سلام دوستان.من میخام یه سری اطلاعات یعنی عکس رو از مموری بخونم و رو lcd n96 نمایش بدم.روی اون قسمت اتصال مموری به میکرو و ارسال اطلاعات مشکل دارم.اگه میشه از بیس منو راهنمایی کنید.ایا سرعت میکرو برا این کارمناسبه اصلا؟!!!
ممنون
سلام شما از نظر سرعت میکرو مشکل خاصی ندارید
برای خوندن از روی مموری کتابخونه ی FAT FUNCTION کد ویژن استفاده کنید
تو قسمت HELP کدویژن سرچ کنید FF میاره
با اون کتابخونه شروع کنید
ابتدا عکس به صورت هگز در بیارید بعد از روی مموری بخونید
جلوتر برای خواندن فرمت عکس هم میتونید کد بنویسید
:agree:
اگه بازم سوالی داشتید بپرسید
عکس رو با کیفیت پایین یعنی داغون هگز میکنم کلی کد بهم میده و جاش نمیشه تو مگا 32 برا همین میخام برم رو مموری کارت بخونم.اون کتابخونه رو یه نگا کردم اما زیاد سر در نیوردم.میشه بیشتر راهنماییم کنید؟!!
ممنون
شما باید یک بافر تعریف کنید که بسه به میکرو خیلی بزرگ نمیتونه باشه به sram ربط داره
مثلا 100 تایی
[unsigned char buffer[10
بعدم یک مسیر که فایل هگز شده(تکست حاوی هگز )را تعریف میکنید
char path[]="0:/1.txt
اول با (f_mount(unsigned char vol, FATFS *fs
مموری mount میکنی بعد با f_open تکستو باز میکنی
بعد با f_read میتونی شروع کنی به خوندن و ریختن تو اون بافر
که بعدا از تو بافر میشه ریخت تو السیدی
f_result هم چیزیه که نتیجه کاری که کردی رو بهت میگه
پستی که دوستمون گذاشته را بخون اگه بازم گیر کردی بگو تا راهنماییت کنم
75% کاری که میخوای بکنی همینه
عکسم نمیخواد کیفیتشو کم کنی فقط اندازشو بکن 320*240 تا بعدا بشه رو السیدی نشون داد
:smile:
یک کاری کن مثال همون پستو بگیر روش کار کن جلو میوفتی :read:
قید فلشو بزنین دردسرش زیاده اگه با آرم بود شاید
البته یک کتابخونه هس به اسم vusb ولی با مموری خیلی راحتتره
بدبختی اون طوری که تو پست ها من دیدم دوستان میگفتم>>این کتاب خونه محدودیت حجمی داره>>>یعنی فقط رم 1 گیگ میتونی استفاده کنی>>تازه رمی که صد سال پیش تو لید میشد!!!>>> و الان تو بازار سخت میشه پیداش کرد >>تازه اونم با این حجم >>> به این دلیل میگم با فلش کار کنیم...>>>دردر کل غیر از دردسر و سختی>>>فلش فهتره مگه نه؟؟؟؟>>>>اولش سخته >>بعد که یاد گرفتی دیگه فک نکنم مشکلی باشه>>>نظرت چیه؟؟
بدبختی اون طوری که تو پست ها من دیدم دوستان میگفتم>>این کتاب خونه محدودیت حجمی داره>>>یعنی فقط رم 1 گیگ میتونی استفاده کنی>>تازه رمی که صد سال پیش تو لید میشد!!!>>> و الان تو بازار سخت میشه پیداش کرد >>تازه اونم با این حجم >>>
oo: oo: oo:
من آقای همسایم منو شناختی؟ :nice:
نه رسما چرته
شما یک تبدیل میکرو sd به sd بگیر مشکل حله
من خودم با 4 گیگ که رو گوشی بوده تست کردم
قط یک نکته داره اونم اتصالات باید کوتاه باشه
شما mmc ماژول اکا را بگیر به کارت میاد
فلشم نمیگم خیلی سخته چون هم کتابخونه براش هس هم پروژه اتصالش هس
ولی توصیه من دیباگ کردن پله پله پروژس به علاوه
شما این mmc راه بندازی جایه دیگه به کارت میاد کسایی هم که میتونن بگن مشکل کجاست بیشترن
البته اگه برای راه انداختنش پایه هسین منم پایم تاپیکا usb را بخونین بعد بیاین با هم شروع میکنیم
دیدگاه