینها چیزهایی هست که به ذهن من میاد ممکن بودن یا نبودنش رو شما سرور گرامی بهتر از من میدونید. ناگفته نماند شما تا الان نیز حق زیادی گردن بنده و دوستانی که از این تاپیک و این برد استفاده میکنن دارید که از وقت خودتون اینجا به رایگان مایه میزارید.

سپاس.

دیدگاه

طبق این عکس می تونید پایه ها رو با مولتی متر تشخیص دهید

به پایه های 1 و 4 دقت کنید که بر عکس وصل نشوند
                این دو پایه اگر برعکس وصل بشه سنسور خواهد سوخت...
                پایه یک زمین و پایه چهار به 5 ولت وصل میشه
                سلام مهندس جان خداقوت
                دستت درد نکنه که راهنمایی کردی بعد اینکه فرمودی اون دوتا قطعه اس ام دی روی برد سنسور من موجود نیست اونا رو لازم نیست مونتاژ کنم دیگه؟؟
                داداش شنیدم داری اپدیت میدی دمت گرم داداش فک کنم سامسونگ اینقدر اپدیت واسه گوشی هاش نمیده .
                شوخی کردم ...
                داداش میگم حالا که داری اپدیت میدی یک لطفی بکن و اگر میشه از داخل منو برنامه واسه قسمت چرخش دوتا منو بزار
                یکی مثل همون قدیم و یکی هم ب این صورت که در زاویه منفی ۴۰ و مثبت ۴۰ راک میکروسوییچ و یا همون گیرنده مادون قرمز نصب میکنیم و برنامه هم طوری تنظیم میکنیم که موتور وقتی یک پالس به صورت ۱۰۱ (ینی یکبار وصل کلید،یکبارقطع سپس وصل)
                دراین صورت موتور متوقف بشه. مثلا اگه راک رو زاویه ۴۰ درجه باشه وقتی رله موتور وصل شد خب طبیعتا چون رو زاویه ۴۰ میکروسوییچ بوده پس یک پالس مثبت میگه بعدش که موتور گردش میکنه میکروسویچ قطع میشه و پالس ۰ رو میگیره و سپس میرسه به زاویه منفی ۴۰ و دوباره میکروسویچ وصل میشه و پالس مثبت بعدی رو میگیره و موتور متوقف میشه
                امیدوارم تونسته باشم منظورم رو درست بیان کنم

نوشته اصلی توسط imanjava نمایش پست ها
                سلام مهندس جان خداقوت
                دستت درد نکنه که راهنمایی کردی بعد اینکه فرمودی اون دوتا قطعه اس ام دی روی برد سنسور من موجود نیست اونا رو لازم نیست مونتاژ کنم دیگه؟؟
                داداش شنیدم داری اپدیت میدی دمت گرم داداش فک کنم سامسونگ اینقدر اپدیت واسه گوشی هاش نمیده .
                شوخی کردم ...
                داداش میگم حالا که داری اپدیت میدی یک لطفی بکن و اگر میشه از داخل منو برنامه واسه قسمت چرخش دوتا منو بزار
                یکی مثل همون قدیم و یکی هم ب این صورت که در زاویه منفی ۴۰ و مثبت ۴۰ راک میکروسوییچ و یا همون گیرنده مادون قرمز نصب میکنیم و برنامه هم طوری تنظیم میکنیم که موتور وقتی یک پالس به صورت ۱۰۱ (ینی یکبار وصل کلید،یکبارقطع سپس وصل)
                دراین صورت موتور متوقف بشه. مثلا اگه راک رو زاویه ۴۰ درجه باشه وقتی رله موتور وصل شد خب طبیعتا چون رو زاویه ۴۰ میکروسوییچ بوده پس یک پالس مثبت میگه بعدش که موتور گردش میکنه میکروسویچ قطع میشه و پالس ۰ رو میگیره و سپس میرسه به زاویه منفی ۴۰ و دوباره میکروسویچ وصل میشه و پالس مثبت بعدی رو میگیره و موتور متوقف میشه
                البته بجای این داستان پالس و ..... میتونیم طوری برنامه ریزی کنیم که بعد از وصل رله موتور و پس از گذشت مدت زمانی مثلا ۴ ثانیه اون وقت اگه کلید یاهمون میکروسویچ بسته شد موتور هم متوقف بشه
                (اون ۴ ثانیه رو واسه این میگیم چون که در همون لحظه اول استارت موتور میکروسویچ بسته هستش و اگه تاخیر زمانی ندیم موتور اصلا حرکت نمیکنه)
                در ضمن میتونیم دوتا میکرو سویچ بالا و پایین و همون گیرنده مادون قرمز ورژن قدیم همه رو باهم موازی ببندیم و به قسمت گیرنده مادون قرمز رو برد مثصل کنیم و برد رو هم تغییر ندهیم

دیدگاه

الان شما این نسخه آخری نسخه 1.4.1 رو امتحان کردی و به این مشکل با میکروسوئیچ برخوردی؟ چون وقتی قفسه روی میکروسوئیچ قرار بگیره وصل دائم میشه تو چرخش بعدی که میخواد از میکروسوئیچ بلند شه و بره سمت دیگه میکروسوئیچ قطع میشه اگه با همون قطع شدنم دوباره توقف کنه نمیچرخه شما امتحان کردی ورژن آخری که آقا محمد فرستاد؟ من قطعات دستم نرسیده واگرنه آزمایش میکردم.

دیدگاه

فن اظطراری برای رطوبت هم داشت که اگه از حد مجاز بیشتر شد تهویه کنه هم خوب بود.شایدم داره اصلا!! من طبق اون چیزی که خوندم تو راهنما اگه پایین تر از حد مجاز بیاد آلارم میده.

دیدگاه

الان شما این نسخه آخری نسخه 1.4.1 رو امتحان کردی و به این مشکل با میکروسوئیچ برخوردی؟ چون وقتی قفسه روی میکروسوئیچ قرار بگیره وصل دائم میشه تو چرخش بعدی که میخواد از میکروسوئیچ بلند شه و بره سمت دیگه میکروسوئیچ قطع میشه اگه با همون قطع شدنم دوباره توقف کنه نمیچرخه شما امتحان کردی ورژن آخری که آقا محمد فرستاد؟ من قطعات دستم نرسیده واگرنه آزمایش میکردم.
                      داداش اون بالا سه ساعت داشتم تایپ میکردم که واسه همین مشکل راه حل بدم دیگه...
                      جدیدترین ویرایش توسط imanjava; ۱۷:۲۸ ۱۳۹۸/۰۲/۰۳.

دیدگاه

سلام مهندس جان خداقوت
                        شوخی کردم ...

البته بجای این داستان پالس و ..... میتونیم طوری برنامه ریزی کنیم که بعد از وصل رله موتور و پس از گذشت مدت زمانی مثلا ۴ ثانیه اون وقت اگه کلید یاهمون میکروسویچ بسته شد موتور هم متوقف بشه
                        (اون ۴ ثانیه رو واسه این میگیم چون که در همون لحظه اول استارت موتور میکروسویچ بسته هستش و اگه تاخیر زمانی ندیم موتور اصلا حرکت نمیکنه)
                        در ضمن میتونیم دوتا میکرو سویچ بالا و پایین و همون گیرنده مادون قرمز ورژن قدیم همه رو باهم موازی ببندیم و به قسمت گیرنده مادون قرمز رو برد مثصل کنیم و برد رو هم تغییر ندهیم
                        سلام
                        فک کنم اون آپدیت جدید رو امتحان نکردین هنوز
                        دقیقا اون چیزایی که گفتین پیاده سازی شده
                        آپدیتم تقریبا آخراشه
                        به گمونم پرونده بسته بشه خوب باشه
                        یه مشکلی که تو همین آپدیت جدید، جناب جعفرپور عزیز به من گزارش دادند همین عدم ذخیره ساعت بعد از تنظیم بود که تو فایل نهایی انشاالله این مشکل برطرف خواهد شد...
                        فایلی که برای دانلود گذاشته شده فایل موقت هست و برای تست ارائه شده است
                        در ضمن ما شرکتی به نام سامسونگ که اپدیت نمیده بیرون نمی شناسیم
                        ما اگر یه چیزی رو برای دانلود بزاریم ، تا جایی که بتوانیم شده روز به روز ساعت به ساعت هم آپدیت میدیم تا زمانی که مشکلات مربوطه برطرف بشه

داداش اون بالا سه ساعت داشتم تایپ میکردم که واسه همین مشکل راه حل بدم دیگه...
                        یکم دیر رسیدین فک کنم
                        آپدیت ارائه شده
                        و منتظر تست توسط دوستان هستیم

فن اظطراری برای رطوبت هم داشت که اگه از حد مجاز بیشتر شد تهویه کنه هم خوب بود.شایدم داره اصلا!! من طبق اون چیزی که خوندم تو راهنما اگه پایین تر از حد مجاز بیاد آلارم میده.
                        فن اضطراری برای بالا بودن رطوبت هم وارد عمل میشه
                        اگر مقدار رطوبت 5 تا از محدوده تنظیم بیشتر باشه بعد اگر به مدت ده دقیقه در همین حالت یعنی بیشتر از محدوده بمونه الارم و فن اضطراری فعال خواهد شد...
                        برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

سلام
                          فک کنم اون آپدیت جدید رو امتحان نکردین هنوز
                          دقیقا اون چیزایی که گفتین پیاده سازی شده
                          آپدیتم تقریبا آخراشه
                          به گمونم پرونده بسته بشه خوب باشه
                          یه مشکلی که تو همین آپدیت جدید، جناب جعفرپور عزیز به من گزارش دادند همین عدم ذخیره ساعت بعد از تنظیم بود که تو فایل نهایی انشاالله این مشکل برطرف خواهد شد...
                          فایلی که برای دانلود گذاشته شده فایل موقت هست و برای تست ارائه شده است
                          در ضمن ما شرکتی به نام سامسونگ که اپدیت نمیده بیرون نمی شناسیم
                          ما اگر یه چیزی رو برای دانلود بزاریم ، تا جایی که بتوانیم شده روز به روز ساعت به ساعت هم آپدیت میدیم تا زمانی که مشکلات مربوطه برطرف بشه

یکم دیر رسیدین فک کنم
                          آپدیت ارائه شده
                          و منتظر تست توسط دوستان هستیم

فن اضطراری برای بالا بودن رطوبت هم وارد عمل میشه
                          اگر مقدار رطوبت 5 تا از محدوده تنظیم بیشتر باشه بعد اگر به مدت ده دقیقه در همین حالت یعنی بیشتر از محدوده بمونه الارم و فن اضطراری فعال خواهد شد...
                          چقد جالب ..... ینی دقیقا همین قضیه سنسور باهمین روشی ک من گفتم پیاده سازی شده؟؟؟ چقد فکرامون شبیه هم بوده .... پس این اپدیتش الان کجاس که من ندیدم ؟؟؟
                          یادمه اخرین ورژنی که فرمودی میتونم بریزم رو دستگاه ورژن ۱۵۳ بودش
                          الان این اخرین اپدیتی که دادی میتونم رو همون سخت افزار اولیه هم بریزم؟؟ همون نسخه اول کنترلر که تازه سنسور shot بهش اضافه کرده بودی و مدار اسنابر هم روی برد اصلی نداشت و باید خودمون نصب میکردیم؟؟
                          مهندس جان خداییش ازته دل میگم خداقوت و دمت گرم ینی واقعا اااا گل کاشتی کاش همه ادمای روی زمین مث شما بودن و اینقدر مسولیت پذیر بودن و علمشون رو بدون چشم داشتی با بقیه تقسیم میکردن

دیدگاه

چقد جالب ..... ینی دقیقا همین قضیه سنسور باهمین روشی ک من گفتم پیاده سازی شده؟؟؟ چقد فکرامون شبیه هم بوده .... پس این اپدیتش الان کجاس که من ندیدم ؟؟؟
                            یادمه اخرین ورژنی که فرمودی میتونم بریزم رو دستگاه ورژن ۱۵۳ بودش
                            الان این اخرین اپدیتی که دادی میتونم رو همون سخت افزار اولیه هم بریزم؟؟ همون نسخه اول کنترلر که تازه سنسور shot بهش اضافه کرده بودی و مدار اسنابر هم روی برد اصلی نداشت و باید خودمون نصب میکردیم؟؟
                            مهندس جان خداییش ازته دل میگم خداقوت و دمت گرم ینی واقعا اااا گل کاشتی کاش همه ادمای روی زمین مث شما بودن و اینقدر مسولیت پذیر بودن و علمشون رو بدون چشم داشتی با بقیه تقسیم میکردن
                            بله تقریبا همون چیزایی که گفتین پیاده سازی شده
                            حتی اون چهار ثانیه مکث هم تو برنامه پیاده شده
                            بله گفتم که
                            برنامه کلا به مدار ورژن پایین و جدید می خوره
                            می تونید از این پست که برای تست ارائه شده دانلود کنید

مهمترین قسمت همون موتور هست که ابتدا از تظیمات منو
                            کنترل موتور رو بر روی میکروسوئیچ میذارید بعد تست می کنید
                            ضمنا نام فایل دانلودی 1.4.1 هست که اشتباه تایپ شده است...
                            تست کنید خبر بدین تا ورژن 1.6.0 رو بزارم
                            برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

بله تقریبا همون چیزایی که گفتین پیاده سازی شده
                              حتی اون چهار ثانیه مکث هم تو برنامه پیاده شده
                              بله گفتم که
                              برنامه کلا به مدار ورژن پایین و جدید می خوره
                              می تونید از این پست که برای تست ارائه شده دانلود کنید

مهمترین قسمت همون موتور هست که ابتدا از تظیمات منو
                              کنترل موتور رو بر روی میکروسوئیچ میذارید بعد تست می کنید
                              ضمنا نام فایل دانلودی 1.4.1 هست که اشتباه تایپ شده است...
                              تست کنید خبر بدین تا ورژن 1.6.0 رو بزارم
                              داداش دم شما گرم خیلی اقایی . من تازه دیدم این ورژن جدید رو . داداش نمیشه واسه اونایی که ث من ورژن اولیه کنترلر رو ساختن با رطوبت سنج hs1101 ,و سنسوردمای ds18b20 هم این اپدیت رو بزاری؟؟
                              ینی میخوام ببینم خیلی سخته واسه اونم اپدیت دادن و درحد کپی پیست کردن چندخط کده یا اینکه خیلی سخته؟؟ چون من ک وارد نیستم حقیقتش اما اگه زیاد سخت نیست ممنون میشم زحمت اینو هم بکشی چون حقیقتش یکم هزینش زیاده که بخوایم سنسوراش رو عوض کنیم...

دیدگاه

داداش دم شما گرم خیلی اقایی . من تازه دیدم این ورژن جدید رو . داداش نمیشه واسه اونایی که ث من ورژن اولیه کنترلر رو ساختن با رطوبت سنج hs1101 ,و سنسوردمای ds18b20 هم این اپدیت رو بزاری؟؟
                                ینی میخوام ببینم خیلی سخته واسه اونم اپدیت دادن و درحد کپی پیست کردن چندخط کده یا اینکه خیلی سخته؟؟ چون من ک وارد نیستم حقیقتش اما اگه زیاد سخت نیست ممنون میشم زحمت اینو هم بکشی چون حقیقتش یکم هزینش زیاده که بخوایم سنسوراش رو عوض کنیم...
                                سلام
                                نه داداش آپدیت کردن در حد کپی پست نیست
                                اونم برنامه ای که دو سه ساله آپدیت نشده در واقع مثل اینه که برگردی و اون اپدیتهایی که دو سه سال قبل به بعد انجام دادی دوباره برا اینم اپدیت کنی
                                جناب ایمان فک کنم به نفعته که این هزینه رو بکنی واقعا
                                یه راهش اینه که حداقل ده نفر مدار قدیمی رو داشته باشن و بخوان که آپدیت بشه
                                راه دومی نداره دیگه
                                البته با احترام
                                برد جوجه کشی:

دانلود

توجه:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X