اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب فرکانس و prescale برای 12 سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب فرکانس و prescale برای 12 سگمنت

اونا رو که باید با هم یکی کنین. متاسفانه من AVR کار نمیکنم و نمیتونم زیاد کمک کنم. ولی اینطور که تو دیتا شیت مگا 32 دیدم یه رجیستر CKSELآ‌ هست که اگه درست مقدار دهی بشه کلاک تنظیم میشه. شما باید اول دیتا شیت رو خوب مطالعه کنین و مقدار این رجیستر رو ترجیحا رو کلاک بالاتر قرار بدین. بعدش تو بیسکام و کدتون هم این عدد رو وارد کنین. تا اینجای کار تایمینگتون درست میشه.

داشتم صفحه اول تاپیک رو میدیدم. بقیه دوستان هم بهتون گفته بودن که مشکل رفرش ریت دارین. ت. کار با میکرو ها کوچکترین اشتباه باعث میشه که سیستمتون درست کار نکنه. پس باید خیلی دقیق باشین.
    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
      اونا رو که باید با هم یکی کنین. متاسفانه من AVR کار نمیکنم و نمیتونم زیاد کمک کنم. ولی اینطور که تو دیتا شیت مگا 32 دیدم یه رجیستر CKSELآ‌ هست که اگه درست مقدار دهی بشه کلاک تنظیم میشه. شما باید اول دیتا شیت رو خوب مطالعه کنین و مقدار این رجیستر رو ترجیحا رو کلاک بالاتر قرار بدین. بعدش تو بیسکام و کدتون هم این عدد رو وارد کنین. تا اینجای کار تایمینگتون درست میشه.

داشتم صفحه اول تاپیک رو میدیدم. بقیه دوستان هم بهتون گفته بودن که مشکل رفرش ریت دارین. ت. کار با میکرو ها کوچکترین اشتباه باعث میشه که سیستمتون درست کار نکنه. پس باید خیلی دقیق باشین.
      مقدار دهی این رجستر رو بلدین ؟
      در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

آقا من سرچ کردم درباره اش و نحوه مقدار دهیش تنظیم هم کردم فک کنم دیگه حل شد الان هم برنامه هم کدنویسی هم مقدار این ریجسر ی فرکانس شده اونم 2مگا هرتز
        نحوه آدرس دهیشم اینجوره که ما 4تا بیت داریم که درحالت پیش فرض جوری تنظیم شده که فرکانس رو 1مگا هرتز هست من مقدارش رو از حالت 0001 به حالت 0010 تغییر دادم و فیوزت بیتش رو فعال کردم که فرکانس کلاک داخلی بشه 2مگا هرتز و با کد نویسی بخونه الان درست شده دیگه........راستی مقدار نور سگمنت رو میشه با درایور بیشتر کرد؟از میکرو بدون مقاومت گرفتم نورش متوسط به بالاس ......نور سگمنت به اشکال برنامه هم مربوط میشه؟چون الان داره قشنگ کارمیکنه مثل حالت اول که فقط ساعت گذاشته بودم

دیدگاه

:job: مبارک باشه. :applause:
          اگه بتونین تایم اینتراپت رو بیشتر کنین نورش زیادتر میشه. ولی بهتره یه مقاومت باهاش سری کنین، چون ولتاژ خروجی میکرو رو یه لحظه میکشه روی 2-3 ولت و این جالب نیست.

برای پیشرفت تو الکترونیک حتما دیتا شیت خونیتون رو قوی کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
            :job: مبارک باشه. :applause:
            اگه بتونین تایم اینتراپت رو بیشتر کنین نورش زیادتر میشه. ولی بهتره یه مقاومت باهاش سری کنین، چون ولتاژ خروجی میکرو رو یه لحظه میکشه روی 2-3 ولت و این جالب نیست.

برای پیشرفت تو الکترونیک حتما دیتا شیت خونیتون رو قوی کنین.
            خب واسه تایم بیشتر الان باید باز فرکانس تغییر بدم؟؟؟؟؟رو 2مگا هرتز تقریبا نورش خوبه و مقاومت بذارم فک کنم ضعیفش کنه ببرم رو 4مگا هرتز طبق فرمول مخرج کسر بزرگ میشه میره زیر 1میلی ثانیه اونوقت مشکل پیش نمیاد؟

دیدگاه

زیاد کردن تایم وقفه به معنی کم کردن فرکانس هست. همونطور که گفتین اگه فرکانس بالا بره تایم میاد زیر 1 میلی. البته مشکلی پیش نمیاد. فقط سرعت رفرش بیشتر میشه.

اضافه کردن مقاومت هم یه حرکت حفاظتیه که طول عمر قطعات رو بالا میبره. اگه بذارین حتی اگه نور یه خورده کمتر بشه، میارزه. در ضمن اگه از طلق مخصوص استفاده کنین، چون نور محیط اطراف رو بخوبی تضعیف میکنه و کنتراست رو افزایش میده، حتی با شدت نور کمتر، دید بهتری خواهید داشت.

حواستون باشه که اگه فرکانس رو تغییر میدین تو همه جای پروژه (سخت افزار و نرم افزار) یکسان باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                زیاد کردن تایم وقفه به معنی کم کردن فرکانس هست. همونطور که گفتین اگه فرکانس بالا بره تایم میاد زیر 1 میلی. البته مشکلی پیش نمیاد. فقط سرعت رفرش بیشتر میشه.

اضافه کردن مقاومت هم یه حرکت حفاظتیه که طول عمر قطعات رو بالا میبره. اگه بذارین حتی اگه نور یه خورده کمتر بشه، میارزه. در ضمن اگه از طلق مخصوص استفاده کنین، چون نور محیط اطراف رو بخوبی تضعیف میکنه و کنتراست رو افزایش میده، حتی با شدت نور کمتر، دید بهتری خواهید داشت.

حواستون باشه که اگه فرکانس رو تغییر میدین تو همه جای پروژه (سخت افزار و نرم افزار) یکسان باشه.
                ممنون مهندس فقط یه سوال دیگه من تو فیوز بیت ها فقط فرکانس های رند رو دیدم یعنی 1و2و4و8 الان وقتی رو 2مگا هرتز و پری اسکیل 8 هستم و سگمنت هارو مستقیم از میکرو بدون مقاومت روشن میکنم نورش خوبه ولی با مقاومت خیلی نورش کم میشه فرکانس رو ثابت کنم تغییرات رو ببرم رو پری اسکیل تا نورش بهتر بشه؟فرکانس 1مگا هرتز خود میکرو پیش فرض داره و وقتی هم تو برنامه من 1مگا هرتز گذاشتم اون مشکل سوسو رو داشت پس رو 1نمیتونم بیام بخوام 0.5 مگا هرتزم بذارم تو فیوز بیت ها نمیشه چون اعدادش هموناس که گفتم
                راستی مقدار مقاومتم 220 هست نورشو خیلی کم میکنه در حدی که تو شب شاید بشه دیدش

دیدگاه

فرکانس مهم نیست. ولی اضافه کردن مقاومت مهمه. طلق مخصوص، نظرتون در مورد کم بودن نور رو عوض میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                    فرکانس مهم نیست. ولی اضافه کردن مقاومت مهمه. طلق مخصوص، نظرتون در مورد کم بودن نور رو عوض میکنه.
                    والله موندم چون نورش واقعا کمه یعنی طلق انقد تاثیر داره oo: راستی داداش یه حرکت دیگه میشه زد؟من دوتا بافر 74244 دارم میتوم سر راه مشترکشون یا سمت دیتا بذارم و دیگه مقاومت رو حذف کنم؟بهتر نیست؟اینجوری به میکرو هم فشار آنچنانی نمیاد

دیدگاه

ببین دوست عزیز، ما داریم با همین روش محصول تولید میکنیم.

یه مفهومی وجود داره بنام کنتراست که توی کیفیت نمایش تصویر خیلی موثره. بطور ساده اون اختلاف شدت نور منبع ما با منابع محیط هست. وقتی اختلاف کم باشه، تصویر محو و ماته و وقتی اختلاف زیاد باشه تصویر واضح دیده میشه.

مثلا یه منبع نور ضعیف تو تاریکی خیلی خوب دیده میشه ولی تو روشنایی اصلا به چشم نمیاد. کاریکه طلق میکنه اینه که اطراف نمایشگر شما رو تیره تر میکنه، یعنی نورهایی رو که از محیط به اطراف سگمنتها میخورن و بر میگردن رو به توان 2 تضعیف میکنه که اینکار باعث میشه شفافیت و نور سگمنتها بهتر دیده بشه. به هر حال این یه روش استاندارده. ولی شما هر طور صلاح میدونین عمل کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                        ببین دوست عزیز، ما داریم با همین روش محصول تولید میکنیم.

یه مفهومی وجود داره بنام کنتراست که توی کیفیت نمایش تصویر خیلی موثره. بطور ساده اون اختلاف شدت نور منبع ما با منابع محیط هست. وقتی اختلاف کم باشه، تصویر محو و ماته و وقتی اختلاف زیاد باشه تصویر واضح دیده میشه.

مثلا یه منبع نور ضعیف تو تاریکی خیلی خوب دیده میشه ولی تو روشنایی اصلا به چشم نمیاد. کاریکه طلق میکنه اینه که اطراف نمایشگر شما رو تیره تر میکنه، یعنی نورهایی رو که از محیط به اطراف سگمنتها میخورن و بر میگردن رو به توان 2 تضعیف میکنه که اینکار باعث میشه شفافیت و نور سگمنتها بهتر دیده بشه. به هر حال این یه روش استاندارده. ولی شما هر طور صلاح میدونین عمل کنین.
                        حرفتون کاملا درسته ولی الان این نور واقعا خیلی ضعیفه من تو تست فرکانس تو بعضی حالت هاش دیدم نور سگمنت حداکثر میشه و خیلی شفاف میشه در اون صورت میشه مقاومت گذاشت اما اون حالت مشکل چشمک داره و وقتی به فرکانسی میرسم که خوب عمل میکنه نورش ضعیف میشه ودیگه واقعا جا نداره مقاومت بذارم چون نورش دیگه محو میشه
                        این طلق که میگید رو بعضی سگمنت ها موقع خرید هست اما اینایی که تو فیلم بودند ندارند
                        حالا من باهمون فرکانس ک جواب گرفتم کارکنم یا بازم اگه تغییر بدم هم فرکانس رو هم پری اسکیل رو میتونم به نور شفاف و حداکثر برسم که مقاومت بذارم؟

ببخشید سوالامم زیاد شد :mrgreen:

دیدگاه

اون طلقی که گفتم اون بر چسبی که موقع خرید روشون هست، نیست. منظورم یه طلق از جنس پلکسی به ضخامت 3 میلی متر و به رنگ قرمز تند و شفاف ( اصطلاحا ترانس) هست که معمولا تو نمایشگرهای منابع تغذیه بازاری هست.

در مورد مقاومت و فرکانس، انتخاب با خودتونه، شرایط مختلف رو تست کنین و تو هر حالتی که بهتر بود کار کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                            اون طلقی که گفتم اون بر چسبی که موقع خرید روشون هست، نیست. منظورم یه طلق از جنس پلکسی به ضخامت 3 میلی متر و به رنگ قرمز تند و شفاف ( اصطلاحا ترانس) هست که معمولا تو نمایشگرهای منابع تغذیه بازاری هست.

در مورد مقاومت و فرکانس، انتخاب با خودتونه، شرایط مختلف رو تست کنین و تو هر حالتی که بهتر بود کار کنین.
                            کاش رو خودش بود کی باز میره بازار فاصله ام با بازار زیاده :sad: فرکانس رو دیگ فک نکنم از این بهتر بشه گذاشت نورش فقط تو یه حالت که چشمک میزنه و رفرش دیده میشه حداکثر میشه وگرنه تو حالت های ثابت نورش متوسط هست که مقاومتم بذاری خیلی کم میشه طلق اگه بود تست میکردم شاید واقعا نورش رو تغییر میداد حالا مقاومت رو تا چقد میشه گذاشت ؟100اهم هم میشه؟یا کمتر؟که نورش رو زیاد تضعیف نکنه

دیدگاه

سلام من کل تاپیک رو نخوندم شاید مشکل شما حل شده اما من برای این کار، سگمنت ها را به دو دسته 6 تایی تقسیم کردم و دو پورت کامل میکرو رو برای قرار دادن دیتای سگمنت (a,b,...f,dp) یکی برای ساعت و یکی برای تاریخ قرار دادم و پین مشترک دو دسته سگمنت را با هم موازی و به 6 پین میکرو متصل کردم. به این ترتیب داده مربوط به اولین رقم ساعت و تاریخ بر روی پورت مربوط به ساعت و تاریخ قرار داده می شود و دو سگمت اول (که موازی شده) روشن و سپس خاموش می شود. سپس داده رقم دوم و...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aed
                                سلام من کل تاپیک رو نخوندم شاید مشکل شما حل شده اما من برای این کار، سگمنت ها را به دو دسته 6 تایی تقسیم کردم و دو پورت کامل میکرو رو برای قرار دادن دیتای سگمنت (a,b,...f,dp) یکی برای ساعت و یکی برای تاریخ قرار دادم و پین مشترک دو دسته سگمنت را با هم موازی و به 6 پین میکرو متصل کردم. به این ترتیب داده مربوط به اولین رقم ساعت و تاریخ بر روی پورت مربوط به ساعت و تاریخ قرار داده می شود و دو سگمت اول (که موازی شده) روشن و سپس خاموش می شود. سپس داده رقم دوم و...
                                سلام دوست عزیز شما الکی یه پورت رو اشغال کردید و این تو طراحی من خیلی مهمه هر پایه برام ارزش داره میخواستم اینکارو کنم اصلا کارم راه نمی افتاد بازم ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X