اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد انواع اپتوکوپلر برای راه اندازی رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال در مورد انواع اپتوکوپلر برای راه اندازی رله

نوشته اصلی توسط vahidabedi
    با تشکر بسیار از دوستان محترم
    بله من میخوام 220 ولت AC رو سوییچ کنم و ممکنه یه جریانی حدود 3-4 آمپر نیاز داشته باشم. با این وجود میشه از اپتوترایاک و ترایاک استفاده کرد؟
    چون رله هم حجم مدار رو میبره بالا هم نویز ایجاد میکنه و هم اطمینانش پایینه. اگه ناگهان بوبین رله به هر علتی مثل سوختن قطع بشه لامپای خونه خاموش میشه و آبروم میره :biggrin:
    سلام
    شما اومدی از رله یه غول برای خودت درست کردی اگه فیلتر های ورودی برق میکروت درست باشه رله هیچ نویزی نداره
    من چند تا مثال می زنم که میکرو و رله بدون اوپتوکوپلر استفاده شده

دزدگیر ماشین
    تردمیل
    مدار راه انداز درب برقی که موتور با 220 کار می کرد و تا حالا ندیدم یه بار هنگ کنه
    و....
    من خودم اومدم با ریموت های لرنینگ چراغ خونمون رو روشن خاموش می کنم و برای رله هاش از uln2003 استفاده کردم و تا حالا هم هیچ مشکلی نداشته

اصلا به نظر خودت اقتصادیه که بیای یه ترانس دیگه بذاری فقط برای رله؟؟؟

دیدگاه

خودمم با تغذیه جدا برای رله واسه یه کار معمولی مخالفم. براهمین اصلا میخام اگه بشه ترایاک بذارم. میشه؟
      www.gam-co.blogsky.com

دیدگاه

سلام دوستان
        یه سوال داشتم در مورد اپتو کوپلر
        خروجی یه ای سی آپ امپ دارم که مثبت هستش میخوام این خروجی را به ۲ تا اپتو کوپلر بدم و از یکی خروجی مثبت بگیرم و از اون یکی خروجی منفی چیکارش کنم
        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Vb_198590 نمایش پست ها
          سلام دوستان
          یه سوال داشتم در مورد اپتو کوپلر
          خروجی یه ای سی آپ امپ دارم که مثبت هستش میخوام این خروجی را به ۲ تا اپتو کوپلر بدم و از یکی خروجی مثبت بگیرم و از اون یکی خروجی منفی چیکارش کنم
          با تشکر

سلام،
          بالایی منفیه پائینی مثبت، نزنی بسوزونی بعد فحش بدی!!
          ◙◙◙◙◙ میخوام به دوستان یه کتاب معرفی کنم! وقت کردید، بخونید - اسمش هست قرآن، سال نشر 10، نویسنده: خدا . ◙◙◙◙◙

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ubub نمایش پست ها
            سلام،
            بالایی منفیه پائینی مثبت، نزنی بسوزونی بعد فحش بدی!!
            ممنونم مهندس خیلی لطف کردید

دیدگاه

سلام دوستان
              من یه مداری سر کارم درست کردم این مدار وصل میشه به یک خط مرکز تلفن زیمنس . این مدار یه اپتا کوپلر 4n26 گذاشتم با مقاومت های دیود داخلی و ترانزیستور داخلی که درست کار میکنه اما مشکل اینجاست که منطقش می خوام برعکس بشه.یعنی الان با بر داشتن گوشی LED قرمز روی مدار خاموش میشه توسط اپتوکوپلر و با گذاشتن گوشی LED قرمز روشن میشه میخوام این عمل دقیقا برعکس بشه یعنی با برداشتن گوشی LED قرمز روشن بشه(خروجی اپتوکوپلر 1 بشه) اینم بگم چون از تغذیه خود خط مرکز تلفن استفاده کردم جریانش پایینه و نمیتونم مثلا یه رله 5 پایه بزارم رو کلکتور ترانزیستور اپتو و از کنتاکت نرمالی کلوز استفاده کنم.
              اگه راهی نیست رله رو با اپتو راه اندازیکنم با یه تغذیه خارجی

دیدگاه

با سلام به شما
                ....اگر از ترانزیستور و ترانزیستور منفی استفاده کرده*اید
                ....به جای آن ترانزیستور منفی از ترانزیستور مثبت استفاده
                کنید ...فکر می کنم مشکل حل بشه....شما بهتر بو د نقشه کار خو د را قرار می دادید.تا بهتر بشه راهنمایی
                کرد......موفق باشید.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط asalooyeh نمایش پست ها
                  سلام دوستان
                  من یه مداری سر کارم درست کردم این مدار وصل میشه به یک خط مرکز تلفن زیمنس . این مدار یه اپتا کوپلر 4n26 گذاشتم با مقاومت های دیود داخلی و ترانزیستور داخلی که درست کار میکنه اما مشکل اینجاست که منطقش می خوام برعکس بشه.یعنی الان با بر داشتن گوشی LED قرمز روی مدار خاموش میشه توسط اپتوکوپلر و با گذاشتن گوشی LED قرمز روشن میشه میخوام این عمل دقیقا برعکس بشه یعنی با برداشتن گوشی LED قرمز روشن بشه(خروجی اپتوکوپلر 1 بشه) اینم بگم چون از تغذیه خود خط مرکز تلفن استفاده کردم جریانش پایینه و نمیتونم مثلا یه رله 5 پایه بزارم رو کلکتور ترانزیستور اپتو و از کنتاکت نرمالی کلوز استفاده کنم.
                  اگه راهی نیست رله رو با اپتو راه اندازیکنم با یه تغذیه خارجی
                  سلام و درود،بهتر هست مدار خودتون رو اینجا قرار بدین.
                  بدون مدار نمیشه نظری داد .
                  موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X