اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به روز کردن اطلاعات AVR با USB

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به روز کردن اطلاعات AVR با USB

نوشته اصلی توسط سیـــــــــم
    اما من قصد و نیتم کمی با آقای محمد نعمت الهیان کمی متفاوته!!!
    من میخوام اطلاعات EEprom رو به وسیله یه فلش مموری به روز کنم
    با تشکر
    من که راه حل براتون گذاشتم ...
    نوشته اصلی توسط سامان اسدی
    درود
    اگر تنها میخواهید یک سری داده ها روی میکرو حذف یا ذخیره بشه میتونی دوتا ماژول فرستنده و گیرنده بگیری و یه میکروی دیگه ...
    بعد به صورت USB با میکرو ارتباط برقرار میکنی و میکرو هم با ماژول ارتباط برقرار می کنه ...
    از اون طرف قضیه هم باید یک ماژول دیگه به میکرو متصل کنید ...
    اگر هم نمیخوای زیاد دردسر داشته باشید این ماژول را به کامپیوتر وصل کنید و به دستگاه هم این ماژول رو متصل کنید ...

پروتکلش هم دیگه باید خودتون طراحی کنید ...
    موفق باشید
    مگه این رو نمیخواستید ؟؟
    میخواهید چقدر خرج کنید ؟؟
    [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
    معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
    معرفی نرم افزار Codewizard PWM
    با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد نعمت الهیان
      نه دوست عزیز، من میخوام رو میکرو بوت لودر نصب کنم تا بتونم از طریق RX-TX برنامه میکرو رو هروقت که خواستم تغییر بدم.
      الان هم تا اینجا پیش رفتم که از بوت لودر های آماده بسکام اونی که مال مگا8 بود رو ریختم رو میکرو و با MCS بوت لودر که مال خود بسکامه هم بهش وصل شدم. موفق شد میکرو رو ریست کنه و 123 رو به میکرو میفرسته و دریافتشم میکنه، اما وقتی مینویسه Uploading بدون اینکه هیچ تغییری بکنه مدتها همونطور میمونه. از چراغهای مبدل هم مشخصه که هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه!!!
      سلام
      از دوستان عزیزم تاکنون موفق به نصب بوت لودر روی میکرو شدن خواهشمندم برنامه، فایل هگز و یا تجربیاتشون رو با ما درمیون بذارن تا ما هم بتونیم از این امکان بهره مند بشیم.
      مرسی از راهنماییتون
      تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

من بوتلودرمو از رو اینجا نوشتم http://www.engineersgarage.com/embedded/avr-microcontroller-projects/How-To-Write-a-Simple-Bootloader-For-AVR-In-C-language
        ;()((void (*)(void))0x0000))

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X