با راهنماییهایی که دوستان کرده بودند مدار رو تغییر دادم و کنتاکتور را متصل کردم
اما وقتی بار روی کنتاکتور قرار می گیره همون مشکل تکرار میشه
یعنی اگر به کنتاکتور چیزی متصل نباشه و یا اینکه فقط یک لامپ 100 وات متصل باشه مشکلی پیش نمیاد
ولی اگر یک بار روی کنتاکتور قرار بگیره میکرو وقفه می خوره !!! :angry: :angry:
من الان یک شیر برقی 220 ولت متصل کرده ام که به محض روشن شدن کنتاکتور میکرو وقفه می خوره
اگر با چندین و چند بار تست مدارت بدون بار روی کنتاکتور ، مشکلی پیش نیومد و به این نتیجه رسیدی که زمانی مشکل پیش میاد که یه بار سلفی مثل شیر برقی به کنتاکتور متصل میشه ، فکر میکنم باید از اسنابر دو سر بوبین شیر برقی استفاده کنی.
چون من تا به حال ازش استفاده نکردم نمیتونم مقادیری رو برای اون بگم ، ولی فکر میکنم با اسنابر مشکلت حل بشه.
با راهنماییهایی که دوستان کرده بودند مدار رو تغییر دادم و کنتاکتور را متصل کردم
اما وقتی بار روی کنتاکتور قرار می گیره همون مشکل تکرار میشه
یعنی اگر به کنتاکتور چیزی متصل نباشه و یا اینکه فقط یک لامپ 100 وات متصل باشه مشکلی پیش نمیاد
ولی اگر یک بار روی کنتاکتور قرار بگیره میکرو وقفه می خوره !!! :angry: :angry:
من الان یک شیر برقی 220 ولت متصل کرده ام که به محض روشن شدن کنتاکتور میکرو وقفه می خوره
لطفا راهنمایی کنید به شدت نیاز به کمک دارم
با تشکر
یادمه یه بار یه تایمر ساخته بودم که دقیقا مشکل شما رو داشت.(البته من با رله این مشکلو داشتم)این تایمر روشنایی یه سالنو کنترل میکرد به محض این که دستور استارت رله رو میداد ds1307 قفل میشد وروی نمایشگر یه عدد ثابت نشون داده میشد...وقتی بدون بار جواب گرفتم فهمیدم عملکرد کلی مدارم درسته .بعد که خوب نگاه کردم دیدم یه سیم ازخروجی رله از نزدیک آی سیم رد میشدوبا عبور جریان باعث ایجاد یه میدان میشد که رو مدار اختلال ایجاد میکرد.... :applause: :applause: :applause:
شما هم این موردو چک کن....
اول اسنابر نمیخاد ببندی... با خروجی کنتاکتور یه بار مقاومتی بزرگو رو قطع و وصل کن(مثل یه بخاری برقی) ببین همین مشکل پیش میاد یا نه؟
از شما تشکر می کنم
مدار که درسته و چند روزی کار می کرد مشکل وقتی دوباره شروع شد که شیر برقی رو متصل کردم
قبلش با یک لامپ کار می کرد و مشکلی نداشت
اسنابر رو دیده بودم قبلا
یک مشکلی که فکر می کنم اسنابر داره این هست که اگر بار کنتاکتور عوض بشه مدار هم باید تغییر کنه یعنی اگر از یک شیر برقی مدل دیگه ای استفاده کنم
باید مدار اسنابر عوض بشه
البته من این جوری فکر نمی کنم شاید اشتباه هست !!!
نوشته اصلی توسط sidhadi2000
بعد که خوب نگاه کردم دیدم یه سیم ازخروجی رله از نزدیک آی سیم رد میشدوبا عبور جریان باعث ایجاد یه میدان میشد که رو مدار اختلال ایجاد میکرد.... :applause: :applause: :applause:
شما هم این موردو چک کن....
اول اسنابر نمیخاد ببندی... با خروجی کنتاکتور یه بار مقاومتی بزرگو رو قطع و وصل کن(مثل یه بخاری برقی) ببین همین مشکل پیش میاد یا نه؟
از شما بخاطر راهنماییتون تشکر می کنم
اما از کنار ای سی سیمی رد نشده و کلا خروجی مدار در یک سمت هست و ارتباطی با بقیه نداره
باید بار مقاومتی رو تست کنم
حالا مقاومتی هم تست بشه چطوری میشه بار سلفی رو درستش کرد ؟؟؟
با سلام این مشکل شاید نرم افزاری حل بشه در مدار شما پایه ri ماژول 900 به اینتراپت وصله این پایه برای sms یه مدت زمانی تغییر وضعیت میده مثلا برای sms شاید 200 میکرو ثانیه باشه البته درست نمیدونم و برای زنگ هم یک زمانی داره شما میتونی وقتی وقفه میخوره تایم بگیری و اگر این زمانه بود کاری که میخوای انجام بده وگرنه از روتین بیرون بیاد اینطوری اگر هم بخاطر نویز وقفه بخوره اختلالی در عملکرد مدار ایجادنمیشه این پایه های وقفه خارجی را هرکاری میکنی نویز میگیره !!!
با سلام این مشکل شاید نرم افزاری حل بشه در مدار شما پایه ri ماژول 900 به اینتراپت وصله این پایه برای sms یه مدت زمانی تغییر وضعیت میده مثلا برای sms شاید 200 میکرو ثانیه باشه البته درست نمیدونم و برای زنگ هم یک زمانی داره شما میتونی وقتی وقفه میخوره تایم بگیری و اگر این زمانه بود کاری که میخوای انجام بده وگرنه از روتین بیرون بیاد اینطوری اگر هم بخاطر نویز وقفه بخوره اختلالی در عملکرد مدار ایجادنمیشه این پایه های وقفه خارجی را هرکاری میکنی نویز میگیره !!!
از شما برای پاسخ تشکر می کنم
منظور شما این هست که توی روتین وقفه یک مدت زمانی پایه وقفه رو چک کنم
تا اون زمان صفر بمونه و اگر این جوری بود اون وقت برم پیام رو بخونم !
این راه هم خوب هست
اما به نظرم این مشکلات الکترونیکی رو باید اساسی تر حل کرد
این ترفندهای نرم افزاری خیلی هم خوب هستند اما مشکل رو حل نمی کنند داریم یک جوری مشکل رو دور می زنیم
دیدگاه