اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

انتخاب فرکانس و prescale برای 12 سگمنت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : انتخاب فرکانس و prescale برای 12 سگمنت

از آی سی های قفل استفاده کنید مثل 74573. با استفاده از یک پورت داده را روی آی سی قرار دهید و سپس آی سی را قفل کنید. در هر صورت درایو کردن 12 سگمنت به روش مولتی پلکس به نظر من نتیجه مطلوبی ندارد. مجبور هستید جریان ال ای دی ها را زیاد کنید (جریان لحظه ای)، که در صورت هنگ کردن میکرو، سگمنت ها آسیب خواهند دید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aed
      از آی سی های قفل استفاده کنید مثل 74573. با استفاده از یک پورت داده را روی آی سی قرار دهید و سپس آی سی را قفل کنید. در هر صورت درایو کردن 12 سگمنت به روش مولتی پلکس به نظر من نتیجه مطلوبی ندارد. مجبور هستید جریان ال ای دی ها را زیاد کنید (جریان لحظه ای)، که در صورت هنگ کردن میکرو، سگمنت ها آسیب خواهند دید.
      اگه رو پایه هایی که برای مشترک سگمنت هام از میکرو میگیرم بافر بذارم چی؟باز جواب نمیده؟سمت دیتارو مستقیم وصل کنم به سگمنت ها اما سمت مشترک هارو با بافر وصل کنم
      در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

چون دیتا برای همه سگمنت ها یکی است، فقط پارامتر زمان برای مشترک سگمنت ها اهمیت پیدا می کند. بافر برای آن تاثیری ندارد. البته برای تقویت جریان باید حتما از بافر یا ترانزیستور برای درایو کردن مشترک سگمنت ها استفاده کنید. بافر را باید برای دیتا استفاده کنید تا بتوانید با یک پورت به چند سگمنت دیتا بدهید. اگر با 6 سگمنت جواب گرفته اید، بهترین راه استفاده از دو قفل و تقسیم سگمنت ها به دو دسته 6 تایی است. البته اگر هزینه کنید و برای هر سگمنت یک قفل قرار دهید، سگمنت ها به صورت استاتیک و در بهترین حالت روشن می شوند و با مقاومت محدود کننده جریان برای هر ال ای دی، می توانید شدت نور را به دلخواه تنظیم کنید و خطر سوختن ال ای دی ها از بین می رود. در روش مولتی پلکس، به دلیل جریان لحظه ای بالا، کیفیت و نور ال ای دی ها به مرور زمان کاهش می یابد. اما در روش استاتیک، جریان ال ای دی ها در حد استاندارد است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aed
          چون دیتا برای همه سگمنت ها یکی است، فقط پارامتر زمان برای مشترک سگمنت ها اهمیت پیدا می کند. بافر برای آن تاثیری ندارد. البته برای تقویت جریان باید حتما از بافر یا ترانزیستور برای درایو کردن مشترک سگمنت ها استفاده کنید. بافر را باید برای دیتا استفاده کنید تا بتوانید با یک پورت به چند سگمنت دیتا بدهید. اگر با 6 سگمنت جواب گرفته اید، بهترین راه استفاده از دو قفل و تقسیم سگمنت ها به دو دسته 6 تایی است. البته اگر هزینه کنید و برای هر سگمنت یک قفل قرار دهید، سگمنت ها به صورت استاتیک و در بهترین حالت روشن می شوند و با مقاومت محدود کننده جریان برای هر ال ای دی، می توانید شدت نور را به دلخواه تنظیم کنید و خطر سوختن ال ای دی ها از بین می رود. در روش مولتی پلکس، به دلیل جریان لحظه ای بالا، کیفیت و نور ال ای دی ها به مرور زمان کاهش می یابد. اما در روش استاتیک، جریان ال ای دی ها در حد استاندارد است.
          الان سگمنت های من کوچیک هستند در حد ناخن انگشت اشاره شاید فقط 4تاشو یه لول بزرگتر بذارم ولی بقیه همون قد ناخن هستند باز هم نیاز به بافر هست؟بافر رو هم سمت مشترک ها هم سمت دیتا بذارم؟اگه فقط 2تا سمت دیتا قرار بدم کفایت میکنه؟و از خروجی هم کدوم به 6 سگمنت تقسیم کنم یعنی دو دسته 6تایی ،هر بافر برای 6سگمنت

امنظورتون از قفل لچ هست؟اونوقت اگه دیتارو با لچ ارسال کنم پایه Le اگه اشتباه نکنم برای فرمان ارسال هست اون باید همیشه Low باشه دیگه؟چون کنترلش مهم نیست و کنترل مشترک سگمنت ها توسط پایه های میکرو و بعد بافر انجام میشه
          در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........

دیدگاه

سلام.
            6 تا سگمنت برای ساعت داریم که دیتاهایشان با هم موازی است و به خروجی یک آیسی 74573 (قفل یا لچ) وصل می شود.
            6 تا سگمنت دیگر برای تاریخ داریم که دیتاهایشان با هم موازی است و به خروجی یک 74573 دیگر وصل می شود.
            پین مشترک سون سگمنت های ساعت و تاریخ با هم موازی می شوند. یعنی پین مشترک سگمنت اول ساعت (یکان ثانیه) با پین مشترک سگمنت اول تاریخ (یکان روز) و به همین ترتیب تا سگمنت ششم. در نتیجه 6 پین برای کنترل سگمنت ها داریم و توسط ترانزیستور درایو می شوند و از میکرو فرمان می گیرند.
            دیتای ورودی آیسی های 74573 با هم موازی می شود و به پورت دیتای میکرو متصل می شود.
            پین LE (فعال ساز قفل) آیسی ها به دو پین میکرو متصل می شود.
            عملکرد برنامه:
            1- مشترک سگمنت ها خاموش است. خروجی های متصل شده به LE، برابر با 0 است.
            2- داده اول ساعت روی پورت داده قرار می گیرد.
            3- یک کلاک با عرض حدود چند میکروثانیه به LE ساعت اعمال می شود (یعنی LE ابتدا 1، سپس چند میکروثانیه تاخیر و سپس 0 می شود). با این کار داده روی آیسی قفل می شود.
            4- داده اول تاریخ روی پورت داده قرار می گیرد.
            5- یک کلاک با عرض حدود چند میکروثانیه به LE تاریخ اعمال می شود (یعنی LE ابتدا 1، سپس چند میکروثانیه تاخیر و سپس 0 می شود). با این کار داده روی آیسی قفل می شود.
            6- پین مشترک سگمنت اول روشن می شود و برای مدت لازم روشن می ماند و سپس خاموش می شود.
            در این مرحله رقم اول تاریخ و ساعت نمایش داده شده است. در ادامه همین مراحل برای 5 سگمنت بعدی انجام می شود.
            پین OE (فعال ساز خروجی) ایسی قفل را نیز همیشه در حالت فعال قرار دهید (احتمالا باید به زمین وصل شوند به دیتاشیت مراجعه کنید).

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X