من میخوام بین دو میکرو با ارتباط سریال دوسیمه دیتا رد و بدل کنم اگر دوستان بتونن راهنماییم کنن ممنون میشم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ارتباط سریال 2-wire در بیسکام
Collapse
X
-
پاسخ : ارتباط سریال 2-wire در بیسکام
اگر بسکام کار میکنین کتاب علی کاهه رو معرفی میکنم داخلش کامل توضیح دادهانجام پروژه های برنامه نویسی اندروید
[glow=red,2,300]نرم افزار نقشه های پاور کامپیوتر اندورید[/glow]
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.atxdroid
-
کتاب کاهه رو خوندم منتها برای قسمت 2-wire مثال کاملی رو برای میکرو slave و master نداره و اینکه تو برنامه چطور میشه slave یا master بودن میکرو رو مشخص کرد اگه یه مثال جواب گرفته شده دارین ممنون میشم برام بزارید :mrgreen: برنامم لنگ هین قسمت :rolleyes:چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله
دیدگاه
-
دوست عزیز من با محیط بسکام اصلا کار نکردم اما در مورد پروتکل I2C اگه خواستید براتون توی همین تاپیک یه توضیحی میدم واتوی محیط CodeVision هم یه نمونه برنامه براتون میذارم . موفق باشید
[hr]عاشقان نقطه ی پرگار وجودند ولی عشق داند که در این دایره سرگرداننددوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..
دیدگاه
-
من الان کتاب کاهه جلوم بازه طبق انچه که من دستگیرم شده میشه میشه با 128 وسیله ارتباط برقرار کرد :
x=0 reset variable
slave=&h40
i2cresive slave , x
print x
ادرسی که برای slave قرار داده رو چطوری برای مستر تعریف میکنه و اینکه در روتین برنامه چطوری نقش یه میکرو به مستر یا اسلیو تغییر میکنه منظورم نحوه تعریف ادرس برای همه ی میکروهای موجود در مدار هست
چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله
دیدگاه
-
علاوه بر مطالبی که بالا گفتم اگر بخواهیم یکی از اسلیو ها را یک ds1307 قرار دهیم باید از ادرس زیر
Const Ds1307w = &HD0
Const Ds1307r = &HD1
استفاده کنیم یا به عنوان اسلیو باید از ادرس جدیدی استفاده کردچه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حسام الدیندوست عزیز من با محیط بسکام اصلا کار نکردم اما در مورد پروتکل I2C اگه خواستید براتون توی همین تاپیک یه توضیحی میدم واتوی محیط CodeVision هم یه نمونه برنامه براتون میذارم . موفق باشید
[چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله
دیدگاه
-
دستور i2creceive slave , x چه فرقی با دستور i2crbyte var, ack /nack داره
عزیزان زستم به دامنتون دکی کمک کنه :sad: :sad:چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حامد پروشانیمن سعی کردم !
نشد !
خیلی تلاش کردم اما مشکل داره
بخصوص سمت slave
اگر موفق شدی ما رو هم بی نصیب نذار :redface:چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله
دیدگاه
-
ببینید
من می خواستم 8 تا میکرو را بوسیله i2c یا 2wire به هم وصل کنم !
اما ضعف همه اینا اینه که بخش master سخت افزاریه و بخش slave نرم افزاری!
البته به نظر من این ایراد واقعاً احمقانست و اگر هم کار بکنه خیلی بد !
البته نا گفته نماند که من تونستم اینکار رو بکنم البته نه 8 تا رو فقط 2 تا رو
اما نتیجه کار اینقدر ضعیف و بد بود که کلاً بیخیال شدم و رفتم سذاغ مالتی پلکس کردنه پورت UART
به راحتی با یک ماتلی پلکسر تونستم از یک پورت سریال 8 پورت بسازم !
البته ممکنه این مشکل ماله بیسکام باشه و برنامه های دیگه اینهمه مشکل ساز نباشن
موفق باشی
دیدگاه
-
من میخوام از دو تا میکرو تو مدارم استفاده کنم چون تعداد اینتراپتهایی که باید بهشون رسیدگی کنم تو چند میکرو ثانیه زیاد . بنابراین با یه میکرو جانبی میخوام اطلاعاتمو پردازش کنم اگه لطف کنید و برنامتونو تا هر جا که پیش بردین برام بزارید واقعا ممنون میشم چون بدجور تو گل گیر کردم :angry:چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط حامد پروشانیببینید
اما ضعف همه اینا اینه که بخش master سخت افزاریه و بخش slave نرم افزاری!چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله
دیدگاه
-
برنامه ای که من استفاده کردم از هلپ بیسکام گرفتم :
برنامه slave :
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 1000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portc.2 , Db5 = Portc.3 , Db6 = Portc.4 , Db7 = Portc.5 , E = Portc.1 , Rs = Portc.0
Cls
Config Sda = Portd.1
Config Scl = Portd.2
Dim X As Byte , Slave As Byte
Slave = &H50
Do
I2creceive Slave , X
Lcd X
loop
End
برنامه master:
$regfile = "m32def.dat"
$crystal = 1000000
Config Lcd = 16 * 2
Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portc.2 , Db5 = Portc.3 , Db6 = Portc.4 , Db7 = Portc.5 , E = Portc.1 , Rs = Portc.0
Cls
Config Sda = Portc.1
Config Scl = Portc.0
Dim X As Byte , A As Byte , Bytes As Byte
Do
X = 5
Const Slave = &H50
I2csend Slave , X
loop
End
پذیرای هرگونه راهنمایی هستمچه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله
دیدگاه
دیدگاه