سلام
آیا این امکان وجود داره یه سوییج با پول دان به یه پورت متصل کرد و با وقفه سوییچ کرد؟
ببخشید سوال شما نامفهومه میشه بیشتر توضیح بدین
من نمىآتوانم فرضیه «بىآاخلاقى انسان» را بپذیرم، و من اخلاق را منحصرا امرى انسانى و متعلق به انسان مىآدانم که هیچ نوع قدرت مافوق انسانى در پشت آن وجود ندارد
آلبرت اینشتین
منبع: http://fa.wikiquote.org
5 تا کلید دارم که میخوام با Interruption کار کنم یعنی وقتی زدم کار میکرو متوقف بشه دستوری که برای زدن این کلید معین شده رو انجام بده
چون 5 تا وقفه خارجی نداریم ،کارم گره خورده
البته من کد رو توی تابع تایمر نوشتم تا هروقت سر ریز شد پورت ها رو چک کنه که کدوم 1 شده ولی بازم دقت لازم رو نداره ، باید 1 ثانیه دکمه رو نگه داری تا نتیجه بده
مشکل اساسی همینه
کد اصلی من هم تو حلقه اصلیه
برای چک کردن پورت ها ، کدهای اصلی هم چک میشه تا برسه به دستور چک کردن پورت برای همین تو این فاصله ممکن اگه پورتی 1 بشه برنامه متوجه نشه
شما میتونی به جای هر ثانیه
هر 50 میلی ثانیه تایمرت رو سرریز کنی !
همچنین اگه کارت تولید انبوه نیست میتونی از دیود استفاده کنی و هر 5 تا پایه رو با دیود به یه پایه میکرو وصل کنی ! ( 5 تا دیود می خواد )
اِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفاحِشَهُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذابٌ أَلِیمٌ فِی الدُّنْیا وَ الْآخِرَهِ وَ اللَّهُ یَعْلَمُ وَ أَنْتُمْ لا تَعْلَمُونَ.
کسانى که دوست دارند زشتی ها در میان مردم با ایمان شیوع یابد عذاب دردناکى براى آنها در دنیا و آخرت است، و خداوند میداند و شما نمیدانید. (نور19)
حالا شما عزیزان باور میکنین که من 2 روز پیش این کار رو انجام دادم(منظورم با تایمره )
بهتر از حالت عادی بود ولی بعضی موقع دکمه کار نمیکنه باید یه ذره بیشتر نگه دارم با اینکه 30 سرریز توی هر ثانیه داره
دیدگاه