اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت فرستنده با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت فرستنده با میکرو

دوستان من تو فکر ساخت یک فرستندهam هستم که با میکرو کار کنه واز چند باند فرکانسی برای مدالاسیون استفاده بشه.خب تقویت میکروفن که مشخصه وبعد تقویت به میکرو میره وبا موج اصلی که انتخاب میشه مدوله میشه واز رادیو به گوش میرسه .ساختش سخت نیست فقط نمیدونم میشه میکرو یک خروجی واسه میک و چند خروجی وبا فرکانس حامل داشته باشه.یعنی یک پورت میکرو فرکانس مثلا 1700 مگ تولید کنه یکی 3مگ ویکی 10 مگ که قابل انتخاب باشن وسیگنال میکروفن روی اون سوار ومدوله بشه دوستان منتظر راهنمایی شما هستم

پاسخ : ساخت فرستنده با میکرو

atmega نهایت میتونید با کلاک 20 مگ 5 مگ فرکانس خروجی روی یک پین داشته باشید
    ولی با xmega میتونید تا 256 مگ هم فرکانس داشته باشید
    که جناب طراح حتی یک فرستنده تو باند FM ساختند

از جهتی ASK هست باند AM امکانش هست با مگا
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

خب بهتر ازاین نمیشه.محدوده فرکانسی am از 500کیلو هست تا 30 مگ. خب مهندس ایده شما چی هست برنامه ایی در این باره وجود داره یا منبعی که بشه الگو گرفت.. :read:

دیدگاه

http://www.nlvocables.com/blog/?p=312
        و مورس
        http://www.swharden.com/blog/2011-08-06-ridiculously-simple-avr-mcu-am-radio-transmitter/
        اینارو پیدا کرد
        ولی در کل کاری نداره
        شما باید ابتدا از سیگنا صوت نمونه برداری کنی و سپس رو فرکانسی که میخوای مدوله کنی که میتونه با تایمر باشه یا غیر تایمر و نهایتا بروی مداری به جهت انتن قرار بدی که توان بالاتری رو تحویل بده
        به هر حال بسته به تسلط شما به میکرو و الکترونیک و تجهیزات دارد
        دیدن خروجی یک فرستنده am هم برروی اسکوپ و اسپکترو خالی از لطف نیست
        هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
        بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

ممنون.ولی من زیاد از میکرو وبرنامه نویسی چیزی نمیدونم و در مورد مدارات انالوگ بد نیستم..اگه امکان نوشتن برنامه وجود داره بینهایت سپاسگذار میشم..فرستندهای انالوگ یک مشکل کوچیک دارن ولی بینهایت بزرگه نداشتن ثبات وخارج شدن ازباند هست که این هم مربوط به تغذیه مدار وخطای قطعات وتاثییر اب وهوا روی قطعات هست ولی با مدارات دیجیتال دیگه این مشکلات برطرف میشن تا حد خیلی زیادی حتی در حجم مدار هم بی تاثیر نیستن..

دیدگاه

این منبع رو من پیدا کردم.فرستنده وگیرنده در محدوده vhf.uhf نوسان میکنه از این مدار هم میشه کمک گرفت ولی مشکلش تعریف نشدن پروت ورودی برای میک یا audio هست.به نظر شما میشه برنامش رو دست کاری کرد .سخت افزار اصلی هم که مازول هست که میشه نزاشت واز یک تراشه دیگه کمک گرفت.اصل برنامه میکرو هست که دست حرفه ایهارو میبوسه..نظر شما چی هست
            http://winavr.scienceprog.com/example-avr-projects/running-tx433-and-rx433-rf-modules-with-avr-microcontrollers.html

دیدگاه

لینک شما مربوط به ارسال دیتا هستش که با ماژول های ask کار میکنه و کلیه کار مدلاسیون رو اون ماژول انجام میده
              حداکثر فرکانس که قبول میکنه بین 3 تا 10 کیلو هست
              نویز بسیار بالا و همچنین پهنای باند کم استفاده از این ماژول رد میکنه
              در ضمن نیاز به دو طرف ماژول هست برای ارسال و دریافت

دیدگاه

مهندس پس من چه کنم..مدارات انالوگ بد نیستن فقط دیگه اون کارایی لازم ندارن وقتی میکرو واسه خودش پادشاهی میکنه :smile:
                به نظر شما این مدار میشه با میکرو درست کرد چون من هرچی گشتم کمتر پیدا کردم

دیدگاه

بله امکانش هست
                  فقط امکاناتی نظیر اسکوپ و همچنین تسلط بر میکرو رو داشته باشید
                  شما لینک دوومی که من گذاشتم که مربوط به کد مورس هست رو دنبال کنید و بسازید بعد میتونید گسترش بدید و فرکانس های مختلف رو پخش و سپس فرکانس صوت معمول رو پخش کنید

دیدگاه

ممنون. پایه ورودی که تو این تراشه تعریف شده کدوم هست من تو برنامه هم نتونستم پیدا کنم .البته گفتم من زیاد برنامه نویسی نمیدونم یکم اونم با بسکام در حد ابتدایی.واین یکی روسر در نیاوردم احتمالا کدویزن باشه

دیدگاه

سلام .مدارو درست کردم جواب میده ولی فقط صدای وز وز از رادیو پخش میشه چون پورت ورودی واسه صدا نداره موندم چه کنم
                      دوستان کسی هست کمک کنه با میکرو مگا یا تاینی2313 یک فرستنده amدرست کنیم

دیدگاه

rfPIC® ICs - MCUs with transmitters Products

دیدگاه

شاهرخ جان مرصی ولی من که شماتیکی نمیبینم فقط در مورد خود میکرو واکارایش تو زمینه rf گفته میشه بیشتر راهنمایی کنی شاید من ندیدم :bye

دیدگاه

این شماره ها از میکروکنترلرهای PIC ، ماژول فرستنده UHF ASK/FSK Transmitter داره با محدوده فرکانس 310 – 480 MHz و VCO.
                            البته باهاشون کار نکردم؛ اما اگه تو ایران پیدا بشه، فکر کنم یکی از ارزون ترین و ساده ترین گزینه ها باشه.

دیدگاه

مرصی ولی با این تحریم بازار فکر نکنم تو ایران پیدا کنم.محدوده پوشش هم که خیلی بالاست البته خوبه ولی چون زیادی بالاست بردعالی میشه ولی توی محیط شهری به شدت کم میشه .ولی با فرکانس کمتر بهتر میشه برد زیاد کرد اگه واستون مقدوره یک برنامه خوشکل بنویسین میام از نزدیک روی ماهتونو :-@

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X